Hız Kesmeden İzleyebileceğiniz En İyi 12 Macera Dizisi 2024

İzlerken tırnaklarınızı kemireceğiniz, mükemmel sahneleri ile aklınızı kaybedeceğiniz dizileri derledik. İşte en iyi 12 macera dizileri...
Hız Kesmeden İzleyebileceğiniz En İyi 12 Macera Dizisi 2024

Fantastik evrenlerden soluk kesen aksiyonlara kadar bünyesinde her türlü sahneyi barındıran macera dizilerini sizler için derledik. Her dönem ve her yaşın izleyebileceği macera dizilerindeki hızlı ve kritik sahneler sizleri ekranlara kilitleyecek ve saydığımız dizileri bir çırpıda bitirmenizi sağlayacaktır. 

İşte en iyi 12 macera dizisi... 

1. Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri

Macera dizileri
İkinic Çağ, Karanlık Efendisi Morgoth’un düşmesi ile başlamıştı. İlk Çağ’dan kalan savaş anıları her geçen gün silikleşirken göreceli olan barış kavramı sessizce sürülmektedir. İlk Çağ’da hırsını alamamış olan kötülükler Orta Dünya’ya yeniden döndüğünde ise işler değişmeye ve tüm ırklar için zorlaşmaya başlar.

TürMaceraAksiyonDram
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenPatrick
McKay
John
D. Payne
OyuncularMorfydd
Clark
Ismael Cruz
Cordova
Charlie
Vickers

2. The Terminal List

Macera dizileri
Subay James, gizli bir görev içerisindeyken ekibiyle birlikte bir pusuya düşürülür. Yaşamış oldukları bu olayın ardından James, olayın çelişkili yanlarını araştırabilmek ve suçluluk hissini tamamen bastırabilmek için ailesinin yanına döner. Her geçen gün yeni kanıtlar bulmaya başlayan James, kendisine karşı çalışan ve sevdiklerinin de hayatını tehlike altına atan güçleri bulmaya başlar.

TürMaceraGerilimAksiyon
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenDavid
DiGilio
OyuncularChris
Pratt
Constance
Wu
Taylor
Kitsch

3. Paper Girls

Macera dizileri
1988’da yaşayan lakin hiç bilmedikleri bir şekilde 2019’a ışınlanan dört genç arkadaşın maceraları sizlerle. Yaşamış oldukları kasaba, gelecekten gelen kötü güçler tarafından ele geçirildiğinde kızlar her şeylerini kasabayı kurtarmak üzere kullanmaları gerekmektedir. Bu durumda dört kız da birlikte çalışma kavramını öğrenmeleri gerekmektedir.

TürMaceraDramBilim Kurgu
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenStephany
Folsom
OyuncularCamryn
Jones
Riley Lai
Nelet
Sofia
Rosinsky

4. Cracow Monsters

Macera dizileri
Bir tıp öğrencisi olan Alex, gizemli bir profesör ve onun seçkin öğrencilerinden oluşan bir grup ile tanışır. Bilimsel araştırma kisvesi altında grubun tamamen farklı yaptığı bir şeyi keşfettiğinde ise işler değişmeye başlar. Alex, kendisini Slav inançları, kadim canavarlar ve kana susamış tanrılar dünyası ile karşı karşıya bulduğunda ilginç şeyler yaşamaya başlar.

TürMaceraDramFantastik
IMDb5,5
Gösterim
Tarihi
2022
Yönetmen-
OyuncularBarbara
Liberek
Andrzej
Chyra
Stanislaw
Linowski

5. Zaman Çarkı

Macera dizileri
Moiraine, beş kadın ve adamdan oluşan bir grupla, dünyayı dolaşacağı zorlu bir yolculuğa çıkar. Bir kahinin kehaneti üzerine Moiraine kendisini dünyayı kurtaracağına inanmaktadır. Tehlikeli macera işleri her an daha da kötüye sürmekteyken Moiraine için her şey değişmeye başlar. Çok satan romanlar serisinde yer alan bu dizimizi mutlaka izlemeniz gerekmektedir.

TürAksiyonMaceraDram
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenRafe
Judkins
OyuncularRosamund
Pile
Daniel
Henney
Madeleine
Madden

6. Winx Efsanesi: Kader

Macera dizileri
Çocukken ekranlara kitlendiğimiz Winx Club çizgi filminin dizisi sizlerle. Beş genç ve tehlikeli güçlere ev sahipliği yapan peri, Öbür Dünya’da Alfea adlı sihirli bir yatılı okulda kalmaktadırlar. Yetişkinliğe adım adım yaklaşmakta olan perilerin karşısına ise türlü türlü canavarlar çıkarken bir yandan da aşk hayatlarını yolda tutmaya ve sihirli güçlerini en iyi şekilde kullanmaya çalışmaktadırlar.

TürMaceraDramAksiyon
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenBrian
Young
OyuncularAbigail
Cowen
Precious
Mustapha
Eliot
Salt

7. The Boys

Macera dizileri
Süper kahramanlar her zaman en iyi ve en dürüstü olmak zorundadır mı? Kendilerini The Boys olarak adlandırmakta olan bir grup insan, kendi süper güçlerini iyilik meleği olan süper kahramanları ortadan kaldırmak üzere kullanmaya başlarlar. Boys’un karşısında Vought International’ın önde gelen süper kahraman birliği bulunurken, savaş her geçen anda daha da kaçınılmaz olmaktadır.

TürMaceraPolisiyeAksiyon
IMDb8,7
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenEric
Kripke
OyuncularKarl
Urban
Jack
Quaid
Antony
Starr

8. The Umbrella Academy

Macera dizileri
Aynı gün bilinmeyen bir sebeple hamile kalan ve doğurmuş oldukları çocukların her birinin birbirinden farklı özel güce sahip olan çocuklardan yedisi Şemsiye Akademisi’nin kurucusu tarafından evlat edinerek çocukları kötülere karşı kullanmaya başlar. Lakin çocuklar büyüyüp babaları öldükleri anda artık kendi güçleri ve dünyanın sonu ile savaşmaları gerekmektedir.

TürMaceraKomediAksiyon
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenSteve
Blackman
OyuncularElliot
Page
Tom
Hopper
Aidan
Gallagher

9. The Witcher

Macera dizileri
Dizimizde fantastik hikayeleriyle, yüzyıla aşkın bir süredir birlikte yaşamakta olan insanlar, cüceler ve elfler arasında barış artık sona erer ve yeni bir ırk ortaya çıkarak savaş patlak vermeye başlar. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı olan Geralt, vaadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk sayesinde dünya yeniden barış içerisine sokacaktır.

TürAksiyonMaceraDram
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenLauren Schmidt
Hissrich
OyuncularHenry
Cavill
Anya
Chalotra
Freya
Allan

10. Frontier

Macera dizileri
18’inci yüzyılın sonlarına doğru Kuzey Amerika’da ticari bir geçim kaynağı olarak sanayileşen, şiddet olaylarının ve kanlı çatışmaların yanında kürk ticaret sisteminin gelişmesi de yer almaktadır. Başlangıçta yerlilerin geçim kaynağı olan kürk ticareti Avrupalıların bölgeye gelmesi ile işleri değiştirir. İş görüşmeleri ve anlaşmalarının yanında kabileler ve Avrupalılar arasında hassas bir savaş ortaya çıkmaya başlar.

TürMaceraDramTarih
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenBrad
Peyton
Rob
Blackie
OyuncularJason
Momoa
Landon
Liboiron
Zoe
Boyle

11. The Expanse

Macera dizileri
Bundan iki yüz yıl sonrasında, güneş sistemi kolonileştirilmiş ve polis dedektifi Josephus’a kayıp bir kadını bulmak üzere büyük bir görev verilmişti. Bir buz yük gemisinin subayı ise, Mars’tan gelen bir araç tarafından gemiye nedensiz bir saldırı yapmaya başlar. Saldırı haberi her geçen gün yayılırken, olayların yansımaları Dünya, Mars ve asteroit kuşağı arasındaki ilişkiyi de zayıflatmaya başlar.

TürGizemMaceraBilim Kurgu
IMDb8,5
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenMark
Fergus
Hawk
Ostby
OyuncularThomas
Jane
Steven
Strait
Cas
Anvar

12. The Letter for the King

Macera dizileri
Genç adam Tiuti, kralı gizli bir mektup vermek üzere uzun ve zorlu bir yolculuğa koyulur. Tiuri, dünyayı karanlığa sürüklemekte olan acımasız bir prens ile karşı karşıya kalıp savaşmak zorundadır. Genç adam bu yolculuğundan sağ kurtulmayı istiyorsa, gerçek bir şövalye ve lider olmanın ne demek olduğunu öğrenip ona göre hareket etmesi gerekmektedir.

TürAksiyonMaceraAile
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenWill
Davies
OyuncularAmie
Wilson
Ruby
Ashbourne S.
Thaddea
Graham

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.