Soluksuz Eğlence Sunan İstanbul'un En İyi 11 Konser Mekanı

Ses sistemleri, sahne düzenleri ve kapasiteleriyle İstanbul'un en iyi konser mekanlarını sizin için liste haline getirdik.
Soluksuz Eğlence Sunan İstanbul'un En İyi 11 Konser Mekanı

Türkiye'de konser ve eğlence denildiğinde akla ilk gelen şehir İstanbul oluyor. Özellikle yaz akşamlarında hemen hemen her gün birbirinden farklı mekanlarda birçok konser imkanı sunan İstanbul, bu yüzden dünyaca ünlü yıldızlara da ev sahipliği yapıyor. Açıkhava konserlerinden kapalı alan konserlerine kadar yaz kış demeden eğlence sunan İstanbul, şehir dışında olan sanatseverlerin de ilgisini görüyor.

Tüm bunlardan yola çıkarak hazırladığımız içeriğimiz İstanbul'un en iyi konser mekanlarından oluşuyor. Eğer sizde konsere gitmek istiyor fakat en iyi konser mekanı neresi diye merak ediyorsanız içeriğimizde yer alan listeye göz atabilirsiniz.

İstanbul'daki Konser Mekanları Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1Zorlu Performans Sanatları MerkeziBeşiktaş10/10
2Volkswagen ArenaSarıyer10/10
3Bostancı Gösteri MerkeziKadıköy10/9.9
4Cemil Topuzlu Açık Hava TiyatrosuŞişli10/10
5Kuruçeşme Açık Hava Konser AlanıBeşiktaş10/9.9
6Dorock XL KadıköyKadıköy10/9.9
7Salon İKSVBeyoğlu10/9.9
8Turkcell VadiSarıyer10/10
9KüçükÇiftlik ParkBeşiktaş10/9.9
10Jolly JokerKartal10/9.8
11BabylonŞişli10/9.9

İstanbul'un En İyi 11 Konser Mekanı

İşte İstanbul'da yer alan en iyi konser mekanları...

1. Zorlu Performans Sanatları Merkezi

İstanbul'un En İyi Konser Mekanları

ARTILAREKSİLER
Kapasitesi
Konumu

İstanbul'un en iyi konser mekanları arasında yer alan Zorlu Performans Sanatları Merkezi, sadece Türk sanatçıları değil dünyaca ünlü yıldızlara da ev sahipliği yapıyor. 2200 kişilik kapasitesiyle oldukça büyük bir konser mekanı olan Zorlu Center, merkezi bir konumda olmasıyla da beğeniliyor. Ayrıca sadece konser değil tiyatro gibi etkinliklere de ev sahipliği yapan bu mekan İstanbul'da kültür sanat denildiğinde akla ilk gelen yerler arasında bulunuyor.

Telefon(0212) 912 37 76
AdresLevazım, Koru Sokağı No:2, 34340 Beşiktaş/İstanbul
Kapasite2200 Kişi

Google Müşteri Yorumları

👤 Sahne, ses sistemi çok iyi. Çalışanlar konser öncesi ve sonrası gerekli yönlendirmeler için yardımcı oluyor. Otopark ücretini ödemek için her katta kiosklar mevcut.

👤 Harika bir sahne, muhteşem konserler ve tiyatro, gösteriler için planlanmış, tahminimce 2000-2500 kişi alabilir, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

2. Volkswagen Arena

İstanbul'un En İyi Konser Mekanları

ARTILAREKSİLER
Ses Sistemi
Otopark Olması
Kapasite

Yenilikçi akustik altyapısı sayesinde yepyeni bir deneyim sunan Volkswagen Arena, canlı konserler, dünyaca ünlü dans ve tiyatro gösterileriyle sanat sevenlerin uğrak noktaları arasında yer alıyor. Kapalı konser salonları arasında en iyisi olan bu mekan; oturmalı ve ayakta düzeniyle 6.500 kişi, tamamı oturmalı düzende ise 4.500 kişilik kapasite sunuyor. Ayrıca sadece konser değil gösteri ve spor müsabakalarına da ev sahipliği yapan bu mekan, Maslak'ta yer alıyor.

Telefon(0212) 377 67 00
Saatler09:30-18:30 Cmt-Paz: Kapalı
AdresHuzur Mh., Maslak Ayazağa Cd. 4/A, 34396 Sarıyer/İstanbul
Kapasite6.500/4.500 Kişi

Google Müşteri Yorumları

👤 Az önce Nick Mason konserindeydik. Otopark sorunsuz, yönlendirmeler kusursuz, ses mükemmele yakındı.

👤 Hem konser alanı güzel, hem beklerken oturulacak yerler, hem de yeterli park alanı var. Ses düzeni de bambaşka bir deneyim sunuyor

3. Bostancı Gösteri Merkezi

İstanbul'un En İyi Konser Mekanları

ARTILAREKSİLER
Ulaşımı
Kapasitesi
Ses Sistemi

Anadolu Yakası'nda konser denildiğinde akla ilk gelen yerlerden biri olan Bostancı Gösteri Merkezi, birçok yıldızın sahne aldığı oldukça büyük bir alan. 2500 kişilik kapasitesiyle hem konser, hem tiyatro hem de birçok farklı gösteri için tercih edilen Bostancı Gösteri Merkezi, kapalı olmasıyla da yaz kış demeden tüm etkinlere ev sahipliği yapabiliyor.

Telefon(0216) 384 72 10
Saatler08:00-01:00
AdresBostancı, Bostanlararası Sokağı No:8, 34744 Kadıköy/İstanbul
Mutfak2370 Kişi

Google Müşteri Yorumları

👤 Evgeny Grinko konseri için gitmiştim. Işıklandırma, ses her şey çok güzeldi.

👤 Ulaşım kolay, kaliteli sahne sanatları izlemek için çok ideal bir mekan. Şehir dışından hızlı trenle gelip Bostancı Istasyonu'nda inip yürüyerek gidebileceğiniz mesafede.

4. Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu

İstanbul'un En İyi Konser Mekanları

ARTILAREKSİLER
Kapasite
Ses Sistemi
Çalışan İlgisi

Şehrin göbeğinde bulunan 4 bin kişilik Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, akustik ve ışık sistemleri bakımından İstanbul'un en iyi sahneleri arasında yer alıyor. Bugüne kadar Türkiye'yi ziyaret etmiş klasik müziğin, cazın, folkun ve rock'ın dünyadaki en iyi isimlerinde sahne aldığı bu mekan aynı zamanda harbiye Açık Hava Tiyatrosu olarak da adlandırılıyor. Özellikle yaz akşamlarında oldukça keyifli bir mekan olan bu tiyatro, ses sistemiyle ve güler yüzlü çalışanlarıyla her etkinlikte sorunsuz bir gece yaşatıyor.

Saatler18:00-00:00
AdresHarbiye, Taşkışla Cd. No:8, 34367 Şişli/İstanbul
Kapasite4000 Kişilik

Google Müşteri Yorumları

👤 Harbiye Açık Hava Tiyatrosu, çok iyi bir konser alanı. Burda izlediğim her konserden memnun ayrıldım. giriş ve çıkışların rahatlığı, alan düzeni çok ideal.

👤 İstanbul'daki en güzel konser yeri belkide. Bülent Ortaçgil 50. Yıl konserini izleme şansım oldu. İlk kez gidecekseniz sevdiğiniz insanla gitmenizi tavsiye ederim.

5. Kuruçeşme Açık Hava Konser Alanı

İstanbul'un En İyi Konser Mekanları

ARTILAREKSİLER
Denize Sıfır Olması
Kapasite
Ses Sistemi

İstanbul'da konser denildiği zaman akla ilk gelen yer olan Kuruçeşme Açık Hava Konser Alanı, denize sıfır konumuyla giden herkesi büyülüyor. 7000 kişilik kapasitesiyle de oldukça büyük bir alana sahip olan bu mekan, en iyi sanatçıların konser verdiği yerler arasında bulunuyor.

AdresOrtaköy, Muallim Naci Cd. No:50, 34347 Beşiktaş/İstanbul
Kapasite7.000 Kişilik

Google Müşteri Yorumları

👤 Çok ama çok keyifli bir alan. Güneş batarken eşsiz bir deneyim yaşadık. Burada şarkılar söylemek, dans etmek çok iyi hissettirdi.

👤 Muhteşem manzara muhteşem konum. Oturarak konser izlemek için harika bir yer. Ben serdar ortaç konserine gittim. Yıldız Tilbe konseri için bilet bakıyoruz :)

6. Dorock XL Kadıköy

İstanbul'un En İyi Konser Mekanları

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Havalandırma Sistemi
Kapasite

Kadıköy'ün en büyük kapalı konser alanı olan Dorock XL, konser öncesinde yemek yiyip keyifle konseri bekleyebileceğiniz çok yönlü bir mekan. Genellikle rock sevenlerin uğrak mekanları arasında yer alan bu konser mekanı, hem yerli hem de yabancı sanatçıların buluştuğu Anadolu Yakası'nın en sevilen yerleri arasında bulunuyor.

Telefon0535 363 93 49
Saatler08:00-01:00
AdresCaferağa, Namlı Market Yanı, Neşet Ömer Sk. 3C, 34710 Kadıköy/İstanbul
Kapasite1000 Kişilik

Google Müşteri Yorumları

👤 Giriş gayet hızlıydı içerisinin tavanı açık olduğu için inanılmaz ferah hiçbir mekanda böyle ferahlık yok; clup tarafı yani iç taraf bol klimalı ve serin, gösteriler gayet güzel, içkilerin de servisi hızlı, mekana giren kişiler de nezih.

👤 Konser ,bar ve long tarafı hepsi ayrı. Eğlenmek için bire bir. Fiyatlarda gayet makul. Öğrenciye hitap ediyor. Farklı günlerde farklı sanatçılar mekanda sahne alıyor.

7. Salon İKSV

İstanbul'un En İyi Konser Mekanları

ARTILAREKSİLER
Ses Sistemi
Konumu

İstanbul'da en sevilen konser mekanları arasında yer alan Salon İKSV, alternatif rock, indie ve caz gibi müzik tarzlarına ev sahipliği yapıyor. Ayrıca sadece konser değil tiyatro ve söyleşi gibi etkinliklere de yer veren bu mekan, 400 kişilik ayakta ağırlama kapasitesine sahip.

Telefon(0212) 334 07 55
Saatler08:00-01:00
Adresİstanbul Kültür Sanat Vakfı Nejat Eczacıbaşı Binası Bereketzade Mahallesi Sadi Konuralp Caddesi, Şişhane Sk. No:5, 34433 Beyoğlu
Kapasite400 Kişi

Google Müşteri Yorumları

👤 Kana Kana'nın ilk konserindeydik. Ses düzeni ve ortam çok güzeldi.

👤 İstanbul da açık ara ses düzeni en iyi yer. Küçük, temiz, nadir grupları dinleyebileceğimiz mekan. Seviyoruz

8. Turkcell Vadi

İstanbul'un En İyi Konser Mekanları

ARTILAREKSİLER
Kapasite
Ulaşım
Sahne Düzeni

Ayakta 3500 kişi, tribünde 2200 kişilik kapasitesiyle yaz akşamlarında açık havanın tadını çıkarmanızı sağlayacak olan Turkcell Vadi, Vadi İstanbul Alışveriş Merkezinde yer alıyor. Metroya yakınlığından dolayı kolayca ulaşılabilen bu konser alanı, en iyi etkinliklere ev sahipliği yaptığı için İstanbul'da dikkat çeken konser mekanları arasında yer alıyor.

Telefon(0212) 803 31 90
Saatler08:00-01:00
AdresAyazağa, Ayazağa Cendere Cd. 109 C, 34396 Sarıyer/İstanbul
Kapasite2200/3500 Kişilik

Google Müşteri Yorumları

👤 Buradaki konserlere katılmayı seviyorum.

👤 Açık hava konser alanı çok güzeldi , oturma düzeni gayet iyi

9. KüçükÇiftlik Park

İstanbul'un En İyi Konser Mekanları

ARTILAREKSİLER
Kapasite
Konumu

Maçka parkının yanında yer alan KüçükÇiftlik Park, hem yerli hem de yabancı müzisyenlerin sahne aldığı konser mekanları arasında yer alıyor. 17 bin kişilik kapasitesiyle İstanbul'un en iyi konser mekanları arasında yer alan KüçükÇiftlik Park, sadece konser değil birçok farklı etkinliklere ev sahipliği yaptığından dolayı hemen hemen herkesin deneyimlediği mekanlar arasında yer alıyor.

Telefon(0212) 231 19 37
Saatler24 Saat Açık
AdresHarbiye, Kadırgalar Yokuşu No:4, 34367 Maçka/İstanbul
Mutfak17.000 Kişilik

Google Müşteri Yorumları

👤 Buraya ilk olarak 2019'daki kahve festivalinde geldim. Festival düzeni gayet güzeldi. Sonrasında ise Can Gox konserine geldim çok sevdiğim bir arkadaşımla. O anlar da benim için çok keyifliydi.

👤 En çok küçük çiftlik park bahçe kısmını seviyorum. Yere minder atıp bu şekilde konser dinleme fikri harika !

10. Jolly Joker

İstanbul'un En İyi Konser Mekanları

ARTILAREKSİLER
Ses Sistemi
Ulaşım

İstanbul'da yaşayan herkesin hemen hemen bir kez de olsa gittiği Jolly Joker, birçok farklı mekanlarda hizmet veriyor. Birbirinden değerli sanatçıların ağırlandığı bu konser mekanı, diğer şubelerine göre ferah olduğundan dolayı çok fazla tercih ediliyor. Ulaşım kolaylığı ve AVM içerisinde yer almasından dolayı da gelen herkesi memnun eden bu mekan, haftanın hemen hemen her günü bir konser sunuyor.

Telefon0850 549 0122
Saatler08:00-01:00
AdresKordonboyu, Ankara Cd. No:147/6, 34860 Kartal/İstanbul
Kapasite3000 Kişilik

Google Müşteri Yorumları

👤 Hizmet, karşılama, yönlendirme başarılı. Alkol biraz daha makul olabilir

👤 Ses sistemi mükemmel ötesi, çok kaliteli. Canlı performans dinlemek için 10 numara mekan.

11. Babylon

İstanbul'un En İyi Konser Mekanları

ARTILAREKSİLER
Ses Sistemi

Tarihi Bomonti Bira Fabrikası'nda yer alan Babylon, hem yerli hem de yabancı sanatçıları ağırlıyor. 550 kapasitelik alanıyla keyifli bir konser sunan bu mekan, ses sistemiyle etkileyici performanslar sunuyor. Her tarzda müziğin konserlerine yer verilen bu mekanda bulunan kaliteli yemek yerleri de konser öncesinde dolup taşıyor.

Telefon(0212) 334 01 90
Saatler09:00-17:00
AdresMerkez, Silahşör Caddesi & Birahane Sokak Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1, 34384 Şişli/İstanbul
Kapasite550

Google Müşteri Yorumları

👤 Pek çok mekana gittim fakat hiçbiri Babylon kadar iyi değil. En güzel ses sistemine sahip, atmosferi güzel konser mekanı Babylon.

👤 Özellikle tavsiyem Murat Beşer'in Oldies But Goldies etkinlikleridir. Sadece plaktan çalınan müziklerin mükemmel seçimi ve sıralaması insanı alıp götürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Avrupa Yakasının Canlı Müzik MekanlarıCanlı Müzik Mekanları
Anadolu Yakası Tiyatro SalonuAvrupa Yakası Tiyatro Salonu

İstanbul'un en iyi konser mekanları hangisi?

İstanbul'da en iyi konser mekanlarını merak ediyorsanız eğer; Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Volkswagen Arena, Bostancı Gösteri Merkezi, Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, Kuruçeşme Açık Hava Konser Alanı, Dorock XL, Salon İKSV, Turkcell Vadi, KüçükÇiftlik Park, Jolly Joker ve Babylon konsere gidilecek en iyi mekanlardır.

Harbiye kaç kişi alıyor?

İstanbul'un en iyi açık hava konser alanlarından biri olan Harbiye Açık Hava Konser mekanı 3972 kişilik kapasiteye sahip.

Harbiye'de sigara içiliyor mu?

Harbiye konser alanında sigara içmek isteyenler özel alanlara giderek sigara içebiliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.