Ofis Verimliliğini Artıran Online Kurs Önerileri

Ofis verimliliğini arttıran kurslar, kariyer planı ve iş performansını arttırmak isteyen bireylerin tercih ettiği eğitim seçenekleri arasında yer alıyor.
Ofis Verimliliğini Artıran Online Kurs Önerileri

En İyi 10 Online Ofis Kursu

Kariyer planı yapan veya iş performansını arttırmak isteyen bireyler için hazırlanmış uzaktan eğitim sistemine uygun en iyi online ofis kursları....

1. Microsoft Kursu

Online Ofis Verimliliği Kursu

Alanında uzman kişiler tarafından verilen online Microsoft kursu, bulut hizmetleri, mobil geliştirme ve veri bilimleri gibi alanlarda uygulamalı deneyim yoluyla alanınızda başarılı olmanıza yardımcı olmaktadır. Online Microsoft kursları ister öğrenci ister deneyimli bir teknoloji uzmanı olun, Microsoft platformunda anlamlı bir etki yaratmanıza yardımcı olacak yenilikçi uygulamalar, hizmetler ve deneyimler oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Dünyanın en popüler online eğitim siteleri arasında yer alan Udemy, Microsoft hakkında öğrenmek istediğiniz biribirinden farklı program seçenekleriyle çevrimiçi kurs imkanı sunuyor. Udemy.com adresinde yer alan Microsoft dersleri arasında Word, Excel, Excel VBA, Excel Formülleri ve Fonksiyonları, Veri Analizi, PowerPoint, Özel Tablolar, Power BI, Dashboard, Outlook ve bunların yanı sıra tüm Microsoft programları yer almaktadır.


2. Apple Kursu

Online Ofis Verimliliği Kursu

Apple kursu, Apple ürünlerini ve Mac uygulamalarını kullanmayı, Apple yazılımını yükseltmeyi ve Apple donanımında çalışan çok çeşitli üçüncü taraf araçlarını kullanmayı öğretmektedir. Alanında uzman kişilerce verilen eğitimler, Mac OS X'in nasıl kullanılacağından en son teknolojileri içermektedir. Her biri ofis verimliliğinizi arttıracak ve yeni iş fırsatları yakalamanıza yardımcı olancak online Apple kurslarıma Udemy'den katılabilirsiniz. Udemy kullanıcılarına iMovie, Mac Basics, macOS, Apple Keynote, Numbers For Mac, Mac Pages, Microsoft Word, Microsoft Office 365, video oluşturma ve tüm Apple programlarında eğitim alma fırsatı sunmaktadır.


3. Google Kursu

Online Ofis Verimliliği Kursu

İşletmenize veya kariyerinizin ilerlemesine yardımcı olmak için tasarlanmış bir dizi Google kursu, bugünün işgücünü oluşturanlara ve yarının işgücünü yürütecek olan öğrencilere kariyerlerini, becerilerini ve işlerini büyütmeleri için en iyi eğitim fırsatlarını sunmaktadır. Google alanında uzman kişiler tarafından verilen online kurs eğitimleri, öğrenmek istediğiniz Google ürününü A'dan Z'ye anlatmaktadır. Son yılların en çok tercih edilen çevirmiçi eğitim platformlarında Udemy.com'a giriş yaparak Google e-tablolar, Google Drive, Google Apps, Excel, G Suite, Gmail Üretkenliği, Google Dökümanları, Python, Google Classroom ve tüm Google programlarında eğitim alabilirsiniz. 


4. SAP Kursu

Online Ofis Verimliliği Kursu

Kurumsal yazılım lideri olarak adlandırılan SAP, karmaşıklığın olumsuz etkileriyle mücadele, inovasyon ve büyüme alanında yeni fırsatlar ve rekabet avantajını koruma açısından şirketlere yardımcı olmaktadır. SAP yazılımları birçok şirket yöneticisinin daha hızlı ve doğru kararlar almasını amaçlamaktadır. Günümüzde birçok uluslararası firmanın tercih ettiği SAP uzmanları, finanstan yatırım yönetimine, proje sisteminden finansal tedarik zinciri yönetimine kadar birçok farklı alanda uzmanlaşma imkanı sunmaktadır. Online SAP derslerinin yer aldığı Udemy.com adresine giriş yaparak SAP MM, ERP, SAP ABAP, SAP S/4HANA, SAP Finansal Muhasebe, SAP SD, Tedarik Zinciri, SAP HCM, SAP FICO ve tüm SAP programlarında eğitim alabilirsiniz. 


5. Oracle Kursu

Online Ofis Verimliliği Kursu

Microsoft'un ardından dünyanın en büyük ikinci yazılım şirketi olan Orance, veritabanı, uygulama geliştirme araçları, de iş uygulamaları ve uygulama sunucusu alanlarında yazılım çözümleri üretmektedir. Günümüzde birçok farklı alanda sıklıkla tercih edilen Orance, alanında uzman kişiler tarafından ofis verimliliği konusunda bir hayli etkilidir. Dünyanın en popüler online kurs siteleri arasında yer alan Udemy, Orance kursu almak isteyen bireylere son derece hesaplı fiyata çevrimiçi eğitim imkanı sunmaktadır. Udemy.com adresinde yer alan Orance veri tabanı eğitimleri arasında PI/SQL, Orance Database, veri tabanı yönetimi, Orance Primavera, Orance Fusion HCM, SQL, Orance E-Business Suite, Orance Business Intelligence yer almaktadır.


6. QuickBooks Kursu

Online Ofis Verimliliği Kursu

QuickBooks kursu, özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik ve şirket içi muhasebe işlemlerimi kolaylaştıran birbirinden faydalı online kurs eğitimi sunmaktadır. QuickBooks sayesinde fatura yönetmi, nakit akımı, giderler, gelirler, faturalar ve ödemeler, karlar, raporlar, vergiler, vergi kesintileri ve zaman takibi gibi birçok farklı alanda hizmet alabilirsiniz. Dünyanın en çok tercih edilen online eğitim platformu Udemy, QuickBooks alanında eğitim almak isteyen bireylere çok hesaplı fiyata online kurs hizmeti sunmaktadır. 


7. AutoCAD Kursu

Online Ofis Verimliliği Kursu

AutoCAD, birçok farklı tasarımcının çeşitli çizim ve tasarımlar oluşturmasına izin veren bilgisayar destekli bir araçtır. Bu program tasarımcıların tasarımlarını elden çok daha hızlı oluşturmasına yardımcı olur ve kopyalama ve yapıştırma gibi birçok hızlı, kolay ve kullanışlı özellik sunar. Tüm bunların yanı sıra AutoCAD kullanarak elle çizilebilen herhangi bir 2D çizim ve 3D model veya yapı oluşturabilir. Program ayrıca kullanıcının nesneleri gruplamasına veya katmanlamasına, nesneleri gelecekte kullanmak üzere bir veritabanında tutmasına ve boyut, şekil ve konum gibi nesnelerin özelliklerini değiştirmesine olanak tanır. Günümüzde birçok farklı alanda kullanılan AutoCAD programı iç tasarımlar, havacılık tasarımları, logolar, güzel sanatlar, haritalar, tebrik kartı, mühendislik tasarımları ve mimari tasarımlar dahil olmak üzere hemen her alanda kullanılmaktadır. AutoCAD programını öğrenmek isteyen veya bu programda uzmanlaşmayı hedefleyen bireyler için hazırlanmış birbirinden verimli online AutoCAD kursu eğitimlerine Udemy'den katılabilirsiniz. 


8. Salesforce Kursu

Online Ofis Verimliliği Kursu

Günümüzde en çok tercih edilen ofis geliştirme programları arasında yer alan Salesforce, işlerin daha iyi ve verimli ilerlemesine yardımcı olan bir çeşit kurumsal bulut bilişimidir. Firmaların satıi, pazarlama, servis ve daha birçok farklı alanda hızlı, etkin ve verimli olmasına yardımcı olan Salesforce CRM, şirketlerin büyümesine ve başarıya ulaşmasına yardımcı olmak için müşteriler, iş ortakları ve çalışanlar arasındaki etkileşimleri yöneten harika bir entegre olarak adlandırıylıyor. Daha fazla müşteriye ulaşmak ve daha çok satış yapmak için bir hayli etkili olan Salesforce online kurs eğitimlerine katılarak hedef odaklı pazarlama ve çalışanlarınızla birlikte daha verimli bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey aşağıda belirtilen Udemy online kurs platformuna giriş yaparak size uygun  Salesforce derslerine dahil olmanız olacaktır.


9. ServiceNow Kursu

Online Ofis Verimliliği Kursu

IT Service Management (ITSM) uygulamasına sahip olan ServiceNow, günümzüde büyük şirketler tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. ServiceNow'da kullanabileceğiniz Incident Management (Kesinti Yönetimi), Knowledge Management (Bilgi/Döküman Yönetimi), Problem Management (Problem Yönetimi), Change Management (Değişiklik Yönetimi), Reques Fulfillment (Talep Yönetimi), Document Management (Döküman Yönetimi), Contral Management (Sözleşme Yönetimi), Legal Management (Hukuk Yönetimi), Asset Management (Varlık/Zimmet Yönetimi) modüllerine sahiptir. Sizde ServiceNow alanında uzmanlaşmak ve yeni iş fırsatlarına sahip olmak istiyorsanız Udemy.com adresinde yer alan online kurs eğitimlerine dahil olabilirsiniz. 


10. Video Konferans Kursu

Online Ofis Verimliliği Kursu

Son zamanların en çok tercih edilen alanları arasında yerini almış video konferans etkinlikleri, büyüyen iş dünyasıyla beraberinde uzaktan çalışanlarla iletişim kurmanın harika bir yolu olarak biliniyor. Özellikle koronavirüs (covid-19) pandemisinde birçok şirket, eğitim kurumu ve kamu kuruluşlarının tercih ettiği video konferas programları, dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden online görüşme imkanı sunuyor. Orta ölçekli işletmelerden büyük şirketlere, serbest çalışanlardan küçük işletmelere kadar birçok bireyin öğrenmesi gereken video konferas programlarında bir adım öne çıkmak ve yeni iş fırsatlarına sahip olmak için Udemy online kurs eğitimi derslerine dahil olabilirsiniz.


Editör Yorumu

Online Ofis Verimliliği Kursu

Ofis verimliliği kursları, görevlerin daha verimli ve zamanında yerine getirilmesine yardımcı olan bir dizi online eğitim hizmetlerini kapsamaktadır. Verimlilik, günümüzün yoğun ve rekabetçi iş dünyasında herhangi bir işletme, organizasyon veya şirketin en önemli unsurudur. Görevleri başarıyla gerçekleştirmekten daha fazlası olarak adlandırılan verimlilik, şirketlerin ve işletmelerin hedeflerine ulaşmasına ve büyüme planları yapmasına olanak sağlamaktadır 

Kariyer planı yapan veya iş performansını arttırmak isteyen bireyler için hazırlanmış online ofis verimliliği kursları arasında: Microsoft, Apple, Google, SAP, Oracle, Salesforce, QuickBooks, ServiceNow, AutoCAD ve video konferans gibi birçok konuyu kapsamaktadır. Her biri şirketinizin ilerlemesine, gelişmesine ve büyümesine yardımcı olacak ve ofis verimliliğini arttıran online kurs seçeneklerini kapsamaktadır. İşte online ofis verimlilik ve bilgisayar kursu:


Önerilen İçerik: En İyi İşletme Kursu Eğitimleri

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.