Düşük Komisyon Oranına Sahip En İyi Sanal POS Firmaları

Teknolojinin gelişmesi ve internet üzerinden alışverişin yaygınlaşmasıyla birlikte popülerleşen güvenli ödeme hizmeti Sanal POS'u alabileceğiniz firmalar;
Düşük Komisyon Oranına Sahip En İyi Sanal POS Firmaları

E-ticaret denildiğinde akla ilk olarak Sanal POS gelir. Sanal POS, internet alışverişlerinde kredi veya banka kartıyla ödeme yapma imkanı tanıyan bir hizmettir. Bildiğimiz POS cihazlarının dijital bir versiyonu olan Sanal POS'lar tüketicinin kart bilgilerini girmesiyle birlikte ödemeyi alır, daha sonrasında kayıtlı olan banka hesabınıza istediğiniz an transfer yapabilmenizi sağlar.

Bunun yanı sıra Sanal POS firmaları çeşitli güvenlik ve şifreleme yöntemleri kullanarak SSL Sertifikasıyla şifrelenip, 3D Secure ekranında kullanıcının telefonuna kod gönderir. Bu yöntem ile ödeme sırasında yaşanabilecek dolandırıcılık, kart bilgilerinin ele geçirilmesi gibi durumların önüne geçilir. SSL ile korunan bilgilerin ele geçirilmesi neredeyse imkansızdır.

En Az Komisyonlu Sanal POS Firmaları

E-ticaret siteniz üzerinden güvenli ödeme almak istiyorsanız sanal pos firmalarından birisini tercih etmeniz gerekir. Kredi veya banka kartlarıyla ödeme alabileceğiniz Sanal POS'ları bankalardan ya da Online olarak hizmet veren firmalardan temin edebilirsiniz. Sanal POS alacağınız firmaların BDDK tarafından onaylanmış ve yetkilendirilmiş olması gerekir.

Sanal POS sertifikası almadan önce sitenizde SSL sertifikasını, satışa hazır ürünleri, sattığınız ürünlerle alakalı tüketicilere bilgi veren Mesafeli Satış Sözleşmesi ve Hizmet Sözleşmesi gibi sözleşmeleri bulundurun. Bu şartları sağladığınızdan eminseniz aşağıda bulunan POS hizmeti veren firmalardan herhangi birine başvurunuzu yapabilir, artık siz de düşük komisyon oranlarıyla bir Sanal POS'a sahip olabilirsiniz.

İşte en iyi sanal POS firmaları;

1. PayTR

En İyi Sanal POS Firmaları PayTR

PayTR, 12 yıldan fazla bir süredir kesintisiz hizmet ve güvenilir ödeme yöntemi sunarak en iyi sanal pos firmaları arasında öne çıkan bir firmadır. Firmanın benzersiz özelliklerinden biri, üye iş yerlerine sunduğu ertesi gün ödeme imkanıdır, bu da işletmelere hızlı bir nakit akışı sağlar. PayTR, bütün ödeme kanallarını tek bir entegrasyonda birleştirerek müşterilerine pratik ödeme alma imkanı sunar. Sanal pos aidatı olmadığından işletmelerin maliyetlerini düşürmelerine olanak tanır.

Gelişmiş altyapısı ve uzman kadrosuyla PayTR, müşterilerine güvenli bir ödeme ortamı vaadeder. Şirket, kart güvenliğini en üst düzeye çıkarmak ve olası problemleri engellemek için çeşitli önlemler alır. Online başvuru süreci sayesinde, PayTR'den çevrimiçi ödeme alma hizmetinin başlaması ortalama iki saat gibi kısa bir zaman alır. Aidat ve gizli ücret olmaksızın sunulan hızlı başvuru avantajı, işletmelerin PayTR'nin sağlamış olduğu hızlı, güvenli ve kesintisiz ödeme çözümlerinden anında yararlanmalarını sağlar.

2. İyzico

En İyi Sanal POS Firmaları İyzico

İyzico, banka kartına gerek duymadan kolay alışveriş imkanı sunan ve saklı kart ile tek tıkla ödeme fırsatı sağlayan bir ödeme sistemidir. Web siteleri için sunduğu sanal pos ile ödeme alabilme özelliği, e-ticaret yapanlar için önemli bir avantajdır. İyzico'nun 7/24 korumalı alışveriş desteği, müşterilere güvenli ve sorunsuz bir alışveriş deneyimi sunarak e-ticaret sektöründe en çok tercih edilen Sanal POS firmaları arasında yer alamasını sağlıyor.

İyzico, web sitelerinin hazır altyapıları veya özel yazılımları olsun, tüm entegrasyon sürecini kolaylaştıran modülleriyle dikkat çeker. Sanal pos ile ödeme alabilme konusunda güvenli bir alt yapı sunan İyzico, başarılı işlemler için uygun komisyon ve ücret politikaları ile de dikkat çeker. 2013 yılında kurulan İyzico, e-ticaret sitelerine POS hizmeti ve yapay zeka tabanlı ödeme yöntemleri sunma amacıyla yola çıkmış ve oldukça başarılı olmuştur. PayU tarafından 2019 yılında satın alınan İyzico, finansal hizmetleri geniş kitlelere ulaştırmak adına güvenilir çalışmalarına devam etmektedir.

3. PayBull

En İyi Sanal POS Firmaları PayBull

En az komisyon oranına sahip Sanal POS firmaları arasında yer alan PayBull, binlerce KOBİ müşterisine sunduğu %0,99 komisyon oranıyla beklentilere optimal bir şekilde yanıt veren bir markadır. Firmanın sunduğu avantajlardan biri, dünyanın her yerinden 7/24 hizmet alınabilmesidir. PayBull, üyelik ücreti ve işlem ücreti gibi ek maliyetlere yer vermemesiyle takdir edilmektedir. Ayrıca, 12 aya kadar taksitli satış imkanı ve uygun komisyon oranları da kullanıcılarına sağladığı avantajlar arasında bulunmaktadır. Web sayfası olmadan, özellikle sosyal medya üzerinden satış yapan işletmeler için de uygun bir çözüm sunmaktadır.

PayBull, sanal POS hizmeti sunan bir firma olarak en uygun komisyon oranları ve kişiye özel hizmetleriyle dikkat çekmektedir. 12 aya varan taksit imkanıyla işletmelerin ödeme süreçlerini kolaylaştıran PayBull, işletmenin 24 saat içinde sanal posundan ödeme almaya başlamasına olanak tanır. Ayrıca, özel e-ticaret danışmanlığı ile pazarlama konusunda da destek sunarak satışlarınızı artırma şansı yakalamanızı sağlar. PayBull, web sitesi olmayan işletmeler, Instagram üzerinden satış yapanlar veya tek bir linkle ödeme almak isteyen KOBİ'ler için tercih edilebilecek en iyi firmalardan birisidir.

4. ParamPOS

En İyi Sanal POS Firmaları ParamPOS

Tüm dünyadan ödeme almak isteyenler için ParamPos firması oldukça iyi bir çözüm olacaktır. Aynı zamanda ödemeniz direkt olarak ertesi gün hesabınıza geçer. Tüm bankaları tek bir yerde toplayan ve %0,99 avantajlı komisyon oranıyla dikkat çeken ParamPOS en düşük komisyon oranına sahip firmalardan birisidir. 

ParamPOS, aldığınız ödemelerin hızlı bir şekilde hesabınıza aktarılmasını sağlayan bir sanal POS hizmetidir. İnternet şubesi (İşube) veya Param mobil uygulaması aracılığıyla müşterilerinizin satın alımlarını kolayca yönetebilir, bu sayede ödeme süreçlerinizi hızlandırabilirsiniz. Sahtecilik riskini en aza indirmek adına ParamPOS, ödeme işlemlerini milisaniyeler içerisinde inceler ve onaylar, alışveriş sürecinin güvenli bir şekilde tamamlanmasını sağlar.

5. Moka

En İyi Sanal POS Firmaları Moka

Moka, Visa ve MasterCard gibi küresel kartlı ödeme şirketlerince onaylanmış ve en üst düzey güvenlik standartlarına uygun olarak geliştirilmiş ödeme çözümleri sunan bir sanal POS firmasıdır. Moka POS, müşterilere peşin ve taksitli ödeme seçenekleri sunarak ödemeleri kolaylaştırmanın yanı sıra 3D güvenlikli ödeme imkanları mevcuttur. Pazar yeri entegrasyonlarından finansal raporlamaya kadar geniş bir özellik yelpazesi sunan Moka, Türkiye İş Bankası A.Ş. bünyesinde faaliyet gösterir ve pratik sanal POS hizmetinin yanı sıra fatura ödeme yöntemleri de sağlar.

Moka, başvuru sürecini doldurma, evrak gönderimi ve değerlendirme aşamalarını takiben sadece 1 iş günü içinde sanal POS sahibi olma imkanı sunar. Moka'nın sunduğu bu hızlı başvuru süreci boyunca destek ekibi, kullanıcılara etkin bir şekilde yardımcı olur. Firmanın uyguladığı politikalar arasında yıllık POS kullanım ücreti, başvuru ve entegrasyon bedeli, verimsizlik ücreti gibi ek ücretlere yer verilmemesi ve tüm ödemelerin sonraki iş günü hesaplara aktarılması, müşterilere mali açıdan şeffaf bir deneyim sunar.

6. iPara

En İyi Sanal POS Firmaları iPara

2012 yılında iPara Bilgi Teknolojileri A.Ş. tarafından kurulan ve sektöre hızlı bir giriş yaparak çeşitli çözümler sunan iPara, Türkiye'nin ilk online ödeme hizmeti sunan firması olma özelliğini taşımaktadır. Yenilikçi ve pazara yön veren çözümleri sayesinde, kullanıcıların ve üye işyerlerinin sanal alışverişlere yönelmesinde etkili bir rol oynamıştır. iPara, e-ticaret sitelerine tüm banka ve kredi kartları üzerinden online ödeme alma imkanı sağlayan tek bir entegrasyon sunarak müşterilere kolaylık sağlar. Hesaba geçen tutarlar ise her iş günü otomatik olarak aktarılır.

iPara, hızlı sanal POS kurulumu, özel müşteri hizmetleri, Multinet güvencesi, tek entegrasyon imkanı, yabancı kartlarla ödeme alma, ininal kart ile geniş kullanıcı kitlesine ulaşma ve kargo ile diğer şirket giderlerinde avantajlı indirimler gibi çeşitli olanakları mevcuttur. Komisyon oranları %2,30 olan iPara, vade gününe göre değişen sanal pos oranlarıyla işletmelere esnek bir ödeme çözümü tanır.

7. Shopier

En İyi Sanal POS Firmaları Shopier

Shopier, üye iş yerleri ile müşteriler arasında köprü kuran, öne çıkan bir POS firmasıdır. Çeşitli platformlarda çalışabilen bir alışveriş ve ödeme otomasyonu olan Shopier, sosyal medya, internet sitesi ve pazaryerlerinde satış yapma olanağı sağlar. Kendi dükkânınızı Shopier üzerinden açabilmeniz mümkündür. İşyerleri, müşterilerine bilgisayar veya mobil üzerinden ürünleri kolayca görüntüleme ve üye olmadan sipariş verebilme imkanı tanır.

Shopier, popülerliği ve pratik arayüzüyle dikkat çeker. Herhangi bir platform üzerinden alışveriş ve ödeme alma otomasyonu sunarak pazaryeri, e-ticaret sitesi ve sosyal medya aracılığıyla satış yapma sürecini hızlı ve kolay hale getirir. Shopier, kendi e-ticaret siteniz olmasa bile mağaza açma ve ürünlerinizi satmaya başlama olanağı sunar. Diğer sanal POS firmalarının aksine, vergi levhası şartı koşmayan Shopier, şirket kurmadan sanal pos hizmeti alabilme avantajını da kullanıcılara sunmaktadır.

8. Paynet

En İyi Sanal POS Firmaları Paynet

Paynet, ödeme sistemleri alanında 20 yılı aşkın bir deneyime sahip Türkiye'nin öncü şirketlerinden biridir. Bayi ağı kanalında taksitli tahsilat fikriyle ortaya çıkan şirket, bugün 30.000'den fazla işletmenin finansal süreçlerini dijitalleştiren lider ve Merkez Bankası lisanslı bir finansal teknoloji şirketi olarak konumlanmıştır. Paynet, Link, QR kod ve PayPOS gibi yenilikçi çözümleriyle üye iş yerlerine temassız ödeme alma, kredi ile ödeme alma, kart saklama, düzenli ödeme gibi çeşitli olanaklar sunarak ödeme akışını yönetmelerini kolaylaştırır.

Paynet Sanal Pos, internet sitelerinde satış yapıp tüm kredi kartlarından ödeme almayı sağlayan bir çözümdür. Tüm bankalara ait kredi kartlarıyla uyumlu çalışabilen bu sistem, tek bir imza ile tüm bankalarla uyumlu bir platform sunar, böylece işletmelerin her bir banka ile tek tek anlaşma yapma zorunluluğunu ortadan kaldırır. Sanal Pos'un özelleştirilebilir arayüzü, işletmelerin ihtiyaçlarına uygun olarak düzenlenip internet sitelerine entegre edilebilir. Ayrıca, 7/24 erişilebilen detaylı raporlar sayesinde finansal işlemlere dair anlık bilgilere kolayca ulaşma imkanı sunar. İşletmeler diledikleri gün ve saatte tahsilat yapabilirler.

9. Paratika

En İyi Sanal POS Firmaları Paratika

Paratika, 2016 yılında faaliyetlerine başlayarak kısa sürede e-ticaret yapmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer aldı. Hızlı başvuru süreci sayesinde aynı gün kullanıma başlama imkanı sunan Paratika, %97 tahsilat oranıyla öne çıkmaktadır, müşterilerin kredi kartı bilgilerini tek tıkla tanımlar. Paratika, sanal pos hizmeti alan üyelerinin sepetlerini hızla satışa dönüştürmeyi hedeflemekte ve bu sebeplerle en iyi sanal pos firmaları arasında kendine sağlam bir yer edinmektedir.

Payten'in geniş E-Ödeme ekosistemine sahip olması, önde gelen bankalara, ödeme kuruluşlarına ve üye işyerlerine E-Ödeme altyapısı sunmasıyla dikkat çekmektedir. Ekosistem içinde bulunan bankalar ve üye işyerleri, güvenilir bir ortamda işlemlerini gerçekleştirir. %99.9 oranında işlem onayı sağlayarak kaliteli bir sanal POS hizmeti sunmaktadır. Paratika sanal POS kullanan üye işyerlerinin başarılı işlem oranlarının yüksek olması, satış hacimlerini etkili bir şekilde artırmalarının önemli bir nedenidir.

10. Ödeal

En İyi Sanal POS Firmaları Ödeal

2014 yılında kurulan Ödeal firması, yaklaşık 60 bin üyesi ile dikkat çeken bir ödeme kuruluşudur. Diğer pos hizmeti sunan firmalardan ayrılan Ödeal, kullanıcılarına cep telefonlarını pos cihazına dönüştürme imkanı sunarak öne çıkmaktadır. Ödeal Cepte POS uygulaması ile fiziki POS ve yazarkasa POS ürünleri aracılığıyla üye işyerlerine banka ve kredi kartı ile ödeme alma kolaylığı sağlar. Uygulama ücretsiz olarak sunulurken, aidat, taahhüt veya verimsizlik bedeli gibi ekstra ücretler bulunmamaktadır. Yalnızca gerçekleştirdiğiniz tek çekim veya taksitli işlem başına komisyon alınmaktadır.

En İyi Sanal POS Firmaları

#FirmalarKuruluş Tarihi
1PayTR2009
2İyzico2013
3PayBull2018
4ParamPOS2014
5Moka2014
6iPara2012
7Shopier2012
8Paynet2015
9Paratika2016
10Ödeal2014

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.