Türkiye'nin En İyi Özel Sağlık Sigorta Şirketleri

Konforlu hastane deneyimi yaşayarak, uzmanlar tarafından tedavi olmanız için hizmet veren en iyi özel sağlık sigorta şirketlerini sizlere sıraladık. 
Türkiye'nin En İyi Özel Sağlık Sigorta Şirketleri

Özel sağlık sigortası sayesinde dilediğiniz doktor ya da sağlık kurumunu seçerek tedavi olabilirsiniz. En zor zamanların dahi büyük yardımcısı olan özel sağlık sigortaları, yüksek tedavi giderlerini karşılayarak, kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı sağlıyor. Bu sayede sağlık sigortalarıyla her an kendinizi güvende hissedebilir, herhangi bir hastalık durumunda kısa sürede tedavi olabilirsiniz.

Sağlık sigortanız olmadan özel hastanelere gittiğinizde, yüksek miktarda ödeme istendiğini hepimiz biliyoruz. Eğer özel sağlık sigortanız varsa, ödediğiniz bedel arasında büyük fark olduğunu söyleyebiliriz. Elbette özel sağlık sigortanızın oranlarına bağlı olarak ödeme yapıyorsunuz. Ancak sigortalıysanız, normalde ödenen ücretin çok altında bir meblağ ödeyerek tedavi olabilirsiniz. En avantajlı özelliği ise istediğiniz hastaneyi ve istediğiniz doktoru seçme özgürlüğünüz olmasıdır. Bu sayede özel hastanelerde en iyi hizmeti almak mümkün.

Sağlığınızı Güvence Altına Alan En İyi Özel Sağlık Sigorta Şirketleri

Sağlık sigortaları, poliçe kapsamınıza bağlı olarak en iyi hastanelerde özel hizmet almanızı sağlıyor. En iyi hizmeti almanızı sağlayan özel hastanelerde uzman doktorlar tarafından Check-up, muayene, ameliyat gibi sağlık hizmetlerini almanızı sağlayan geniş teminat yelpazesine sahip sigortalar olduğunu söyleyebiliriz. Birçok sigorta şirketinden belirli oranlarda paketleri inceleyebilir ve özel sağlık sigortası yaptırabilirsiniz. Bu sayede büyük maddi kayıplar yaşamadan her an güvende hissedebilirsiniz.

Özel sağlık sigortaları, sizlere yatarak ve ayakta tedavi gibi birçok paket sunuyor. Bu paketlerde %100'ünü karşılayan ya da farklı oranlarda karşılayan seçenekler olduğunu görüyoruz. Aileniz ya da kendiniz için bu tür paketleri inceleyerek, en uygun özel sağlık sigortasını yaptırabilirsiniz. Bu sayede sevdiklerinizi ve kendinizi her an güvence altına alabilirsiniz.

Özel sağlık sigorta içeriklerine bağlı olarak yurt dışı tedavi imkanı sunulduğunu da görüyoruz. Bazı özel sigortaların, seyahat ya da tatil esnasındaki hastalıklar için de tedavi seçeneği sunduğu görülüyor. Bu tür seçenekleri inceleyerek sağlığınızı güvence altına alabilirsiniz. Her an güvende hissetmenizi sağlayarak, konforlu hizmet ve tedavi sunan hastanelerde sağlığınızı iyileştirmenizi sağlayan en iyi özel sağlık sigorta şirketlerini ise listemizde bulabilirsiniz.

1. Allianz

Türkiye'nin En İyi Özel Sağlık Sigorta Şirketleri Allianz

Allianz sigorta şirketi, ülkemizin en büyük çaplı sigorta şirketlerinden biridir. Birçok sigorta seçeneği sunan Allianz, dünyanın en güçlü sigorta şirketleri arasında yer alıyor. 1923 yılından bugüne 70'den fazla ülkede güvenle hizmet veren şirketin, ülkemizin en iyi sigorta şirketlerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Birçok sigorta seçeneği sunan Allianz, uluslararası düzeyde güven duyabileceğiniz bir sigorta şirketidir. Allianz özel sağlık sigortaları ise en seçkin sağlık kurumlarında kaza ya da hastalık için tedavi olmanızı sağlıyor.

En modern yöntemlerle hizmet almanızı sağlayan ve maddi kaygı duymadan tedavi olmanızı sağlayan Allianz, poliçede belirtilen limitler doğrultusunda her an hizmet almanızı sağlar. Özel sağlık sigortaları tamamlayıcı sağlık sigortası ve modüler sağlık sigortası seçenekleri olarak sizlere sunuluyor. Allianz özel sağlık sigortası yaptırırken tüm ayrıntılarıyla poliçeleri inceleyerek kendiniz ve aileniz için en uygun özel sağlık sigortası ya da tamamlayıcı sağlık sigortasını sigortası yaptırabilirsiniz.

2. Bupa Acıbadem Sigorta

Türkiye'nin En İyi Özel Sağlık Sigorta Şirketleri Bupa Acıbadem Sigorta

Bupa Acıbadem Sigorta, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürmenizi amaç edinen, sizlere sağlık güvencesi sunan en iyi sigorta şirketlerinden biridir. 20 yılı aşkın süredir hizmet veren Bupa Acıbadem Sigorta, ihtiyaçlarınıza uygun sağlıklı çözümler sunuyor. Özel sigorta şirketleri arasında pazar payı en yüksek şirketlerden biri olan Bupa Acıbadem Sigorta, Allianz şirketinden sonra ikinci sırada yer alıyor. Aynı zamanda kendiniz için ve ailenizin her üyesi için ayrı teminatlar seçebileceğiniz birçok sağlık sigortası seçeneğini sizlere sunuyor.

Anlaşmalı sağlık kuruluşlarında isteğe bağlı olarak şekillenen teminat yapısıyla sizlere sunulan sigortalar, ihtiyaçlarınız ve bütçeniz için en uygun seçeneklerle karşımıza çıkıyor. Bu sayede kişiye özel çözüm sunan Bupa Acıbadem Sigorta, sağlıklı yaşama dair alacağınız hizmeti özelleştirerek her an güvende ve sağlıklı hissetmenizi sağlayacak en iyi özel sağlık sigorta şirketlerinden biridir.

3. Anadolu Sigorta

Türkiye'nin En İyi Özel Sağlık Sigorta Şirketleri Anadolu Sigorta

Anadolu Anonim, özel sağlık sigortaları, tamamlayıcı sağlık sigortaları konusunda en çok tercih edilen sigorta şirketlerinden biridir. Sağlık sigortası ürünleri sayesinde kendinizi güvence altına almanızı sağlayan ve hastalık, kaza durumlarında sizleri koruyan seçenekleri sunar. Aynı zamanda tedavi süreçlerinde ve acil durumlarda tedavi masraflarını düşünmeden konforlu hizmet almanızı sağlar.

Anadolu Sigorta, tamamlayıcı sağlık sigortası, bireysel sağlık sigortası, riskli hastalıklar sigortası, Mehmetçik tamamlayıcı sağlık sigortası, yabancı uyruklular sağlık sigortası gibi birçok seçeneğiyle en uygun sigortayı seçmenizi sağlıyor. İhtiyaca uygun sağlık sigortası sayesinde kendinizi güvence altına almanızı sağlayan Anadolu Sigorta, 1925 yılında Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Türk sigorta şirketi olarak sizlere hizmet veriyor.

4. Mapfre Sigorta

Türkiye'nin En İyi Özel Sağlık Sigorta Şirketleri Mapfre Sigorta

Mapfre Sigorta, özel sağlık sigortaları ve tamamlayıcı sağlık sigortaları olmak üzere birçok sigorta seçeneğine sahip sigorta şirketidir. Kendinizi güvence altına almanızı sağlayan Mapfre Sigorta, çok uluslu İspanyol şirketidir. 1948 yılından bugüne hizmet veren sigorta şirketi, yatarak tedavi, ayakta tedavi, annelik teminatı, destek ayakta tedavi, yurt dışı tedavileri ve Mapfre sigorta bebeği gibi birçok sigorta seçeneğine sahiptir.

Mapfre sağlık sigortaları, yaşınız, cinsiyetiniz ve sağlık geçmişinize bağlı olarak poliçenizi belirleyerek kendinize en uygun sağlık sigortanızı oluşturmanızı sağlar. Anlaşmalı özel hastanelerde hizmet almanızı sağlayan özel sigorta seçeneğiyse, SGK'lı olmasanız dahi faydalanabileceğiniz bir sigorta seçeneğidir. Bu sayede özel hastanelerde konforlu tedavi süreçlerinde hizmet alarak, sağlığınızı iyileştirmenizi sağlıyor. Aynı zamanda Mapfre sigorta, sağlık sigorta pazarında yüksek paya sahip olan şirketler arasında yer alıyor.

5. AXA Sigorta

Türkiye'nin En İyi Özel Sağlık Sigorta Şirketleri AXA Sigorta

AXA Sigorta, özel sağlık sigortaları ve tamamlayıcı sağlık sigortaları için en çok tercih edilen şirketlerden biridir. AXA'nın anlaşmalı olduğu hastanelerde konforlu hizmet almanızı sağlayan özel sağlık poliçelerini sizlere sunuyor. Aynı zamanda Türkiye'nin ilk ve tek dijital sağlık sigortasını sizlere sunuyor.

Dijital sağlık sigortası, kapsamlı dijital muayene olmanız için Amerikan grubu hastanelerde dilediğiniz yer ve doktorla yatarak tedavi olmanızı sağlayan bir sigorta seçeneğidir. Anlaşmalı özel hastanelerden limitsiz yararlanmanızı sağlayan dijital sağlık sigortası, ülkemizdeki ilk ve tek dijital sağlık sigortası olarak karşımıza çıkar.

1947 yılından bugüne güvenle hizmet veren AXA sigorta, en güvenilir ve en iyi sigorta şirketlerinden biridir. Sağlık sigortaları konusunda da birçok avantajlı seçenek sunarak sağlığınızı güvence altına almanızı sağlıyor. Hastalık ve kaza gibi durumlarda maliyet düşünmeden konforlu hizmet almanızı sağlayan AXA, sağlık sigorta poliçeleriyle en çok tercih edilen şirketlerden biridir.

6. Türkiye Sigorta

Türkiye'nin En İyi Özel Sağlık Sigorta Şirketleri Türkiye Sigorta

Türkiye Sigorta, limitli ve limitsiz teminat seçeneklerini sizlere sunarak, konforlu sağlık hizmeti almanızı sağlayan en iyi şirketlerden biridir. 55 yaşını aşmayan herkesin özel sağlık sigortasından faydalanma hakkı olduğunu görüyoruz. Türkiye Sigorta, Güneş Sigorta, Halk Sigorta ve Ziraat Sigorta'nın birleşmesiyle 2020 yılından bugüne güvenilir hizmet almanızı sağlıyor.

Türkiye Sigortanın sunduğu özel sağlık sigortası olan Okyanus Sağlık Sigortası, yaş ve sigortalılık süresine bağlı olarak yurt içi ve yurt dışındaki sağlık giderleriniz için geniş teminatlar sunuyor. Yatarak tedavi, ayakta tedavi gibi seçeneklerle kendinize en uygun sigorta türünü ve teminatını inceleyerek sigortanızı oluşturabilirsiniz.

Ayakta tedavi teminatları içerisinde yer alan Türkiye Bebek, Kontrol Monogrofisi(Kontrol PSA) ve Check-up gibi birçok seçeneği sunan Türkiye Sigorta, ülkemizin en güvenilir ve en iyi sigorta seçeneklerinden biridir. Ülkemizin güvenilir ve en iyi şirketleri arasında yer alan 3 şirketin birleşimiyle, sağlığınızı güvence altına almanızı sağlar.

7. Groupama Sigorta

Türkiye'nin En İyi Özel Sağlık Sigorta Şirketleri Groupama Sigorta

Groupama özel sağlık sigortası, Grupama güvencesiyle sağlığınız için en iyi seçenekleri sunan sigorta şirketlerinden biridir. Özel sağlık sigortası seçenekleri farklı bütçe ve ihtiyaçlara uygun olarak tasarlanarak sizlere sunuluyor. Hastalık riskleriniz için maddi güvence sağlayarak konforlu hizmet almanızı sağlayan Grouphama Sigorta, anlaşmalı sağlık kuruluşlarından düşük ücret ya da ücretsiz şekilde hizmet almanızı sağlıyor.

Gruuphama özel sağlık sigorta seçenekleriyse, Grpuphama Pozitif Turkuaz, Pozitif (K+, K1, K2), Grouphama Pozitif E, Grouphama Pozitif G, Grouphama Pozitif F olarak karşımıza çıkıyor. Özel sağlık sigortaları yanı sıra tamamlayıcı sağlık sigortaları da mevcuttur. Tamamlayıcı sağlık sigortaları ise SGK'nızı kullanarak özel hastanelerde fark ödememenizi ve konforlu hizmet almanızı sağlıyor. Tamamlayıcı sağlık sigortaları sayesinde de özel hastanelerin üstün hizmetinden faydalanabilir, yatarak ya da ayakta tedavi olabilirsiniz.

Grouphama Sigorta, 1986 yılında Türkiye'nin yasalarına göre kurulan ilk sigorta şirketidir. Fransız sigorta ve emeklilik şirketi olan Grouphama, Türkiye pazarındaki Başak Sigorta, Güven Sigorta, Başak Emeklilik ve Güven hayat şirketlerini satın alarak Türk pazarına girer. Uzun yıllardır güvenilir seçeneklerden biri olarak karşımıza çıkan Grouphama, avantajlı seçenekleriyle en iyi özel sağlık sigorta şirketlerinden biridir.

8. Demir Sağlık Sigorta

Türkiye'nin En İyi Özel Sağlık Sigorta Şirketleri Demir Sağlık Sigorta

Demir Sağlık Sigorta, hayata güvenle sarılmanız ve hayata olumlu bakmanız için özel sağlık sigortalarını sizlere sunuyor. Kişiye özel sağlık poliçeleri sayesinde sağlığınızı güvence altına alabilirsiniz. Sizlere sınırsız yatarak tedavi imkanı sunan ve 3 yıl sonunda ömür boyu yenileme imkanı sunan Demir Sağlık Sigorta, avantajlı sigorta şirketlerinden biridir.

Demir Sağlık Sigorta ücretleriyse kişiye göre farklılık gösteriyor. Yaşınız, cinsiyetiniz, sağlık durumunuz ve ikamet ettiğiniz il şartlarını inceleyen Demir Sağlık Sigorta, ek teminatlarla kişiye özel sağlık sigortası oluşturuyor. En az 18, en fazla 40 yaş aralığı için dijital özel sağlık sigortası seçeneğine de sahip olanan şirket, Türkiye'nin ilk online sağlık sigortası olan Dijital Özel Sağlık Sigortasıyla karşımıza çıkar.

Demir Sağlık Sigortanın sağlık özel sağlık sigortası için sunduğu yaş aralığı ise 18 ile 60 yaş arasıdır. Aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasına sahip olanlar ve yabancı kimlik numarasına sahip olanların başvurabileceği bir sigorta seçeneğidir.

Sizlere sunulan özel sağlık sigorta seçenekleri ise Ekinoks Plus Özel Sağlık Sigortası, Dijital Özel Sağlık Sigortası ve Demir Özel Sağlık Sigortası olmak üzere üç grup halinde karşımıza çıkar. Tüm seçenekleri inceleyerek kendinize ve ailenize en uygun özel sigortayı seçebilir, sağlığınızı güvence altına alabilirsiniz.

9. Ray Sigorta

Türkiye'nin En İyi Özel Sağlık Sigorta Şirketleri Ray Sigorta

Sağlığım Rayında Özel Sağlık Sigortası, anlaşması olan ya da olmayan tüm kuruluşlarda tedavi olmanızı sağlayan en iyi özel sağlık sigortası şirketlerinden biridir. Ayakta ya da yatarak tedaviler, muayene, tahlil, ilaç ya da aile sağlık ihtiyaçları için en iyi özel sağlık sigortası seçeneklerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun sağlık kuruluşu seçeneklerini sizlere sunan Ray Sigorta, sizlere göz, diş ve doğum teminatı ekleme imkanlarını da sunuyor.

Sağlığım Rayında Özel Sağlık Sigortası, yılda bir kez ücretsiz diyetisyen, Check-up, 40 yaş üstü Mamofragi ve PSA ölçümü ve psikiyatrik muayene imkanlarını da sunar. Yaygın sağlık kuruluşu ağı, ihtiyaca uygun paketler ve talepleriniz için hızlı dönüş sağlayan Ray Sigorta, 1997 yılından bugüne hizmet veren en iyi özel sağlık sigortası seçeneklerinden biridir.

10. Katılım Sigorta

Türkiye'nin En İyi Özel Sağlık Sigorta Şirketleri Katılım Sigorta

Katılım Sağlık, sizlere birçok sağlık sigortası seçeneği sunuyor. Sağlığınızı güvence altına alarak konforlu şekilde tedavi olmanızı sağlayan Katılım Sağlık, paketleri ve seçenekleriyle oldukça avantajlı şirketlerden biridir. Tam Katılım Sağlık Sigortası, Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası, Bireysel Özel Sağlık Sigortası, Gülümseten Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Acil Sağlık Sigortası ve Misafirim Güvende Sağlık Sigortası seçenekleriyle sizlere birçok seçenek sunuyor.

Katılım Sağlık Bireysel Özel Sağlık Sigortası ise geniş kapsamıyla sizlere sunulan seçeneklerden biridir. Öncelikle sizlere üst segment hastaneler dahil birçok seçenek sunuluyor. Aynı zamanda ücretsiz asistan hizmetlerinden faydalanarak, acil ambulans ve tıbbi danışmanlık hizmetlerine sahip olabilirsiniz. Vergi avantajı ve faizsiz sigorta anlayışıyla karşımıza çıkan Bireysel Özel Sağlık Sigortası, sağlığınızı güvence altına alarak her an konforlu şekilde tedavi sunan bir hizmettir.

En İyi Özel Sağlık Sigorta Şirketleri

#ŞirketKuruluş Yılı
1Allianz Sigorta1923
2Bupa Acıbadem Sigorta1992
3Anadolu Sigorta1925
4Mapfre Sigorta1948
5AXA Sigorta1946
6Türkiye Sigorta1957
7Grouphama Sigorta1986
8Demir Sağlık Sigorta1995
9Ray Sigorta1958
10Katılım Sigorta2010

ÖZEL SAĞLIK SİGORTA ŞİRKETİ SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

  • Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ve Özel Sağlık Sigortası: Tamamlayıcı sağlık sigortası ve özel sağlık sigortası farklı şeylerdir. Seçim yapmadan önce bu etkeni göz önünde bulundurmalısınız. Özel sağlık sigortası, bireyin genel sağlık giderlerini karşılayan sigorta seçeneğidir. Hastalık, acil durumlar ve ameliyat gibi durumları kapsayan bir sigortadır. Tamamlayıcı sağlık sigortaları ise temel sağlık sigortanız tarafından karşılanmayan masraflara ek olarak alınır.
  • Prim Maliyeti: Özel sağlık sigortası seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli şey, prim maliyetidir. Ancak düşük prim maliyetli bir seçeneği tercih ettiğinizde, düşük kapsamlı ve limitli seçeneklerle karşılaşabilirsiniz. Bu durumda kapsama alanı en yüksek poliçelerin düşük primli seçeneklerini tercih etmeniz önerilir.
  • Kapsam ve Teminat: Sağlık sigortası poliçenizdeki kapsam ve teminatları incelemeniz önemlidir. Kapsamlı sigorta poliçesine sahip şirketleri tercih ederek, sağlık harcamalarının daha iyi karşılanmasını sağlayabilirsiniz.
  • Anlaşmalı Sağlık Kuruluşları: Özel sağlık sigorta şirketi seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli etkenlerden biri de anlaşmalı sağlık kuruluşlarıdır. Sigorta şirketinin anlaşmalı kurumlarını mutlaka incelemeniz önerilir.
  • Ödeme Şartları ve Limitleri: Ödeme şartlarını dikkatli bir şekilde incelemelisiniz. Ciddi sağlık sorunları için yetersiz kalan limitler söz konusu olabilir. Bu durumda ödeme şartlarını ve limit şartlarını iyi incelemek önemlidir.
  • Acente ve Müşteri Hizmetleri: Değişiklik, hasar durumlarında müşteri hizmetleri oldukça önemlidir. Kısa sürede hızlı çözüm alabileceğiniz, iletişim kurabileceğiniz sigorta şirketlerini tercih edebilirsiniz. Bu sayede kısa sürede yardım alabilirsiniz.
  • Güven ve İtibar: Özel sağlık sigortası için şirket seçerken elbette güvenilir ve itibar sahibi şirketleri tercih etmelisiniz. Uzun yıllardır güvenle hizmet veren ve poliçe sahibi için daha güvenilir bir seçenektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.