Pürüzsüz Bir Cilt İçin En İyi 10 Nivea Nemlendirici Krem

Ünlü dermatologların önerdiği, cilde kesinlikle zarar vermeyen en hafif ve etkili nivea nemlendirici kremleri listeledik.
Pürüzsüz Bir Cilt İçin En İyi 10 Nivea Nemlendirici Krem

Nivea Nemlendirici Kremi Önerileri

Sahip oldukları doğal ve etkili formülleriyle öne çıkan Nivea’nın nemlendirici kremlerini inceledik. En çok tavsiye edilen ve çok satanlar arasında kendine yer edinen bu ürünlere mutlaka göz atmalısınız. Dermatologlar tarafından kullanılması tavsiye edilen Nivea nemlendirici kremler sayesinde kısa sürede aşırı yağlanma, kırışıklık ve kuru cilt sorunlarından kurtulabilirsiniz.

En İyi Nivea Nemlendirici Krem Listesi

SıraModellerÖzellikneoldu Puanı
1Nivea Aqua SensationArındırıcı Etki10/9.9
2Nivea SoftCildi Nemlendirme10/9.6
3Nivea CremeCildi Yumuşatma10/9.7
4Nivea Urban Skin48 Saat Etki10/9.8
5Nivea MenUzun Süreli Etki10/9.9
6Nivea Besleyici Yüz KremiCildi Yağlandırmama10/9.8
7Nivea Soft Mix Me ExoticTropik Meyve Aroması10/9.7
8Nivea Bebek LosyonuBebeklere Özel10/9.7
9Nivea Cilt Tonu EşitleyiciYağlanma Hissi Yok10/9.8
10Nivea Aqua RoseTüm Cilt Tiplerine Uygun10/9.9
Amazon
Fiyatlarını Gör
Nivea Nemlendirici
Krem Önerileri
Aradığın
Fiyatları Gör

10 En İyi Nivea Nemlendirici Krem Tavsiyesi 2024

Nivea nemlendirici krem önerisi arayanlar için birbirinden kaliteli ürünleri bir araya getirdik. Makalemizdeki Nivea nemlendirici kremler, içeriğinde zararlı madde içermez.

İşte göz alıcı parlaklık için Nivea nemlendirici kremler;

1. Nivea Aqua Sensation Canlandırıcı Bakım Kremi

Nivea Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Nivea Aqua Sensation
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi nemlendirirKokusu rahatsız edebilir
Cildi temizler

Nivea Aqua Sensation, arındırıcı etkisi sayesinde cildinizde ki ölü deriyi tamamen temizlemektedir. Aynı zamanda salatalık özü ile desteklenmiş formülü sayesinde teninizin alt katmanlarına kadar yoğun nemlendirme sağlamaktadır. Bunlarla birlikte Nivea Aqua Sensation, yorulmuş cildinizi yeniden canlandırmaktadır.

Nivea Aqua Sensation Canlandırıcı Bakım Kremi Kullanıcı Yorumları

? Uzun yıllardır kullandığım bir üründü indirimde olumca hemen aldım, nemlendirmesi muazzam ve kesinlikle kuru ciltlerde anında etkiyi görüyorsunuz. Hem de hiçbir kalıntı hiç bırakmıyor cildinizde hiç öyle çook çook paralar vermeye gerek yok bence derim eğer çok sorunlu değilse cildiniz. H.A.

? Su bazlı olduğu için çok seviyorum. Az uygulayınca yayılıyor ve cildi ferahlatıyor. Sivilce problemi yaşayan bir insanım farklı şeyler denedim ama en çok bundan memnun kaldım. Ayrıca salatalık özlü kokusu çok güzel. Tavsiye ederim. B.A.

2. Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

Nivea Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Nivea Soft
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi nemlendirir
E vitamini

Yüksek ve hızlı etkili olan Nivea Soft nemlendirici kremi, cildinize yoğu nemlendirme sağlamaktadır. Düzenli kullanım sonrasında cildinizi yumuşatır ve esnek olmasına yardım etmektedir. Bunlarla birlikte formülünde E vitamini ve jojoba yağı içeren Nive Soft nemlendirici kremi, teninizin ihtiyacı olan besini de temin etmektedir. Yüzünüzde oluşan güneş lekeleri kararma gibi durumları da yine düzenli kullanım sonrasında gözle görülür şekilde azaltıp yok etmektedir.

Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi Kullanıcı Yorumları

? Kokusunu sevdiğim, kuruya dönük normal tipteki cildime yeterli gelen krem. Ben kavanoz şeklinde olanı kullanıyorum. Arada elimde ısıtıp yüzümde de kullanıyorum. İçeriğinde paraben göremedim. Sonradan takıntı haline getirdiğim için yarısına geldiğimde içeriğine bakmayı akıl edebildim. Çabuk emiliyor ve kıvamı da çok güzel. L.İ.

? Fiyat performans olarak çok çok iyi ve uygun. Dudaklara, ele, yüze ve hatta ayaklara bile sürülebilen; yumuşacık güzel kokulu vazgeçilmezlerimden. Kışın elimin altından eksik etmem. Ayrıca ruj sürmeden önce dudaklara uygulandığında da kalıcılığı bir hayli artıyor. T.B.

3. Nivea Creme Krem

Nivea Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Nivea
Creme Krem
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi yumuşatır
Paraben içermez

Nivea Crm nemlendirici kreminin içerisinde bulunan Eucerit sayesinde cildiniz daha yumuşak ve pürüzsüz hale gelmektedir. Dört mevsim boyunca tüm aile fertlerinin kullanabileceği besin dolu bir nemlendirici kremdir. Paraben içermeyen formülüyle birlikte bebeklerimiz için bile korkmadan kullanım sağlayabilirsiniz. Özellikle yıpranmış ve çatlamış ciltler için günde birkaç kez kullanım sonrasında teninizi eski sağlıklı günlerine kavuşturacaktır.

Nivea Crm Krem Kullanıcı Yorumları

? Normalde Nivea'nın ürünlerini hep hafif bulur ve severim. Bu biraz daha yoğun bir krem ama yağlı ya da yapış yapış bir his bırakmıyor. Bundan dolayı sevdim. Kokusu da saf bir koku, hafif pudramsı, standart bir koku. Kimseyi rahatsız etmez. Evrensel bir krem yani bu anlamda. Fiyatı 8 liraya düşmüşken aldım 1 tane. Ofiste masamın üstünde duruyor. Arada bir elimin üstüne sürüyorum, iyi geliyor. El, yüz ve vücut tüm bölgeler için kullanılabilir. T.S.

? Bizim evin kremi. Ailede herkesin severek kullandığı güzel krem. Kokusu mis gibi şıp diye emiliyor fiyatı da çok ucuz. gratis indiriminde ablalarım da ben de birbirimizden habersiz 3er kutu almışız bundan. Ben içeriklerine pek önem vermiyorum aslında kremlerin ama bunda paraben yokmuş yeni fark ettim. B.B.

4. Nivea Urban Skin Defence Gündüz Kremi

Nivea Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Nivea
Urban Skin
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi nemlendirirAşırı kullanımda sivilce sorunu
Cildi korur

Nivea Urban Skin Defence, gündüz vakitlerinde kullanılan nemlendiricili bakım kremidir. Gün boyunca cildinize nem takviyesi yaparak teninizi neme doyurmaktadır. Nivea Urban Skin Defence, aynı zamanda antioksidan ve yeşil çay özü içermektedir. Nivea Urban Skin Defence, sizi güneş ışınlarının zararlı Uv ışınlarından da korumaktadır. Nivea Urban Skin Defence nemlendiricili bakım kremini cildinize uyguladığınız andan itibaren 48 saat boyunca etkisini görebileceksiniz.

Nivea Urban Skin Defence Gündüz Kremi Kullanıcı Yorumları

? Kuru ciltli biri olarak uygun fiyatlı önerebileceğim en iyi nemlendiricilerden biridir. Makyajımın altında gayet iyi durur makyaj yapmadığımda da cildimin nemini en azından sabahtan akşama kadar korur. Kış aylarında kurtarıcım olmuştur. Kokusu hafif ve güzeldir. Aynı serinin gece detox kremi olan versiyonu da vardır. G.A.

? Yağlı cildimi daha fazla yağlandırmamasına aşırı şaşırdığım eski uygun fiyatlı krem. Üçüncü kutuma başladım. Annemin öylesine aldığı kremi kendi kremimi yanıma almadığım için denememle sevmiştim. Hem fiyatı uygundu hem de cildimi irite etmedi, sivilce vs. yapmadı üstelik bence yağlandırmayı da başka kremler gibi arttırmadı. A.S.

5. Nivea Men Bakım Kremi

Nivea Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Nivea
Bakım Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi nemlendirir
Aloe vera ve E vitamini

Nivea Men, kullanım sonrasında cildinize uzun süreli ve etkili bir nemlendirme sağlamaktadır. Nivea Men, cildin kurumasını engelleyerek nemli kalmasına yardım etmektedir. Teniniziz alt katmanlarına kadar nüfuz edebilen formülü sayesinde cildinizi kuruluk belirtilerine karşı aktif olarak korumaktadır. Özel olarak erkekler için üretilen bu formül, kadınlarımız içinde kullanım imkânı sunmaktadır. İçerisinde ki aloe vera ve E vitaminin de desteğiyle cildinizi destekleyerek teninizi dış etkenlerden tamamen korumaktadır.

Nivea Men Bakım Kremi Kullanıcı Yorumları

? Arkadaşlar herkesin cilt yapısı farklıdır. En yapmaz dediğiniz ürün bile cildinizde sivilce yapabilir. Bu nedenle vücudunuz için ürün satın alırken cilt tipinize uygun olup olmadığına mutlaka dikkat edin. Nivea erkek yüz kremi kullananlar içerisinden biri olarak bu ürünün bende sivilce yapmadığını belirtmek isterim. Hatta çoğu zaman makyaj altı nemlendirici olarak da kullandım. Hiçbir sorun yaşamadım açıkçası. U.S.

? Nivea’nın 30 ml teneke kutudaki nemlendirici bakım kremini günlük olarak kullanıyorum. Benimki gibi kuru cildiniz varsa ve tıraş olurken cildiniz tahriş oluyorsa kullanmanızı öneririm. Sürekli kullanınca ciltte kalıcı iyileşme sağlıyor. Kolay emiliyor ve yağlanma yapmıyor. Fiyatı 8-10 lira civarında. Bir kutusu bir ay kadar gidiyor. C.P.

6. Nivea Besleyici Yüz Kremi

Nivea Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Nivea
Besleyici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi yumuşatır
24 saat boyunca etki

Nivea besleyici yüz kremi cildinizi makyaja hazırlar ve arkasında yumuşacık bir his bırakır. Cildinizi fazla yağlandırmadan kolay ve hızlı emilen bir nemlendirme etkisine sahiptir. Aynı zamanda Nivea besleyici yüz kremi, teninizde oluşan güneş lekeleri matlaşma gibi durumları da düzenli kullanım sonrasında tamamen yok etmektedir. Nivea Besleyici Yüz Kremi 24 saat boyunca cildinizi nemlendirir ve güneş ışınlarının zararlı uV ışınlarından korumaktadır.

Nivea Besleyici Yüz Kremi Kullanıcı Yorumları

? Kullanabildiğim tek yüz nemlendirici diyebilirim t bölgesi yağlı olanlar için eşsiz bir ürün diğer nemlendiricilerde yağ bezesi ve sivilce sorunlarıyla çok karşılaştım. Cildi yağlandırmayan ve makyaj altına kullanmak isteyenler için oldukça ideal. Bu fiyatı kaçırmayın üstelik Kargo bedava. G.H.Ç.

?Yüzde yağlılık bırakmıyor. Hızlı şekilde emiliyor ve kremsi yapısı çok güzel yüzde parlaklık ve ıslaklık terleme yapmıyor. Cildiniz benim cildim gibi çok kuruysa ve pul pul yüzünüzde dökülme oluyorsa deneyebilirsiniz. Bende yorumlara bakarak almıştım ve çok memnunum. Cildimde kuruluğu önleyip yüzümü yumuşacık yaptı.

7. Nivea Soft Mix Me Exotic Nemlendirici

Nivea Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Nivea  Soft Mix
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi yumuşatır
Güzel koku

Cildinizi gün boyunca yumuşatarak tropik meyve aromasıyla güzel kokmasını sağlamaktadır. Dilerseniz Nivea’nın oasis ve charming ürünleriyle karıştırarak farklı kokulara sahip olabilirsiniz. Bu kremi direkt olarak elinize, vücudunuza ve yüzünüze uygulayabilirsiniz.

Nivea Soft Mix Me Exotic Kullanıcı Yorumları

? Çok güzel kokuyor. Nivea kalitesi. Tavsiye ederim. M** D**.

? Ellerimi herzamankinden daha yumuşak yaptı. M** F**.

8. Nivea Nemlendirici Bebek Losyonu

Nivea Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Nivea Nemlendirici
Bebek Losyon
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Hassas ciltler için
24 saatlik etki

Nivea nemlendiricili bebek losyonu bebeklerin hassas ciltleri için özel üretilmiştir. İçerisinde tamamen ve doğal ürünler barındıran Nivea bebek losyonu, bebekleriz için oldukça faydalı bir nemlendiricili krem markasıdır. Aynı zamanda bebeğinizin tenine 24 saat bakım yapmaktadır. İçerisinde ki aloe vera formülüyle birlikte bebeğinizin cildini rahatlatır ve sağlıklı görünmesine olanak sağlar.

Nivea Nemlendirici Bebek Losyonu Kullanıcı Yorumları

? Yeni doğan bebeğimde tercih edeceğim kendi çocukluğumda da kardeşlerimin çocukluğunda da kullanmış olduğumuz yine bir alman markası olan bübchen tercih etmeyi planlıyordum açıkçası ama Nivea’nın daha ulaşılabilir olduğunu görünce e birde indirimli olduklarının haberlerini alınca bu fırsatı kaçırmak istemedim bakım seti olarak aldığım ürünümün içinde kreminin olmadığını fark ettiğimde gerekli araştırmalar sonucu en iyi tercih bu ürünü buldum ve aldım hızlı kargo özenli paketleme teşekkürler bir sonraki alışveriş de görüşmek üzere. C.D.

? Önce kendim kullandım. Benim cildim çok hassas. Önüme gelen her kremi kullanamıyorum. Bu kreme bayıldım ama birazcık sürüyorum ellerim yumuşacık oluyor. Ve ellerinizin gün boyu nemli kalmasını sağlıyor. Bebeğime her duştan sonra tüm vücuduna nazikçe uyguluyorum. O kadar rahat uyuyor ki. Çok memnun kaldığım bir ürün tüm annelere tavsiye ederim. E bebeğe bu kadar güzel bir kuruluş olduğu için teşekkür ederim. S.A.

9. Nivea Cilt Tonu Eşitleyici

Nivea Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Nivea Cilt
Tonu Eşitleyici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yağlanma hissi yok
Güneş koruması

Yüzünüzde oluşan çizgileri kolayca ortadan kaldıran Nivea, aynı zamanda 24 saat boyunca cildinizi nemli tutabilmektedir. Hızlıca vücudunuz tarafından emilen bu krem yağlanma hissi bırakmamaktadır.

Nivea Cilt Tonu Eşitleyici Kullanıcı Yorumları

? Ürün gayet güzel. Yağlı his bırakmıyor yumuşak bir dokusu var. Kargo çok hızlı paketleme muhteşem teşekkürler. K** B**.

? Kokusu güzel yağlı bir his bırakmıyor yumuşacık yapiyor cildi. H** H**.

10. Nivea Aqua Rose Nemlendirici

Nivea Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Nivea Aqua Rose
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Tüm ciltlere uyumluSivilce sorunu
Cildi temizler

Gün içerisinde istediğiniz an rahatlıkla kullanabileceğiniz Nivea Aqua Rose, vücudunuzun nem ihtiyacını çok çabucak karşılayabilmektedir. Tüm cilt tiplerine uygun olarak geliştirilen Nivea, cildinizi temizler ve yumuşatır.

Nivea Aqua Rose Kullanıcı Yorumları

? Çok beğendim yüzü ferahlatıyo özellikle yazın daha çok işe yarar indirimde yine stoklıycam. V** B**.

? Çok güzel gerçekten yüzü çok iyi nemlendiriyor. A** İ**.

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Clinique Nemlendirici KremlerDiadermie Nemlendirici Krem

Cildinizin nem ihtiyacını karşılayarak güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayan Nivea'nın nemlendiricilerine gelen soruları sizler için yanıtladık. İşte Nivea nemlendiricileri hakkında sıkça sorulan sorular.

2024'ün en iyi Nivea nemlendirici kremi hangisi?

En iyi Nivea nemlendirici krem tavsiyelerine gelecek olursak; Aqua Sensation, Soft, Urban, Men, Besleyici, Soft, Aqua adıyla paylaşılan Nivea'nın kremleri, cildi nemlendirmesi, yumuşatması, paraben içermemesi, koruması, güzel kokması ve 24 saat etki etmesi nedeniyle öne çıkıyor.

Nivea nemlendirici krem ne işe yarar?

Kremlerin formülü içerisinde yer alan özel bileşenler sayesinde cildiniz nemli kalır ve zarar görmesi engellenmektedir.

Nivea nemlendirici krem sivilce yapar mı?

Her cilt bir değildir krem başkasında sivilce yapmasa bile sizde yapabilir. Krem almadan önce iyice araştırma yapılıp öyle alınmadır.

En İyi Nivea Nemlendirici Krem Çeşitleri

1. Nivea Aqua Sensation Canlandırıcı Bakım Kremi
2. Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi
3. Nivea Crm Krem
4. Nivea Urban Skin Defence Gündüz Kremi
5. Nivea Men Bakım Kremi
6. Nivea Besleyici Yüz Kremi
7. Nivea Soft Mix Me Exotic Nemlendirici
8. Nivea Nemlendirici Bebek Losyonu
9. Nivea Cilt Tonu Eşitleyici
10. Nivea Aqua Rose Nemlendirici

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.