Türkiye'nin En İyi Kasko Firmaları

Aracınızı güvence altına alarak, keyifle sürüş keyfi yaşamanızı sağlayan en güvenilir ve en avantajlı kasko firmalarını sizlere sıraladık.
Türkiye'nin En İyi Kasko Firmaları

Kasko sigortası, motorlu taşıt kullanıcılarının uğrayabileceği zararları karşılayan sigorta çeşitlerinden biridir. Eğer aracınıza kasko sigortası yaptırırsanız, trafikte karşılaşabileceğiniz zararlara karşı kendinizi güvence altına alabilirsiniz. Kaskonun yaptırılması zorunlu olmamakla birlikte, karşılaşabileceğiniz zararlar için büyük önem taşıdığını söyleyebiliriz. Çünkü kasko sigortasının amacı, olası kazalarda ve uğrayabileceğiniz zararları sizlere temin etmektir. Aynı zamanda sigorta şirketinizin sunduğu koşullara bağlı olarak özel kasko planları oluşturabilir, kendinize özel kaskonuzla her an güvence altında hissedebilirsiniz.

Aracınızı Güvence Altına Alan En İyi Kasko Firmaları

Kasko sigortalarının kapsadığı birçok alan vardır. Aracınızın yanması, olası trafik kazaları, araç veya araç parçalarının çalınması, ferdi kayıplar gibi uğrayabileceğiniz zararları kaskoyla güvence altına alabilirsiniz. Aynı zamanda kaskonun yalnızca karşı taraftan kaynaklanan kazalardaki hasarları karşılamakla kalmayıp, sizden kaynaklanan kazalarda ortaya çıkan zararı da kısmen ya da tamamen karşılandığını görebilirsiniz. Kasko ve trafik sigortası arasındaki fark ise kaskonun zorunlu olmamasıdır.

Kasko, araç sahibini ve aracı güvence altına alırken, trafik sigortası üçüncü kişilere verebileceğiniz zararları güvence altına almanızı sağlıyor. Aynı zamanda kapsamı daha geniş olan kaskoların trafik kaskolarına oranla daha geniş kapsamlı olduğunu söylemek mümkün. Kapsam ve maliyet açısından değişiklik gösteren birçok kasko firması olduğunu da söyleyebiliriz. Avantajlarıyla ve güvenilirliğiyle ön plana çıkan en iyi sigorta şirketleriyle anlaşarak aracınızı ve kendinizi güvence altına almanız için en iyi kasko firmalarını sizin için araştırdık.

İşte en iyi kasko firmaları;

1. Allianz Kasko Sigortası

Türkiye'nin En İyi Kasko Firmaları

Allianz araç kasko sigortası, aklınıza gelen ilk araç zararları olan çarpma, yanma ve hırsızlık konusunda güvence altında hissetmenizi sağlıyor. Aynı zamanda dolu, sel gibi felaketlerde de üçüncü kişi ve durumlara karşı korunmanızı sağlar. Tüm riskleri değerlendirerek korunmanızı ve güvence altına almanızı sağlayan Allianz kasko sigortası, çeşitli ayrıcalıklar sunarak uzman ekibiyle zararınızı en kısa sürede karşılıyor. Aynı zamanda sizlere sunduğu 4 farklı paket içerisinden, kendinize ve aracınıza en uygun planı tercih edebilirsiniz.

Allianz kasko sigortası paketleri Elektrikli Araç Kasko Sigortası, Mini Paket, Eko Paket, Kapsamlı Paket ve Markalı Paket olmak üzere farklı planlarla karşımıza çıkıyor. Bu paketler içerisinden aracınıza en uygun olanı tercih edebilir ve aracınızı güvence altına alabilirsiniz. 5 Şubat 1890 tarihinden bugüne hizmet veren Allianz sigorta en güvenilir tercihlerden biri olmakla birlikte, en iyi kasko firmalarından biridir. Bu sayede aracınızı ve kendinizi güvence altına alırken Allianz kasko güvencesini tercih edebilir ve aracınıza en uygun paketi kullanabilirsiniz. Avantajları ve sunduğu güvenle Allianz Sigorta, en iyi kasko şirketleri sıralamasında ilk sırayı almayı hak eden kaliteli firmalardan biridir.

2. Anadolu Kasko Sigortası

Türkiye'nin En İyi Kasko Firmaları

Anadolu kasko sigortası, birçok kasko seçeneğiyle ideal sigortayı seçmenizi ve aracınızı güvence altına almanızı sağlıyor. Anadolu Hesaplı Kasko Sigortası ve Birleşik Kasko Sigortası gibi birçok seçenek sunduğunu görebilirsiniz. Hesaplı Kasko Sigortası, Hesaplı Mini Kasko, Hesaplı Standart Kasko ve Hesaplı Plus Kasko olmak üzere 3 farklı planla karşımıza çıkıyor. Hesaplı Mini Kasko, ana teminatları ve daha sınırlı ek teminatları kapsarken, Hesaplı Standart Kasko ise ana teminatlarla birlikte kapsamlı ek teminatlar ve mini onarım teminatlarını sunar. Anadolu Hesaplı Plus Kasko ise en geniş kapsamlı kasko paketlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Anadolu Birleşik Kasko Sigortası, aracınızın yanması, hasara maruz kalması ya da karşılaşabileceği birçok risk için aracınızı güvence altına almanızı sağlayan bir kasko paketidir. Geniş teminat seçenekleri ve sunduğu güvence sayesinde en iyi kasko seçeneklerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Anadolu Sigorta 1925 yılından bugüne hizmet veren değerli firmalardan biridir. Eğer en iyi kasko firması arayışında iseniz tercih edebileceğiniz en güvenilir firmalardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Sunduğu birçok seçenek ve paket içerisinden aracınıza en uygun kaskoyu seçebilir, trafikte güvenle sürüş keyfi yaşayabilirsiniz.

3. Aksigorta Kasko Sigortası

Türkiye'nin En İyi Kasko Firmaları

Aksigorta Kasko Sigortası, ''Seni yarı yolda bırakmayacak çözümlerimiz var.'' sloganıyla karşımıza çıkıyor. En güvenli yol deneyimini yaşamanız için yola çıkan Aksigorta Kasko, çarpışmadan hırsızlığa, selden doluya kadar her şartta aracınızın güvencede olacağının garantisini veriyor. Geniş anlaşmalı servis ağına sahip olan Aksigorta, tercih etmek için en önemli sebeplerden biridir. Aynı zamanda sizlere seçenekli yedek araç hizmeti sunuyor. Olası bir kaza durumunda aracınız kullanılamaz hale geldiğinde, poliçe şartları ve süresi doğrultusunda sizlere yedek araç temin ediyor. Bu sayede aracınız bakımdayken hayat standartlarınıza zarar gelmeyen bekleme süreci temin ettiğini de söyleyebiliriz.

7/24 yardım hizmeti sunan Aksigorta, bir kazayla karşılaştığınızda günün her saatinde hizmet alabileceğiniz yardım merkezi sunuyor. Aynı zamanda 3. şahıslara verilen hasarlarda trafik sigortası limitlerinin üst seviyesinde kalan hasarların teminatını sağlıyor. Tüm olumlu özellikleriyle Aksigorta, araç kaskosu alanında oldukça memnun kalınan firmalardan biridir. 1960 yılından bugüne güvenle hizmet veren Aksigorta'nın, kasko firması arayanlar için en iyi firmalardan biri olduğunu söyleyebiliriz.

4. Doğa Kasko Sigortası

Türkiye'nin En İyi Kasko Firmaları Doğa Kasko Sigortası

Doğa Sigorta çevre dostu ''Doğa'l Kasko'' sigorta seçeneğiyle daha yeşil bir gelecek için çevreye duyarlı araçların yanında oluyor. Elektrikli ve Hibrit araç kullananlara özel olarak sunduğu kasko sigortası, araç sahiplerinin karşılaşacağı riskleri göz önünde bulundurarak güvence altına alıyor. Gelecek nesillerin daha sağlıklı bir dünyaya doğması için özen gösteren Doğa Sigorta, araç ve üçüncü şahısların oluşturabileceği zararların yanı sıra doğal afetlerde de sizlere destek olmaya devam ediyor.

Doğa Sigortanın sunduğu bir diğer kasko seçeneği de Doğa Optimum Kasko'dur. 4 ile 10 yaş arası otomobil, kamyonet tipi araçlar için geliştirilen bu kasko modeli, 26 ilde servis hizmeti sunuyor. Aynı zamanda aracınızın hasara maruz kalması durumunda ikame araç seçeneği sunar. Aynı zamanda 2 yıl garantili hizmet sunan Doğa Optimum Kasko, 7/24 araç kabul kolaylığı sağlayarak randevulu araç kabul ediyor. Kasko hizmeti arasında yer alan önemli hizmetlerden biri vale hizmetidir.

Aracın sigortalıdan alınmasını ve sonrasında teslim edilmesini sağlayan vale hizmetinin büyük kolaylık sağladığını söyleyebiliriz. Poliçe seneklerine uygun olmakla birlikte 7 gün ya da 14 gün içerisinde yılda iki defa renk a car ikame hizmeti de bulunuyor. Sunduğu üst düzey hizmet, araç güvencesi ve firma güveniyle Doğa Sigorta kasko hizmetlerinin, aracınız için en iyi kasko sigortalarından biri olduğunu söyleyebiliriz.

5. Sompo Japan Kasko Sigortası

Türkiye'nin En İyi Kasko Firmaları Sompo Japan Kasko Sigortası

Sompo Japan kasko sigortası, ''Full Kasko'' seçeneğiyle karşımıza çıkıyor. Aracınızın başına gelecek beklenmedik kazalar için güvence sunan Full Kasko, geniş teminatlı kasko seçeneklerinden biridir. Birçok riske karşı aracınızı korumanızı sağlayan bu kasko sigortası, aracınızın 2. el değeri değil, anahtar teslim değerinin ödenmesini sağlamak için ''Yeni Değer Teminatı'' ekine sahiptir. Aynı zamanda hasarsızlık indirimi için koruma teminatı, Türkiye Cumhuriyeti dışındaki ülkelerde korunmanızı sağlayan yurtdışı asistan paketleri ve artı teminat planları mevcuttur.

Sompo Japan kasko sigortası, aracınızın tamiri süresince sizlere ikame araç temin etme ve anahtar çalınması gibi durumlarda muafiyetsiz hasar ödemesi sunduğunu görüyoruz. Aynı zamanda araç parçalarının eskime payının düşürülmesi, hasar sonrası pasta, cila ve vale hizmeti gibi birçok avantajla aracınızı güvence altına almanızı sağlıyor. 2001 yılından bugüne faaliyet gösteren ve ülkemizi en güvenilir firmalarından biri olan Sompo Japan Sigorta, avantajlı kasko firması arayanlar için en ideal seçeneklerden biridir.

6. HDI Kasko Sigortası

Türkiye'nin En İyi Kasko Firmaları HDI Kasko Sigortası

HSI Sigorta, kasko planları birçok seçenekle karşımıza çıkıyor. Avantajlı kasko paketlerini incelediğimizde HDI Kasko, Muafiyetli Kasko, Genişletilmiş Kasko Poliçesi, Pert Araç Genişletilmiş Kasko, Dar Kapsamlı Kasko ve Avantajlı Kasko gibi birçok güvence seçeneğini sunuyor. Sınırsız ikame araç avantajı sunan HDI Kasko, aracınız kullanılmaz hale geldiğinde geçici süreliğine ikame araçla hayat standartınıza zarar vermeden günlük hayatınıza devam etmenizi sağlıyor. Hızlı destek ve onarım garantisi sunan HDI Kasko, hızlı destek servislerinde değişim söz konusu olduğunda orijinal parça kullanma güvencesi sunuyor.

HDI Kasko hizmeti içerisinde Check Up hizmeti de mevcuttur. Aracınızı kontrol ettirebilir ve olası problemleri erkenden çözebilirsiniz. Vale hizmeti ise kaza sonrasında yola çıkamayan arabalar için avantajlı hizmetlerden biridir. Hızlı destek istasyonu üzerinden aracınız alınarak destek istasyonlarına getiriliyor. Genişletilmiş kasko modellerinden biri olan HDI Kasko seçeneğine ve daha birçok kasko modeline rastlayabilirsiniz. 1903 yılından bugüne güvenle hizmet veren HDI Sigorta, aracına avantajlı kasko firması arayanlar için tavsiyelerimizden biridir.

7. Mapfre Kasko Sigortası

Türkiye'nin En İyi Kasko Firmaları Mapfre Kasko Sigortası

Mapfre Kasko Sigortası, aracınızın güvenliği için tercih edebileceğiniz en iyi kasko seçeneklerinden biridir. Öncelikle Mapfre güvencesini sunan sigorta seçeneği, isteğe bağlı teminatlar ekleyerek özel bir kasko oluşturmanızı sağlıyor. Dilerseniz yurt dışında da kullanabileceğiniz birçok teminat ve kasko seçeneği olduğunu görebilirsiniz. Mapfre Kasko avantajlarından biri ise midi onarım hizmetidir. Aynı zamanda kaza durumlarında yedek araç hizmeti de sunuyor. Kaza sonucunda araçsız kalmamanız için 14 gün içerisinde sizlere ikame araç gönderiyor. Bu sayede kaza durumunda araçsız kalmadan hayat standartınıza aynı şekilde devam etmenizi sağlıyor.

Mapfre Kasko Sigortası çekici hizmeti, tıbbi nakil, teknik servis ve lastik değişimi gibi birçok hizmeti ve avantajı sizlere sunuyor. Aynı zamanda olası kaza durumlarında profesyonel sürücü hizmeti, ulaşım imkanı ve konaklama imkanı gibi birçok avantajı olduğunu söyleyebiliriz. 1933 yılından bugüne güvenle hizmet veren Marphe Sigorta, avantajlı kasko firması arayanlar için en ideal seçimlerden biridir.

7. Türkiye Sigorta Kasko Sigortası

Türkiye'nin En İyi Kasko Firmaları Türkiye Sigorta Kasko Sigortası

 

 

Türkiye Sigorta, birçok avantajlı kasko modeliyle karşımıza çıkıyor. Avantajlı kasko seçenekleri sayesinde aracınızı güvence altına alabilir ve her an güvenle trafikte sürüş keyfi yaşayabilirsiniz. Türkiye Sigorta Genişletilmiş Kasko, Muafiyetli Kasko, Fiat Kasko, Dost Kasko gibi birçok kasko seçeneğini sizlere sunuyor. Teminatların inceleyerek bütçenize ve aracınıza en uygun kasko seçeneğini tercih edebilirsiniz. Türkiye Sigorta Genişletilmiş Kasko, ister kısa mesafe, ister uzun mesafe için her an araç güvencenizi sizlere sunuyor. Oto yardım hizmetleri içerisinde ise araç çekilmesi, araç kurtarılması, yol yardımı, benzin bitmesi durumunda aracın çekilmesi ve lastik değiştirme gibi birçok hizmet sunduğunu görüyoruz.

Genişletilmiş kaskonun avantajları arasında kaza sonucu konaklama, ikame araç ve profesyonel sürücü hizmeti gibi avantajların yer aldığını da görüyoruz. Yedek parça teminatı ve kaza sonrası ambulans hizmeti gibi birçok konuda destek ve güven veren Türkiye Sigorta, Genişletilmiş Kasko ve diğer kasko seçenekleriyle de en güvenilir kasko firmalarından biridir.

8. Ray Kasko Sigortası

Türkiye'nin En İyi Kasko Firmaları Ray Kasko Sigortası

Ray Kasko, aracınızdaki çalınmada, çarpışmaya kadar oluşabilecek tüm zararlar için güvence teminatı sunan kasko seçeneklerinden biridir. Kişiye özel indirim fırsatları, akaryakıt alımlarında indirim ve hayatınızı kolaylaştıran hasar hizmetleri kampanyalarıyla en iyi kasko hizmetlerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Ray Kasko Sigorta avantajlarını incelediğimizde öncelikle yaygın servis ağına sahip olduğunu görüyoruz. Türkiye'nin dört yanında yer alan anlaşmalı oto servisleri sayesinde her türlü olumsuz duruma çözüm bulmak için sizleri bekliyor.

Ray Sigorta kasko hizmetlerinin sunduğu önemli avantajlardan biri de çekici ve yedek parça hizmetidir. Hareket etmeyen aracınızın yol yardım hizmeti alması ve çekilmesi mümkün. Aynı zamanda aracınız kullanılamayacak duruma geldiğinde ikame araç temin ederek anında yardım sunan sigorta şirketlerinden biridir. Aynı zamanda yerinde ve orijinal cam değişimi avantajı sunan Ray Kasko, aracınızın anahtarı kaybolduğunda da kasko güvencesinde olduğunuzu iletir. Geniş kapsamlı tam koruma yanı sıra ek teminatlarla yeni kasko modeli oluşturmanızı sağlayan Ray Sigorta, kasko için tercih edebileceğiniz en iyi kasko firmalarından biridir.

9. Türk Nippon Kasko Sigortası

Türkiye'nin En İyi Kasko Firmaları Türk Nippon Kasko Sigortası

Türk Nippon Kasko, birçok kasko ürünüyle aracınızı güvence altına almanızı sağlıyor. Türk Nippon Sigorta olarak 2008 yılından bugüne güvenle hizmet veren firmanın, avantajlı kasko ürünleriyle en güvenilir seçeneklerden biri olduğunu söyleyebiliriz. Öncelikle Genişletilmiş Kasko, Gülümseten Kasko ve Mavi Kasko(Dar Kasko) seçeneklerine yer veren Türk Nippon Sigorta, aracınıza en uygun kasko modelini seçmenizi sağlıyor.

Tüm kasko ürünleri içerisinde GLHKK ve Terör durumlarını kapsayan kaskolar, deprem, yanardağ, sel ve su basması gibi doğal afetlerde geçerli kaskolardır. Aynı zamanda anahtar çalınması durumunda da güvence altında hissedebilirsiniz. Genişletilmiş kasko modelini tercih edenler için olası kaza durumlarında yol yardımı ve ikame araç gönderen Türk Nippon Sigorta, Gülümseten Kaskoda ise yalnızca yol yardımı sunuyor. Çekme, çekilme zararları, kemirgen hayvan zararları ve sigara gibi madde zararları güvencesi ise tüm kasko modellerinde sunuluyor. Aracınızla güvence altında hissetmenizi sağlayan Türk Nippon Sigorta, en avantajlı kasko firmalarından biri olduğu için sizlere önerimizdir.

10. Eureko Kasko Sigortası

Türkiye'nin En İyi Kasko Firmaları Eureko Kasko Sigortası

Eureko Kasko sayesinde kaza esnasında uğradığınız zararı temin edebilir ve her an aracınızla güvence altında hissedebilirsiniz. Eureko Kasko avantajlarında en çok ön plana çıkan hizmetlerden biri ise araç servislerine hiçbir ücret ödememektir. İkame araç hizmeti de sunan Eureko, olası kaza durumlarında araçsız kalmamanızı sağlıyor. Arabanız yüksek düzeyde hasar aldığında ve kullanılamaz hale geldiğinde, servis süreci boyunca kullanabileceğiniz araç klasmanı seçeneklerinden ikame araç gönderiliyor. İkame araçlar yılda 2 kez olmak üzere 7 gün ya da 14 gün içerisinde sizlere sunuluyor.

Eureko Kasko yaptırdığınız zaman tamir sürecinde anlaşmalı araç servislerini tercih edebilir, araç tamirinde her daim orijinal yedek parça kullanma garantisine sahip olabilirsiniz. Orijinal yedek parçalar Eureka Sigorta tarafından sunulmaktadır. Çarpma ve çarpışma teminatı, yangın teminatı, 3. şahıs teminatı, anahtar kaybı ve çalınma gibi birçok teminat sunan Eureka Kasko, çalınma ve doğal afetlerde aracınızı güvence altına alıyor. 1989 yılından bugüne hizmet veren Eureka Sigorta, aracına en iyi kasko şirketi arayanlar için en iyi seçeneklerden biridir.

En İyi Kasko Firmaları

#ŞirketKuruluş YılıÜlke
1Allianz Kasko Sigortası1923Almanya
2Anadolu Kasko Sigortası1925Türkiye
3Aksigorta Kasko Sigortası1960Türkiye
4Doğa Kasko Sigortası2014Türkiye
5Sompo Japan Kasko Sigortası2001Japonya
6HDI Kasko Sigortası2006Almanya
7Mapfre Kasko Sigortası1933İspanya
8Türkiye Sigorta Kasko Sigortası1994Türkiye
9Ray Kasko Sigortası1958Türkiye
10Eureko Kasko Sigortası1989Türkiye

KASKO FİRMASI SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

  • Şirketin İtibarı ve Güvenilirliği: Kasko sigortası almadan önce, seçtiğiniz sigorta şirketinin itibarını araştırmak önemlidir. Müşteri yorumları, şirketin önceki müşterilere sunduğu hizmet ve genel müşteri memnuniyeti gibi faktörleri göz önünde bulundurarak güvenilir bir şirket seçmek önemlidir.
  • Fiyat Karşılaştırması: Farklı sigorta şirketlerinin sunduğu fiyatları karşılaştırmak önemlidir. Düşük primli bir poliçe seçerken, kapsamın yeterli olup olmadığını kontrol etmek önemlidir.
  • Kapsam ve Teminatlar: Her sigorta şirketi farklı kapsama ve teminatlara sahip olabilir. Poliçenin hangi durumları kapsadığını ve hangi ek teminatların sunulduğunu kontrol etmek, ihtiyaçlarınıza uygun bir kasko poliçesi seçmenize yardımcı olacaktır.
  • Hasar İşlemleri ve Hızlı Tazminat: Sigorta şirketinin hasar işlemleri konusundaki prosedürleri ve tazminat ödeme sürecini incelemek önemlidir. Hasar durumunda şirketin hızlı ve etkili bir şekilde tazminat sağlaması önemlidir.
  • Müşteri Hizmetleri: İyi bir müşteri hizmeti, sorularınızı yanıtlamak, yardım etmek ve başvurularınızı düzenli bir şekilde işlemek için önemlidir. İhtiyacınız olduğunda ulaşabileceğiniz etkili bir müşteri hizmeti, sigorta sürecinizin daha sorunsuz geçmesine yardımcı olabilir.
  • Ek Teminatlar ve İndirimler: Sigorta şirketlerinin sunduğu ek teminatları ve indirimleri gözden geçirmek önemlidir. Örneğin, çekici hizmeti, araç yerine kasko teminatı, cam kırılması gibi ek teminatları değerlendirmek ve potansiyel indirimleri incelemek, daha avantajlı bir poliçe bulmanıza yardımcı olabilir.
  • Ödeme Koşulları: Prim ödeme koşulları, ödeme sıklığı ve prim tutarları gibi faktörleri değerlendirmek önemlidir. Bütçenize uygun bir ödeme planı seçmek, ödemeleri düzenli yapmanıza yardımcı olacaktır.
  • Şikayet Durumu: Sigorta şirketinin tüketici şikayetleriyle ilgili durumunu kontrol etmek, şirketin müşteri memnuniyetini değerlendirmek açısından faydalı olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.