En İyi 10 Müzik Dinleme Uygulaması

Her yerde dolu dolu müzik keyfi yaşamanız için, en iyi müzik uygulamalarını sizlere sıraladık
En İyi 10 Müzik Dinleme Uygulaması

Müzik uygulamaları, sunduğu eşsiz fırsatlar sayesinde her an müziği hissetmenizi sağlıyor. Çevrimiçi ve çevrimdışı müzik dinleyebileceğiniz birbirinden kaliteli müzik platformlarına ulaşabilir, yeni müzikler keşfetmeye başlayabilirsiniz. Bu sayede hayatınızın her anını dolu dolu müzikle geçirebilirsiniz. Akıllı telefon, tablet ve bilgisayarda kolaylıkla kullanabileceğiniz müzik uygulamaları, keşfedilmemiş müziklere ulaşmanızı ve eşsiz müzik deneyimleri kazanmanızı sağlıyor.

Favori Şarkılarınızı Keşfetmeniz İçin En İyi Müzik Uygulamaları

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte karşımıza çıkan uygulamalar ve cihazlar, her anı keyif aldığımız aktivitelerle geçirmemizi sağlıyor. Tek tıkla istediğimiz şarkılara ulaşabilir, dünyanın bir ucunda çıkan yeni parçaları dinleyebiliriz. Küresel ortam sunan teknoloji sayesinde, her türde ve her dilde müziğe ulaşmak mümkün. Bunun için yapmanız gereken tek şey, en kaliteli müzik uygulamalarını indirmektir. Elbette bu üstün özelliklerden faydalanmak için ücret talep edilebilir. Birbirinden avantajlı özellikleriyle ve içerikleriyle tüm dünyanın severek kullandığı ücretli ve ücretsiz müzik uygulamalarını sizlere sıraladık.

İşte en iyi müzik uygulamaları;

1. Spotify

En İyi Müzik Uygulamaları Spotify

Spotify, tüm dünyanın severek kullandığı, en popüler müzik uygulamalarından biridir. Sosyal açıdan da en çok gelişen müzik uygulamalarından biri olduğunu söyleyebiliriz. Modunuza uygun playlistlerden, ilginizi çeken konuları anlatan podcastlere kadar birçok içeriğe ulaşmak mümkündür.

Sportify uygulamasının kendinize özgün playlist oluşturma ve istediğiniz kişileri takip etme ayrıcalığı sunduğunu görüyoruz. Aynı zamanda, bilgisayar uygulamasından giriş yaptığınızda, arkadaşlarınızın dinlediği şarkıları anında görebilirsiniz. Bu sayede sosyal açıdan en donanımlı uygulamalardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Tüm dünyanın severek kullandığı en iyi müzik uygulamasının avantajlı özelliklerini ise şu şekilde sıralayabiliriz.

  • Sesli kitap ve podcast dinleme avantajı sunar. Bu sayede modunuza uygun müziklere ve podcastlere anında ulaşabilirsiniz.
  • Şarkıları istediğiniz sırada çalabilir, playlist oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz playlistler başkaları tarafından göründüğü için, takip edilebilir ya da playlistinize beğeni gönderilebilir. Bu sayede çalma listenizi herkes dinleyebilir.
  • Ses kalitesi yüksek bir uygulamadır. Ses geçişlerini ayarlama imkanınız vardır.
  • Sportify, bağlantı kurarak arkadaşlarınızla birlikte aynı müzikleri dinlemenizi sağlıyor. Bu sayede uzakta olduğunuz arkadaşlarınızla dahi müzik dinleyerek iletişim kurmak mümkün.
  • Uygulama, müzik zevkinize uygun haftalık keşif playlistleri sunar. Bu sayede en sevdiğiniz ve en çok dinlediğiniz türdeki müzikleri keşfetmeniz mümkün.
  • Uygulamanın ayrıcalıklarından biri de internet olmadan müzik dinleme avantajıdır. İndirdiğiniz müzikleri, çevrimdışı dinleyebilirsiniz. Bu sayede Spotify, her an, her yerde dilediğiniz müziklere ulaşmanızı sağlıyor.
  • Spotify avantajlarından biri de kişiselleştirilmiş deneyim sunmasıdır. Zevkinizi ve beğenilerinizi analiz ederek, sizlere keyif alacağınız müzikler sunar. Bu sayede her an keyif almanızı sağlayan bir uygulamadır.

Birçok avantajlı özelliğe sahip olan Spotify, ücretsiz olarak hizmet veriyor. Ancak ücretsiz olarak kullandığınızda, Spotify'ın avantajlı özelliklerinden faydalanamaz ve müzik aralarında reklam dinlemek durumunda kalabilirsiniz. Çevrimdışı müzik dinleme, reklamsız müzik dinleme özellikleri için üyelik oluşturmanız gerekiyor. Öğrencilere özel avantajlı Premium paketlerini inceleyebilir, daha uygun fiyata üyelik oluşturabilirsiniz.

2. Youtube Music

En İyi Müzik Uygulamaları Youtube Music

Youtube Music, Youtube Premium üyeliğe geçenlere sunulan avantajlı bir müzik uygulamasıdır. Reklamsız video izleyebilir, internet bağlantısı olmadan müzik dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda başka uygulama kullanırken, arka planda çalma özelliğini kullanabilirsiniz. En çok tercih edilen müzik uygulamalarından biri olan Youtube Music uygulamasının avantajlı özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Uygulama, ücretli üyelik yapıldığında reklamsız müzik dinleme ayrıcalığı sunar. Bu sayede istediğiniz müziklere anında ulaşabilir, reklamsız müzikleri keyifle dinleyebilirsiniz.
  • İstediğiniz şarkıyı ya da albümü indirebilirsiniz. Bu sayede çevrimiçi olmadığınız zamanlarda da müzik dinleme ayrıcalığı sunuyor.
  • Ekran kilitliyken ya da başka uygulamalarda vakit geçirirken müzik dinlemek mümkündür. Youtube, normalde video izlerken ya da müzik dinlerken arka planda oynatma özelliğine sahip değildir. Ancak, Premium hesaplar bu avantajdan faydalanabilir.
  • Youtube geçmiş bağlantılarınızı baz alarak kişiselleştirilmiş kullanıcı deneyimi sunan bir uygulamadır.

Youtube Music, Youtube Premium hesaba geçenlere sunulan ayrıcalıklı bir hizmettir. Bu sayede oldukça fazla tercih edilen bit uygulama olduğunu söyleyebiliriz. Avantajlı özellikleri ve reklamsız müzik dinleme ayrıcalığı sayesinde en çok tercih edilen müzik uygulamaları arasında yer alıyor.

3. Soundcloud

En İyi Müzik Uygulamaları Soundcloud

Soundcloud, müzik ve ses içeriklerinin keşfedilmesi için paylaşım yapılan bir müzik platformudur. Buradan müzik parçalarınızı paylaşabilir, büyük kitlelerin dinlemesini sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda çalma listeleri oluşturma ve birçok müziğe ulaşma ayrıcalıklarına sahip olabilirsiniz. Tüm dünyanın gözde uygulamalarından biri olan Soundcloud uygulamasının avantajlarını ise şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Bağımsız sanatçıların en çok sevdiği platformlardan biridir. Yeni yeteneklerin müziklerini tüm dünyaya duyurmasını sağlar. Bu sayede dünya çapında tanınma ayrıcalığına sahip olabilirsiniz. Kendi kitlesini oluşturmak isteyenler için ideal bir müzik uygulaması olduğunu söyleyebiliriz.
  • Geniş müzik kütüphanesine sahip olan bir uygulamadır. Farklı müzik türlerine ulaşmak ve genç yetenekleri keşfetmek mümkün. Popüler sanatçılar yanı sıra bağımsız müzisyenlerin ve yerel yeteneklerin yer aldığı bir platformdur.
  • Sosyal açıdan olumlu özelliklere sahip olan bir uygulamadır. Uygulama üzerinden etkileşim kurabilir, yorum atabilir, beğeni gönderebilirsiniz. Aynı zamanda kayıtları diğer sosyal platformlarda kolaylıkla paylaşmak mümkün.
  • Mobil uyumluluk sayesinde her an uygulamaya giriş yapabilir, her yerde müzik dinleyerek yeni sanatçılar keşfedebilirsiniz.

Soundcloud, dünyanın her yerinden bağımsız sanatçılarının eserlerini paylaştığı sosyal müzik platformudur. Müziklerinizi tüm dünyaya duyurmak için ya da yeni keşifler yapmak için tercih edebileceğiniz en iyi müzik uygulamalarından biri olduğunu söyleyebiliriz.

4. Apple Music

En İyi Müzik Uygulamaları Apple Music

Apple Music, Apple kullanıcılarının severek kullandığı müzik uygulamalarından biridir. Geniş müzik kütüphanesine ulaşmanızı sağlayan bu uygulama, binlerce sanatçının değerli parçalarına ulaşmanızı sağlıyor. Apple Music uygulaması üzerinden çalma listesi oluşturabilir ve çevrimdışı müzik dinleyebilirsiniz. Özetle Apple Music avantajlarını ise şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Apple Music, geniş müzik kütüphanesine sahip olan bir platformdur. Dünyanın her yerindeki sanatçılara ve eşsiz parçalara ulaşmanızı sağlar. Bu sayede yeni sanatçılar ve müzik türleri keşfedebilirsiniz.
  • Uygulamanın yüksek ses kalitesine sahip olduğunu görüyoruz. Bu sayede yüksek kalite ses çıkışı yakalayabilir ve indirme seçenekleri üzerinden müzikleri indirebilirsiniz.
  • Uygulamanın avantajlı özelliklerinden biri de çevrimdışı dinleme özelliğidir. İnternet bağlantınız olmasa dahi indirdiğiniz müzikleri her ortamda dinleyebilirsiniz.
  • Apple Music, Apple cihazlarıyla entegre olan uygulamalardır. Bu sayede iPhone, iPad, Mari Apple Watch gibi cihazlardan erişebilirsiniz.

Apple kullanıcılarının en çok sevdiği uygulamalardan biri olan Apple Music, sunduğu avantajlar sayesinde Apple ailesinin en iyi müzik uygulamalarından biridir.

5. Fizy

En İyi Müzik Uygulamaları Fizy

Fizy, Turkcell'in sunduğu avantajlı dijital müzik platformlarından biridir. Geniş müzik kataloğu sayesinde binlerce müziğe ulaşmanızı sağlar. Aynı zamanda Turkcell abonelerinin ücretsiz olarak kullanabileceği bir uygulama olduğunu görüyoruz. Turkcell kullanıcılarının severek kullandığı Fizy uygulamasının avantajlarını ise şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Fizy, geniş müzik kataloğuna sahip olan bir uygulamadır. Kullanıcıların yeni müzik türlerini keşfetmesi ve farklı sanatçıları dinlemesi mümkün.
  • Fizy en iyi ücretsiz müzik uygulamalarından biridir. Turkcell aboneleri, uygulamayı ücretsiz olarak kullanabilir.
  • Uygulama, dinleme alışkanlıklarınızı analiz ederek, kişiselleştirilmiş müzik deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Bu sayede beğendiğiniz müzik türlerinin farklı yorumlarını dinleyebilirsiniz.
  • Reklamsız müzik uygulamalarından biri olan Fizy, kesintisiz müzik deneyimi yaşamanızı sağlıyor.
  • Uygulamanın önemli özelliklerinden biri de indirme seçeneğidir. Bu sayede internet bağlantısı olmadan da müzik dinleyebilirsiniz.

Fizy uygulaması oldukça çok kullanıcısı olan, popüler uygulamalardan biridir. En iyi reklamsız müzik dinleme uygulamalarından biri olan Fizy'nin, Turkcell kullanıcıları tarafından sevilen bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz.

6. Deezer

En İyi Müzik Uygulamaları Deezer

Deeezer, çevrimiçi müzik akışı sunan, kaliteli müzik uygulamalarından biridir. Geniş müzik kataloğu sayesinde binlerce sanatçıya ve müzik türüne ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda çalma listeleri oluşturabilir ve sevdiğiniz parçaları dinleyebilirsiniz. Deezer uygulamasının avantajlı özelliklerini ise şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Deezer uygulamasının en önemli özelliklerinden biri, geniş müzik kataloğuna sahip olmasıdır. Farklı tür ve dillerde binlerce müziğe ulaşabilir, müzik keşfine çıkabilirsiniz.
  • Deezer uygulaması yüksek ses kalitesiyle meşhur olan uygulamalardan biridir. Kullanıcılarının en iyi ses kalitesinde müzik deneyimi yaşamasını sağlar.
  • Önemli özelliklerden biri de kişiselleştirilen müzik deneyimi sunmasıdır. Aramalarınızı ve dinlediğiniz müzikleri analiz ederek, sevdiğiniz müzikleri sizlere sunar.
  • Uygulamanın çevrimdışı dinleme özelliği mevcuttur. Bu sayede internetin çekmediği yerlerde de müzik dinleme ayrıcalığına sahip olabilirsiniz.
  • Deezer reklamsız müzik uygulamalarından biridir. Eğer uygulamaya abone olursanız, reklamsız müzik dinleyebilirsiniz. Bu sayede kesintisiz müzik deneyimi sunar.
  • Deezer uygulamasının önemli özelliklerinden biri de podcast ve radyo içeriğidir. Müzikten daha fazlasını sunan bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz. Bu sayede her an dilediğiniz podcastleri ve müzikleri dinleyebilirsiniz.

Deezer uygulaması, oldukça avantajlı ve kaliteli bir müzik uygulamasıdır. Kullanıcılarının severek kullandığı bu uygulama, en iyi müzik uygulamaları arasında yer alıyor.

7. Amazon Music

En İyi Müzik Uygulamaları Amazon Music

Amazon, tüm dünyanın severek kullandığı alışveriş platformlarından biridir. Amazon hesabı olan herkesin ücretsiz ulaşabileceği Amazon Music ise en sevilen müzik uygulamaları arasında yer alıyor. Ancak, Amazon Music Unlimited aboneliği sonucunda bu ayrıcalıklara ulaşabilirsiniz. Amazon Music uygulamasının sunduğu ayrıcalıkları ise sizlere şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Amazon hesabıyla anında Amazon Music uygulamasına giriş yapabilirsiniz.
  • Uygulamanın geniş bir müzik kataloğu mevcuttur. Dünyanın her yerindeki sanatçılara ve müzik türlerine ulaşmanızı sağlar. Bu sayede yeni müzik deneyimleri yaşayabilir, keşif yapabilirsiniz.
  • Uygulamanın çevrimdışı dinleme özelliği de mevcuttur. Uygulama abonelerine özel olarak sunulan bu hizmet, şarkıları cihazınıza indirmenizi sağlıyor. Bu sayede internet bağlantınız olmadığı zamanlarda da müzik dinleyebilirsiniz.
  • Amazon Music aboneleri, kendi çalma listelerini oluşturabilir. Bu sayede en sevdiğiniz şarkıları bir araya getirebilir ve dilediğiniz zaman müziğin tadını çıkarabilirsiniz.

Amazon Music, ücretsiz giriş yapabileceğiniz bir uygulamadır. Ancak uygulamanın reklamsız ve avantajlı özelliklerinden faydalanmak için Amazon Music Unlimited aboneliği yapmanız gerekir. Bu sayede çevrimdışı dinleme, playlist oluşturma ve reklamsız müzik dinleme avantajlarına erişebilirsiniz.

8. Audiomack

En İyi Müzik Uygulamaları Audiomack

Audiomack, bağımsız sanatçıların müziklerini keşfedebileceğiniz müzik paylaşım platformlarından biridir. Geniş müzik kataloğu sayesinde yüzlerce müziğe ulaşabilir ve her anınızı müzikle mükemmel hale getirebilirsiniz. Kullanıcılarının severek kullandığı Audiomack uygulamasının avantajlı özelliklerini ise şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Geniş müzik kataloğu sayesinde Audiomack, popüler sanatçıların ve bağımsız müzisyenlerin eşsiz parçalarına ulaşmanızı sağlıyor. Bu sayede yeni yetenekler keşfedebilir, farklı müzik deneyimleri yaşayabilirsiniz.
  • Audiomack uygulaması, ücretsiz müzik uygulamalarından biridir. Website üzerinden ya da uygulama üzerinden anında ücretsiz giriş yapabilirsiniz.
  • Uygulamanın en çok ön plana çıkan özelliği, bağımsız sanatçılara ve farklı müzisyenlere erişim imkanı sunmasıdır. Bu sayede farklı müzikler ve sanatçılar keşfetmenizi sağlıyor.
  • Çevrimdışı müzik dinleme uygulamalarından biri olan Audiomack, sevdiğiniz müzikleri indirmenizi sağlıyor. Bu sayede çevrimdışı olduğunuz zamanlarda da müziğin tadını çıkarabilirsiniz.
  • Audiomack uygulaması oldukça kolay kullanılan bir ara yüze sahiptir. Bu sayede uygulamada kolaylıkla işlem yapabilirsiniz.
  • Kişiselleştirilmiş öneriler ile en sevdiğiniz müziklere ulaşmanızı sağlar. Bu sayede her an yeni müzikler keşfedebilir, sevdiğiniz müzik türlerini dinlemeye devam edebilirsiniz. Sizin seveceğiniz parçaları önererek, her an keyifli vakit geçirmenizi sağlar.

Audiomack uygulaması müzik severlerin avantajlı uygulamalarından biridir. Yeni müzikler keşfetmenizi ve keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulamada müzik dinleyebilir, çalma listesi oluşturabilir ve keşif yapabilirsiniz. Ancak reklamsız müzik dinleme ve çevrimdışı dinleme özellikleri yalnızca Premium üyelere sunuluyor. Sıkça tercih edilen ve büyük beğeni toplayan Audiomack uygulaması, en iyi ücretsiz müzik uygulamaları arasında yer alıyor.

9. Shazam

En İyi Müzik Uygulamaları Shazam

Shazam uzun yıllardır herkesin severek kullandığı müzik keşif uygulamalarından biridir. Kahve içerken, yolda yürürken ya da en sevdiğiniz restoranda yemek yerken arka planda çalan müziği çok beğenmiş olabilirsiniz. Bu durumda Shazamlamanız yeterlidir. Çünkü Shazam, saniyeler içerisinde müziği dinleyerek, parçanın tüm bilgilerini sizlere sunar. Bu sayede merak ettiğiniz müzikleri anında keşfetmenizi sağlayan, eşsiz bir uygulamadır. Tüm dünyanın severek kullandığı Shazam uygulamasının avantajlı özelliklerini ise sizlere şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Shazam uygulamasının en avantajlı özelliği, müzik tanıma özelliğidir. Uygulamayı açarak müziği dinletebilir, saniyeler içinde parçanın sanatçısını ve albümünü öğrenebilirsiniz. Bu sayede en iyi müzik keşif uygulamalarından biri olduğunu söyleyebiliriz.
  • Shazam kullanıcılarına müzikle ilgili farklı deneyimler sunuyor. Bir müzik parçasını tanımladığınızda, sanatçının diğer çalışmalarına ve ilgili müzik videolarına ulaşmanızı sağlıyor. Bu sayede müzik zevkinize uygun birçok parçaya ulaşmanız mümkün.
  • Shazamlayak bulduğunuz müzik parçaları, uygulamada kayıtlıdır. Bu sayede günler ya da haftalar önce yaptığınız keşif aramalarına ulaşabilirsiniz.
  • Shazam uygulamasının Spotify entegrasyonu vardır. Müziği tanımladıktan sonra anında üzerine tıklayarak Spotify'dan dinleyebilirsiniz.
  • Basit ve kullanışlı bir uygulamadır. Yapmanız gereken tek şey, uygulamayı açtıktan sonra tek tıkla müziği dinletmektir. Saniyeler içinde parçanın tüm bilgileri karşınıza çıkar.

Shazam tüm dünyanın severek kullandığı müzik keşif uygulamalarından biridir. Çalan şarkıyı bulmak isteyenler için en ideal uygulamalardan biri olan Shazam, her ortamdaki müzikleri anında keşfetmenizi sağlıyor.

10. TuneIn

En İyi Müzik Uygulamaları TuneIn

TuneIn, çevrimiçi radyo istasyonlarını dinlemek isteyenler için ideal uygulamalardan biridir. Aynı zamanda podcastleri keşfedebileceğiniz bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz. Küresel erişim imkanı sunan uygulamanın, tüm dünyada severek kullanılan radyo uygulamalarından biri olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda sunduğu ayrıcalıklar sayesinde herkesin beğenisini kazanmayı başarıyor. TuneIn avantajlarını ise sizlere şu şekilde sıralayabiliriz;

  • TuneIn, dünya çağında radyo istasyonlarına ulaşmanızı sağlayan bir uygulamadır. Aynı zamanda, yüzlerce podcaste ulaşma imkanına sahip olabilirsiniz. Özellikle farklı müzik türleri, spor, eğlence ve haberler gibi çok çeşitli içerikler dinlemek isteyenler için ideal bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz.
  • TuneIn avantajlarından en önemlisi ise küresel erişim sunmasıdır. Çeşitli ülkelerin podcastlerine ulaşmak için ideal uygulamalardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Dünya genelinde farklı kültürleri ve müzik türlerini keşfetmek isteyenler için eşsiz bir uygulamadır. Aynı zamanda favori radyo programlarınızı anında dinleyebilirsiniz.
  • Podcastler, uygulamanın avantajlı özellikleri arasında yer alıyor. Geniş podcast kataloğu sayesinde, kendinize en uygun türleri tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda yeni podcast keşfetmek için de ideal bir ortamdır.
  • Uygulama, size indirme ve çevrimdışı dinleme özellikleri sunuyor. Bu sayede her an müzik ve podcast dinleme ayrıcalığına sahip olabilirsiniz.
  • Uygulamanın önemli özelliklerinden biri de kişiselleştirilen öneriler sunmasıdır. İlgi duyduğunuz ve sevdiğiniz türleri sizlere sunarak, daha keyifli vakit geçirmenizi sağlar.

TuneIn, kullanıcı dostu arayüzü ve tüm dünyadaki popülerliğiyle en çok sevilen müzik uygulamalarından biridir. En iyi internetsiz müzik dinleme programlarından biri olan TuneIn, her an müziğin keyfini çıkarmanızı sağlıyor.

En İyi Müzik Uygulamaları

#MarkaÜcretİşletim SistemiKurulduğu Yıl
1SpotifyÜcretsiz(Premium Üyelik Ücretli)

iOS, Android, Windows, Mac OS, Linux, S60, webOS

2008
2Youtube MusicÜcretsiz(Premium Üyelik Ücretli)iOS, Android2019
3SoundCloudÜcretsiz(Premium Üyelik Ücretli)iOS, Android, Windows, Mac OS2007
4Apple MusicÜcretliiOS2015
5FizyÜcretiz(Premium Üyelik Ücretli)iOS, Android2008
6DeezerÜcretsiz(Premium Üyelik Ücretli)iOS, Android, Windows, Mac OS2007
7Amazon MusicÜcretsiz(Premium Üyelik Ücretli)iOS, Android, Windows, Mac OS2007
8AudiomackÜcretsiziOS, Android2012
9ShazamÜcretsiziOS, Android, Windows, Blackberry OS2002
10TuneInÜcretsiziOS, Android, Windows, Mac OS2002

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.