Yüksek Sese Sahip Taşınabilir En İyi 10 Bluetooth Hoparlör

Müzik dinleme keyfini en üst düzeye taşıyan hoparlörleri detaylıca inceledik. İşte kullanıcılardan tam not alan en iyi Bluetooth hoparlör modelleri.
Yüksek Sese Sahip Taşınabilir En İyi 10 Bluetooth Hoparlör

Keyifli bir müzik zevki yaşamak isteyenler için ses kalitesi en iyi olan taşınabilir kablosuz hoparlör modellerini listeledik. İçeriğimizde ses bombası olarak da bilinen en iyi Bluetooth hoparlörleri bulabilirsiniz.

En iyi Bluetooth hoparlör hangisi? Dünyanın önde gelen ses performans üreticilerinden JBL, LG, Xiaomi, Philips, Honor, Sony, Bose, Marshall ve Harman markalarına ait ürünleri inceledik. Şüphesiz Bluetooth hoparlör almak isteyen kişilerin aklındaki ilk soru bu oluyor. Bu yüzden içeriğimizde özelliklerine göre en iyi hoparlörleri bir araya getirdik. Bluetooh hoparlör seçimi yaparken en çok kullanıcı yorumlarına dikkat edilmesi gerekiyor. Bu sebeple içeriğimizde ses bombalarının yorumlarına yer verdik.

Uzun Süre Çalışabilen En İyi Bluetooth Hoparlör Önerileri

En çok tercih edilen ses bombaları genellikle kaliteli markaların ürettiği modeller oluyor. Bu yüzden içeriğimizde bu modellere ağırlık verdik. Aynı zamanda fiyat performans Bluetooth hoparlörler de bir hayli popüler. Hangi Bluetooth hoparlör öneriliyor? diye soruyorsanız.

İşte kesintisiz müzik deneyimi yaşatacak en iyi hoparlör tavsiyeleri...

1. Marshall Stockwell II

Bluetooth Hoparlör

Marshall Stockwell II taşınabilir Bluetooth hoparlör, sadece 1.4 kg ağırlığıyla taşınması son derece kolay yepyeni bir tasarıma sahip. Blumlein Stereo Sound konstrüksiyonlu cihaz, kapalı ve açık alanlarda sizi kendisini doğru çekerek çok yönlü bir teknoloji sunuyor. Ayrıca tek şarjla 20 saate kadar çalma süresi sunan cihaz, Bluetooth 5.0 teknolojisi sayesinde 30 metre uzaklığa kadar bağlantıya izin veriyor.

2. Bose SoundLink Revolve Plus

Bluetooth Hoparlör

Derin, gürültülü ve etkileyici bir ses arayanlar için üretilen Bose SoundLink Revolve Plus, şimdiye kadarki en iyi taşınabilir Bluetooth hoparlör çıkışıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 360 dereceye kadar aynı oranda ses yayan cihaz, adeta bir konser hissini ayaklarınıza getiriyor.

3. JBL Charge 4

Bluetooth Hoparlör

Yatay bir şekilde kullanabileceğiniz JBL Charge 4, suya karşı dayanıklı olup 6 saat kesintisiz müzik keyfi sunmaktadır. Bu ürünün diğer hoparlör modellerine göre bir farklı özelliği 7500 mAH bataryası ile powerbank özelliğine sahip olmasıdır.

4. Ultimate Ears Wonderboom Phantom

Bluetooth Hoparlör

Ses bombası önerisi listemize Ultimate Ears markasının bu ürünüyle devam ediyoruz. 360 derece ses verebilen ve suya dayanıklı tasarlanan Wonderboom, 10 saat batarya süresiyle gün boyu kesintisiz müzik deneyimi sunmaktadır. IPX7 sertifikasına sahip olan hoparlör, 30 dakika boyunca su altında kalabilmektedir. Bu sayede suya düşme gibi durumlarda bile tekrardan çalışmaya devam eder.

5. Harman Kardon Onyx Studio 6

Bluetooth Hoparlör

Kablosuz hoparlör tavsiyelerini verirken Harman Kardon Onyx Studio 6'yı atlasak büyük hata olurdu. Eşsiz tasarımın üstün sesle buluştuğu Harman Kardon Onyx Studio 6, tek şarjla 8 saate kadar kesintisiz müzik deneyimi sunuyor. Kablosuz çift ses deneyimi sağlayan cihaz, yuvarlak tasarımı, birinci sınıf kumaş kapağı ve alüminyum tutacağıyla ikonik bir tasarım harikası olarak ön plana çıkıyor.

6. JBL Clip 3

Bluetooth Hoparlör

JBL markasının bir diğer modeli olan bu hoparlör, ufak ve yuvarlak tasarımıyla dikkat çekmektedir. Tüm JBL model hoparlöründe olduğu gibi yüksek ses kalitesi ve su geçirmezlik bu modele de bulunuyor. Ayrıca cihazın oldukça büyük olan 10000 mAH bataryası 15 saate kadar çalma süresi sunuyor.

7. Sony Srs-xb01

Bluetooth Hoparlör

Suya dayanıklı yapısıyla yağmurlu havalarda bile rahatça kullanabileceğiniz Sony SRS-XB01, ekstra bas özelliğiyle kaliteli müzik deneyimi yaşatıyor. Taşınabilir tasarımı ile çok beğenilen cihaz, 6 saat boyunca kesintisiz müzik keyfi sunuyor. Son olarak bu üründe dahili mikrofon olduğunu belirtelim.

8. Xiaomi Mi Compact Mini

Bluetooth Hoparlör

Ülkemizde telefonları ile ün salan Xiaomi, uygun fiyatlı hoparlörü ile karşımıza çıkıyor. Mi Compact model hoparlör, yuvarlak ve minimal bir yapıya sahiptir. Yüksek ses kalitesiyle beğenilen cihaz, uygun fiyatı sebebiyle çokça tercih ediliyor. Ek olarak bu taşınabilir hoparlör 6 saat müzik çalma süresi sunmaktadır.

9. JBL GO 2

Bluetooth Hoparlör

Bluetooth hoparlör tavsiye listemize JBL GO 2 ile başlıyoruz. Kulaklık ve hoparlör denilince akla gelen markalardan biri olan JBL'in çıkartmış olduğu GO 2, suya karşı dayanaklı bir şekilde üretilmiştir. Yüksek ses kalitesi ve 5 saat kullanım süresi, bu ürünün en önemli özellikleri arasındadır.

10. Meier Nostaljik

Bluetooth Hoparlör

En iyi Bluetooth hoparlör listemize Meier markasının nostaljik modeliyle devam ediyoruz. Nostalji severler için bir adım daha önde olan Meier model hoparlör, tasarım ve müzik keyfini bir arada sunuyor. Ayrıca kolay taşıma kolu ile müzik keyfinizi istediğiniz ortama götürebilirsiniz.

Bu listedeki bluetooth hoparlörler ve puanlamalar Emre Darı'nın kişisel tercihlerine göre oluşturulmuştur. Her model herkes için uygun olmayabilir. Seçim yaparken lütfen ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurun.

EN İYİ BLUETOOTH HOPARLÖR TAVSİYELERİ

NoEn İyi Bluetooth Hoparlör ModeliÇalma SüresiEditör Puanı
1Marshall Stockwell II20 Saat10/10
2Bose Revolve16 Saat9.9/10
3JBL Charge 420 Saat9.8/10
4Ultimate Ears13 Saat9.7/10
5Harman Onyx Studio 68 Saat9.6/10
6JBL Clip 310 Saat9.5/10
7Sony Srs-xb016 Saat9.4/10
8Xiaomi Compact Mini6 Saat9.3/10
9JBL GO 25 Saat9.2/10
10Meier Nostaljik4 Saat9.1/10

EN İYİ BLUETOOTH HOPARLÖR NASIL SEÇİLİR?

Ses Kalitesi:

  • Frekans Tepkisi: Hoparlörün ne kadar geniş bir frekans aralığını tái üretebildiğini gösterir. Daha geniş bir aralık, daha derin baslar ve daha tiz sesler anlamına gelir.
  • Güç: Daha yüksek watt değeri, daha yüksek ses seviyesi anlamına gelir.
  • Sürücü Boyutu: Daha büyük sürücüler genellikle daha iyi ses kalitesi sunar.
  • Stereo/Monofonik: Stereo hoparlörler, daha geniş ve sürükleyici bir ses sahnesi sunar.

Taşınabilirlik:

  • Boyut ve Ağırlık: Hoparlörü ne sıklıkla taşımayı planlıyorsunuz?
  • Şekil: Küçük ve kompakt hoparlörler taşınması kolaydır, ancak daha büyük hoparlörler genellikle daha iyi ses kalitesi sunar.
  • Dayanıklılık: Su geçirmez ve darbelere dayanıklı bir hoparlör mü arıyorsunuz?

Pil Ömrü:

  • Ne kadar süre kesintisiz ses istiyorsunuz?
  • Şarj Süresi: Hoparlörü ne sıklıkla şarj etmeyi kabul edersiniz?

Özellikler:

  • Bluetooth Sürümü: Daha yeni Bluetooth sürümleri, daha uzun menzil ve daha az gecikme sunar.
  • Girişler: 3,5 mm jak veya optik ses girişi gibi ek ses kaynaklarına ihtiyacınız var mı?
  • Çıkışlar: Birden fazla hoparlörü birbirine bağlamak veya bir subwoofer eklemek için bir çıkışa ihtiyacınız var mı?
  • Dahili mikrofon: Hoparlörü hoparlör olarak kullanmak mı istiyorsunuz?
  • Sesli Asistan: Google Assistant veya Amazon Alexa gibi bir sesli asistanla entegrasyon ister misiniz?
<

 Yazar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum