Avrupa'nın En İyi 10 FinTech Girişimi

FinTech, finansal alanda pratiklik, yenilik, deneyim ve daha fazla hizmet seçeneği sunmaktadır. Finansal teknoloji alanında Avrupa'nın en iyi "FinTech" girişimleriniz listeledik.
Avrupa'nın En İyi 10 FinTech Girişimi

Avrupa'nın En İyi Finansal Teknoloji Girişimleri

Finansal teknoloji olarak bilinen fintech, finans alanındaki faaliyetleri geliştirmek ve rekabet hızını arttırmak için geliştirilmiş bir teknoloji endüstrisidir. Bu yazımızda Fintech'in kurumsal inovasyon için neden bu kadar önemli bir sektör olduğunu ve kuruluşların yeni dijital çağa girmelerine nasıl yardımcı olduklarını ortaya çıkarttık. Finansal teknoloji odaklı Avrupa politikasının amaçlarını ve yeni politikaların sunduğu fırsatları keşfetmek için listemize göz atabilirsiniz. İşte fintech sektöründe başarılı 10 girişim sizlerle!

1. Coverfly (İspanya)

En İyi Fintech Girişimleri

Coverfly, müşterileri için tüm sigorta işlemlerini bir arada toplayan basitleştirilmiş mobil sigorta uygulamasıdır. Uygulamaya dahil olan kullanıcılar hiç bir işlem yapmadan en uygun fiyata hizmet veren sigorta firmaları ile eşleştirmektedir. Aynı zamanda firma, müşterilerin tüm sigorta sözleşmelerini yönetmektedir.

2. Papara (Türkiye)

En İyi Fintech Girişimleri

Papara, bir telefon numarası ya da e-posta adresi sayesinde üye olabileceğiniz ödeme yöntemi olarak kullanılmaktadır. Güvenilirlik, işlem hızı ve ücretsiz hizmet olanağı sağlayan firma, Avrupa'nın birçok farklı noktasında elektronik para transferi ve bankamatik hizmetleri sunmaktadır.

3. Baningo-Select (Avusturya)

En İyi Fintech Girişimleri

Baningo-select, şirketler ve müşteriler arasındaki etkileşimi sağlayan çok kanallı bir çözüm platformudur. Yenilikçi çözümler sayesinde müşteriler çevrimi görünebilir ve kolayca erişim sağlayabilmektedir. Baningo-select, müşterileri için basit, verimli ve hızlı bir iletişim yöntemi oluşturmaktadır.

4. GiniMachine (Litvanya)

En İyi Fintech Girişimleri

GiniMachine, bankacılık sektörünü değiştirmek için yapay zekadan faydalanmaktadır. Bankacılık sektöründe meydana gelen sorunların çözümü için sıklıkla tercih edilmektedir.

5. TokenGet (Bulgaristan)

En İyi Fintech Girişimleri

TokenGet, kolaylaştırılmış hisse senedi veya menkul kıymetlerin token şeklinde kullanılmasını sağlamaktadır. Program geçmişi olmayan kişilerin dahi kullanabileceği bu platform, şirketlerin yatırım yapmak isteyen müşterilere erişmesini sağlamaktadır.

6. Moj-Racun (Hırvatistan)

En İyi Fintech Girişimleri

Moj-Racun, tedarikçi firma ve müşteriler arasındaki e-ticaret işlemlerini kolaylaştıran en büyük programlardandır. Genel olarak kullanıcılara e-defter tutma, e-kart indirme ve saklama yöntemleri konusunda yardımcı olmaktadır.

7. Capital (Kıbrıs)

En İyi Fintech Girişimleri

Capital, müşterilerine finansal dersler, videolar, kısa sınavlar ve kişiselleştirilmiş içerikler vererek daha verimli bir işlem yapma olanağı sağlamaktadır. Uygulama, tamamen yapay zeka teknolojisinden faydalanarak hizmet vermektedir.

8. Spendee (Çek Cumhuriyeti)

En İyi Fintech Girişimleri

Spendee, finansal işlemleri kolaylaştıran bir asistan uygulamasıdır. Uygulamayı banka hesaplarına, elektronik cüzdanlara ve kripto cüzdanlara ekleyerek nakit işlemleri sağlama olanağı sunmaktadır. Spendee aynı zamanda kullanıcılarına bankacılık önerileri hakkında bilgi vermektedir.

9. Qonto (Fransa)

En İyi Fintech Girişimleri

Qonto, özellikle KOBİ'ler için geliştirilmiş uzman bankacılık platformudur. Özellikle bankacılık işlemlerinde zaman kaybetmek istemeyen girişimciler tarafından tercih edilmektedir. Platform, herkes için hem kolay hemde ekonomik olarak tasarlanmıştır.

10. Stocard (Almanya)

En İyi Fintech Girişimleri

Stocard, Google Play Store, Apple Sore ve Windows mağazalarında sıklıkla kullanılan bir uygulamadır. Uygulamanın en büyük özelliği, birçok alışveriş mağazasının kartlarını cebinizde taşımak yerine telefonlarınız da saklama olanağı sağlamasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum