Yağlanma Karşıtı En İyi 10 Neutrogena Nemlendirici Krem

Norveç formüllü en iyi nemlendirici kremler markası olan Neutrogena'nın en iyi 10 ürününü listeledik. İşte en iyi neutrogena nemlendirici kremler...
Yağlanma Karşıtı En İyi 10 Neutrogena Nemlendirici Krem

Neutrogena Nemlendirici Kremler

Özel Norveç formülü ile geliştirilen ve kadınların en çok tercih ettiği Neutrogena marka nemlendirici krem önerilerini listeledik. İçeriğimizde yer alan ürünler soğuk iklim bölgesinde bile kullanıldığı takdir de cildin kurumasını ve çatlamasını engelleyebilen güçlü nemlendirici kremlerdir. Yaşlılıkla birlikte gelen kırışıklık, hastalıklar nedeni ile oluşan kuru cilt, cilt yaraları ve daha birçok sorunu Neutrogena nemlendirici kremlerle tedavi edebilirsiniz.

En İyi Neutrogena Nemlendirici Listesi

SıraMarkalarEtkisineoldu Puanı
1Neutrogena NorveçCildi Korur10/9.9
2Neutrogena Hızlı Emilen Bakım KremiYağlı His Bırakmaz10/9.8
3Neutrogena Hydro Boost Gel CreamNem Depolar10/9.7
4Neutrogena Vücut LosyonuDermatolojik Onaylı10/9.8
5Neutrogena Onarıcı Bakım Cıca Balm6 Saat Etkili10/9.7
6Neutrogena Visibly Yağsız Nemlendirici KremYağlanma Yapmaz10/9.9
7Neutrogena VisiblyYağsız formül10/9.8
8Neutrogena Deep Moisture Spray24 Saat Nem Etkisi10/9.9
9Neutrogena Spf25Cildi Korur10/9.7
10Neutrogena Soothing Clear NemlendiriciAkne Engelleyici10/9.5
Amazon
Fiyatlarını Gör
Neutrogena
Nemlendirici Kremler
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Neutrogena Nemlendirici Krem Tavsiyesi

Dermatologların önerdiği nem bombası en iyi Neutrogena nemlendirici krem önerilerini sizlere sunuyoruz. Gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz en kaliteli Neutrogena nemlendirici krem ürünlerini bu yazımızda bulabilirsiniz.

İşte en iyi Neutrogena nemlendirici krem markaları:

1. Neutrogena Norveç Formülü Besleyici Bakım Kremi

Neutrogena Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Neutrgena Norveç
Formüllü Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi korurSivilce sorunu
Cildi nemlendirirNemlendirme Yok

Norveç formülü ile geliştirilmiş olan Neutrogena besleyici bakım kremi cildinizi dış etkenlerden korumaktadır. Kışın yıpratıcı soğuğuna karşı cildinize koruma kalkanı oluşturan Neutrogena besleyici bakım kremi, cildinizi yıpranmalara ve çatmalara karşı tam koruma sağlamaktadır. Aynı zamanda Neutrogena besleyici bakım kremi, kahverengi lekelerin görünümü azaltmaktadır. Bununla birlikte Neutrogena besleyici bakım kreminin içerisinde bulunan SPF25 sayesinde sizi güneşin zararlı uV ışınlarından etkilenmemenizi sağlamaktadır. Cildinizi yoğun şekilde nemlendirebilen Neutrogena besleyici bakım kremi, teninize esneklik ve yumuşaklık kazandırmaktadır.

Neutrogena Norveç Formülü Besleyici Bakım Kremi Kullanıcı Yorumları

👤 Ellerimi vahşi katır toynağından, yumuş ev kedisi patisine dönüştüren canım krem. Kapağı açtığım anda bulduğum her yere sürüyorum, yetmiyor yan odaya koşup abime de sürüyorum. Gün gelir de kıtlık yaşanırsa koşa koşa bunun stoklarını yapardım herhalde. Kuruluktan ölen cildimin herhangi bir yerine süreyim iki saniye sürmez normal bir cilde dönmesi yani. Yıllardır kuru ciltten kurtulamadığım için bana cidden yılın icadı, teknolojinin geldiği son nokta gibi geliyor. Ha nedir, yüzümde sivilce yaptı mı? yaptı. Tabi ben yüzüme günde yirmi dört kere sürdüm mü? sürdüm. Yapar tabi. G.S.

👤 Neutrogena’nın şimdiye kadar deneyip beğenmiş olduğum tek ürünü diyebilirim. Kremin formülasyonu kesinlikle çok çok güzel. El, yüz ve vücut için uygunmuş ama ben yüzüme kullanmıyorum. Hızlı emilen bir krem, çok hafif ve aynı zamanda ferah bir kokusu var. Aşırı kuru bacaklarıma yeterli nemi vermesi için biraz fazla sürmem gerekebiliyor ama ellerim ve kollarım için muhteşem ötesi. Az bilinir olmasına üzülüyorum çünkü fiyatı hem çok uygun hem de çok fazla ürün var. Nivea ya da Dove vücut kremlerinden kesinlikle daha iyi. P.E.

2. Neutrogena Hızlı Emilen Bakım Kremi

Neutrogena Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Neutrgena Hızlı
Emilen Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yağlı his bırakmaz
Tüm ciltlerle uyumludur
24 saat cildi nemli tutar

Yoğun bir yapıya sahip olmasına rağmen cilt tarafından hızlıca emilen Neutrogena hızlı emilen bakım kremi, cildinizde yağlı yapış yapış bir his bırakmamaktadır. Tüm ciltler için uyumlu olan Neutrogena hızlı emilen bakım kremi, teninizde kızarıklık veya herhangi bir yan etki yapmamaktadır. Kullandıktan hemen sonra cildinizde yumuşacık his bırakan Neutrogena hızlı emilen bakım kremi, gün boyunca cildinizi nemli tutmaktadır. Formülü içerisinde bulunan aktif soya sayesinde cildinizde ki leke görünümlerini soldurmaktadır. Düzenli kullanım sonrasında ise lekelerinizi tamamen ortadan kaldırmaktadır. Neutrogena hızlı emilen bakım kreminin içeriğinde bulunan SPF25 sayesinde güneşin zararlı ışınlarından sizi korumaktadır. 24 Saat boyunca cildinizi nemlendirerek nemin derinizin alt katmanlarına kadar nüfuz etmesini sağlamaktadır.

Neutrogena Hızlı Emilen Bakım Kremi Kullanıcı Yorumları

👤 Neutrogena yeryüzünde en sevdiğim cilt bakım markalarından biridir kesinlikle. Öncelikle Norveç markası olmasının da bir payı var diyebiliriz. Günde bir defa kullanmak yeterli oluyor. 24 saat boyunca cildim nemli kalıyor gerçekten. Ki benim cildim kurudur. Çok çabuk kurur hemen normalde. Ama Neutrogena sağ olsun asla kurutmadı. Soğuk günlerde vazgeçilmezimdir kendisi. Çoğu insanda olduğu gibi ilk kullandığımda acaba yüze sürülür mü endişesi vardı. Yüzü kullanılabiliyor. Formülü yüze uygun hazırlanmış. Asla yağlandırmadı veya sivilce çıkarmadı yüzümden. Y.S.

👤 İndirimden aldım ve gerçekten nemlendirmesi ve kokusu harika. İçeriğinde E vitamini bulunmadığı içinde lazer olan kişilerinde kullanabileceği bir ürün biliyorsunuz ki epilasyon lazer olan kişilerde E vitamini tüylenme yaptığı için seans uzatabiliyor. İçeriğinde E vitamini bulundurmayıp cildi bu kadar nemlendiren bir vücut kremiyle daha önce karşılaşmadım diyebilirim. E.D.

3. Neutrogena Hydro Boost Gel Cream Nemlendirici

Neutrogena Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Hydro Boost
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kuru ciltler için uygunFiyat
Nem depolar

Özellikle kuru ciltler için geliştirilen Neutrogena Hydro Boost Gel Cream, cildinizde ki kuruluk hissini anında ortadan kaldırmaktadır. Uzun süreli nemlendiricili etki sağlayan Neutrogena Hydro Boost Gel Cream, kullanım sonrasında cildinize de yapış yapış bir his bırakmamaktadır. Cilt tarafından kolayca emilen Neutrogena Hydro Boost Gel Cream, tamamen yağsızdır. Aynı zamanda gözeneklerinizi tıkamadan derinizin hava almasını sağlamaktadır. Bunlarla birlikte Neutrogena Hydro Boost Gel Cream, cildinizi nemlendirmekle kalmaz Hyaluronik asit sayesinde nemi cildinize depolayarak gün boyunca parlak ve ipeksi bir cilde sahip olmanıza olanak sağlamaktadır. İçerisinde parfüm, zararlı yağlar ve cildinize sorun yaşatacak hiçbir katkı maddesi Neutrogena Hydro Boost Gel Cream’in içeriğinde bulunmamaktadır.

Neutrogena Hydro Boost Gel Cream Nemlendirici Kullanıcı Yorumları

👤 Gerçekten 5 yıldızı hak ediyor yumuşacık yaptı yüzümü ağız çevremde hep mevsim geçişlerinde özelliklede kışın kuruluk oluyor buna bağlı renk değişimi oluşuyor kararıyordu Neutrogena normal kremi bile işe yarıyor gerçekten bu hydro boost kremi daha da mükemmel ayrıca ilk defa gerçekten bir nohut tanesi kadar kullandığım ve yeterli gelen krem çok kalp kesinlikle alınması gerek. Sivilce problemi olanların kullanması gerek. Kaç senedir kullanıyorum. Sıfır problem. Bebeksi bir cilde sahip yapıyor resmen. E.G.G.

👤 Çok memnun kaldım benim cildim kuru bir cilt ve alerjiye elverişli diye çekinerek aldım fakat o karar memnunum ki daha pahalı bir ürün almaya hiç gerek yok bütün yüzüme nohut büyüklüğü kadar sürmek bile yetiyor yumuşacık yapıyor çok başarılı aşırı memnun kaldım anneme de alacam. Ayrıca Çok severek kullandığım bir ürün, bittikçe alıyorum güzel nemlendiriyor ve yağlanma sivilce gibi sorunlara neden olmuyor. S.K.

4. Neutrogena Kuru Ciltler Nemlendirici Vücut Losyonu

Neutrogena Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Neutrgena Kuru
Cilt Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uzun süreli nemBaskın Koku
Hassas ciltlere uygun 
Dermatolojik onaylı 

Kuru ciltler için üretilen bu nemlendirici losyon, uygulanan bölgenin 24 saat nemli kalmasına ve yumuşamasına yardımcı olmaktadır. Dermatologlar tarafından onaylanan ürünün yağlı bir hissiyatı yoktur. Hassas ciltlere uygundur.

Neutrogena Kuru Ciltler Kullanıcı Yorumları

👤 Indirii olarak aldım. Bu fiyat bu kalite keşke olsa da alsak bir daha. A** S**.

👤 Nemlendirici olarak güvendiğim ve kullandığım tek ürün tüm vücuda uyumlu yapısıyla harika, tavsiye ederim. Z** Y**.

5. Neutrogena Onarıcı Bakım Cıca Balm Yoğun Krem

Neutrogena Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Neutrgena Cıca
Balm Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Dermatolog onaylı
6 saat boyunca etki

Kremi uyguladığınız bölgeyi anında rahatlatan Neutrogena, cildinizi nemlendirerek onarmaktadır. 6 saat boyunca etkisini gösterebilen krem, dermatologlar tarafından test edilmiştir. Vücut, el ve yüzünüzde kullanabilirsiniz.

Neutrogena Onarıcı Bakım Kullanıcı Yorumları

👤 Marka başarısı zaten bilinen bir gerçek, ürün ise muhteşem. Ş** U**.

👤 Kalitesi ortada krem bitince yeniden alıcam. T** R**.

6. Neutrogena Visibly Yağsız Nemlendirici Krem

Neutrogena Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Neutrgena Visibly
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yağlanma yapmazMentollü koku
Gün boyu parlaklık sunar

Neutrogena Visibly Yağsız nemlendirici krem, salisilik içeren özel formülü sayesinde cildinizi yağlandırmadan nemlendirmektedir. İçerisinde yağ bulundurmayan Neutrogena Visibly yağsız nemlendirici krem, böylelikle çekinmeden yüzünüze uygulayabilirsiniz. Kullanım sonrasında yüzünüzde veya özel bölgelerinizde hiçbir şekilde sivilce oluşmamaktadır. İlk kullanımdan itibaren bile sivilce görünümlerini azaltmaktadır. Neutrogena Visibly yağsız nemlendirici krem, gün boyunca teninizi parlak tutarak nemlendirmektedir. Cildinizi yumuşatarak gözeneklerin tıkanmasına da engel olmaktadır. Etkili ve hızlı sonuçlar almak istiyorsanız Neutrogena Visibly yağsız nemlendirici kremini sabah ve akşam olmak üzere temizlenmiş cildinize uygulamanızı öneriyoruz.

Neutrogena Visibly Yağsız Nemlendirici Krem Kullanıcı Yorumları

👤 Bu başlığın hala açılmamış olduğuna inanamadım bir an için. Henüz 3 4 gün önce keşfetmiş olmama rağmen resmen aşk yaşadığım nemlendirici. Şimdiye kadar ucuzundan pahalısına denemediği neredeyse hiçbir marka kalmayan ve hepsinde illaki bir sıkıntı (sivilcelenme, kızarıklık, kaşıntı vs..) yaşamış olan bu yağlı ama bir o kadar da hassas ve alerjik cilt nasıl olur da bir nemlendiriciyi bu kadar sevebilir hala şaşkınlıklar içerisindeyim. Deneyiniz denetiniz der başka da bir şey demem. A.Y.

👤 Karma bir cildim var yüzümün kuru kısımları suratım kenarlardan çekiştiriliyormuş gibi çok gergin oluyor nemlendirici kullanınca da yağlı bölgeler daha çok yağlanıyor ve dolayısıyla sivilcelerim artıyor hep böyle bir ürün istemişimdir biraz geç fark ettim ama geç olsun güç olmasın yüzüme çok iyi geliyor mentollü olması kokuya duyarlı kişileri rahatsız edebilir belki beni şahsen rahatlatıyor normalde hassas bir cilde sahibim ama bunda öyle bir yakma hissetmedim. Hızlıca emiliyor elini sürdüğünde yağlı hissi almamak çok iyi geliyor. H.J.

7. Neutrogena Visibly Pembe Greyfurt Yağsız Nemlendirici

Neutrogena Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Neutrgena Visibly
Greyfurtlu Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yağsız formülBaskın koku
Nemlendirme Yok

Neutrogena Visibly pembe greyfurt yağsız nemlendirici kremi eşsiz kokusuyla cildinizi mest etmektedir. Aynı zamanda Neutrogena Visibly pembe greyfurt yağsız nemlendirici kremi yağsız ve hafif dokusuyla cildinizi 24 saat boyunca nemli tutmaktadır. Cildinizde oluşan inatçı lekelerin ve sivilcelerin görünümü de azaltmaktadır. Bunlarla birlikte Neutrogena Visibly pembe greyfurt yağsız nemlendirici kremi kullanımı sonrasında cildinizi ferahlatır, pürüzsüz ve homojen görünüm kazandırmaktadır.

Neutrogena Visibly Pembe Greyfurt Yağsız Nemlendirici Kullanıcı Yorumları

👤 Gerçekten güzel bir krem cildim aşırı yağlı şu zamana kadar birçok nemlendirici kullandım fakat hepsinde yağlanma problemi yaşadım ama bu gayet güzel, yağlanmayı bastırıyor. Kokusu çok hoş değil ama asla rahatsız etmiyor. Yağlı ciltler kesinlikle alıp denemeli fakat boyutu biraz küçük gelebilir (50ml) onu göz önünde bulundurup öyle alın derim ben ama yine de normal kullanımda sizi en az 3 ay idare eder. İ.E.Ş.

👤 Şu zamana kadar nemlendiricilerden, yüz kremlerinden nefret ederdim. Bu ürün sayesinde barıştım ve gerçekten sabah akşam kullandığım bir ürün oldu. Asla yağlandırmıyor ve cildimin gerçekten nemlendirilmeye ihtiyacı olduğunu bu ürünü kullandıktan sonra anladım. Kesinlikle en sevdiğim ürün oldu. G.K.

8. Neutrogena Deep Moisture Spray

Neutrogena Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Neutrgena Deep
Moisture Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Dermatolog onaylı
24 saat nem etkisi

Sürüldüğünden itibaren hızlı bir şekilde etkisini gösteren ürün çok çabucak cildiniz tarafından emilmektedir. Ürünün etkili nerveç formülü sayesinde etkili sonuçlar alabilirsiniz. Cildinizi tam 1 gün boyunca nemli tutarak zarar görmesini engellemektedir.

Neutrogena Deep Kullanıcı Yorumları

👤 Nemlendirmesi güzel bence gün içerisinde arada sıkıyorum içeriğini bilemiyorum yaz aylarında deniz kenarında kullanmak için aldım daha çok. A** Z**.

👤 Başarılı bir ürün indirimde aldım harika oldu. N** S**.

9. Neutrogena Spf25 Nemlendirici Krem

Neutrogena Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Neutrgena SPF25
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi korurBaskın koku
Cilt lekelerini kaldırır

Neutrogena Spf25 krem, yoğun nemlendirme sağlayarak cildinizin savunma mekanizmasını güçlendirmektedir. Hiyalüronik asit içeren Neutrogena Spf25 nemlendirici krem, cildinizin dış etkenlere karşı koruma sağlamaktadır. Neutrogena Spf25 nemlendirici krem, sizi güneşin zararlı uV ışınlarından etkilenmemizi mümkün kılmaktadır. Cildinizde oluşan kahverengi ve güneş lekelerine de düzenli kullanım sonrasında tamamen yok etmektedir. Gün boyunca nemlendirici etki yaparak 24 saat boyunca cildinizin nem ihtiyacını karşılamaktadır.

Neutrogena Spf25 Nemlendirici Krem Kullanıcı Yorumları

👤 Tavsiye üzerine aldığım bir ürün. Yağlı his bırakır diye korkuyordum fakat öyle bir etkisi yok, ayrıca yüzünüze sürünce sanki kumsal da hissediyorsunuz kendinizi. Kokusu o hissi verdi bana. Güneş koruyucu içeriği olması da ayrıca güzel. Bu arada cilt tipim karma... E.O.

👤 Uzun zamandır kullanıyorum bittikçe alıyorum. Yer yer kuruyan yer yer de akne problemi yaşayan birisiyim bu çok güzel hafif bir krem. Ne yağlandırıyor cildimi ne de kurumuş yerlerde pul pul görüntü bırakıyor gayet güzel bir ürün. Göz kremiyle birlikte kullanıyorum o da güzel. Kızarık cildimde de renk eşitliği sağlıyor ve sağlıklı bir canlılık parlaklık veriyor. İ.N.S.

10. Neutrogena Soothing Clear Nemlendirici

Neutrogena Nemlendirici Krem

 

Amazon
Fiyatını Gör
Soothing Clear
Formüllü Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Sivilceleri ortadan kaldırırYanma hissi
Hassas ciltlere uygunBaskın koku

İstediğiniz zaman rahatlıkla kullanabileceğiniz Neutrogena Soothing, hassas ciltler için uygundur. Cildinizi besleyerek düzgün görünüme kavuşmasına yardımcı olmaktadır. Sivilceleri ortadan kaldırarak vücudunuzun nefes almasını sağlamaktadır.

Neutrogena Soothing Kullanıcı Yorumları

👤 Sivilce yapmadı güzel nemlendiriyor bitmek üzere tekrar almayı düşünüyorum. R** K**.

👤 Uzun süredir neutrogena kullanıyorum bu serideki 2. paketim çok güzel öneriyorum. Zeynep Ö.


2024'ün en iyi Neutrogena nemlendirici krem hangisi?

En iyi Neutrogena nemlendirici krem tavsiyelerine gelecek olursak; Amerika merkezli firma, cildi koruma, nem depolaması, akne engelleyici ve 24 saat etkili yapısıyla ön plana çıkan en iyi nemlendirici krem markaları arasında yer alıyor. 

Neutrogena Nemlendirici Krem Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Özel formülleriyle cildinizi nemlendirerek kuru kalmasını önleyen Neutrogena nemlendirici kremlere gelen soruları yanıtladık. İşte Neutrogena nemlendirici krem hakkında sıkça sorulan sorular.

Neutrogena nemlendirici krem faydaları neler?

Kuru ciltleri uzun süre boyunca nemli tutarak rahatlık hissi vermektedir. Ek olarak 10 kat daha fazla koruma sağlayarak cildinizin zarar görmesini engellemektedir.

Neutrogena bakım kremi nedir?

Cildinizin 24 saat nem ihtiyacını karşılayarak yüksek koruma sağlayabilmektedir.

En İyi Neutrogena Nemlendirici Krem Çeşitleri

1. Neutrogena Norveç Formülü Besleyici Bakım Krem
2. Neutrogena Hızlı Emilen Bakım Kremi
3. Neutrogena Hydro Boost Gel Cream Nemlendirici
4. Neutrogena Kuru Ciltler Nemlendirici Vücut Losyonu
5. Neutrogena Onarıcı Bakım Cıca Balm Yoğun Krem
6. Neutrogena Visibly Yağsız Nemlendirici Krem
7. Neutrogena Visibly Pembe Greyfurt Yağsız Nemlendirici
8. Neutrogena Deep Moisture Spray
9. Neutrogena Spf25 Nemlendirici Krem
10. Neutrogena Soothing Clear Nemlendirici

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum