Vitamin Deposu 2024'ün En İyi 5 Meyveli Köpek Maması

Meyve köpeklerde sinir hücrelerinin gelişmesine, hafızanın canlı kalmasına, sindirim düzenlenmesine ve kansere karşı mükemmel bir besin kaynağıdır.
Vitamin Deposu 2024'ün En İyi 5 Meyveli Köpek Maması

Meyveler içerisinde bol miktarda vitamin, mineral ve antioksidanlarla doludur. Hem insanlar hem de hayvanlar için süper gıdalar olarak bilinen meyveler aynı zamanda kanserle savaşmada birebir doğal besin kaynaklarıdır.

Tüm bunların yanından insanlar için sağlıklı olan ancak köpekler için tehlikeli olabilecek birçok meyve bulunmaktadır. Bu sebeple köpeğinize meyve takviyesi yaparken oldukça dikkatli olmanız gerekmektedir.

Köpekler için güvenli birçok meyve olmasına rağmen, bazı meyveler zehirlidir ve bazıları istenmeyen riskler taşır. Örneğin, köpekler avokado ve üzümleri yiyemezken elma, nar, papaya ve erik son derece faydalıdır.

Dünyanın önde gelen köpek maması markaları sevimli dostlarınız için birbirinden lezzetli kuru ve yaş meyveli köpek mamalarıyla son derece kaliteli ürünler sunuyor. Köpeğinize gönül rahatlığıyla alabileceğiniz birbirinden lezzetli en iyi meyveli köpek mamaları listemizde yer alıyor!

En İyi Meyveli Köpek Maması Listesi

SıraMarkaİçeriğineoldu Puanı
1N&D Kuzu/Nar10/10
2Profine Somon10/9.9
3 N&D PrimeDomuz/Elma10/9.8
4SchesirTavuk/Papaya10/9.8
5N&DTavuk/Nar10/9.8
Petzzshop 
Fiyatlarını Gör
Petzzshop
 Fiyatlarını Gör
Hepsiburada
Fiyatlarını Gör

En İyi Meyveli Köpek Maması Tavsiyesi

İşte en iyi 5 meyveli köpek maması:

1. N&D Düşük Tahıllı

meyveli-kopek-mamasi.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

N&D Düşük Tahıllı Kuzu Etli Orta ve Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması, özellikle eklem ağrısı çeken orta ve büyük ırk köpekler için özel olarak hazırlanmış birbirinden yararlı besinlere sahiptir. Düşük glismik indeks sayesinde köpeğinizin obezite ve diyabete yakalanmasını önleyen bu mama, aynı zamanda içeriğindeki omega yağ asitleri sayesinde cilt ve tüy parlaklığının korunmasına yardımcı olmaktadır. Yüksek protein, sınırlı karbonhidrat ve düşük lif oranlarıyla kuzu etinden üretilen N&D Düşük Tahıllı Kuzu Etli Orta ve Büyük Irk Yetişkin Köpek Maması, nar ve yaban mersini sayesinde serbest radikallerle savaşmaya yardımcı olacak antioksidan bakımından oldukça zengindir. Özellikle kan şekeri almaması gereken köpekler için mükemmel bir köpek mamasıdır.

2. Profine Düşük Tahıllı

meyveli-kopek-mamasi-001.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Profine düşük tahıllı yetişkin köpek maması, zengin somon içeriği sayesinde köpeklerde mükemmel sindirilebilirlik sağlar. Tüm bunların yanında köpeğinizin tüy ve deri kalitesini en üst düzeye çıkartmak için karides ve somon yağı açısından oldukça zengindir. Köpeğinizin bağışıklık sistemini arttırmaya yardımcı olmak için deniz suyu ve prebiyotiğine sahip profine kuru köpek maması, patili dostlarınızın bağırsak mikroflorasını dengelemektedir.

3. N&D Prime

meyveli-kopek-mamasi-002.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

N&D Prime Domuzlu ve Elmalı Küçük Irk Köpek Maması, doğru miktarda protein, yağ, sınırlı karbonhidrat ve gelişmiş uzun ömürlü vitamin ve minerallere sahip en iyi malzemelerle yapılır. . Doğal ve Lezzetli Tahılsız formüller% 70 hayvansal içeriklerden (pişirme öncesi ağırlık) ve% 30 sebze, meyve, vitamin ve minerallerden oluşur. Bu Yaban Domuzu formülü minimum% 42 Yaban Domuzu içeriği içerir. Doğal omega yağ asitleri sağlıklı cildi ve kaplamayı teşvik ederken, nar ve meyveler serbest radikallerle savaşmaya yardımcı olmak için antioksidan bakımından zengindir.

4. Schesir Konserve

meyveli-kopek-mamasi-003.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Schesir Dog Tavuk ve Papaya Köpek Konservesi, gerçek meyve parçalarında üretilen eşsiz bir konserve köpek mamasıdır. En iyi tavuk parçaları ile birlikte meyve parçalarını bir araya getiren bu ürün, %100 doğal içeriği sayesinde köpeğinizin gelişimine yardımcı olmaktadır. Ürün içeriğinde %62,2 tavuk filetosu, %4 papaya ve %2 pirinç yer almaktadır.

5. N&D Konserve

meyveli-kopek-mamasi-004.webp

 

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

N&D Prime Tavuk ve Narlı Yetişkin Köpek Konservesi, içeriğinde ki zengin bileşenleri sayesinde sevimli dostlarınızın midesini bayram ettirecek. Köpeğinize eşsiz damak lezzeti sunan bu ürün, %100 doğal tavuk parçaları ve vücut sistemine tam destek sağlayan nar taneleriyle en iyi meyveli köpek mamaları arasında yer alıyor.

Benzer Tavsiye Önerileri
En İyi Köpek Maması MarkalarıKöpek Mama ve Su Kabı Modelleri

Köpekler için zararı olmayan meyveler neler?

Elma, muz, böğürtlen, yaban mersini, kavun, kivi, karpuz, portakal, armut, balkabağı, ahududu ve çilek köpeklerin az miktarda tüketmesinin bir sakınca doğurmayacağı zararsız meyveler olarak bilinmektedir.

Köpekler için zararlı olan meyveler neler?

Köpeklerin asla tüketmemesi gereken meyveler arasında üzüm, üzüm kurusu, incir, limon, avokado ve hindiztan cevizi yer almaktadır.

Köpekler için toksik olan meyveler arasında;

  • Üzüm(Kuru/Yaş): Evlerimizde çok yaygın olan bu zararsız küçük meyvenin küçük bir miktarı, onları yiyen köpeğin boyutuna bağlı olarak oldukça hızlı bir şekilde geri dönüşü olmayan böbrek hasarına yol açabilir.
  • Avokado: Solunum problemlerine, hastalığa ve ishale neden olabilirler.
  • Hindistan cevizi: Köpeklerde titremelere, nöbetlere ve hatta ölüme neden olabilir.
  • Hurma: Hurma tohumları köpekler için çok zararlıdır ve ishale ve yüksek sıcaklığa neden olabilir.
  • Çekirdek ve tohumlar: Elma, kiraz, erik, şeftali vb. meyvelerin çekirdekleri siyanür içerir ve köpeğiniz için son derece zararlı olabilir.

Köpekler şeftali yer mi?

Şeftali harika bir A vitamini ve lif kaynağıdır. Küçük, kesilmiş parçalar halinde şeftali eti köpeğiniz için güvenlidir. Ancak, diyetinin düzenli bir parçası olmayan herhangi bir yiyecek gibi, şeftali de mide rahatsızlığına, çoğunlukla geçici ishale neden olabilir. Öte yandan şeftali çekirdeği amigdalin adı verilen bir şeker-siyanür bileşiği içerir.

Köpekler muz yer mi?

Evet, köpekler muzu severek tüketirler. Muz, içeriğinde bol miktarda B6 ve C vitaminleri barındırmaktadır. Ayrıca amino asitler, elekrolit, potasyum, magnezyum ve mineraller açısından oldukça zengin olan muz köpekler için faydalı meyveler arasındadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.