Kırışıklık Giderici En İyi 10 Uyku Öncesi Gece Kremi Önerisi

Cilt bakımına özen gösterenler için gece boyunca nemlendirme ve pürüzsüzleştirme özelliği taşıyan en iyi gece kremi önerilerini listeledik...
Kırışıklık Giderici En İyi 10 Uyku Öncesi Gece Kremi Önerisi

Gece Kremi Önerileri

Yaşlılıkla birlikte gelen kırışıklıklar, dış etmenler ve yanlış tedaviler sonucu oluşan cilt sorunlarına iyi gelen en iyi gece kremlerini bu içeriğimizde bir araya getirdik. Onarıcı ve nemlendirici etkisi ile cildin yenilenmesini sağlayan gece kremleri sayesinde günlük cilt bakımınızı tamamlayabilirsiniz. Listemizde uzman dermatologlar tarafından sıklıkla önerilen kaliteli markalara ait gece kremleri yer alıyor. Sizde eğer cildiniz için en uygun uyku öncesi gece kremini bulmak istiyorsanız özellikleri ile birlikte aşağıda sıraladığımız ürünlere dikkatlice göz atmalısınız.

En İyi Gece Kremi Listesi

SıraMarkalarEtkisineoldu Puanı
1L'oréal Paris HyaluronParlatıcı10/9.9
2DermaDerm Leke GidericiLeke Karşıtı10/9.8
3Dermoskin AcgunAkne Engelleme10/9.7
4Neutrogena Cellular BoostKırışıklık Karşıtı10/9.8
5Diadermine ExpertGözenek Küçültme10/9.6
6Nuxe MerveillanceNemlendirici10/9.7
7Nivea Q10 PowerKırışık Karşıtı10/9.8
8Vichy LiftactivBesleyici10/9.6
9L'Oréal ParisOnarıcı10/9.7
10Caudalie Resveratrol LiftBakım10/9.8
Amazon
Fiyatlarını Gör
Gece
Kremi Markaları
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Gece Kremi Markası Tavsiyesi

Pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlayacak en iyi gece kremi markalarını maddeler halinde inceledik. Besleyici ve onarıcı yapısıyla dikkat çeken gece kremi markalarını bu yazımızda bulabilirsiniz.

İşte en iyi gece kremi markaları:

1. L'oréal Paris Hyaluron Nemlendirici Gece Kremi

Gece Kremi Önerisi

Amazon
Fiyatını Gör
L'oreal
Paris Hyaluron
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Ciltte yağ hissi bırakmadan nemlendirebilmesiKurutma yok
Cildin parlak görünmesini sağlaması

En iyi gece kremleri listemize L'oréal Paris Hyaluron ile başlıyoruz. Gece soluk bir ciltle uyuyup, sabah uyandığınızda tamamen arınmış bir tene ve ışıl ışıl bir ciltle uyanmak istiyorsanız L'oréal Paris Hyaluron tam size göre! Hyaluronik asit sayesinde teninizi dolgunlaştıran krem, cildinizin daha parlak görünmesini sağlıyor. Son olarak vücudunuza ekstradan katman ekleyerek sizi dış etkenlerden koruyan kremin cildinizi pürüzsüzleştirdiğini belirtelim.

Kullanıcı Yorumları

👤 Yağda içerdiği için sadece şuna dikkat ediyorum: üst üste her gün bundan kullanmıyorum. Mesela 2 günde bir falan kullanıyorum ve zaten yetiyor bana azıcık bir miktarı. Bu arada yoğun makyaj yapacağınız zaman özellikle pudralı ürünler kullanacaksanız öncesinde bu ürünü kullanın ve cildin o yumuşaklığını ve makyajın duruşunu bir görün. Annemden çok fazla kullanmaya başlayınca kendime de bir kutu aldım ve ikimiz de severek kullanıyoruz. S. S.

👤 Ürünü bugün satın aldım. Ciltte kadife gibi bir etki bırakıyor. Gece sürdüğüm kremin yağlı, yapış yapış bir şekilde kalmasını hiç sevmiyorum. Bu yönden harika. 36 yaşındayım, kırışıklık sorunum yok. Yeterince nemlendirmesi yeterli. Sanırım uzun zamandır aradığım ürün de buymuş. Fiyat olarak da çok iyi. A. Y.

2. DermaDerm Leke Giderici Gece Kremi

Gece Kremi Önerileri

Amazon
Fiyatını Gör
Dermaderm
Gece Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Düzenli kullanımda lekeleri yok etmesiSivilcelere karşı etkili olmaması
Uygun fiyatlı olması

DermaDerm gece kremi cildinizde yaşlılıktan oluşabilecek ince çizgileri ve kırışıkları tamamen yok etmektedir. Solmuş teninizi düzenli kullanım sonrasında eski parlak günlerine kavuşturan ürün aynı zamanda cildinizin doğal nem dengesini koruyarak saf ve doğal bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. Ayrıca bu krem teninizde ve yüzünüzde oluşan kahverengi lekeleri de ilk kullanımdan itibaren gözle görülür şekilde yok etmektedir.

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürünü değerlendirmek için yaklaşık bir buçuk hafta bekledim ve şimdi almayı düşünenler için yazıyorum. Ben gerçekten memnun kaldım, günden güne bile fark ediliyor beyazlatma etkisi. Ayrıca benim cildim sivilcelenmeye yatkın karma yapılı bir cilt ve hemen hemen çoğu ürün sivilce çıkarır. Tereddüt ederek kullandım bu ürünü de neyse ki herhangi bir sivilcelenme yapmadı. Kremi direkt yüzüme sürmeden önce kolumun iç kısmına sürdüm herhangi bir alerji tepkisi verecek mi diye fakat bir sorun olmadı. Sanırım bittiğinde kullanmaya devam edeceğim çünkü nemlendirmesi de başarılı. S. Ş.

👤 İki kremi de yaklaşık 1 haftadır düzenli olarak kullanıyorum. Zoretanin tedavisinden sonra kalan koyu lekelerim var ve dönemsel sivilcelerim vardı. İlk 2 gün sivilceleri geçirdi. Sonra da gözle görülür şekilde cildimi aydınlattı ve koyu lekelerimin rengini büyük ölçüde açtı. Piyasadaki leke kremlerinin fiyatlarına bakarsak fiyatı çok uygun. Performansı ise tek kelimeyle muazzam. Bana çok iyi geldi. Tesadüf üzeri karşıma çıktı ama iyi ki çıktı. Üzerlerinde 6 ay içinde etkisini görürsünüz yazıyor ama 1 haftada bile çok memnun etti beni. Kullanmaya devam edip yorumu güncellemeyi düşünüyorum. H. K.

3. Dermoskin Acgun Onarıcı Gece Kremi

Gece Kremi Önerileri

Amazon
Fiyatını Gör
Dermoskin
Gece Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Sivilcelere karşı etkili olmasıKurutma yok
Vücudun nem oranını ayarlayabilmesi

Gece kremi önerileri listemize Dermoskin Acgun ile devam ediyoruz. Dermoskin Acgun, içeriğinde bulunan bileşenler sayesinde cildinizi hassas bir şekilde soyarak siyah nokta ve akne oluşumunu engellemektedir. Aşınmış cildinize nemli ve yoğun olmayan yapısıyla etki eden krem kısa sürede nemlendirme yapmaktadır. Son olarak formülü antibakteriyel yapısı sayesinde teninizdeki mikropları temizleyen krem, temiz ve sağlıklı cilde sahip olmanıza destek oluyor.

Kullanıcı Yorumları

👤 F/p olarak oldukça iyi bir ürün. Gece kremi olması sürünce cildinizde uzun süre kalması gerektiği anlamına geliyor. İçeriğindeki maddelerin hedef yerlere etki etmesi için cildinizde uzun süre tutmalısınız. Ayrıca bu ürünü kullanırken gündüzleri güneş kremi kullanmakta fayda var çünkü asitten dolayı hassasiyet, yanık vb. yaratabilir. Kullandığım süre içinde güneş kremi kullanmayı ihmal etmedim ve cildimde bir irritasyona sebep olmadı. Etkisini görmeye başladım. Memnunum. Satıcıya teşekkürler. M. T.

👤 2 haftadır kullanıyorum ama faydasını görüyorum sanki. İlk 1 ay içerisinde kusma yapabiliyormuş. Yani cildin altında zaten var olan şeyleri yüzeye çıkarıp temizleme işlemi. Bende de biraz yaptı sanırım ama var olanlarda da azalma gözlemledim. 2-3 günde bir gece yatarken sürüyorum. Zaten kuruyor çok rahatsız etmiyor uyurken. Güzel ürün gibi şimdilik, bittikten sonra da yorumumu güncellerim. Ç. A.

4. Neutrogena Cellular Boost Gece Kremi

Gece Kremi Önerileri

Amazon
Fiyatını Gör
Neutrogena
Gece Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildin parlaklığını arttırmasıSiyah noktalara karşı etkili olmaması
Kırışıklıklara karşı etkili olması

Yaşlanma karşıtı olan Neutrogena Cellular Boost, gece boyunca cildinizi nemlendirir ve besler. İçerisinde bulunan C vitamini sayesinde teninizde oluşan ton eşitsizliğini kontrol atlına alan gece kremi aynı zamanda cildinizdeki kırışıkları azaltır ve sıkılaşmasına yardımcı olur. Ayrıca kurumuş teninizi yumuşacık yaparak parlak görünmesini sağlayan ürünün tüm ciltler için uygun olduğunu ekleyelim.

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürünü yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, gayet memnunum. Daha önce pek çok yüksek fiyatlı ürün de kullanmıştım çok da bir fark olduğunu söyleyemem. Cildim hassas, kolay sivilcelenebilen, her ürünü tolere edemeyen bir cilt olmasına rağmen bu üründe sorun yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim. Uzun dönemde cildimde minik komedon benzeri (beyaz yağ kistleri) şeyler oluştuğunu hissettim, benim cildim biraz hassas ve her ürünü tolere edemiyor ama yine de uzun vade etkisi olarak belirtmek istedim. E. D.

👤 Daha önce yaşlanma karşıtı krem kullanmamıştım. Yaşım 37, ilk kez denedim. Özellikle dikkat ediyorum her gün kullanmaya ve cildimde inanılmaz değişim var şu an. İnce kırışıklığım pek yok ama çok güzel nemlendiriyor ve pürüzsüze yakın bir cildim var şu an. Biter bitmez yenisini alacağım kesin. Genelde denediğim kremleri bir kez kullanıyor ve yeni arayışlara giriyorum beğenmediğimden. Sonunda buldum. Gündüz kremiyle birlikte kullanıyorum. C. B.

5. Diadermine Expert Active Glow

Gece Kremi Önerileri

Amazon
Fiyatını Gör
Diadermine
Gece Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildin gözeneklerini küçültebilmesiKurutma yok
Cildin ışıltısını arttırması

Diadermine gece kremi düzenli kullanım sonrasında cildinizi tamamen pürüzsüz hale getirmektedir. Özel formülü sayesinde teninizi daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlayan gece kremi tüm ciltlerle uyumludur. Ayrıca güçlü formülü sayesinde uzun süreli etkisi olan kremin ilk kullanımdan itibaren daha sıkı bir cilde sahip olmanızı destekleyeceğini belirtelim.

Kullanıcı Yorumları

👤 Orijinal, uygun fiyat ve hızlı kargo güvenilir firma. Ürün dokusu harika. Kokusu parfüm gibi. Sonucu ise düzenli kullanım süresi sonunda tekrar yazacağım. Gece kremi ile kullanıma başladım. İlk kullanım sonrası yüzünüzde yumuşaklığı ve nemlenmeyi hissediyorsunuz. Yüzünüzde krem kalıntısı ya da aşırı yağ birikimi yok. Yıkamadan sonra bile yumuşaklık devam ediyor. Tavsiye üzerine aldığım bir ürün ve tavsiye ediyorum. İ. D.

👤 Paketleme gayet iyiydi hızlı kargo elime ulaştı. Çok teşekkür ederim. Fiyatı uygunken aldım pek de güvenmedim. Sonuçtan çok memnunum. Yağlılık hissi bırakmadan nemlendiriyor. Kokusu çok güzel. Çok memnun kaldım, almaya devam edeceğim. V. Y.

6. Nuxe Merveillance Expert Lift And Night Firm Cream

Gece Kremi Önerileri

Amazon
Fiyatını Gör
Nuxe
Gece Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Ciltte yağ hissi bırakmadan nemlendirebilmesiSivilcelere karşı etkili olmaması
Cildi yatıştırabilmesi

En iyi gece kremleri listemize Nuxe markasının bu gece kremiyle devam ediyoruz. Yaşlanma karşıtı olan bu gece bakım kremi, içeriğindeki fındık yağıyla cildinizi korumaya yardımcı oluyor. Özenle hazırlanmış formülü sayesinde cildinizin sıkılık kaybına karşı savaşan krem aynı zamanda cildi yatıştırıyor. Bu sayede daha duru ve sakin bir cilde sahip olursunuz. Ayrıca bu krem kuru ve çok kuru ciltler için de uygundur.

Kullanıcı Yorumları

👤 Nemlendirici özelliği kuvvetli ve sürdüğünüzde cilde doğal bir ışıltı veriyor. Makyaj öncesi kullandığınızda da gayet verimli. Hafif ve hoş bir kokusu var. Sadece fiyatı bence bir nemlendirici için çok yüksek. Bide yüzün kuru dış kısımlarında bazen minik minik soyulabiliyor krem zamanla. E. E.

👤 Çok yoğun bir krem ilk defa sanırım bir krem 3-4 ay gidecek gibi. İlk sürdüğüm günlerde biraz alışmam gerekti ama güzel daha önce başka ürünlerini çok kullandım. Umarım bu da diğerleri gibi etkilidir, 1 haftadır kullanıyorum. E. T.

7. Nivea Q10 Power Kırışık Karşıtı Gece Kremi

Gece Kremi Önerileri

Amazon
Fiyatını Gör
Nivea
Gece Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kırışıklığı ortadan kaldırabilmesiSivilcelere karşı etkili olmaması
Tüm vücut tipleriyle uyumlu olması

İçerisinde bulunan keratin sayesinde cildinizin besin ihtiyacını karşılayarak hücre yenilenmesini destekleyen gece kremi, kırışıklarınızda mücadele ederek cildinizden geçmişin izlerini silmektedir. Yoğun nemlendiricili formülüyle geceleri cildinizin kendini yenilemesinde büyük rol oynayan krem aynı zamanda güneş ve yanık lekelerini de düzenli kullanım sonrasında yok etmektedir. Son olarak her cilt tipiyle uyumlu olan Nivea Q10 Power'ı gönül rahatlığıyla kullanabileceğinizi söyleyelim.

Kullanıcı Yorumları

👤 Tek fiyatına iki tane bence kaçırmayın. Daha önce de kullandım aynı ürünü indirimde görünce memnun kaldığım için hemen aldım. Temiz cilde düzenli kullanımda etkisini gösterecektir. Fiyatına göre de başarılı. Gidip çok pahalı gece kremlerine para vermeye gerek yok. Bu ürün zaten fazlasıyla tatmin ediyor. Ben kullanmanızı tavsiye ediyorum. K. Ş.

👤 Ürün beklediğimden erken elime ulaştı. Bunun için teşekkürler. Anneme almıştım birkaç defa kullandı ve çok güzel nemlendirdiğini söyledi. Kremin ağır bir kokusu yok, parfümden hoşlanmayanlar da kullanabilirler. Bu aralar bende birkaç gündür kullanıyorum. Şimdilik nemlendirmesi çok iyi, düzenli kullandıktan sonra kırışıkların düzeleceğini düşünüyorum. A. G.

8. Vichy Liftactiv Collagen Specialist Night

Gece Kremi Önerileri

Amazon
Fiyatını Gör
Vichy
Gece Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Ciltteki lekelere karşı etkili olmasıKurutma yok
Ten dengesini sağlayabilmesi

Gece kremi önerileri listemize Vichy Liftactiv ile devam ediyoruz. Bu kremi kullandıktan sonra gece kuru bir ciltle uyuyup sabah ise tam tersine nemli ve parlak bir ciltle uyanırsınız. Paraben içermeyen özel formülü olan krem, bu sayede teninize zarar vermeden C vitaminiyle cildinizi beslemektedir. Ayrıca Vichy Liftactiv'in derinizin alt katmanlarına nüfuz ederek cildinizi tamamen yenilediğini ekleyelim.

Kullanıcı Yorumları

👤 Ben tek kelimeyle bayıldım. Yüzümde sivilce lekeleri ve onların etkisiyle kahverengi lekelerim vardı. Önce krem gibi göz bölgesi hariç sürüyordum. Ama sonradan sadece lekelerin üzerine kalın tabaka halinde tampon yaparak gece sürdüm. O lekelerim iki hafta gibi kısa sürede gözle görünür derecede küçüldü hatta bazılar yok oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bende çok işe yaradı. C. S.

👤 İçeriği temiz sayılabilecek, buğday tohumu yağı içeren ve E vitamini açısından zengin TBS gece kremi. Çok tatlı pembe bir kabı ve kremin de pembe bir rengi var. Ben kuru ciltliyim oldukça memnun kaldım. Sürdükten sonra çok çabuk emilmiyor ama ipeksi bir sürümü var. Gayet güzel nemlendiriyor. Yoğun bir yapısı olduğu için de bereketli. Güzel nemlendiren gece kremi arayanlara tavsiye ederim. G. A.

9. L'Oréal Paris Mucizevi Yağ Cilt Güzelleştirici Gece Bakım Kremi

Gece Kremi Önerileri

Amazon
Fiyatını Gör
L'Oreal
Paris Gece Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kısa sürede cildi sıkılaştırmasıKurutma yok
Ciltteki gözenekleri ortadan kaldırması

Bu gece kremi doğal maddelerden oluşan eşsiz formülü sayesinde cildinizi beslerken aynı zamanda ışıltınızı geri kazandırıyor. Yağsız ve ince dokusuyla çok beğenilen krem, cildinizin gece boyunca rahat kalmasını sağlıyor. Son olarak bu kremin güzel kokusu sayesinde hiçbir rahatsızlık vermediğini belirtelim.

Kullanıcı Yorumları

👤 Sipariş verdikten bir gün sonra kargom geldi. Kremi ilk kullandığımda pamuk gibi yaptı cildimi, beğendim. Cildim yağlı kalmadı. Uzun süre kullandıktan sonra farkını anlayacağım. İyi ya da kötü, çok hoş bir kokusu var. A. Ö.

👤 Kuru ciltler için nemlendirme özelliği var. Sürdükten sonra elinizde bir yapışkanlık hissi kalıyor. Ama cildi neme doyuruyor. Fakat mucizevi bir etkisi olduğunu söyleyemem. S. B.

10. Caudalie Resveratrol Lift

Gece Kremi Önerileri

Amazon
Fiyatını Gör
Caudaile
Resveratrol Lift
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Lekelere karşı etkili olmasıKurutma yok
Cildin ton eşitsizliğini ortadan kaldırır

En iyi gece kremi önerilerini verdiğimiz listemizi Caudalie markasının bu ürünüyle bitiriyoruz. Caudalie bakım kremi cildinize gece boyunca bakım yaparak hücrelerinizi yeniden canlandırıyor. Aynı zamanda lekelerin görünümü azaltan ve cildinizde oluşan cilt ton eşitsizliğini dengeleyen gece kremi, hafif yapısı sayesinde çok beğeniliyor. Son olarak bu gece kreminin bergamot, tatlı portakal, mandalina ve tatlı nane içeren formülüyle teninizde hoş bir koku bıraktığını belirtelim.

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün çok hızlı etki gösteriyor. Genellikle bir süre kullandıktan sonra algılarım farkı ama bu kremin ilk kullanımda bile gözlemlenebilir bir etkisi oldu. Kokusu ve dokusu çok iyi hissettiriyor. Cidden bir aydınlık görüntü sağlıyor ne kuru ne çok ıslak, tam olması gerektiği gibi nemlendiriyor. R. A.

👤 Vinoperfect serisini aldım. Tonik, serum, nemlendirici. Yorum yazmak için 1 ay bekledim sonuçlarını göreyim diye. Birçok marka kullandım. Ama gerçekten cildimde inanılmaz güzel bir etki yaptı. Aydınlandı, parlıyor resmen cildim. Görenler sen de bir değişiklik var, ne yaptırdın yüzüne diye soruyorlar. Çok memnunum! Ö. Ç.


Benzer Krem Önerileri
Gündüz KremleriKırışıklık Karşıtı Bakım Ürünleri

2024'ün en iyi gece kremi hangisi?

En iyi gece kremi tavsiyelerine gelecek olursak; Loreal Paris, DermaDerm, Dermoskin, Neutrogena, Nuxe Merveillance, Nivea, Vichy, Caudalie, nemlendirici, onarıcı, sivilce akne engelleyici, kırışık karşıtı, onarıcı, bakım yapıcı, besleyici gece kremi markaları olarak biliniyor. 

Gece Kremleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Piyasada birçok farklı gece kremi bulunmaktadır. Bu kremleri alırken sizin için en uygununu almanız gerekmektedir. Bu kısımda sizin için gece kremi almadan önce çokça sorulan soruları derledik. İşte gece kremi hakkında sıkça sorulan sorular.

Gece kremi neden kullanılır?

Uyku sırasında cildiniz kendisini yeniler ve dinlendirir. Bu dinlenme sırasında yeterli desteği gece kremleri sayesinde alırsınız. Bu kremler hem vücuda yeterli desteği verir hem de yaşlanma karşısında etkili olur.

Gece kremi nasıl kullanılır?

Uyumadan 10 dakika önce uygulanması tavsiye edilen gece kremleri cildin yüzeyini kaplayacak şekilde masaj yapılarak uygulanır. Herhangi bir marka gece kremi ilk kullanımdan itibaren en fazla 6 ay içerisinde tüketilmelidir. Açıldıktan sonra hava ile temas eden gece kremi 6 ay sonrasında etkisini kaybetmeye başlar.

Gece kremleri hangi yaşlar için uygun?

Genellikle bu kremler 35 yaşından sonra kullanılmaya başlansa da bazı özel durumlar olabilmektedir. Listemizde bulunan tüm gece kremlerini de bu özel durumlar için kullanabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.