Fethiye'nin En İyi ve En Lüks 10 Oteli

4 mevsim turistlerin akınına uğrayan Fethiye’de bulunan en iyi otelleri sizler için bir araya getirdik. İşte, Fethiye tatili için en iyi oteller...
Fethiye'nin En İyi ve En Lüks 10 Oteli

Muğla’nın tatil cenneti olarak bildiğimiz Fethiye ilçesi yılın her dönemi yerli ve yabancı milyonlarca turiste ev sahipliği yapmaktadır. Fethiye'nin bu kadar popüler tatil noktaları arasında yer alamsının sebebi ise eşsiz doğası ve el değmemiş plajlarıdır. Yalnızca denizi değil tarihi dokusu ile yüzyıllardır dillere destan efsaneleri de içerisinde barındıran Fethiye, antik çağda Telmessos adı ile adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır.

Türkiye’nin en eşsiz deniz deneyimini de yaşama imkanı sunan bölge, yeşilin ve mavinin her tonunu önünüze sermektedir. Yılın tüm yorgunluğunu atacağınız Fethiye’de hem şehrin gizemine şahitlik edecek hem de unutulmaz bir tatil yaşamak için içeriğimizde yer alan otellere göz atabilirsiniz. 

Listemizde yer verdiğimiz Fethiye otelleri, sunduğu hizmet ve konforla ön plana çıkmaktadır. Eğer sizde Ölüdeniz, Kelebekler Vadisi ve Saklıkent Milli Parkı gibi doğal güzellikleri keşfetmek isterseniz önerdiğimiz otellerden birinde konaklayabilirsiniz.

Fethiye'nin En İyi Otelleri Listesi

SıraOtelBölgeneoldu Puanı
1Liberty Hotels LykiaUzunyurt10/10
2Jiva Beach ResortKaragedik10/9.9
3Club & Hotel LetooniaKaragözler10/9.9
4Akra Fethiye Tui Blue SensatoriÇiftlik10/9.8
5Club Tuana FethiyeYanıklar Mah.10/9.9
6Hillside Beach ClubBelen Cad. 10/9.8
7Rixos PremiumGöcek10/9.9
8Liberty FabayÇiftlik10/9.8
9Yacht Classic HotelKaragözler10/9.9
10Sundia Exclusive Foça10/9.9

Fethiye'nin En İyi 10 Oteli

İşte, Ölüdeniz'in kalbi Fethiye'de konaklamanız gereken en güzel oteller...

1. Liberty Hotels Lykia

Fethiye'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi

Eşsiz doğal güzellikleriyle ünlü Ölüdeniz'in hemen yanında konumlanan Liberty Hotels Lykia, modern tasarımı ve lüks olanaklarıyla tatilinizi unutulmaz kılmak için ideal bir seçenek. Fethiye'nin en iyi otellerinden biri olan Liberty Hotels Lykia, deniz manzaralı ve konforlu odalarıyla rüya gibi bir deneyim sunuyor. 

Telefon(0252) 617 02 00
AdresUzunyurt, Kidrak Sokak No:6, 48300 Fethiye/Muğla

Google Müşteri Yorumları

👤 Daha öncede 4 kez kaldığım doğasına peyzajına hayran olduğum otel. Huzur, spor, deniz arıyorsanız mutlaka deneyimleyin. İlk girişten çıkış anınıza kadar konforu ve huzuru deneyimleyin.

👤 Bu sene otelde üçüncü kez konakladık Bu sene Ağustos ayında geldik. Üç çocuğumuz var. Kesinlikle çok çok memnun kaldık. Mükemmel bir otel

2. Jiva Beach Resort

Fethiye'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Aktivite
Hizmet Kalitesi
Hijyen

Fethiye'nin en güzel otellerinden olan Jiva Beach Resort, huzurlu bir tatil arayanlar için mükemmel bir seçenek. Modern ve ferah odaları, geniş bahçeleri, çeşitli restoran ve barları ile misafirlerine keyif dolu bir konaklama sağlayan otel, her yaştan insanın mutlu olmasına yardım ediyor. Aqua park ve normal havuz seçenekleriyle gün boyu eğlence sunan bu otel, farklı aktiviteleriyle de dikkat çekiyor. 

Telefon(0252) 622 00 55
AdresKaragedik, 1104. Sk. No:14, 48300 Fethiye/Muğla

Google Müşteri Yorumları

👤 Herkese merhaba. 8 Mayıs 2023 de otele girişimizi yaptık ve girdiğimiz andan itibaren o kaliteyi ilgiyi hissettik. Giriş işlemlerimiz hızlıca yapıldı odamıza kadar eşlik edildi. Havuzlu odayı seçmiştik balayı çifti olduğumuz için bize sakin kalan tarafta oda vermeleri çok ince bir düşünceydi.

👤 Her şeyin elinizin altında olduğu, çok kolaycana yorulmadan her şeye ulaşabildiğimiz bir tatil oldu bizim için. Çocuğumuz aqua parkta, oyun alanında, havuzda eğlenirken bizim için yoga zumba ile günü geçirirken akşamları konser, beach party ile eşsiz anılar biriktirdik. 4 günde 2 kilo aldığımı söylersem yemeklerin kalitesini tarif etmiş olabilirim. 

3. Club & Hotel Letoonia

Fethiye'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Plajı
Hizmet Kalitesi
Konfor

Fethiye'nin tarihi ve doğal güzelliklerine yakın konumlanan Club & Hotel Letoonia, konuklarının memnun olması için elinden geleni yapıyor. Muğla Fethiye'nin en lüks otellerinden olan Club & Hotel Letoonia, özel plaj alanları, yüzme havuzları, spor olanakları ve spa merkeziyle hem dinlenmek hem de eğlenmek isteyen tatilcilerin dikkatini çekiyor. 

Telefon(0252) 614 49 66
AdresKaragözler, Fevzi Çakmak Cd. No:82, 48300 Fethiye/Muğla

Google Müşteri Yorumları

👤 Çoook güzel bir otel, eksik hiçbir şey yok. Hayran kaldık ve tekrar gelmeyi dört gözle bekliyoruz.

👤 Doğayı yok ederek değil, onararak otelcilik yapılabileceğinin en güzel örneği. Keşke bütün oteller bu şekilde olsa idi. Geçirdiğimiz harika günler için teşekkürler Letoonia.

4. Akra Fethiye Tui Blue Sensatori

Fethiye'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi
Plajı

Eşsiz doğal güzelliklere sahip Ölüdeniz'in hemen yanında bulunan Akra Fethiye Tui Blue Sensatori, Fethiye'de konforlu ve lüks bir tatil arayanlar için mükemmel bir seçenek. Fethiye'nin en iyi 5 yıldızlı otellerinden olan Akra Fethiye Tui Blue Sensatori, özel plajı, spa merkezi ve Dünya mutfağına sahip restoranları ile konuklarına unutulmaz bir konaklama deneyimi sunuyor.

Telefon444 4 045
AdresÇiftlik, Kargı Mahallesi 202, 226. Sk. No:4/1, 48300 Fethiye/Muğla

Google Müşteri Yorumları

👤 İlk olarak çalışanlara bayıldık herkes mi güler yüzlü olur. Terbiyeli ilgili...yemekler desen 10 üzerinden 10.

👤 Otelin hizmeti, yemekleri, çalışanları, temizliği kusursuzdu. Çalışanlar çok ilgili. Eşim Türkçe bilmediği halde çalışanların genelde çoğu İngilizce konuştuğu için hiç bir zorluk çekmedi.

5. Club Tuana Fethiye

Fethiye'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Plajı
Konfor
Aktiviteler

Fethiye'de nerede kalınır diye soranlar için önerebileceğimiz Club Tuana, geniş konforlu odalarıyla rahatına düşkün olanların beğenisini kazanıyor. Çocuklu aileler içinde uygun olan bu otel, çocuk etkinlikleri ve aqua park ile eğlence sunuyor. Büyük küçük yüzme havuzları, mavi bayraklı plajı ve sunduğu aktivitelerle dolu dolu tatil yaşatan bu otel, geniş bahçesiyle de beğeniliyor.

Telefon(0252) 633 63 16
AdresYanıklar Mah Mezargediği Sk. No:61, 48300 Fethiye/Muğla

Google Müşteri Yorumları

👤 6 günlük konaklama sonucu şunları söyleyebilirim; otel gerçekten çok kaliteli, odalar temiz, yemekler lezzetli. Full kapasite olduğu halde personeller organize çalıştıkları için hiçbir eksiklik hissetmiyorsunuz. 

👤 İlk tatil deneyimimiz. Mükemmel personel. Hepsi güler yüzlü. Yemekler muazzam lezzetli. Midesi hassas çift olarak hiç mide rahatsızlığı geçirmedik.

6. Hillside Beach Club

Fethiye'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Doğası
Plajı
Hizmet Kalitesi

Fethiye'nin en ünlü otellerinden biri olan Hillside Beach Club, doğayla iç içe huzurlu tatil yapmak isteyenlerin tercihi oluyor. Modern tasarımı, lüks olanakları ve mükemmel hizmetiyle konuklarına unutulmaz bir deneyim sunan otel, özel plaj partileri ve su sporlarını yapma imkanıyla oldukça keyifli vakitler geçirmenizi sağlıyor.

Telefon(0252) 614 83 60
AdresBelen Cad. No:132 Kalemya Koyu, 48300 Fethiye/Muğla

Google Müşteri Yorumları

👤 Konum, kalite, tatil için uğranacak beş yıldızlı bir yer. En önemli özelliği hem çocuklu ailelere hem çocuksuz çiftlere hitap ediyor olması. Çocuksuz plajlar ve alanlar dizayn edilmiş. Grupça tatiller için çok iyi. Çocuksuz plajları ülkenin en iyisi.

👤 Eğlence, sakinlik, huzur ve size iyi gelecek her şey burada. Anlatılmaz yaşanır. Keyifli zamanlarınız için teşekkürler.

7. Rixos Premium Göcek Adult Only

Fethiye'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi
Konfor

Fethiye'nin en iyi otellerinden biri olan Rixos Premium Göcek Adult Only, sadece yetişkinlere özel hizmetiyle sakin bir tatil sunuyor. Göcek koylarına yakın konumuyla dikkat çeken bu otel, zarif tasarımı, şık odaları ve özel plajıyla lüks ve konforu bir arada sunuyor. Ayrıca, restoranlarıyla da beğenilen bu otel, SPA merkeziyle de yılın tüm yorgunluğunu atmanıza yardımcı oluyor. 

Telefon(0252) 645 32 00
AdresGöcek, Sahil Yolu Cd P.K, 48310 Fethiye/Muğla

Google Müşteri Yorumları

👤 Konakladığımız süre içerisinde bizlere olan ilgileri ve güler yüzleri için çok teşekkür ederiz. İyi ki sizleri tercih etmişiz. Otele gelişimizden ayrılışımıza kadar ilgilenen herkese çok teşekkür ederiz.

👤 Çok ilgili personelleri, her şeyimizle ilgilendiler, yemekler çok güzeldi, istediğimiz her çeşit yiyeceği bulabildik. Arkadaşımızın diyabetik olduğunu belirttiğimizde ona uygun minibar dolumu yapıldı, ona uygun yiyecekler ayarlandı.

8. Liberty Fabay

Fethiye'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hijyen
Konfor
Aktivite

Fethiye'de tatil yapmak isteyenlerin kalabileceği en güzel otellerden biri olan Liberty Fabay, geniş ve konforlu alanlarıyla misafirlerini memnun ediyor. İnci gibi kumsalı ve berrak deniziyle de büyüleyen bu otel, çocuklu ailelerinde rahat edebilmesi için çocuk kulüpleri gibi birçok aktivite alanı sunuyor. 

Telefon(0252) 623 99 38
AdresÇiftlik, 202 Manolya Sk No:4/2, 48300 Fethiye/Muğla

Google Müşteri Yorumları

👤 Otelde 2022 Ağustos ayında 4 gece konakladık. Otel her anlamıyla mükemmel. Check inden tutun odalar, yemekler, çalışanlar bizi fazlasıyla memnun etti. 

👤 Personelin nezakati, bilgisi, yardimseverligi, taleplerinize olan ilgisi çok iyiydi.

9. Yacht Classic Hotel

Fethiye'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi
Hijyen

Fethiye'nin tam merkezinde denize sıfır konumlanan Yacht Classic Hotel, sunduğu manzarası ve hizmetiyle Fetihye'nin en iyi otellerinden. Minimal tasarıma sahip olan bu otel, ferah ve konforlu odalarıyla dikkat çekiyor. Hijyene önem vermesiyle de misafirlerinden tam not alan bu otel, deniz manzaralı odalarıyla rüya gibi bir deneyim sunuyor.

Telefon(0252) 612 50 67
AdresKaragözler, Fevzi Çakmak Cd. No:24, 48300 Fethiye/Muğla

Google Müşteri Yorumları

👤 Çok beğendik. Odalar tertemiz. Merkeze yürüyüş mesafesinde ve kahvaltı fazlasıyla güzeldi. Tekrar kalmayı düşünürüm.

👤 Balayı için classic deniz manzaralı odayı ayırtmıştık ancak bizlere jest yapılarak 2 katı fiyat olan water villayı verdiler başta Yaren hanım olmak üzere tüm otel çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederiz çok güzel bir balayı geçirdik tekrar görüşmek dileğiyle.

10. Sundia Exclusive By Liberty

Fethiye'nin En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Restoran
Hijyen
Çalışan İlgisi

Fethiye'nin en iyi otelleri listemizde son sırada yer alan undia Exclusive By Liberty, üç katlı yüzme havuzuyla dikkat çekiyor. Çalış plajında yer alan bu otel, berrak deniziyle adeta büyülüyor. Ayrıca hem Türk hem de Dünya mutfağından lezzetler sunan restoranıyla da dikkatleri üzerine toplayan Sundia, fitness ve SPA hizmetleri de sunuyor.

Telefon(0252) 241 22 88
AdresFoça, 1085. Sk., 48300 Fethiye/Muğla

Google Müşteri Yorumları

👤 Daha önce Antalya otellerine gitmiş biri olarak daha yakında olan sundia ya neden daha önce gelmedik dedirten 3 gece için teşekürler.

👤 Neden daha önce gelmedik! Dedirten cinsten kesinlikle aileniz ile veya Fethiye’yi keşfetmek için bile gelmelisiniz. Oda temizliğinden otel temizliğine kadar her şey mükemmel gerçekten denemelisiniz!!!!❤️❤️❤️❤️

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Muğla Otelleri

Fethiye'de hangi otelde kalınır?

Fethiye'de konaklamak için en iyi oteller Liberty Hotels Lykia, Jiva Beach Resort, Club & Hotel Letoonia, Akra Fethiye Tui Blue Sensatori, Club Tuana Fethiye, Hillside Beach Club, Rixos Premium Göcek Adult Only, Liberty Fabay, Yacht Classic Hotel ve Sundia Exclusive By Liberty Fethiye'dir.

Fethiye'de nerede denize girilir?

Fethiye'de tatil yapmayı düşünüyorsanız denize girmeniz gereken yerler arasında, Ölüdeniz Plajı, Çalış Plajı, Gemiler Adası Koyu, Kabak Koyu, Belcekız Plajı, Kumburnu Plajı, Günlüklü Koyu ve İnlice Halk Plajı yer almaktadır.

Fethiye'nin en güzel plajı hangisi?

Fethiye'nin en güzel ve en meşhur plajı Ölüdeniz'dir. Tıpkı bir havuz gibi berrak ve dalgasız olan bu plaj hem yerli hem de yabancı birçok turistik tercihidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.