Ofis ve Ev Ortamına Uygun En İyi 10 Monitör Kolu

Bilgisayar kullananların sıkça tercih ettiği en iyi monitör kollarını sizler için inceleyerek liste haline getirdik.
Ofis ve Ev Ortamına Uygun En İyi 10 Monitör Kolu

Bilgisayar başında çalışan insanlardan biri olarak söyleyebilirim ki sırt, bel ve boyun ağrısına dur diyecek bir ürün bulamıyordum. Ta ki monitör kollarıyla tanışana kadar. Monitör kolu kullandıktan sonra bilgisayarımı uygun pozisyona getirip eğilip bükülmeden çalışmaya başladım. Bugün size masamdaki kalabalığı da yok eden bu harika üründen bahsedeceğim.

En İyi Monitör Kolu Listesi

SıraModelBoyutneoldu Puanı
1Arctic Z2 3D 17 inç - 30 inç10/9.9
2 North Bayou H18022 inç - 35 inç10/9.8
3Flexyarm 107 Pro Black Edition15 inç -34 inç10/9.7
4NPO 13" 27"13 inç - 27 inç10/9.6
5 DailyTech MS-02 TV14 inç - 32 inç10/9.8
6 North Bayou F16017 inç - 27 inç10/9.8
7Dark VM14 13 inç - 27 inç10/9.7
8Kaloc Klc-V817 inç - 30 inç10/9.6
9Ultimate MS-00113 inç - 32 inç10/9.8
10Northbayou Nb F8017 inç - 30 inç10/9.6
Amazon
Fiyatlarını Gör
Monitör
Kolları
Aradığın
Fiyatları Gör

10 En İyi Monitör Kolu Tavsiyesi

Konuya giriş yapmadan önce bilmelisiniz ki monitör kollarının farklı çeşitleri bulunmakta. Eğer çizim yapan, müzikle uğraşan ve çift ekranda çalışıyorsanız iki ekranı destekleyen ürünlere bir göz atabilirsiniz. Hem sağlıklı bir çalışma ortamı hem de ferah bir masa istiyorsanız aramıza katılın, başlıyoruz.

1. Arctic Z2 3D (Gen3)

En İyi Monitör Kolu

Amazon
Fiyatını Gör
Arctic
Monitör Kolu
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
USBTam Dönme
İki Ekran

Monitörlerinizi dilediğiniz yönde hareket ettirebilmenizi sağlayan ergonomik tasarımlı bu ürün, görüş alanınızı genişleterek daha verimli bir çalışma imkanı bulmanıza yardımcı olur. Monitör kollarının esnek yapısı sayesinde yüksek bir konfor sunar. USB hub girişleri masaüstünüze güvenilir bir bağlantı imkanı getirir. Masa kalınlığına göre ayarlanabilir sabitleme sistemi taşıma ve kullanım kolaylığı verir.

Teknik Özellikler
Ekran Büyüklüğü 17 inç - 30 inç
Kullanım Tipi Masaya Monte 
USB Girişi Var

Kullanıcı Yorumları

👤 Mehmet K*** (26) - Gaziantep: Gayet sağlam bir ürün eğer masanız da sağlam ise herhangibi şekilde güvensizlik hissettirmiyor lakin üst üste monitör konumlantıramıyorsunuz 24 inç ve üzeri 2 ekranı yanyana aynı doğrultuda da koyamıyorsunuz. USB çıkışları gayet kullanışlı

2. Nb North Bayou H180

En İyi Monitör Kolu

Amazon
Fiyatını Gör
Nb North
Monitör Kolu
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
2 EkranFiyat
Tam Dönme
Uzama

2-12 kg ağırlığına kadar olan monitörlerinizi taşıyabilme özelliği sayesinde geniş bir kullanım skalası sunarken hızlı kurulumu sayesinde pratik ve avantajlı bir çalışma ortamı oluşturmanıza yardımcı olur. Görüş açınıza uygun bir şekilde ayarlayabileceğiniz bu ürün, çalışma alanınızı size uygun hale getirmeniz için tasarlanmıştır. İki ekran kullanabilme özelliği ile büyük boyutlu çalışmalarınızı bile tamamen görmenizi mümkün kılar. 360 derece dönebilen ekranı sayesinde yatay kullanım imkanı sunması, çizim ya da tasarım işlemlerinizde maksimum başarı sağlamanızı kaçınılmaz hale getirir. Ergonomik tasarımı sayesinde size uygun olan çalışma pozisyonunuza ayak uydurabilen bir ürün olarak sağlığınıza tam destek vermeyi amaçlar. Kablo koruyucu sistemi sayesinde kabloların dikkat dağıtan görüntüsünden kurtulurken kablolarınızı bükülme gibi hasarlardan korumanıza katkı sağlar.

Teknik Özellikler
Ekran Büyüklüğü22 inç - 35 inç
Kullanım TipiMasaya Monte
360 Derece DönmeVar

Kullanıcı Yorumları

👤 m** y*** (38) - Artvin: İki ekran mı kullanmak istiyorsun alan sıkıntınmı var bu ürünü al derdine son ver kurulumu kolay videosu var hiç zorlanmazsın küçük bir tüyo kolların aşağı doğru kalmasını istiyorsan bastır ve eksi yönde çevir yukarda kalmasını istiyorsan artı yönde

👤 A** Ç*** (41) - İstanbul: Montaj için zaman ayirmak gerekiyor fakat montajdan sonra çok işe yarayan bir şey olduğunu fark ertim. 2 Adet ekran bağladım ve derler ya beton gibi oldu. Kullanışlı

3. Flexyarm 107 Pro Black Edition

En İyi Monitör Kolu

Amazon
Fiyatını Gör
Flexyarm
Monitör Kolu
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yükseklik Ayarı 

Geniş hareket skalasına sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çeken bu monitör kolu, yatay ve dikey kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. Bu şekilde hem çizim yapmanıza hem de çalışmanızı geniş bir perspektifte görebilmenize olanak sağlar. Çift eklemli kolu sayesinde monitörünüzü istediğiniz yönde çevirerek rahat bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz. Şık ve parlak dış kaplaması, sağlam çelik gövdesi ile hem havalı bir görüntü hem de uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunar. Monte işleminin daha dayanıklı bir masaya yapılması, masanızın zarar görmesine engel olur.

Teknik Özellikler
Desteklediği Monitör Boyutu15''-34''
Kullanım TipiMasaya Monte

Kullanıcı Yorumları

👤G***** C**** - İstanbul: Ürün, ertesi gün elime ulaştı. Bu nedenle firmaya teşekkür etmek isterim. Kutu içerisinden bir kullanım kılavuzu çıkıyor. Ancak kurlum için ihtiyacınız olacağını sanmam. Çünkü kurması son derece kolay. Ayrıca firmanın kendi sitesi üzerinden bir laptop tutucu daha aldım. Bununla ilgili yardıma ihtiyacım oldu. Whatsapp hattından kendilerine ulaştım. Yardımcı olmaya çok istekliler. Umarım bu şekilde ürünlerinin arkasında durmaya devam ederler. Ürünü 24" Lenovo Q24i-10 monitör ile kullanıyorum. Son derece rahat taşıyor. Ürünün hareket kabiliyeti de harika. İstediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Bence tam bir fiyat performans ürünü. Diğer monitörlerim için de almayı düşünüyorum. Almayı düşünlere tavsiye ederim.

👤 Y**** C******** (36) - İSTANBUL: 32' Samsung G7 ile kullanmak için aldım. Şu an için bir sorun olmadı fakat işlemsellik olarak monitörün kafasını öne arkaya yapmasını sağlayan mekanizmanın geliştirilmesi lazım. Alyan ile sıkıp ayarlamanız gerekiyor sanki bir yay mekanizması ile desteklense daha kullanışlı olur diye düşünüyorum. Son olarak da masaya bağlama mengenesinin iç kısımlarında plastik korumalar var. Onun komple arka duvara kadar uzanmasını isterdim. Bunların haricinde fiyat performans olarak çok başarılı buldum.

4. NPO 13" 27"

En İyi Monitör Kolu

Amazon
Fiyatını Gör
NPO
Monitör Kolu
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Notebook Standı 
Kablo Koruma

11” - 17” notebook standı bulunan bu monitör kolu, ikili kullanım özelliği sayenizde size uygun pozisyonu bularak verimli bir şekilde çalışmanıza yardımcı olur. Sağa, sola, öne, arkaya kısacası dilediğiniz her yöne hareket ettirebildiğiniz bu ürün sayesinde her işinize uygun bir pozisyon oluşturarak çalışmanıza olanak sağlar. Masanızdaki kalabalık ortadan kalkarken çalışma alanınız konforlu bir hal alır. Alyan ile size istediğiniz boyutta ayarlama imkanını verir. Ergonomik tasarımı sayesinde servikal omurlarınızı sağlıklı tutarak rahat oturmanızı sağlar.

Teknik Özellikler
Montaj TipiStand
Monitör Sayısı1 maksimum 27 inch
Notebook Sayısı1 maksimum 17 inch
Hareket Yeteneği3 aks
Curved Tv DesteğiVar
Taşıma Kapasitesi8 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 C** E**** (43) - Tekirdağ: Hoşuma gitti. Bağlantılarını yapmak kolaydı. Ekran bağlıyken yukarı aşağı oynatmak çok kolay değil. Ama zaten bir kez ideal yüksekliğe ayarladıktan sonra bu konuda çok fazla değişiklik gerekmiyor. Ekran ve tablet standı vidasız bir şekilde kolayca yerinden çıkarılıp takılabiliyor.

👤 Abdullah Ö***** (27) - İstanbul: Ürün Gayet güzel çok kullanışlı tavsiye ederim.Bu yaşa kadar biz monitöre doğru gidiyorduk şimdi işler değişti sağlık için  kesinlikle alınması lazım

5. DailyTech MS-02 TV

En İyi Monitör Kolu

Amazon
Fiyatını Gör
DailyTech
Monitör Kolu
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Çift Kol 
360 Derece Dönme

Serbest eğimli ergonomik tasarımı sayesinde konforlu bir çalışma alanı sunar. Çalışma performansınızı maksimuma çıkarmak amacıyla iki monitörlü çalışma alanı sunmuştur. Hareketli yapısı sayesinde size uygun görüş perspektifini bularak çalışma performansınıza katkı sağlarken sağlığınızı korumanıza yardımcı olur. 360 derece dönebilen yapısı sayesinde her çalışma için uygundur.

Teknik Özellikler
ModelMS-02 TV
Boyut14-32"
MalzemeSoğuk haddelenmiş çelik

Kullanıcı Yorumları

👤 A** U**: pişman olmadım

👤 E** S**: Ürün çok başarılı herkese tavsiye ederim.

6. Nb North Bayou F160

En İyi Monitör Kolu

Amazon
Fiyatını Gör
Bayou
Monitör Kolu
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
2 Ekran 
Tam Dönme
USB Girişi

Ergonomi ön planda tutularak tasarlanan bu monitör kolu, boyun, sırt ve göz problemlerinizi azaltmayı amaçlamıştır. Çalışma alanınızı genişletebilmeniz için kol yüksekliği ayarlanabilen bir özellikte oluşturulmuştur. Ultra hassas payanda sayesinde monitör pratik bir dokunuşla yukarı aşağı konuma getirilebilir ve kişisel konforunuza uygun olarak ileri ya da geri pozisyonda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dikeyde 90 dereceye kadar döndürme imkanı sunan bu ürün, çok satırlı çalışmalarınızın kurtarıcısı olacak gibi duruyor. Kablo saklama imkanı sunması, çalışma ortamınıza konfor getiren bu ürünün fonksiyonelliğini de arttırıyor.

Teknik Özellikler
Ekran Sayısı2 Ekran
Ekran Büyüklüğü17 inç - 27 inç
Kullanım TipiMasaya Monte

Kullanıcı Yorumları

👤 Y** D*** - Bursa: Ürün tam bir fiyat performans ürünü. Muadili olan ürünler 2 2 buçuk katı fiyata satılıyor. Bu ise hem hesaplı hem kaliteli. ayakları sıkıştırma aparatı ile masaya sabitledim. Montaj önceki çok güven vermedi ayak kısmı. Monitörleri taşımayacak diye düşündüm fakat ürün resmen tank gibi. masayla bütünleşti. Kablolar için gizleme kısmının olması çok güzel hatta ayakta uzatma usb için bölümler dahi var. çok iyi düşünülmüş

👤 Burak T***** (27) - İstanbul: Ürünü dün sipariş ettim bugün elimdeydi. Kurulumu masamın düzeni sebebiyle yarım saat 45 dakika gibi bir sürede yapabildim. Ürün malzeme kalitesi olarak üst sınıf olduğunu hissediyor ama benzer bir ürün daha önce kullanmadığımı da belirtmeliyim. benim elimde 32 inç curved ve 24 flat iki monitör vardı ikisini de tartıyor ve sığdı ama tabiki hareket kabiliyeti 24+24 veya 27+27'ye göre daha azdır diye tahmin ediyorum. aklınızda soru işareti varsa 32+24 kombinasyonunu küçük dezavantajlara rağmen yapabilirsiniz. bu ürüne neden 3 puan verilmiş onu da anlamadım bence 5 puanlık ürün ve satıcı. not: 32 inç monitörümü iade edip 27 inç versiyon bir monitör alabilirim zira çok yeni ve düşünmek için bir miktar vaktim var sanıyorum.

7. Dark VM14 

En İyi Monitör Kolu

Amazon
Fiyatını Gör
Dark VM14
Monitör Kolu
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Çok Yönlü Kullanım 
Maksimum Hareket

Sağlığınıza en uygun çalışma şeklini bulmanıza yardımcı olacak bu ürün sayesinde konforlu bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz. Masa üzerinde size ferah bir çalışma ortamı sunabilmek için ergonomik bir şekilde tasarlanmıştır. 13” -27” aralığındaki ekranlarınızı 8 kg’ye kadar taşıyabilme özelliği sayesinde geniş bir kullanım alanı sunar. Kablolarınızın sıkıcı görüntüsüne veda etmenizi sağlayan kablo toplama sistemi sayesinde artık masanızı yalnızca kendi ihtiyaçlarınız için ferahça kullanabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Kol Uzunluğu42 cm
Yükseltme45 cm
360 Derece DönmeVar

Kullanıcı Yorumları

👤 E**** Ö***** (41) - İstanbul: Yapısal olarak kaliteli ve kolu ağırlığa dayanıklı.  fakat vesa bağlantısını yaptığınız pivot kısmı 10kg üzerine pek dayanıklı değil. Hatta deneme amaçlı iki adet dark vm14 kullanıp tek monitörü (49" samsung) tutmayı denedim. (teoride ağırlığı paylaştıracaktım) fakat pivot kısımları dediğim gibi zayıf kaldı. yani ağır monitörünüz varsa monitörü düz tutamayacaktır (iki dark vm14 birlikte olsa bile). ben laptop ve speaker konumlandırmada değerlendirdim. memnunum. sorun yok.  (Not: ağır bir monitorunuz varsa koldan daha önemli olan pivot kısmı. aklınızda olsun.)

👤 K**** K***- Hatay: 27" Monitör için aldım.Malzeme kalitesi olarak başarılı sağlam bir ürün.Monitörü taşımasında herhangi bir sıkıntı  veya zorlanma görmedim.İstediğiniz şekilde rahatça monitörü hareket ettirebiliyorsunuz.1 yıldızı kargo süresinden dolayı kırdım.

8. Kaloc Klc-V8

En İyi Monitör Kolu

Amazon
Fiyatını Gör
Kaloc
Monitör Kolu
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Alüminyum KaplamaTam Yatma
9 kg Taşıma

360 derece dönebilen eklemli kol sayesinde her yönde kolayca kullanım imkanına sahip olabileceğiniz bir ürün olarak karşınıza çıkan bu monitör kolu, masa üzerine montelenme özelliği sayesinde dayanıklı bir kullanım imkanı sunar. Sağlam alüminyum profili sayesinde 9 kg’ye kadar olan monitörleri taşıyabilir ve masadaki çalışma alanınızı genişletir. Bu sayede herhangi bir olumsuzluk düşünmeden çalışmanıza odaklanabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Taşıma Kapasitesi9 kg
Ekran Büyüklüğü17 inç - 30 inç
Kullanım TipiMasaya Monte

Kullanıcı Yorumları

👤 Y**** E****** - İstanbul: Ürün sağlam ve masa düzenine gerçekten faydası oluyor. Arkadaki kablolar için de plastik kısımlara delikler koymuşlar. Plastiği söküp kabloları yerleştirip geri takınca tertemiz oldu. Max yükseklik de yaklaşık 25 cm. Fotoğraftaki şişe yüksekliğini baz alabilirsiniz

👤 R**** Y***** - Konya: Ürün Felaket Şekilde Süper..Her Halikarda Tavsiye Ederim Ancak Özelliklede Monitörünüz Dokunmatikse Kesinlikle Denemeniz Önerilir..Hepsiburada'ya Çok Teşekkürler..Firmada Gerçekten Kaliteli.Ürün Paketleme ve Gönderim Süreci Gayet Hızlı ve Özenliydi..Firmaya ve Çalışanlarınada Ayrıca Teşekkürler

9. Ultimate MS-001

En İyi Monitör Kolu

Amazon
Fiyatını Gör
Ultimate
Monitör Kolu
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
10 kg Taşıma 
Uzama Ayarı

Küçük boyutu olan fakat büyük işlevi olan bir ürün arıyorsanız burada duyabilirsiniz. Bu monitör kolu sayesinde bilgisayarınızı size uygun görme açısında ayarlayabilirsiniz. 10 kg’a kadar taşıma özelliği olan bu ürün, geniş bir hareket kabiliyetine sahiptir. 36 cm uzama imkanı ile dilediğiniz yükseklikte, yatay ve dikey pozisyonlarda verimli bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Taşıma Kapasitesi10 kg
Yükseklik Ayarı36 cm
Ekran Büyüklüğü13 inç - 32 inç
Kullanım TipiMasaya Monte

Kullanıcı Yorumları

👤 İ****** G**** (48) - Ankara: Aparatı monte edeceğiniz yerden itibaren, monitör en fazla 30 cm. uzadığında işinizi görüyorsa Ultimate MS-001 süper bir aparat. Masanız büyükse ve monitörü monte ettiğiniz yerden kendinize doğru 30 cm'den daha fazla yakınlaştırmak istiyorsanız

10. Northbayou Nb F80

En İyi Monitör Kolu

Amazon
Fiyatını Gör
Northbayou
Monitör Kolu
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Taşıma KapasitesiYatay Kullanım

25 kg’a kadar taşıma kapasitesine sahip bu ürün fiyat performans açısından oldukça başarılı. Eğer sadece bilgisayarınızı yükseltmek istiyorsanız bu monitör kolu sizin için uygun olacaktır. Sağ ve sola 90 derece hareket ettirilebilme özelliği sayesinde masanızın her tarafında kullanabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Hareket (sol-sağ)90 derece
Yükseklik AyarıSabit 30 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 U***  ****: Ürünü almadan önce yorumları okumuştum arada kötü yorumlarda gördüm tereddüt etmiştim ama ürün geldiğinde aşırı çok beğendim kötü yorum yapanlara katılmıyorum çok aşırı beklentiniz yüksekse ona görede parası olur bu fiyata bu ürün mükemmel ve çok sağlam esneme vs hiç birşey yok

👤 A*** S***: Güvenilir satıcı hızlı kargo benim işime yaradı fazla para verip digerlerine bakmaya gerek yok kalitesiyle civatasıyla Sıkmak için alyanları teşekkür ederim sizin gibi satıcılar e ticaretse Allah mahcup etmesin


Benzer Tavsiyeler
En İyi MonitörEn İyi Mouse

2024'ün en iyi monitör kolu nedir?

2024'ün en iyi monitör kolu tavsiyelerine gelecek olursak; Arctic Z2 3D, North Bayou H180,Flexyarm 107 Pro Black çoklu ekran, 365 derece dönebilme, yatay ve dikey pozisyonlandırılabilme gibi özellikleri sayesinde çok satan monitör kolları arasında yer alıyor.

Monitör kolu alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Monitör kolu alırken kişisel beklentilerinizi belirlemeniz gerekmektedir. Monitör ağırlığı, monitör sayısı gibi özellikler alacağınız ürünün belirleyici özelliklerindendir. Örneğin çift monitör kullanıyorsanız çift monitörü destekleyen bir monitör kolu size yardımcı olacaktır.

Monitör kolu ne işe yarar?

Monitör kolu, çoklu çalışma imkanı sunmak, sağlıklı bir görüş açısı yakalamak ve fonksiyonel bir çalışma ortamı oluşturmak için tercih edebileceğiniz bir üründür. Bilgisayarınızı servikal omurlarınızı destekleyen doğru bir pozisyonda kullanmanıza, çift ekran sunan monitör kolları sayesinde çalışmalarınızı geniş bir perspektiften görmenize yardımcı olur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.