En İyi 20 Yıkanabilir Cerrahi Maske Markası Çeşitleri | 2024

Bu içeriğimizde tüm maske tiplerini karşılaştırarak en iyilerini derledik. İşte en iyi maske markaları ve önerileri.
En İyi 20 Yıkanabilir Cerrahi Maske Markası Çeşitleri | 2024

Bir türlü içinden çıkamadığımız bu pandemi döneminde en büyük ihtiyaçlarımızdan birisi maskeler oldu. Fakat maske alırken dikkat etmemiz önemli noktalar var. Bunlardan birisi maskelerin en az 3 katlı olmasıdır. Bazı firmalar pek de koruyuculuğu olmayan 2 katlı maskeler üretiyor ve bu maskeler sağlığımızı riske atıyor. Fakat korkmanıza gerek yok. Çünkü listemizde en iyi maske markalarını ve çeşitlerini bir araya getirdik.

En İyi Maske Listesi

SıraMarkalarKoruma Oranıneoldu Puanı
1N95 Maske%9510/9.7
23M Maske%9910/9.8
3Musk FFP2 Maske%9510/9.7
4FFP3 Maske%9910/9.8
5Evony Maske%9910/9.6
6B-Good Cerrahi Maske%9910/9.6
7Soly Care Maske%9910/9.5
8Roll Maske%9910/9.7
93 Katlı Maske%9910/9.6
10Siyah Maske%9910/9.5
11Çocuk Maskesi%9910/9.5
12Maisonette%9910/9.7
13Procare%9910/9.6
14Nano Maske%9910/9.5
15Bez Maske%9910/9.6
16Renkli Maske%9910/9.7
17Şeffaf Maske%9510/9.8
18Era Filtreli Maske%9910/9.8
19Siperlik Maske%10010/10
20Ventilli Maske%9910/9.8
Amazon
Fiyatlarını Gör
Cerrahi
Maske Çeşitleri
Aradığın
Fiyatları Gör

20 En İyi Maske Çeşidi Önerisi 2024

Hastalıklara karşı koruma sağlayan, sizi koruyacak birbirinden kaliteli maske çeşitleri için aşağıya göz atabilirsiniz.

Kolay nefes alabileceğiniz yıkanabilir en iyi maske çeşitleri:

1. N95 Maske

en iyi maske

Amazon
Fiyatını Gör
N95
Cerrahi Maske
Aradığın
Fiyatı Gör

N95 maskeler Covid-19 ve diğer bulaşıcı hastalığa karşı en çok koruma sağlayan maskelerden birisidir. Her ne kadar cerrahi maskelerin fiyatları N95'lere göre daha ucuz olsa da bu maskeler, virüs bulaşma riskini büyük oranda düşürmesi sayesinde uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor.

Kullanıcı Yorumları:

? Mükemmel! Çok güzel ve hijyenik, maskeler tek tek paketlenmiş. Kullanımı da cok rahat. Yüzü sarıyor. Koruduğunu hissediyorsunuz. G**** G.

? Kaliteli ve çok rahat kullanımı olan bir maske. Fiyatı da çok uygun. Tavsiye ederim. V**** Ç.

2. 3M Maske

en iyi maske

Amazon
Fiyatını Gör
M3
Cerrahi Maske
Aradığın
Fiyatı Gör

Salgının ilk günlerinden beri en çok tavsiye edilen ve koruyuculuk oranı yüksek olan 3M markasının maskeleri N95 tipindedir. Eşsiz tasarımı sayesinde geniş ve konforlu bir kullanım sunan 3M maskeler, iki farklı yüz boyu seçeneği ile geliyor. Bu sayede yüz yapınıza en uygun olanı seçip kullanabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları:

? Havaalanında ve uçakta kullanmak için aldım, saatlerce taktım ve çok memnunum. Lastikleri hiç rahatsız etmedi. Küçük, yüzüme oturan tek maske. G**** H.

? Her N95 gibi nefes almayı zorlaştırıyor ama gayet başarılı. Ağzın her yerini kapatıyor. B**** N**** S.

3. Musk FFP2 Maske

en iyi maske

Amazon
Fiyatını Gör
Musk
Cerrahi Maske
Aradığın
Fiyatı Gör

Meltblown özellikli olan bu maske 5 katmanlı filtrelemeye sahip. Burun bölgesi ayarlanabilir olması sayesinde oldukça kullanışlı olan maskenin kulak kısmı ise çok rahattır. Bu sayede uzun süreli kullanımlarda rahatsız edici bir his vermez. Son olarak bu maske, tamamıyla ultrasonik üretim olması sayesinde oldukça kaliteli ve sağlamdır.

Kullanıcı Yorumları:

? Özellikle gözlükte buhar yapmıyor ve nefes alırken çok rahat. bunu aldıktan sonra normal maske takamadım bir daha. Tavsiye ederim. A**** A.

? Ürün çok iyi, tam oturuyor. Bu sefer daha önce aldıklarımıza göre lastikleri geniş. Kulaklarımızı acıtmıyor. Merve O.

4. FFP3 Maske

en iyi maske

Amazon
Fiyatını Gör
FFP3
Cerrahi Maske
Aradığın
Fiyatı Gör

FFP3 maskeler Avrupa standartlarına göre Covid-19'a karşı en yüksek korumaya sahip olan maske olarak kabul ediliyor. İçinde bulunduğumuz salgın döneminde de en çok aranan maskelerden olan N99, daha önceki domuz gribinde de uzmanlar tarafından tavsiye edilmişti. Son olarak bu maskelerin Covid-19 gibi virüslere karşı %99 oranında etkinlik sağladığını belirtelim.

Kullanıcı Yorumları:

? Maskeler çok kaliteli. Yüze tam oturuyor. Yumuşak, güzel. Tuna T.

? Yüksek kaliteli hijyenik ürün. Her açıdan yeterli. Erol A.

Cerrahi Maskeler

5. Evony Maske

en iyi maske

Amazon
Fiyatını Gör
Enovy
Cerrahi Maske
Aradığın
Fiyatı Gör

Pandeminin en zor günlerinde yardımımıza koşan Evony markası, uygun fiyata maske sunmasıyla bir hayli popüler oldu. Yumuşak bir yapıya sahip olmaları sayesinde rahat bir şekilde nefes almamızı sağlayan Evony maskeler, elastik kulak tutucusu sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile ağrı yapmıyor. Ayrıca %99'a kadar bakteri koruması olan bu ürünün Covid-19'a karşı TSE belgesinin olduğunu belirtelim.

Kullanıcı Yorumları:

? Pandemiden bu yana sürekli kullandığım marka. Kulak kısmı elastik olduğu için kesinlikle kulaklarda ağrı yapmıyor. Tavsiye ederim. D**** K**** Y.

? Kulaklarınızı kesinlikle yara yapmıyor ve acıtmıyor. Hatta maskenin takılı olduğunu bile anlamıyorsunuz ve üflerseniz hava çıkmıyor. Merve A.

6. B-Good Cerrahi Maske

en iyi maske

Amazon
Fiyatını Gör
B Good
Cerrahi Maske
Aradığın
Fiyatı Gör

En iyi maske markalarından bahsederken B-Good'u atlasak büyük yanlış olurdu. Kulağa uyumlu lastiği sayesinde kulağı ağrıtmadan kullanma imkanı sunan B-Good maskeler, 3 katlı filtreye sahiptir. Partikül filyasyonu %99 olan bu maskeler, Covid-19 virüsüne ve bakterilere karşı etkin koruma sağlıyor. Son olarak bu maskelerin alerji yapmadığını da belirtelim.

Kullanıcı Yorumları:

? Kaliteli bir ürün. Yüze oturuyor, kulakları sıkmıyor, burun aparatı çok iyi bir kere ayarlamanız yeterli. Hem beyaz, hem siyahını kullanıyoruz. B*** B.

? Yumuşak lastikli kulakları acıtmayan kaliteli bir maske. 5li paketler halinde olması da hijyen açısından ideal. H***** T.

7. Soly Care Maske

en iyi maske

Amazon
Fiyatını Gör
Soly
Cerrahi Maske
Aradığın
Fiyatı Gör

Birbirinden farklı 8 renk seçeneği ile kullanıcılarına çeşitlilik sağlayan Soly Care maske, kolay nefes almayı sağlayan yapısıyla rakiplerinden sıyrılmayı başarıyor. Non woven kumaşından üretilmesi sayesinde tüylenmeye yapmayan maske, alerjik madde içermiyor. Son olarak ultrasonik dikişli olan bu maskeler, 3 katlı filtresiyle etkin koruma sağlıyor.

Kullanıcı Yorumları:

? Kesinlikle tavsiye ederim. Maske hem rahat nefes almanızı sağlıyor hem de kulakları ağrıtmıyor. Çünkü çok esnek bir lastik var üzerinde ve germeyle kopmayacak kalitede. Kargo paketleme çok iyi. Teşekkürler. A**** A.

? Sürekli kullandığım bir maske, ipleri kesinlikle rahatsız etmiyor. Ç*** A.

8. Roll Maske

en iyi maske

Amazon
Fiyatını Gör
Roll
Cerrahi Maske
Aradığın
Fiyatı Gör

Üretiminden dağıtımına kadar her bir aşamasının oldukça steril ortamlarda yapıldığı Roll markasını, kaliteli cerrahi maske arayan okurlarımıza öneriyoruz. Lateks içermemesi sayesinde sağlığa herhangi bir zararı olmayan bu maskeler, ergonomikliği ve kullanışlılığıyla çok beğeniliyor. Ayrıca ağza tam oturan yapısı sayesinde virüslere karşı etkin koruma sağlayan maske, rahat nefes alınabilir şekilde tasarlanmıştır.

Kullanıcı Yorumları:

? İçinde maskelerin ayrı ayrı paketlenmesi çok iyi. Bu sayede gün içinde maskemi değiştirmem gerektiğinde çantanın içinde steril maske taşımak çok kolaylaşıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. G**** A.

? Steril paketler, saklama konusunda çok yardımcı okuyor. Lastiği normal lastik, bez gibi olanlardan değil. Büyüklüğü iyi. M*** S.

9. 3 Katlı Maske

en iyi maske

Amazon
Fiyatını Gör
3 Katlı
Cerrahi Maske
Aradığın
Fiyatı Gör

3 katlı maskelerin N95'lerden sonra en çok koruyuculuğu olan maskelerden birisi olduğunu hepimiz biliyoruz. Bir diğer adı cerrahi maske olan bu ürünler, belirli standartlara göre üretilmektedir. Sadece tek sefer kullanabilen bu maskelerin Covid-19 gibi virüslere karşı etkinlik oranı oldukça yüksektir.

Kullanıcı Yorumları:

? Bu maskeyi taktığım zaman kendimi güvende hissediyorum. Nefesim bile çıkmıyor baya kalın ve ipli değil. Aleyna N** R****

? Çok memnun kaldık, maskeler gayet güzel. Korunduğumu hissedebiliyorum A*** Y.

10. Siyah Maske

en iyi maske

Amazon
Fiyatını Gör
Siyah
Maske Çeşitleri
Aradığın
Fiyatı Gör

Her gün kullandığımız maskelerin farklı renkleri vardır. Bu renklerden birisi de siyahtır. Yüz üzerinde oldukça şık duran siyah maskeler, bu sayede en az diğerleri kadar popüler olmayı başardı. Diğerlerinden rengi dışında hiçbir farkı olmayan bu maskelerin etkinlik oranları da aynıdır. 

Kullanıcı Yorumları:

? Ürünün fiyatı uygun. Lastikleri sağlam. Normal kalıpta ne büyük ne küçük. Kulak arkasını ağrıtacağını sanmıyorum. Teşekkür ederim. E**** D.

? Gayet iyi bir maske. Yüzü büyük olan insanlar da rahatlıkla kullanabilir. Kulak kesme kopma vs. kesinlikle yok, almalısınız. R**** B.

11. Çocuk Maskesi

en iyi maske

Amazon
Fiyatını Gör
Çocuk
Maskesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Covid-19 virüsünün çocuklara bile bulaştığını hepimiz biliyoruz. Bu yüzden çocuklarımız için onların yüz yapısına uygun maske bulmamız büyük önem taşıyor. Çünkü yetişkinlerin kullandığı maskeleri onlara giydirirsek, maskelerin virüsten koruma oranları düşebilir. Çocuk maskeleri de tam burada devreye giriyor. Onların yüz yapısına uygun olarak tasarlanan bu maskeler, virüslere karşı etkin koruma sağlıyor. Aynı zamanda bu maskeler ergonomik tasarımları sayesinde çocuğumuzun rahatça nefes alabilmesini ve uzun kullanımlarda bile ağrı yapmamasını sağlıyor.

Kullanıcı Yorumları:

? Kızım kreşe gidiyor, 3 buçuk yaşında. Öğretmeni isteyince sipariş verip okula yolluyorum. Fiyatı uygun, sorun yaşamadım. Emine B*****

? 5 yaşındaki kızım için aldım. Telli ve tam oldu desenleri de güzel. M**** S.

Yıkanabilir Maskeler

12. Maisonette

en iyi maske

Amazon
Fiyatını Gör
Maisonette
Cerrahi Maske
Aradığın
Fiyatı Gör

Farklı renklere sahip olması sebebiyle çoğu kişinin ilk tercihi olmayı başaran Maisonette maskeler, 2 farklı boyutta üretiliyor. Bu sayede yüz yapınıza en uygun olan maskeyi seçebilirsiniz. Yıkanabilir yapıda olması sayesinde tekrardan kullanabildiğiniz maske, yumuşak ve esnek dokuma kumaştan üretilmesi sayesinde rahatsızlık hissi vermiyor. Son olarak bu maskelerin 15 yıkamaya kadar dayanıklılık sağladığını belirtelim.

Kullanıcı Yorumları:

? Çok güzel large yetişkinler için uygun. kalitesini hemen anlıyorsunuz, yüze oldukça güzel oturuyor. Renkleri de oldukça kullanışlı. D**** B.

? Ürün maske olarak kaliteli. Fakat her maske yüzüme büyük geliyor diye m bedeni aldım. Yanlardan kısa kaldı bence buna dikkat ederek alın. S***** T.

13. Procare

en iyi maske

Amazon
Fiyatını Gör
Procare
Cerrahi Maske
Aradığın
Fiyatı Gör

Çocuklar, bebekler ve yetişkinler için 5 farklı boyut seçeneği olan Procare maskeler, cerrahilere göre partikül filyasyonunda daha etkilidir. 9 farklı renk seçeneği sayesinde giydiğiniz kıyafetlere uygun olanı seçebileceğiniz Procare maskeler, en az 99 kere yıkanabilir şekilde tasarlanmışlardır. Bu sayede tek bir maskeyi uzun bir süre boyunca kullanabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları:

? Çok kaliteli bir maske. Elinize ilk aldığınızda bunu hissediyorsunuz zaten. Ve en önemli özelliği ne biliyor musunuz? Gözlüklerde buhar yapmıyor. Aynı gün kargolandı, ertesi gün elimdeydi. Ümran F.

? Mükemmel görünüyor ve çok kullanışlı. Erkekler M-L seçebilir S çok dar olur. Gizem P**** A.

14. Nano Maske

en iyi maske

Amazon
Fiyatını Gör
Nano
Maske
Aradığın
Fiyatı Gör

Farklı farklı tasarımları ve renk seçenekleri olması sayesinde çok sevilen nano maskeler, uygun fiyatlarıyla çokça tercih ediliyor. 3 katmanlı filtrelemesinin olmaması yüzünden virüslere karşı etkin koruması olmayan bu maskeleri tek başına kullanmanızı önermiyoruz. Fakat bu maskeleri 3 katlı maskelerin üstünde aksesuar amaçlı olarak kullanabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları:

? Bu maske bir harika. Kullanımı çok rahat ve yüzü tamamen kapladığı için boşluk kalmıyor. Sadece bir beden büyük alabilirsiniz dar kalıp yapılmış. Ayşe K.

? Oldukça güzel bir maske. Tasarımına bayıldım. Maskemin üzerine takacağım ve çok güzel gözükeceğini düşünüyorum. N*** E.

15. Bez Maske

en iyi maske

Amazon
Fiyatını Gör
Bez
Maske
Aradığın
Fiyatı Gör

Maskelerin bir endüstri haline geldiği bu dönemde bez maskeler, birbirinden farklı tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Yıkanıp tekrardan kullanılabilmesi sayesinde çokça tercih edilen bez maskeler, yüksek filtrasyon oranına sahiptirler. Bu sayede sizi Covid-19 gibi virüslere ve bakterilere karşı etkin bir şekilde korunursunuz.

Kullanıcı Yorumları:

? Çok beğendim, bu arada mesleğim hemşire. Her maskeyi beğenmiyorum. Cerrahi üzerinde kullanıyorum, çok rahat. H**** A.

? Gayet güzel. Çift maske kullanırken tıbbi maskenin üzerine takmak için aldım amacına uygun hizmet ediyor. Sabih E.

16. Renkli Maske

en iyi maske

Amazon
Fiyatını Gör
Renkli
Maske Çeşitleri
Aradığın
Fiyatı Gör

Hayatımızın bir parçası haline gelen maskelerin farklı çeşitleri de çıkmaya başladı. Bu çeşitlerden birisi de renkli maskelerdir. Onlarca farklı renge ve tasarıma sahip olan bu maskeler, kullanıcısının kişiliğini yansıtmaya yardımcı oluyor. Bu sayede tarzınızdan ödün vermeden virüslere karşı korunmaya devam edebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları:

? Renkleri çok güzel. Ben beğendim, kaliteli bence. Diğer maskeler büyük geliyordu bu tam oldu tavsiye ederim. F*** D*** Ö.

? Harika renkler. Harika maskeler. Hiç koku yok ve yeterli kalınlıkta bir maske için. Yeniden sipariş vereceğim. M***** S.

17. Şeffaf Maske

en iyi maske

Amazon
Fiyatını Gör
Şeffaf
Maskeler
Aradığın
Fiyatı Gör

Maske bir sektör haline gelince farklı farklı çeşitleri de çıkmaya başladı. Bu çeşitlerden birisi de şeffaf maskelerdir. Bildiğiniz üzere cerrahi maskeler yüzümüzün yarısını kapatıyor ve bu da sosyal hayatımıza olumsuz etki ediyor. Şeffaf maskelerde bu sorunu çözmek için ortaya çıktı. Maskenin sardığı yerleri tamamen kapatan şeffaf maskeler, yüzümüzün tamamını gösterdiği için sosyal anlamda daha aktif olmamıza yardımcı oluyor. Bunu da virüslere karşı yüksek oranlarda korumasından ödün vermeyerek yapıyor.

Kullanıcı Yorumları:

? Çok beğendim. Yüzüme uydu. Burnumu, kulağımı incitmedi. Rahat nefes alınıyor. Altına diğer maskeyi de takıyorum gerektiğinde hiç sorun yok. İyi ki almışım. E**** S.

? Kesinlikle alın. Sıkmıyor acıtmıyor. Her yüze uygun değil ama yine de kullanılabiliyor. Ben bunun içine bile maske takıyorum. Bence bu fiyata alınır. Sevim A.

18. Era Filtreli Maske

en iyi maske

Amazon
Fiyatını Gör
Era
Cerrahi Maske
Aradığın
Fiyatı Gör

Üzerinde ventil adı verilen plastik parçalar bulunan filtreli maskeler, tek taraflı çalışan maskelerdir. Era filtreli maske, dışarıdan gelen havayı filtreleyerek kullanıcısına ulaştırıyor. Fakat maske, içerideki havayı filtrelemeden doğrudan dışarıya aktarmaktadır. Bu yüzden de bu maskelerin uçaklarda kullanılması sakıncalı görülmektedir.

Kullanıcı Yorumları:

? N95'te kullandığım tek marka. İnanılmaz iyi kavrıyor yüzü ve hiç açıklık kalmıyor. Çok memnunum. Ayrıca çok güzel bir şekilde ambalajlanmış tek tek. A**** T.

? Ürünü denedim. Yüzüme tam oturdu. Harika.. her zaman aynı ürünü kullanacağım. İ**** K.

19. Siperlik Maske

en iyi maske

Amazon
Fiyatını Gör
Siperlik
Modelleri
Aradığın
Fiyatı Gör

Gün içerisinde çok fazla maske takmak zorunda kalan ve bu yüzden sorun yaşayan kişiler için özel olarak tasarlanan siperlik maskeler, yüzünüzün tamamını kapatarak virüslere karşı etkin koruma sağlıyorlar. Maskenin üzerine takıldığında ise %100'e yakın oranda koruma sağlayan bu ürünleri yıkayıp tekrardan kullanabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları:

? Arkasından lastikli ayarlanabiliyor. siperlik bölümü genişliği ve uzunluğu yeterli. Alın kısmında bir tampon yok. E**** O.

? Hastanede çalıştığım için aldım. Bu dönemde en önemli ihtiyaçlardan birisi. Z**** T.

20. Ventilli Maske

en iyi maske

Amazon
Fiyatını Gör
Ventilli
Cerrahi Maske
Aradığın
Fiyatı Gör

Ventilli maskeler tek taraflı çalışan maske çeşitleridir. Dışarıdan gelen havayı filtreleyerek kullanıcısına sunan maske, içerideki havayı ise filtrelemeden dışarı yolluyor. Bu yüzden ventilli maskelerin çevrenizdekilerin sağlığı için kapalı alanlarda kullanılmaması öneriliyor. Ayrıca ventilli maskeler, oldukça yüksek koruma oranına sahiptirler.

Kullanıcı Yorumları:

? Maskeler iyi, kendi 3m poşetinde geldi. Toplu tek paket ama toplu satıldığı için normal buluyorum. Kulaktan değil kafadan lastikli, burun kısmındaki demir acıtmıyor ayarladığınız taktirde. Yeşim Ö.

? Yüzü tam kavrıyor. Kafa ve yüz boyutu fark etmeksizin herkesin kullanabileceği bir maske. Lastikleri esnek. Rahat ürün. Y**** A.

2024'ün en iyi maskesi hangisi?

En iyi maske tavsiyelerine gelecek olursak; N95, 3M, FFP3, Soly Care, Procare, Evony, B-Good 3 katlı, anti alerjik kumaşa sahip, yüzün büyük bir kısmını kapatan, rahatsızlık vermeyen, uzun süreli kullanıma uygun, kulağa uyum sağlayabilen, virüse karşı etkin koruma sağlayan maske markaları olarak biliniyor.

Maske alırken nelere dikkat edilmeli?

Maske alırken dikkat etmemiz gereken iki etken vardır. İlki o maskenin 3 katlı filtresinin olup olmamasıdır. 3 kattan az hatta hiç filtresi olmayan maskeler, Covid-19 gibi virüslere karşı etkinliği düşük olan maskelerdir. Bu yüzden bu maskeleri almamaya özen gösterin. İkincisi ise maskenin konforlu olup olmamasıdır. Alacağınız maskenin kolay nefes alınabilir ve yüzünüze tam oturacak bir yapısının olduğundan emin olun. Yoksa uzun süreli kullanımlarda büyük sıkıntılar çekebilirsiniz.

Maske fiyatları ne kadar? 

Maske fiyatları ürünün özelliklerine göre değişiyor. Cerrahi diyebileceğimiz 3 katlı maskeler 50'li paket halinde satılıyor ve fiyatları 15 TL'den başlıyor. Oldukça yüksek koruma oranıyla bildiğimiz N95 maskeler ise 50 adedi 50 TL'den fiyatlara sahip. Ventilli olarak bildiğimiz filtreli maskeler ise teki 6 TL'den satılıyor.

Full ultrasonik maske nedir?

Full utrasonik maskeler 3 kat non-wowen kumaşın ultasonik ses dalgası ve basınç yardımıyla birleştirilmesiyle üretiliyor. Bu işlem yapıldıktan sonra yekpare bir kumaş elde edilir. Aynı zamanda bu ultrasonik ses dalgası, kulak kısmındaki tel ve lastikleri de birleştiriyor. Böylelikle maskeler kopmalara ve yırtılmalara daha da dayanıklı oluyor.

Meltblown maske nedir?

Meltblown maskeler burnun üst kısmından çenenin altına kadar uzanan maskelerdir. Oldukça geniş bir yapısı olan bu maskeler, yanakların büyük bir kısmını kaplar. 3 katlı yapısı olan maskelerin içinde özel bir filtre bulunmaktadır. Bu filtre Covid-19 gibi havadan bulaşan virüslere karşı etkin koruma sağlayarak sizi korur.

En iyi yıkanabilir maske hangisi?

En iyi yıkanabilir maske olarak Halter'in Silver Pro maskesini tavsiye ediyoruz. Uzun süre boyunca kullanabilen bu yıkanabilir maske, içerdiği saf gümüş iplikleri sayesinde virüslere ve bakterilere karşı etkin koruma sağlıyor. Ayrıca bu maskenin kulak kısmındaki lastiği yumuşak ve kendinden esnek olduğu için rahatsızlık hissiyatı vermiyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.