Doğal ve Kaliteli En İyi 10 Kalıp Sabun Markası

Doğal bileşenlere sahip ürünleriyle ön plana çıkan kalıp sabun üreticilerini inceledik. İçeriğimizde en iyi kalıp sabun markalarını bulabilirsiniz.
Doğal ve Kaliteli En İyi 10 Kalıp Sabun Markası

Sabun Markaları

Cilt temizliği için doğal ve en eski temizleyicilerden biri olan sabunlar hakkında detaylı bir araştırma yaptık. Bu içeriğimizde el, yüz ve vücut temizliği konusunda başarılı en iyi sabun markaları ve ürünleri yer alıyor. Saç bakımında dahi kullanabileceğiniz bu sabunlar bitkisel özlü ve doğal bileşenlere sahip ürünlerdir. Ayrıca içeriğimizde sabunlara dair kullanıcı yorumları da yer alıyor. Cilt tipinize uyan, makul fiyatlarla satışa sunulan sabunları listemizi inceleyerek bulabilirsiniz.

Sabun Markaları Listesi

SıraMarkalarEtkisiEditör Puanı
1Dove Cream BarCildi Besler10/10
2Le Petit MarseillaisTemizleyici Yapı10/9.8
3Farmasi Dr. C. TunaNem Kaybını Azaltır10/9.6
4Gano Transparent SoapSaç Dökülmesini Azaltır10/9.7
5Duru Fresh SensationsGüzel ve Kalıcı Koku10/9.5
6SoftemGüneş Lekelerini Giderir10/9.6
7OtacıAkne Engeller10/9.4
8ThaliaCildi Temizler10/9.7
9NileraNemlendirici10/9.6
10PearsBesleyici Yapı10/9.7
Amazon
Fiyatlarını Gör
Kalıp Sabun
Markaları
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Kalıp Sabun Markası

Herkes pürüzsüz ve parlak bir cilde sahip olmak ister. Piyasanın en kaliteli kalıp sabun markalarını sizler için bir araya getirdik. Cildinize en uygun sabun markasını seçmeniz için ayrıntılı bir şekilde incelemelerde bulunduk.

İşte en iyi sabun markaları:

1. Dove Cream Bar Sabun

Sabun Markaları

ARTILAREKSİLER
Gün boyu nemli tutar
Cildi besler

En iyi sabun markalarını listelediğimiz içeriğimize Dove markasıyla başlıyoruz. Dove, günümüzde en çok tercih edilen sabun markaları arasında yer almaktadır. Dove markasının bu kalıp sabunu nemlendirici krem içeriğiyle gün boyunca cildinizi nemli tutacaktır. Ayrıca bu sabun cildinizi temizlerken besleyici yapısıyla teninizin doğallığını destekliyor.

Amazon
Fiyatını Gör
Dove
Kalıp Sabun
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Orijinal ürün. Bugünlerde elimizi çok sık yıkamamız gerektiği için, Dove'a geçtik. Elleri diğer sabunlar gibi çok kurutmuyor. Önceden sadece yüz yıkamak için kullanıyorduk. Elleri çok kuruyup, çatlayan herkese tavsiye ederim. S.B.

👤 Yüzüm yağlı ve biraz sivilceli. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine her akşam yüzümü Dove sabun ile yıkamaya başladım. Zaman geçtikçe yüzümdeki çukurlar düzleşmeye başladı. Yüzümü kurutmadan fazla yağdan da arındırıyor. G.S.

2. Le Petit Marseillais Vanilya Bakım Sabunu

Sabun Markaları

ARTILAREKSİLER
Cildi temizlerKüçük boyut
Güzel koku

Cildinizi kurutmadan temizleyen Le Petit Marseillais, ilk kullanımdan itibaren teninizin nem dengesini sağlıyor. Tatlı vanilya kokusuyla cildinizin mükemmel kokmasını sağlayan sabun aynı zamanda cildinizi besliyor. Son olarak bu sabun teninizi yumuşatarak daha pürüzsüz hale gelmesine yardımcı oluyor.

Amazon
Fiyatını Gör
Le Petit Marseillais
Kalıp Sabun
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Yüzümü kurutmadı. İnanılmaz güzelde kokusu var ve güzel köpürüyor. Makyajını bebek şampuanıyla temizleyen sabunla banyo yapan biri olarak bunu beğendim. Sadece göz makyajında çok etkili değil. S.Y.

👤 Kaliteli severek kullandığım bir marka. Minik ve hoş bir sabun. Kargo hızlıydı ve özenle paketlenmişti. Özellikle çok fazla kurutmuyor. Normal sabunlara göre oldukça başarılı. M.G.

3. Farmasi Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı Sabunu

Sabun Markaları

ARTILAREKSİLER
Cildi korurYağlanma sorunu
Nem kaybını azaltır

Listemize en ünlü bakım markalarından birisi olan Farmasi ile devam ediyoruz. Çay ağacı özlerden yapılan Farmasi kalıp sabunu, doğanın tazeliğini teninizde hissetmenizi sağlayacaktır. Gün boyunca cildinizde aktif koruma sağlayan ürün, bu sayede sizi mikroplardan korumaktadır. Bunlarla birlikte teninizde oluşabilecek nem kaybını da önlemektedir.

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi
Kalıp Sabun
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Bir aydır kullanıyorum yağlı ve sivilceye meyilli bir cildim var. Yağlanma problemimi ilk haftada düzeltti. Sabah yüzümü bu sabunla yıkıyorum ve gün içerisinde normale göre daha az yağlanma oluyor. Parlama olmuyor fakat kesinlikle bir nemlendiriciyle kullanılmalı. Cildi kurutuyor. Sivilcelere iki hafta sonra etki etti, gözle görünür bir fark yarattı. Kesinlikle alın aldırın. E.E.

👤 Güzel ürün. Cildim aşırı yağlıdır. Yağlı ciltler için başka ürünler kullandığımda yağı arındığı için aşırı bir gerginlik olurdu ve bu hoşuma gitmezdi. Bu ürün öyle yapmadı. Tertemiz kuru ve yumuşacık bir cilt. Hem de bu fiyata, deneyim bence. A.K.

4. Gano Transparent Soap Derma Mantarlı Şeffaf Sabun

Sabun Markaları

ARTILAREKSİLER
Saç dökülmesini azaltırYanma hissi

En iyi sabun markaları arasında yer alan Gano, özel formülü sayesinde cildinizi nemlendirir, beyazlaştırır ve canlandırır. Gano kalıp sabunu aynı zamanda saç dökülmesine de iyi gelmektedir. Saçların güzelleşmesine yardımcı olarak hacim kazanmasını sağlamaktadır. Birden çok faydalı yanıyla öne çıkan Gano kalıp sabunu, güneş lekelerini de gözle görülür şekilde azaltmaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
Gano
Kalıp Sabun
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Harika, mucizevi bir şey. Köpürtüp yüzümde kopuğu masajla yediriyorum, durulanmadan. Cildimin rengi açıldı, kırışıklıklar azaldı. Güneş lekelerim için bir dünya para döktüğüm ilaç, serum, krem vs. yapamadığını kısa sürede yapıyor. Lekelerimin rengini de açtı daha 1 hafta olmadan. Tek üzüntüm bu sabunu geç keşfetmem. N.S.

👤 8 yıldır Gano keçi sütlü sabununu kullanıyorum. Sabun gibi değil kesinlikle. Cildi güzel temizliyor, ben memnunum. Bu dönemde macera aramış olsam da sonu hep hüsranla bitti ve Gana’ya döndüm. Transparent sabunu da senelerdir duyuyorum araştırıyorum ama uygun fiyatlı bulamamıştım. Hâlâ uygun değil ama baktım giderek pahalanıyor mecburen hemen aldım bu sabunu. Demem o ki Gano'nun ürünleri kaliteli. Alın. E.K.

5. Duru Fresh Sensations Okyanus Esintisi Sabun

Sabun Markaları

ARTILAREKSİLER
Cildi nemlendirir
Güzel koku

Duru fresh duş sabunu ile bambaşka bir banyo deneyimi yaşamanız mümkün. Yoğun parfümlü ve bol köpürebilen formülü sayesinde bu sabun evinizin vazgeçilmezi olacak. Günlük el temizliğinizi güvenilir şekilde yapmanıza olanak sağlayan Duru Fresh Sensations sabunu sizi mikroplardan koruyacaktır. Aynı zamanda bu sabun cildinizi nemlendirerek vücudunuzun günlük nem ihtiyacını da karşılamaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
Duru
Kalıp Sabun
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Kokusu gerçekten güzel! Daha ambalajı açmadan kokusu geliyor bu harika değil mi? Peki ya şeffaf oluşu. Sabuna dokunduğunuzda yumuşaklık geliyor ki çoğu sabun genelde sert oluyor. Cildim yıkandıktan sonra bir süre daha ferahlık hissi devam ediyor. Cildimde bırakmış olduğu fresh havayı sevdim. Cildim diğer sabun çeşitlerine oranla sert veya kuru hissettirmedi açıkçası. P.S.

👤 Ben bu ürünü el yıkama sabunu olarak biliyordum marketlerde gördüğüm zaman ama eve gelince inceleyince duş sabunu olarak öğrendim. Banyom çok hoş kokuyor. Banyoma giren hangi şampuanı kullanıyorsun çok güzel kokuyor diyor. Bense duş sabunu gösteriyorum. Harika, bayıldım. Banyomun kapısı açıksa evim bile güzel kokuyor. Hayran kaldım, bayıldım, çok hoş. Hep tercihim Duru bundan sonra ve sabunları inceleyip alacağım. Her kalıp sabun el sabunu değilmiş onu anladım. D.A.

6. Softem Doğal Arı Sütlü Ballı Lifli Sabun

Sabun Markaları

ARTILAREKSİLER
Cildi beslerHassas ciltler için uygun değil
Güzel koku

Softem markasını doğal ürünleriyle tanıyoruz. Tamamen doğal bileşenlerden üretilen Softem kalıp sabunu, cildinizi besleyici yapısıyla destekleyecektir. Eşsiz ve iştah açıcı bal kokusuyla teninizde hoş bir koku bırakan ürün aynı zamanda teninizde oluşabilecek güneş lekelerini de yok etmektedir.

Amazon
Fiyatını Gör
Softem
Kalıp Sabun
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün bugün elime ulaştı, hemen denedim farklı bir yapısı var. Lifi çok kullanışlı, sabunda kaliteli. Biraz kötü bir kokuya sahip sadece. Çok az, dayanılmayacak kadar değil. L.Z.K.

👤 Ürünü kullanmadan yorum yapmak istemedim. 10 gündür kullanıyorum, cildinizde parlaklık ve canlılık gözle görülür şekilde fark ediliyor. Kesesi için sert diyenler olmuş. Bence tam da olması gerektiği sertlikte. Ben çok memnun kaldım, tavsiye ederim. B.Y.

7. Otacı Otal Doğal Çam Katranlı ve Kükürtlü Sabun

Sabun Markaları

ARTILAREKSİLER
Yağ dengesi kurarAğır koku
Akneyi ortadan kaldırır

En iyi sabun markalarını listelediğimiz içeriğimize Otacı'yı almasak olmazdı. Akneye eğilimli ciltlere karşı özel olarak üretilen Otacı Otal sabunu, düzenli kullanım sonrasında akneleri tamamen yok etmektedir. Kükürt ve de çam katranının birleşmesiyle cildinizin yağ dengesini koruyan ürün, tamamen doğal bileşenlerden üretilmesi sebebiyle çokça tercih ediliyor.

Amazon
Fiyatını Gör
Otacı
Kalıp Sabun
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Yüzümdeki gözenekleri küçültmek amacıyla deniyorum. Kullanım sonrası su bazlı nemlendirici kullanmazsam pul pul oluyor. Cildi tamamen yağdan arındırıyor. Sabah akşam düzenli kullanımda cildimdeki değişikliği görebiliyorum. Kesinlikle bitince tekrar alacağım. Kokusu alışkın olmayanlara ağır gelebilir ama ben yadırgamadım A.Ş.

👤 Üç dört gündür sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanıyorum. Yorumlar üzerine aldım ve gerçekten işe yaradığını fark ediyorsunuz. Sivilceleri söndürüyor ve kızarıklıkları hafifletiyor. Yüzüm son zamanlarda çok kötü olmuştu, bu sabun iyi geldi. Cildi biraz kurutuyor evet ama ben karma bir cilde sahip olduğum için aşırı rahatsızlık vermiyor. Gül suyu sürüyorum yıkadıktan sonra. T.A.

8. Thalia Doğal Kükürtlü Sabun

Sabun Markaları

ARTILAREKSİLER
Tamamen doğalSarı renk çıkarıyor
Yağ dengesi kurabilme
Cildi temizler

Thalia sabun, içerisindeki kükürt elementiyle cildinizin yağ dengesini kurarak korunmasını sağlamaktadır. Vücudunuzda çıkan sebum ve sivilceleri ortadan kaldıran ürün, bu sayede daha pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı destekliyor. Son olarak Thalia Doğal sabunun içerisinde hayvansal yağ, kostik ve paraben bulunmadığını belirtelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Thalia
Kalıp Sabun
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Henüz denemeye başlamadım ancak kokusu oldukça güzel. Paketleme gayet başarılı, hızlı teslimat. Ayrıca ince düşünülmüş hediyeler içinde teşekkürler. Yasemin Y.

👤 Ürünü kullanıyorum, gerçekten çok memnun kaldım. Sivilce problemi için almıştım, çok güzel etkisini gördüm. K** U**.

9. Nilera Okyanus Sabunu

Sabun Markaları

ARTILAREKSİLER
Cildi nemlendirir
Ferahlık hissi

Nilera okyanus sabunu, yağlı ciltler ve siyah noktaların giderilmesi için özel tasarlanmıştır. İçerisinde bulunan %50 gliserin ile cildinizi nemlendirerek vücudunuzun pH değerini dengeleyen sabun aynı zamanda düzenli kullanımlarda sivilceleri ortadan kaldırıyor. Ayrıca bu ürün okyanus suyu ve yosun özünün birleşmesiyle teninizde ferahlık hissi uyandırıyor.

Amazon
Fiyatını Gör
Nilera
Kalıp Sabun
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Frambuazlı olanı çok güzel koku bırakıyor, yüzümün rengini açtı resmen. Sabah akşam yıkadım yüzümü. Doktor tavsiyesi ile aldım. Bir de limonlu olanı kullandım. Yüzümde sivilce problemi vardı, hepsini söndürdü. Şimdi okyanus serisini deneyeceğim. Arkadaşım kullanmıştı, memnun kaldı. G.H.

👤 En severek kullandığım ürün. Cildim çok hassas, çok nadir ürünler iyi gelir. Buna rağmen bu sabun benim cildime çok iyi geldi. Uzun zamandır kullanıyorum. Kurutmuyor, cildin pH dengesini bozmuyor. Akne problemim bu sabun sayesinde sona erdi. S.N.

10. Pears Orijinal Saf & Yumuşak Sabun Doğal Yağlı

Sabun Markaları

ARTILAREKSİLER
Cildi nemlendirir
Kaşları sabit tutuyor

En iyi sabun markaları listemizi Pears markasının bu doğal ürünüyle bitiriyoruz. Yapımında tamamen doğal malzemeler kullanılan sabun, gün boyunca cildinizi yavaşça nemlendiriyor. Böylelikle vücudunuz daha pürüzsüz bir hale geliyor. Ayrıca güzel aromalı kokusuyla hoş bir hava bırakan ürünün kaşları sabit tuttuğunu söyleyelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Pears
Kalıp Sabun
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Kaş sabitlemek için almıştım. Çok iyi bir ürün fakat fırçayı çok ıslatmayın. Köpürüyor biraz fazla ıslatınca. G** Y**.

👤 Kaşlarımı sabitlemek için kullanıyorum. Gerçekten güzel bir ürün kasta sabun kalıntıları bırakmıyor ve renk vermiyor bayıldım. Tuğçe T.


Benzer İçerik Tavsiyeleri
Sıvı SabunlarDuş Jelleri

Kalıp Sabunlar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Sahip oldukları özel formüller sayesinde ciltlerin yeniden güzel görünüme kavuşmasına yardımcı olan kalıp sabunlara gelen soruları sizler için cevaplandırdık. İşte kalıp sabunlar hakkında sıkça sorulan sorular.

Kalıp sabun saç döker mi?

Kalıp sabun saçınızı kurutabilir veya kırabilir ancak asla dökülme yapmamaktadır. Kalıp sabun sonrası dökülen saçlar muhtemelen kırılan saçlardır.

Kalıp sabun kepek yapar mı?

Kalıp sabun saça uygulandığında kepek oluşumu ve sertleştirme yapabilmektedir.

En iyi sabun markası hangisi?
Dove
Le Petit Marseillais
Farmasi Dr. C. Tuna
Gano
Duru
Softem
Otacı
Thalia
Nilera
Pears

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.