Hafif ve Etkili En İyi 10 Loreal Paris Nemlendirici Önerisi

Cilt bakımı ve nemlendiriciler konusunda uzman olan Loreal Paris'in en iyi 10 nemlendirici ürününü listeledik. İşte en iyi 10 Loreal Paris nemlendirici...
Hafif ve Etkili En İyi 10 Loreal Paris Nemlendirici Önerisi

Loreal Paris Nemlendirici Kremler

Loreal Paris nemlendirici krem ürünlerinde en çok tercih edilen markalar arasında yer almaktadır. Kadınların sıklıkla tercih ettiği bu marka kozmetik dalında birçok ürüne de sahiptir. Bizde sizler için bu içeriğimizde en iyi Loreal Paris nemlendirici kremlerini inceledik.

En İyi Loreal Paris Nemlendirici Krem Listesi

SıraModellerEtkisineoldu Puanı
1Loreal Paris Nem TerapisiAloe Vera10/9.9
2Loreal Paris Yaş UzmanıBesleyici10/10
3Loreal Paris Glow CherieOnarıcı10/9.8
4Loreal Paris 3 EtkiliNemlendirici10/9.7
5Loreal Paris HyaluronGüçlendirici10/9.6
6Loreal Paris 3 Etkili Günlük Bakım KremiGüneş Koruyucu10/9.8
7Loreal Paris Saf Kil Arındırıcı JelLeke Giderici10/9.8
8Loreal Paris Mucizevi Yağ Cilt GüzelleştiriciKırışık Karşıtı10/9.9
9Loreal Paris Şeker PeelingiYumuşatıcı10/9.8
10Loreal Paris Şeker Peelingi Siyah Nokta KarşıtıSiyah Nokta Karşıtı10/9.7
Amazon
Fiyatlarını Gör
Loreal Paris
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Loreal Paris Nemlendirici Krem Tavsiyesi

Tüm cilt tipleri için uygun en iyi Loreal Paris nemlendirici kremi markalarını özenle seçtik ve inceledik.

İşte en iyi Loreal Paris nemlendirici krem ürünleri:

1. Loreal Paris Nem Terapisi

Loreal Paris Nemlendirici Kremler

Amazon
Fiyatını Gör
Loreal Paris Nem Terapisi
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Aloe Vera suyunun zenginleştirilmiş formülü sayesinde cildiniz neme doyacaktır. 72 saat boyunca nemlendirici etki sağlayan Loreal Paris'in bu ürünü tüm cilt tiplerine uygundur. Loreal Paris nem terapisi ışıltılı bir cilde sahip olmanıza olanak sağlamaktadır. Ayrıca bu su soğuktan veya herhangi bir dış etkenlerden oluşabilecek sorunları da düzenli kullanım sonrasında tamamen yok etmektedir.

Loreal Paris Nem Terapisi Kullanıcı Yorumları:

👤 Benim yüzüm krem sürmezsem yağlanıp kabuk kabuk oluyor ve aşırı kızarıp yanıp kaşınıyor her kremi sürmem mümkün değil çünkü seboreik dermatitim var fakat ilginçtir ki bu kremi denemek için aldım bende özeniyorum şık şişeli kutulu kremlere güzel kokan kremlere ama hiç kullanamıyorum. Bu aloe vera suyu hiçbir şey yapmadı yüzüme hiçbir reaksiyon göstermedi yüzüm şoktayım ve pürüzsüz yumuşacık yaptı hakikaten şaşkınım benimde şık şişeli sürebildiğim bir kremim var artık çünkü ben hep medikal kremler sürüyorum. M. K.

👤 Bu kadar beğeneceğimi hiç düşünmemiştim ama harika bir ürünmüş. Duştan çıktıktan sonra nemlendirici olarak ve sabahları makyajdan önce baz olarak kullanıyorum. Özellikle yazın ferahlatan etkisiyle favori nemlendiricim olacağını düşünüyorum. Tek başına nemlendirme konusunda yetersiz kalabilir ama günlük nemlendiricinizle birlikte severek kullanırsınız. İndirimde bulunca kaçırmayın. M. T.

2. Loreal Paris Yaş Uzmanı 30+ Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Krem

Loreal Paris Nemlendirici Kremler

Amazon
Fiyatını Gör
Loreal Paris Yaş Uzmanı
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Bu krem yaşlılıkla gelen kırışıkları içerisindeki özel formülüyle gözle görülür şekilde azaltmaktadır. Loreal Paris taş uzmanı cildinizi esneterek genç kalmasını sağlamaktadır. Teninizin ihtiyacı olan nemi ise 24 saat boyunca cildinizin alt katmanında depolamaktadır. Bu ürün özellikle 30 yaş üstü bireylerimizin en çok tercih ettikleri nemlendirici kremler arasında yer almaktadır.

Loreal Paris Yaş Uzmanı Kullanıcı Yorumları:

👤 Ürünün 50+ yaş olanını annem kullanıyor. Bende bu ürünü aldım. Yorumlara güvenerek denemek istedim. Cildim sorunlu ve çok kuru. İnanılmaz nemlendiriyor. Kokusu muhteşem. Ve pamuksu bir doku bırakıyor yüzde. İnce çizgilere etkisi yüksek ama düzenli kullanımda daha net anlaşılacaktır faydaları. Tavsiye edebileceğim bir ürün. Bu fiyata deneyin derim. Y. K.

👤 25 yaşındayım buna rağmen aldım. Çünkü yüzümü tanıyorum, ince çizgilerim belirdi. En güzel yanı sürdükten sonra cildim pırıl pırıl oluyor. Çok güzel nemlendiriyor. Yüzümde ayrıca yumuşak bir his de yarattı. Etkisinden çok memnunum. İleriki aşamalarda ince çizgilerimde ne gibi değişiklik olur bu zamanla anlaşılacak. Bu ürünü kullandıktan sonra diğer nemlendirici kremlere verdiğim para için çok pişmanım. Z. A.

3. Loreal Paris Glow Cherie Işıltılı Renkli Nemlendirici Krem

Loreal Paris Nemlendirici Kremler

Amazon
Fiyatını Gör
Loreal Paris Glow
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

L'Oreal Paris Glow Cherie ürününü kullandıktan sonra günlük aktivitelerinize sorun olmadan devam edebilirsiniz. L'Oreal Paris Glow Cherie yüzünüzde akmadan, dağılmadan, 12 saat boyunca kalıcılık sağlamaktadır. Bu krem içerisindeki karpuz özü sayesinde teninizin ışıldamasını sağlamaktadır. Parlak yapıya sahip olmasına rağmen L'Oreal Paris Glow Cherie simli görünüm yaratmadan cildinizi nemlendirmektedir.

Loreal Paris Glow Cherie Işıltılı Renkli Nemlendirici Krem Kullanıcı Yorumları:

👤 Sipariş verirken çok büyük beklentiye girmemiştim en kötü bb ya da fondötenime karıştırır kullanırım diye düşünmüştüm ancak beni olumlu anlamda şaşırtan bir ürün oldu. Esmerim ve yaz aylarında ışıltılı görünümü seviyorum makyajımda. Bu ürün o kadar doğal bir bitişe sahip ki. Islak, ışıltılı ve doğal. İçerisinde sim yok ki bu en sevdiğim şey. Ten ürünlerime karıştırıyorum, ayrıca highlighter geçeceğim yerlere de uyguluyorum ve üzerine uyguladığım aydınlatıcının performansını da arttırıyor. G. C.

👤 Ürün harika ben çok beyaz tenli değilim esmerde değilim hafif buğday tenliyim normalde bb lerde light ton kullanan biriyim. Bence her ten rengi için uygun ışıltı veriyor renk tonunu eşitliyor mis gibi kokusu var nemlendirme özelliği çok iyi ciltte yapış yapış his bırakmıyor. Terleyince akma yapmıyor gün boyu cildiniz yumuşacık. Bunu kullanınca bb ya da fondötene ihtiyaç yok hem doğal hem de fresh duruyor yok gibi sanki hiç anlaşılmıyor. İlk defa kullandım çok beğendim. Tavsiye ederim kesinlikle. Ö. A.

4. Loreal Paris 3 Etkili Nemlendirici Göz Bakım Kremi

Loreal Paris Nemlendirici Kremler

Amazon
Fiyatını Gör
Loreal Paris 3 Etkili
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Bu krem üç etkili nemlendirme özelliğiyle kış aylarında yıpranmış cildinizi yeniden canlandıracaktır. Bu krem aynı anda cildinizi nemlendirir, korur ve ışıltı verir. Bununla birlikte 24 saat boyunca etkili nemlendirme sağlar. Güneş lekeleri veya cildinizde oluşan kararmaları da düzenli kullanım sonrasında ortadan kaldıran bu krem özellikle göz çevresini temizlemek için tavsiye edilmektedir.

Loreal Paris 3 Etkili Nemlendirici Göz Bakım Kremi Kullanıcı Yorumları:

👤 Yıllardır kullandığım ürün uygun fiyata bulunca hemen aldım nemi iyi kırışıklık vs. ama pek bir şey beklemeyin en pahalı ürünlerde bile olmadan önlem almalısınız akıl vermiyorum eski cilt bakım uzmanıyım şimdilerde anne birde ürün küçük falan yazanlar var kozmetik piyasasında tüm markalarda göz ürünleri 15 ml'dir. Ö. K.

👤 Denemek için aldım. Bugün elime ulaştı. Hemen temiz cildime yani göz çevreme sürdüm. 2 saat geçti şu an göz çevreme dokunuyorum kadifemsi. Ferah hissettiriyor. Küçük kutusu ama minnacık krem bile 2 göze yetiyor. Çabuk yayılıyor ve yapışkan hissi bırakmıyor. B. K.

5. Loreal Paris Hyaluron Uzmanı Cilt Dolgunlaştıran Nemlendirici Krem

Loreal Paris Nemlendirici Kremler

Amazon
Fiyatını Gör
Loreal Paris Hyaluron
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Adından da yola çıkacağımız gibi L'oréal Paris Hyaluron cildinizi dolgunlaştırarak genç kalmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda cildinizi nemlendirerek kırışıklık görünümünü azaltmaktadır. L'oréal Paris'in bu nemlendirici kremi içerisinde bulunan Hyaluron asit ile kısa sürede daha etkili sonuçlar vermektedir. Her türlü ciltle uyumlu olan L'oréal Paris Hyaluron'u hassas cilde sahip olanlar da gönül rahatlığıyla kullanabilmektedir.

Loreal Paris Hyaluron Nemlendirici Krem Kullanıcı Yorumları:

👤 Tek kelime ile harika bir krem. Daha önce yaş uzmanı serisini kullandım o da çok güzeldi ama biraz yağlı bir yapı bırakıyordu. Bunun öyle bir sorunu yok mis gibi bir krem üstünde yazan bütün işlevleri yerine getirdiğini düşünüyorum. Alnımda mimik çizgim çıkmıştı beni rahatsız ediyordu fakat bunu düzenli kullandığımda ciddi anlamda açıldı çizgi. Ben aşırı memnunum gece kremini de alacağım. Aynı zamanda bu kremi uygulatmakta çok önemli yüzünüzü iyice temizleyin gül suyunuzla toniğinizi yapın daha sonra uygulayın kirli bir yüze uygulanınca zaten hiçbir kremden yeterince sonuç elde edilemez. Z. A.

👤 Denemek için indirimdeyken almıştım ve o kadar memnun kaldım ki dokusu kokusu ve işlevi harika. Cildim kuru ve çok hassas olduğu için bu krem. Tam bana göre iyi ki almışım. Sabahtan sürüyorum geceye kadar cildim nemini kaybetmiyor ve asla yapış yapış his kalmıyor ve yüzüm yumuşacık oluyor. Kokusu bir başka güzel kesinlikle kullanılması gereken bir krem iyi ki almışım ve tekrar alacam. B. Ç.

6. Loreal Paris 3 Etkili Günlük Bakım Kremi

Loreal Paris Nemlendirici Kremler

Amazon
Fiyatını Gör
Loreal Paris Günlük
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Bu krem hassas ciltlere sahip olanlar için özel olarak üretilmiştir. Gliserinle zenginleştirilen formülüyle bu krem cildinizin gün boyunca nemli kalmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda bu krem eşsiz formülü sayesinde cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korumaktadır. Tamamen doğal ürünlerden yapılan bu krem E vitaminiyle birlikte cildinizin besin ihtiyacını da karşılamaktadır.

Loreal Paris Hassas Ciltler için Etkili Günlük Bakım Kremi Kullanıcı Yorumları:

👤 Yorumlarda nemlendirmesinin güzel olduğunu bahsettikleri için denemek istedim. Çok kuru bir cilde sahibim ve çok az miktar sürdüğümde verdiği etki muhteşem. Düşünmeden alın derim. Güneş ışınlarından koruması da çok iyi benim cildim güneşe çıkınca direkt kızarıyor ama bir haftadır bu ürünü kullanıyorum çok fark etti eskiye göre. S. D.

👤 Sivilceye çok müsait bir cildim var ama kullandığım sivilce yapmayan nadir ürünlerden çok iyi. Çabuk emiliyor cildimi yağlandırmadı galiba ondan sivilce yapmıyor çabuk emiliyor ve yumuşacık oluyor yüzüm ben çık memnun kaldım size de öneriyorum. N. Y.

7. Loreal Paris Saf Kil Arındırıcı Jel

Loreal Paris Nemlendirici Kremler

Amazon
Fiyatını Gör
Loreal Paris Saf Kil
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

L'Oreal Paris'in bu jeli cildinizde oluşan kırışıkları yaşlılık izlerine karşı birebir etkilidir. Bu jel cildinizin alt katmanlarına nüfuz ederek uzun süreli nemlendirme sağlamaktadır. Güneş lekeleri, yüzünüzde oluşan kararma gibi durumları da düzenli kullanım sonrasında L'Oreal Paris'in bu jeli tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Loreal Paris Nutri Gold Gündüz Nemlendirici Krem Kullanıcı Yorumları:

👤 Bu kadar beğeneceğimi hiç düşünmemiştim ama harika bir ürünmüş. Duştan çıktıktan sonra nemlendirici olarak ve sabahları makyajdan önce baz olarak kullanıyorum. Özellikle yazın ferahlatan etkisiyle favori nemlendiricim olacağını düşünüyorum. Tek başına nemlendirme konusunda yetersiz kalabilir ama günlük nemlendiricinizle birlikte severek kullanırsınız. İndirimde bulunca kaçırmayın. A. T.

👤 Alırken, cilt tipinize göre almaya özen gösterin. Yüzümün t bölgesi yağlı, yanak kısımları ise zaman zaman kuru. Buna rağmen yağlı kısımlardan herhangi birine sürdüğümde yağlılık hissi bırakmadı. Sürer sürmez ürünü, cildim hemen emdi ve cildimi çok güzel yumuşattı. Makyaj bazı olarak da kullanabilirsiniz ben çok memnunun. Y. M. N.

8. Loreal Paris Mucizevi Yağ Cilt Güzelleştirici Günlük Bakım Krem

Loreal Paris Nemlendirici Kremler

Amazon
Fiyatını Gör
Loreal Paris Cilt
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Loreal Paris'in bu kremi ten renginizi eşitleyerek cildinizin ışıltı vermesini sağlamaktadır. Opti – bulur teknolojisiyle ince çizgilerin, kırışıkların ve gözeneklerin gizlenmesine yardımcı olan bu krem aynı zamanda cildinizi güneş ışınlarından da korumaktadır.

Loreal Paris Dermo Expertise Revitalif Blur Kullanıcı Yorumları:

👤 Yüzü beslemesi çok iyi gece sürüp yattığımda sabah yüzüm dinlenmiş ve beslenmiş oluyor. Aşırı yağlı bir his yok kolay emiliyor ama benim çenemde küçük bir isilik benzeri kabarıktı oluştu. Ürünü daha az miktarda 1-2 gün daha kullanacağım gerçekten serum kaynaklı mı tesadüf mü anlamak için —düzenleme— ilk 2-3 gün yüzümde küçük sivilceler çıktı ama sonra geçti 2 haftadır her gece kullanıyorum aşırı aşırı memnunum arkadaşlarım ne yaptın yüzüne diyor. S. T.

👤 Bebek poposu gibi yapıyor cildi. Ama kırışıklık azalttı mı aydınlık taze bir görünüm sağladı mı? emin değilim henüz öyle bir etkisini görmedim. Çok hafif ve kokusu müthiş. Beraberinde nemlendirici dahi kullanmıyorum. İnanıyorum ki düzenli kullandıktan sonra kırışıklarda geçecektedir. H. A.

9. Loreal Paris Şeker Peelingi Işıltı Canlandırıcı

Loreal Paris Nemlendirici Kremler

Amazon
Fiyatını Gör
Loreal Paris Şeker Peeling
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Cildi arındırarak pürüzsüzleştiren bu peeling kremi cilde bebeksi bir görünüş kazandırmaktadır. Monoi yağı içeren formülü sayesinde bu krem cildin solgun görünümünü engellemeye yardımcı olur. Ayrıca bu ürün uygun fiyatıyla dikkatleri çekmektedir.

L'oreal Paris Şeker Peelingi Işıltı Canlandırıcı Kullanıcı Yorumları:

👤 Hani aman aman bir değişiklik olmadı. Evet gerçekten ışıltı veriyor o da içine koydukları isiltidan dolayı. Portakal jelinin içine sim ve esmer şeker koyulmuş gibi bir havası var. Paketleme iyiydi. D. K.

👤 Ürün gerçekten de canlandırıcı bir etkiye sahip. Ayrıca kuru cildi de nemlendiriyor. Kurutmadan bakım yapıyor. Beğendim tavsiye ederim. B. K.

10. Loreal Paris Şeker Peelingi Siyah Nokta Karşıtı

Loreal Paris Nemlendirici Kremler

Amazon
Fiyatını Gör
Loreal Paris Siyah Nokta
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Limon yağı içeren formülü sayesinde cildi yatıştırırken kusursuzlaştıran bu peeling anında duru ve temiz bir cilt sağlar. Kivi tohumları içeren formülü ile cildi pürüzsüzleştiren bu peeling siyah noktaları gözle görülebilir derecede giderir. Ayrıca bu ürün kullananları tarafından çok tavsiye edilmektedir.

L'oreal Paris Şeker Peelingi Siyah Nokta Karşıtı Kullanıcı Yorumları:

👤 İnanılmaz bir kokuya ve dokuya sahip. Uygulaması çok kolay, rahat sürülüyor. İlk kullanımlarda bile kendini hissettiren bir ürün. Sürerken yeme isteğine engel olmak biraz zor. Ö. T.

👤 Kokusu çok hoş öncelikle. Cildi güzel temizliyor ve kurutmuyor. Sanki yüzüme krem sürmüşüm gibi bir his bırakıyor. F. P.


2024'ün en iyi Loreal Paris nemlendirici kremi hangisi?

En iyi Loreal Paris nemlendirici krem tavsiyelerine gelecek olursak; leke giderici, besleyici, onarıcı, güneşten koruma, kırışıklık ve siyah nokta karşıtı özelliğe sahip marka olarak biliniyor. 

Loreal Paris Nemlendirici Kremleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Hepimizin de bildiği gibi Loreal Paris markası en iyi kişisel bakım markalarından birisidir. Bu kısımda sizin için bu markanın nemlendirici kremleri hakkında aklınızda olabilecek soruları cevapladık. İşte Loreal Paris nemlendirici kremleri hakkında sıkça sorulan sorular.

Loreal Paris nasıl bir marka?

Loreal Paris yıllardan beri kozmetik ve kişisel bakım ürünleri üreten markalardan birisidir. 100 yılı aşkın bir sürede sektörde hizmet veren Loreal Paris tüketiciler tarafından çok tercih edilen bir markadır.

Loreal Paris şeker peelingi nasıl kullanılır?

1. İlk önce cildinizin kuru ve temiz olduğundan emin olun.
2. Daha sonra parmağınıza peelingi alın ve yüzünüze sürün.
3. Peelingi yüzünüzün her yerine eşit şeklinde dağıtın ve yuvarlak hareketlerle ovalayın.
4. Bir süre bekledikten sonra yüzünüzü ılık suyla temizleyin.

2024 yılının en çok tercih edilen Loreal Paris nemlendirici kremi hangisi?

1. L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetıc 24H
2. L'Oréal Paris Nem Terapisi Aloe Vera Suyu
3. L'Oréal Paris Glow Cherie Işıltılı Renkli Nemlendirici
4. L'Oréal Paris Dermo Expertise
5. Loreal Üç Etkili Ferahlık Yoğun Nemlendirici Jel Krem
6. L'Oréal Paris 3 Etkili Günlük Bakım Kremi
7. L'Oréal Paris Skin Perfection Yorgunluk Karşıtı Gece Kremi
8. L'oreal Paris Mucizevi Yağ - Gece Bakım Kremi - Dermo Expertise
9. L'oreal Paris Saf Kil Arındırıcı Jel
10. L'oreal Paris Şeker Peelingi Işıltı Canlandırıcı

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.