Kırışıklığı Azaltan En İyi 10 Bitkisel Gündüz Kremi Önerisi

Sahip oldukları doğal bileşenler sayesinde cilde zenginlik katan gündüz bakım kremlerini listeledik. İşte en iyi 10 gündüz bakım kremi...
Kırışıklığı Azaltan En İyi 10 Bitkisel Gündüz Kremi Önerisi

Cildi Yenileyen En İyi Gündüz Kremi Önerileri

Cildin yenilenmesini ve nemlenmesini sağlayan en iyi gündüz kremlerini listeledik. İçeriğimizde kısa sürede cildinizdeki sorunların azalmasını sağlayan, kaliteli markalara ait ve doğal bileşenli gündüz kremleri yer alıyor. Eğer sizlerde cildinizin yenilenmesini ve temizlenmesini istiyorsanız dermatologların önerdiği bu gündüz kremlerini kullanmalısınız.

En İyi Gündüz Kremi Listesi

SıraMarkalarEtkisineoldu Puanı
1DermaDermLeke Giderir10/9.9
2Neutrogena Cellular BoostUV Işınlarından Korur10/9.8
3L'Oreal Paris DermoSıklaştırıcı10/9.6
4DiadermineNemlendirir10/9.7
5Nivea Hyaluron CellularKırışıklıkları Kaldırır10/9.7
6Dermoskin AcgunNemlendirir10/9.8
7Avon Nutra EffectsNemlendirir10/9.6
8Nuxe Nuxuriance UltraCildi Besler10/9.8
9La Roche-PosayAknelere Karşı10/9.6
10Diadermine Expert ActiveCildi Besler10/9.7
Amazon
Fiyatlarını Gör
Gündüz Kremi
Markaları
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Gündüz Krem Tavsiyesi

İşte cildinizin ışıl ışıl parlamasını sağlayan en iyi gündüz krem markaları:

1. DermaDerm Gündüz Kremi

Gündüz Kremi Önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
DermaDerm
Gündüz Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Düzenli kullanımda vücuttaki lekeleri yok etmesiKokusu rahatsız edebilir
Nem oranını dengelemesi

Çevresel etkenlerden dolayı cildimizde leke ve kırışıklık oluşmaktadır. DermaDerm gündüz kremi ise bu gibi problemleri kontrol altına alarak cildinizi korumaktadır. Teninizde oluşan cilt tonu eşitsizliğini DermaDerm gündüz kremini düzenli olarak kullanarak ortadan kaldırabilirsiniz. Ayrıca teninizde oluşan nem kaybını da büyük ölçüde yeniden kazandıran bu krem cildinizde oluşabilecek sorunların hepsine yanıt verebilecek mucizevi bir üründür.

DermaDerm Gündüz Kremi Kullanıcı Yorumları:

👤 18 Nisan'da ürünü kullanmaya başladım, aslında fiyatından dolayı hiç ümidim yoktu, bugün 17 Mayıs tam dört hafta oldu, gece gündüz hiç aksatmaksızın kullandım, çenemde, burun önü, kazayağı Bölgesi ve yanaklarımda ciddi güneş lekeleri ve sivilce izleri vardı, neredeyse tamamen gitti, gerçekten çok başarılı tavsiye ederim, artık lekelerimi kapatmak için fondöten kullanmayacağım yüzümü gösterme zamanı teşekkürler. E. O.

👤 Bu kremi beğendim daha kullanalı bir gün oldu cildime parlaklık ve eşit ton bir beyazlık verdi. Selin ciğercinin tavsiye ettiği wlap markasını kullandım Hiçbir işe yaramıyor üstelik iki ay kullanmama rağmen etkisini göremedim ama bu krem cildimi ilk günden bile tek ton haline getirdi diyebilirim Kullandıkça kesinlikle etkisini göreceğim lekelerim açılacak diye düşünüyorum bu fiyata kaçmaz üstelik dermatolojik bir ürün güneş koruması da var daha ne olsun. S. Ö.

2. Neutrogena Cellular Boost Gündüz Kremi

Gündüz Kremi Önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Neutrogena
Gündüz Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kırışıklıkları ortadan kaldırmasıSivilcelere karşı etkili olmaması
UV ışınlarından koruması

Yaşlanma karşıtı olan bu mucizevi gündüz kremini düzenli olarak kullanırsınız tüm kırışıklıklarınızı tamamen yok edebilirsiniz. HexinolTM teknolojisi cildinizin kolojen üretimini ve hücrelerini harekete geçirerek teninizi kelimenin tam anlamıyla yeniden yaratmaktadır. Neutrogena gündüz kreminin içerisinde bulunan C vitamini sayesinde cilt tonu eşitsizliği dengelenir ve koyu lekeleri azalır. Bu krem teninizdeki ölmüş hücrelerinizi temizler ve böylece cildinizin sıkılaşmasını da kolaylaştır. Aynı zamanda Neutrogena gündüz kremi sizi güneşin zararlı UV ışınlarından da koruma imkânı sunmaktadır. Bazı forum sitelerinde Neutrogena gündüz kreminin koruyuculuğunu anlatmak için kullanıcıları sadece güneş kremi olarak bile kullanabileceğini söylemişlerdir.

Neutrogena Cellular Boost Gündüz Kremi Kullanıcı Yorumları:

👤 Cildi toparlayıcı ve canlandırıcı bir urun 1 haftadır kullanıyorum ve ilk günden itibaren cildimi toparlamaya başladığını fark ettim. Uzun zamandır yeni bir krem arayışındaydım İyi ki satın almışım bu kutuyu. E. T.

👤 Bu ürün içerisinde hiyalünorik asit bulundurduğu için hoşuma gitti o yüzden almak istedim. Çünkü daha önce yaşlanma karşıtı ürünler de bunun adını çok duymuştum hatta insanlar hiyalünorik asittin hapını bile kullanıyormuş. O yüzden benim için ilgi çekici oldu ve aldım. Fiyatı benim için çok uygun yani fiyat ürün etkinliği karşılaştırması yaparsam gayet başarılı olduğunu söyleyebilirim. Ş. D.

3. L'Oreal Paris Dermo Expertise Revitalift Gündüz Kremi

Gündüz Kremi Önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
L'oreal Paris
Gündüz Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cilt hücrelerini yenilemesi
Cildin ışıltısını arttırması

En iyi gündüz kremleri arasında yer alan L'Oreal Paris Dermo Expertise Revitalift cildinizin en alt katmanlarını bile yeniden canlandırmaktadır. Bu krem cildinizde oluşabilecek kırışıklıkları veya ince çizgileri erkenden engelleyerek pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar. Cilt yüzeyini tamamen yenileyen bu krem derinizin üzerindeki ölü hücreleri eşsiz formülü sayesinde beslemektedir. Özellikle düzenli kullanım sonrasında L'Oreal Paris Dermo Expertise Revitalift kısa sürede yüzünüzün gençleşeceğinin garantisini vermiştir. Etkili ve hızlı sonuç almanız için her sabah kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Böylelikle kısa sürede istediğiniz cilde sahip olmanız mümkün olacaktır.

L'Oreal Paris Dermo Expertise Revitalift Gündüz Kremi Kullanıcı Yorumları:

👤 Teslimat çok hızlıydı ve urun paketlemesi çok iyiydi. Öncelikle bunun için tebrik ederim. Bu urunu annem için aldım kırışıklıklarım için. Ama her yerde baya olumlu yorum okudum bu ürünle ilgili yaslanma karşıtı için birebirmiş. Annem biraz daha kullandıktan sonra tekrar yorum yazıcam. Ama beraberinde serumunun da alınması tavsiye ediliyor. O. M.

👤 Henüz 1 haftadır kullanıyorum ve buna rağmen şimdiden çok iyi sonuçlar aldım. Özellikle cildimin nem oranı çok arttı normalde çok kuruyordu yüzüm ama bu kremi kullanmaya başladıktan sonra çok daha değişti bu durum sabah kalktığımda sürüyorum akşama kadar yüzüm hep nemli kalıyor ben çok beğendim. Annem de 2 gündür kullanıyor onunda cildinde herhangi bir sorun oluşmadı eğer sorun olursa yorumumu güncelleyeceğim. L. S.

4. Diadermine Gündüz Kremi

Gündüz Kremi Önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Diadermine
Gündüz Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildin nem dengesini ayarlamasıLekelere karşı etkisinin az olmaması
Cildin parlaklığını geri kazandırması

Diadermine Gündüz Kremi cildinize esneklik kazandırarak daha parlak ve pürüzsüz görünmesine olanak sağlamaktadır. En çok tercih edilen gündüz kremleri arasında kendisine yer edinen Diadermine, dolgu etkisi sayesinde kırışıkları da azaltmaktadır. Bu krem nemini kaybetmiş ciltleri ise kısa sürede yeniden canlandırarak fark yaratmaktadır. Eğer hızlı ve etkili sonuçlar almak istiyorsanız her gün muhakkak temizlenmiş cildinize uygulamanızı öneriyoruz. Krem 35 yaş üstü bireylerimiz için daha etkili sonuç vermektedir.

Diadermine Gündüz Kremi Kullanıcı Yorumları:

👤 Ürünü yorumlara bakarak aldım. İlk gün yüzümde ufak pütürleşmeler oldu fakat her cilt bakım ürünü ilk kullanımda böyle sonuçlar verebilir düşüncesiyle kullanmaya devam ettim. Daha 1 hafta olmadan yüzümdeki değişim gözle görülür şekilde fark etti. Cildim daha sağlıklı ve daha parlak görünüyor benim gibi kuru ciltli olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. M. T.

👤 Öncelikle harika bir dokusu ve kokusu var. Yüzde yağlılık hissi bırakmadan direk emiyor ve yumuşacık yaptı yüzümü. Sivilce izli yüzüm olduğu için başta tereddüt ettim ama kullandıktan sonra baya etkisini gördüm yüzümde ki sivilce izlerini hemen hemen yok etti gerçekten çok başarılı bir ürün. H. S.

5. Nivea Hyaluron Cellular Fıller Gündüz Kremi

Gündüz Kremi Önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Nivea
Gündüz Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
UV ışınlarından koruması
Gözenekleri kapatabilmesi

Nivea Hyaluron Cellular Fıller gündüz kremi düzenli kullanım sonrasında kırışıkları yok ettiğini ve gözenekleri doldurduğu kanıtlanmıştır. Cildinizin yaşlanmasına ve leke oluşumunu da büyük etkide yavaşlatan bu mucizevi ürün en çok satın alınan gündüz kremleri arasında yer almaktadır. Aynı zamanda bu krem güneşin zararlı UV ışınlarından da size tam koruma sağlamaktadır. Son olarak Nivea Hyaluron Cellular Fıller gündüz kremi özel formülü sayesinde hücre yenilenmesini de tetiklemektedir.

Nivea Hyaluron Cellular Fıller Gündüz Kremi Kullanıcı Yorumları:

👤 Bir kere çok hafif ve çok güzel kokuyor. "Zaten cildim yağlı, iyice coşabilir" diye düşündüm ama korktuğum gibi olmadı. Tersine yatıştırıcı bir etkisi oldu diyebilirim. Daha dinlenmiş ve aydınlık görünen bir ciltle uyanmamı sağlıyor. Kırışıklık veya cilt elastikiyeti hakkında bir yorum yapamadım ama indirimde yakalandığında ucuz ve güzel bir gece kremi. U. G.

👤 Kısa sürede cildim yumuşacık oldu açıkçası alırken bu kadar iyi bir sonuç beklemiyordum. Tahminim çok üstünde başaralı bir ürün. Fiyatı da gayet iyi diğer o pahalı ürünleri almaya hiç gerek yok bu zaten tüm ihtiyaçları karşılıyor diye düşünüyorum ben çok memnun kaldım sizin cilt tipinizi bilemem ama her cilt tipiyle uyumlu diye biliyorum. T. A.

6. Dermoskin Acgun Onarıcı Gündüz Kremi

Gündüz Kremi Önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Dermoskin
Gündüz Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildin nem dengesini ayarlamasıSivilcelere karşı etkisinin az olması
Gözenekleri kapatabilmesi

İçerisinde bulunan Hamamelis Virginiana sayesinde bu krem genişlemiş gözeneklerinizin sıkılaşmasını sağlar. Gün boyunca cildinizi nemlendirerek yağ dengesini düzenleyen krem Aloe vera ve esansiyel yağ ile birlikte cildinize dış etkenlere karşı korumaktadır. Ayrıca bu krem teninizde oluşabilecek su kaybını da kontrol altına almaktadır.

Dermoskin Acgun Onarıcı Gündüz Kremi Kullanıcı Yorumları:

👤 Ürün elime çok geç ulaştı bu biraz canımı sıktı. Gelir gelmez denedim gayet güzel. Yağlı bir cildim var ve sivilce tedavisi görüyorum. Nemlendiricileri oldum olası sevmem ama bu yapış yapış değil. Hem yüzümdeki kurumuş ve yanan yerleri rahatlattı hem de sakinleştirdi. Hassas cilde sahip olmama rağmen kokusu beni rahatsız etmedi. Umarım cildimi onarır. B. N.

👤 Eczacının tavsiyesi ile aldım yüzümdeki kapalı komedonları gidermesi için umutluyum, tabi önce acgun jelle yıkayıp sonra tonikleyip sonra sürmeniz lazım. Gece de aynı döngü ama gece kremiyle. Yapısı çok güzel çok güzel nemlendiriyor. Kozmetikteki nemlendiricileri almanızı tavsiye etmem bunu alın. S. Ö.

7. Avon Nutra Effects Hydration Gündüz Kremi

Gündüz Kremi Önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Avon
Gündüz Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi eski parlak haline döndürmesi
Hücre yenilemesini hızlandırması

Avon Nutra Effects Hydration’nun içerisinde bulunan Chia tohumları sayesinde milyonlarca cilt hücresi anında canlanmaktadır. Omega yağı ve birden fazla vitamini içerisinde barındıran bu krem 48 saate kadar nemlendirici etkiye sahiptir. Bu sayede kremle birlikte sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olursunuz.

Avon Nutra Effects Hydration Gündüz Kremi Kullanıcı Yorumları:

👤 Tabi ki ilk tercih etme sebebim paraben, yağ ve alkol içermemesiydi. Bu yorumu "belirli bir süre kullandıktan sonra" yazıyorum. Cilde yumuşaklık veriyor ve kolay emiliyor, içeriğindeki saflığı hissediyorsunuz. Günlük kullanım için ideal, FP ürünü diyebiliriz. SPF15 olması da tabi ki yaz ayları için daha tercih sebebi olabilir. S. K.

👤 Makyaj öncesinde nemlendirmek için de kullanıyorum çok güzel bir nem sağlıyor ayrıca kokusu da güzel 3 tane bitirdim diyebilirim. Çok ürün denedim ama hiçbirinde bu sonucu alamadım kesinlikle almanızı tavsiye ediyorum fazla para verip başka ürünler almanıza gerek yok hem uygun hem de çok kullanışlı bir ürün alın aldırın. Z. K.

8. Nuxe Nuxuriance Ultra Spf20

Gündüz Kremi Önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Nuxe
Gündüz Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildin tüm besin ihtiyacını karşılamasıFiyatının yüksek olması

Nuxe onarıcı gündüz bakım kremi çok kuru ve hassas ciltler için özel olarak hazırlanmıştır. İçerisinde paraben veya herhangi bir zararlı yağ bulundurmayan Nuxe gündüz bakım kremi tam bir cilt dostudur. Bunlarla birlikte Nuxe gündüz bakım kremi cildinizin besin ihtiyacını karşılayarak nemi derinizin alt katmanında muhafaza etmektedir.

Nuxe Nuxuriance Ultra Spf20 Kullanıcı Yorumları:

👤 Kesinlikle gözü kapalı kullanabilirsiniz her ürün en iyi markalar bile dahil olmak üzere sivilce yapardı yağlandırırdı ama sabah sürüyorsunuz akşama kadar sıfır yağlanma ben gecesini sivilce karşıtı olanı hepsini almayı düşünüyorum hem kendime hem kardeşime aldım ayrıca anında kargo elinizde ertesi gün teşekkürler böyle satıcıların ellerine sağlık. U. Ş

👤 Ürün elime fotoğrafta göründüğü şekilde ulaştı. Hemen kullanmaya başladım. Fakat başta dikkat etmemiştim gece kremi ile kullanınca etkisi artıyormuş, onu da sipariş edeceğim. Özellikle yorumları dikkate alıp satın aldım umarım bende de etkisi olur. Koku ve yoğunluk açısından tercih edebilirsiniz beni rahatsız eden bir durum olmadı. Aksine cildim sanki iki günde bile iyi hissetti. P. O

9. La Roche-Posay Effaclar Duo

Gündüz Kremi Önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
La Roche-Posay
Gündüz Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Aknelere karşı etkili olması
Gözenekleri ortadan kaldırması

Cilt bozukluklarına karşı özel olarak hazırlanan bu krem akne ve sivilcelere karşı etkili olmasıyla bilinmektedir. Cildi nemlendiren bu krem aynı zamanda teninizin tonunu eşitlemektedir. Ayrıca cildi beslerken yatıştıran bu krem gözenekleri de ortadan kaldırmaktadır.

La Roche-Posay Effaclar Duo Kullanıcı Yorumları:

👤 Ürün severek, güvenerek kullandığım bir ürün. Paketlenmesinden memnun kaldım. Kargo da beklediğimden kısa bir sürede geldi. B. U.

👤 Kesinlikle çok güzel bir ürün. Yağlı bir cildim var bu ürünü kullandığımdan beri yüzümde parlama olmuyor. Aynı zamanda çok güzel nemlendiriyor gün boyu yüzüm yumuşacık kalıyor. P. S.

10. Diadermine Expert Active Glow Sıkılaştırıcı Gündüz Kremi

Gündüz Kremi Önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
Diadermine
Gündüz Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildin parlaklığını arttırmasıLekelere karşı etkisinin az olması
Cildin tüm besin ihtiyacını karşılaması

Eşsiz formülü sayesinde cildin parlaklığını arttıran bu krem 4 haftada daha genç görünmenizi sağlar. Kırışıkları azaltan ve sıkılaştıran bu krem hassas ciltler için özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca C, H, D vitaminleri ile cildinizi besleyen bu krem kullanıcıları tarafından çokça tavsiye edilmektedir.

Diadermine Expert Active Glow Sıkılaştırıcı Gündüz Kremi Kullanıcı Yorumları:

👤 Canlandırıcı ve sıkılaştırıcı güzel bir gündüz kremi Gece kremiyle birlikte kullanıyorum. Harika bir dokusu ve kokusu var şiddetle tavsiye ediyorum. E. Ş.

👤 Süper zaten set olarak aldım. Çok memnunum, tekrar alacağım. G. T.

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Gece Kremi ÖnerisiKırışıklık Giderici Kremler

Gündüz Kremleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Gündüz kremleri gün içerisinde cildinizi etkileyecek olan dış etkilerden sizi korumaktadır. Bu kısımda sizin için gündüz kremi hakkında çokça sorulan soruları derledik. İşte gündüz kremleri hakkında sıkça sorulan sorular.

Gündüz kremi ne işe yarar?

Gündüz kremleri cildin kuruluğunu yok eden ve sizi dış etkilerden koruyan üründür. Fakat burada önemli olan nokta cildinize uyumlu olan kremi almanızdır. Cilt kremin etkisi bu detaya göre artıp azalmaktadır. Eğer yağlı bir cildiniz varsa ona göre bir krem almanız gerekmektedir. Aynısı kuru ciltler için de geçerlidir.

Gündüz kremi nasıl kullanılır?

1. İlk önce kremi uygulayacağınız bölgenin temiz olduğundan emin olun.
2. Daha sonra kremi parmağınız yardımıyla bölgeye sürün.
3. Son olarak cildinizi krem tek tabaka haline gelene kadar ovalayın.

2024 yılının en çok tercih edilen gündüz kremi hangisi?

1. La Roche-Posay Effaclar Duo
2. L'Oréal Paris Revitalift Lazer
3. Sebamed Koenzim içerikli Q10
4. L'Oréal Paris Hyaluron Uzmanı
5. Diadermine LIFT+ Super Filler Gündüz Kremi
6. Diadermine Essentials Anti Age Gündüz Kremi
7. La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluid Krem
8. Nivea Kırışıklık Karşıtı Yüz Bakım Kremi
9. La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 Onarıcı Bakım Kremi
10. Dermoskin Acgun Sivilceli ve Akneli Ciltler İçin Onarıcı Gündüz Kremi

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.