Yerinizde Durmanızı Engelleyecek En İyi 10 Müzikal Dizi

İzlerken oturduğunuz yerden kıpır kıpır hareket etmenizi sağlayacak dizileri sizler için derledik. İşte en iyi 10 müzikal dizi
Yerinizde Durmanızı Engelleyecek En İyi 10 Müzikal Dizi

İzlerken oturduğunuz yerden kıpır kıpır hareket etmenizi sağlayacak dizileri sizler için derledik. Müzikleri ile kulaklarınızın pasını temizleyecek olan bu diziler eğlenceli sahneler ile kalbinizi çelecektir. 

İşte en iyi 10 müzikal dizi...

1. Pistol

Müzikal diziler
Ünlü Sex Pistols grubunun hayatını merak ettiyseniz, bu dizi tam da size göre. Sex Pistols’un kurucu üyesi ve gitaristi olan Steven’ı merkez almakta olan bu dizide; gülünç, duygusal ve yürek parçalayan tüm hikayeler ekranlarda sergilenmektedir. Müziğin ve müzik yapmanın onlar için ne demek olduğunu ve aynı zamanda nasıl bir devrim yarattığını tüm detayları ile izleyeceksiniz.

TürBiyografiDramMüzikal
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenCraig
Pearce
OyuncularToby
Wallace
Sydney
Chandler
Christian
Lees

2. Daisy Jones & The Six

Müzikal diziler
Daisy Jones ve The Six rock grubunun 70’li yılların başlarında Los Angeles’ta yükselişleri ve yükselmeleriyle birlikte dünya çapındaki ikonik statülerini izleyeceksiniz. Müzik dünyasında nasıl bir yer edindikleri ve insanların onlar için neler yapmaya hazır olduğunu da bu dizi ile öğreneceksiniz.

TürDramMüzikal
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenScott
Neustadter
Michael
H. Weber
OyuncularRiley
Keough
Sam
Claflin
Nabiyah
Be

3. The Playlist

Müzikal diziler
Dünya çapında ücretsiz ve yasal müzik akışı sunmakta olan tüm sektörde devrim yaratan genç İsveçli teknoloji girişimcisi Daniel ve ortağı Martin etrafında dönmektedir. İnsanların zor inançlarının yanında, amansız iradeleri ve erişim ile büyük hayallerin oluşması üzerine müziği kullanma biçimleri ise bu dizi ile sizlerle.

TürBiyografiDramMüzikal
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenPer-Plav
Sorensen
Hallgrim
Haug
OyuncularEdvin
Endre
Christian
Hillborg
Gizem
Erdoğan

4. Rebelde

Müzikal diziler
Elit bir Meksika koleji olan Elite Way School’da bir grup öğrenci isyan bayrağını dikmişti. Eski bir öğrenci olan Celina, Elite Way School’un yeni müdürü olurken tamamen genç bir kadro ile yeniden okulu şenlendirmek istemektedir. Bolca müziğin yanında dizimiz boyunca kahramanların kendilerini geliştirmelerine ve yeni rekabetlerin ortaya çıkmasına şahit olacaksınız.

TürKomediDramMüzikal
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2022
OyuncularAzul Guaita
Bracamontes
Dranco
Masini
Sergio
Mayer Mori

5. The Sound of Magic

Müzikal diziler
Borç yüzünden ailesi tarafından terk edilmiş olan Yoon Ah-yi, kendisine ve küçük kız kardeşine bakmak üzere çabalamaktadır. Ah-yi, yarı zamanlı işi ve çalışmalarıyla ne kadar meşgul olmasına rağmen hala okulun en iyi öğrencilerinden birisidir. Onun tek istediği istikrarlı bir işi olabilmesidir ve daha hızlı büyüyerek kardeşine iyi bir hayat sunabilmektir. Ah-yi’nin hayatı ise Lee Eul ile tanıştığında komple değişmeye başlar.

TürDramFantastikMüzikal
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenKim
Sung-yoon
OyuncularJi
Chang-wook
Harrison
Xu
Hwang
In-Youp

6. Girls5eva

Müzikal diziler
Bir kız grubu olan Girls5eva’nın birbirinden farklı beş üyesi, yalnızca yırtıcı yetenek ajansı olan Larry’nın yaratımı olmalarına rağmen, sonsuza kadar pop müzik dünyasının zirvesinde olmayacaklarına emindirler. Lakin beş kadın yirmi yıl sonra kırklı yaşlarına bastığında müzik dışında yaşam sürmeye devam etmektedirler. Yıllardır birbirleri ile iletişim kurmamış olan kadınlar beklenmedik bir performansı sergilemek için bir ara gelirler.

TürKomediMüzikal
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenMeredith
Scardino
OyuncularSara
Bareilles
Busy
Philipps
Paula
Pell

7. The Eddy

Müzikal diziler
Eskiden ünlü bir caz piyanisti olan Elliot’un hayatı artık tamamen farklıdır. Genç adam artık sevgilisi Maja’nın grubunu yönetmektedir. Hem özel yaşantısından hem de profesyonel hayatında meydana gelmekte olan sorunlarla baş etmekte zorlanmaya başlayan Elliot’un sorunlu kızı Julie’de yanına taşınır. Hayatındaki sorunlara çözüm arayan Elliot, barı kurtarmak ve sevdiklerini korumak için harekete geçmek zorundadır.

TürDramMüzikal
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJack
Thorne
Damien
Chazelle
OyuncularAndre
Holland
Joanna
Kulig
Amandla
Stenberg

8. Empire

Müzikal diziler
Başarılı bir plak şirketinin kurucusu ve CEO’su olan Lucious’a ALS teşhisi konmuştur. Öldüğü zaman şirketinin başına geçmesi için üç oğlundan birisini seçmesi gerekmektedir. Eski eşi ve kurucu ortağı Cookie hapisten çıkmıştı ve şirkette hak ettiği yeri geri almak üzere hareket etmeye başlamıştı.

TürDramMüzikal
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenLee
Daniels
Danny
Strong
OyuncularTerrence
Howard
Taraji P.
Henson
Jussie
Smollett

9. Mozart in the Jungle

Müzikal diziler
New York’u fethederken kendinizi ve aşkı bulmanız mümkündür. Dizimizde ise aşk, para, hırs ve müziğin mükemmel birleşimleri ev sahipliği yapmaktadır. Atılgan yeni maestro Rodrigo, New Tork Senfonisini karıştırırken; genç obuacı Hailey için büyük bir şans ortaya çıkar.

TürKomediDramMüzikal
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenAlex
Timbers
Roman
Coppola
OyuncularGael Garcia
Bernal
Lola
Kirke
Saffron
Burrows

10. You’ve Fallen for Me

Müzikal diziler
Lee Sin, lisesinde popüler olan The Stupid müzik grubu ile vakit geçirmektedir. Gyo-won ise geleneksel Kore müziğine kendisini adamış olan bir genç kızdır. Gyo-won’un büyükbabası torununun da kendisi gibi geleneksel müzik dâhisi olarak görmek istemektedir. Lise, öğrencilerin yeteneklerini gösterme fırsatı yaratan bir kutlama ile geldiğinde ise ikilinin önünde insanların onlardan beklediğini karşılaması gerekmektedir.

TürDramMüzikalRomantik
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2011
Yönetmen-
OyuncularJung
Yong-hwa
Park
Shin-hye
Song
Chang-ui

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.