Pürüzsüz Bir Güzellik İçin En İyi 10 Farmasi Nemlendirici

Birbirinden kaliteli Farmasi yüz ve nemlendirici krem ürünlerini bu yazımızda derledik. İşte en iyi Farmasi nemlendirici krem tavsiyeleri...
Pürüzsüz Bir Güzellik İçin En İyi 10 Farmasi Nemlendirici

Farmasi Nemlendirici Krem Önerileri

Dünyanın önde gelen kozmetik firmaları arasında yer alan Farmasi'nin kadınların ve erkeklerin kullanımına sunduğu en iyi nemlendirici kremleri listeledik. İçeriğimizde dermatolojik testlerden geçen ve etkisi kanıtlanmış ürünler yer almaktadır. Doğal formüllerle üretilen Farmasi nemlendirici kremleri kullanarak cilt kuruluğu, aşırı yağlanma ve benzeri sorunlardan kurtulabilirsiniz.

En İyi Farmasi Nemlendirici Krem Listesi

SıraModellerEtkisineoldu Puanı
1Farmasi Çay Ağacı YağıCildi Korur10/9.8
2Farmasi Aynısefa YağıMikropları ve Bakterileri Yok Eder10/9.9
3Farmasi Naturelle Sea TherapyCildi Yumuşatır10/9.7
4Farmasi Argan Oil ArganCildi Besler10/9.7
5Farmasi Naturelle CoconutCildi Nemlendirir10/9.8
6Farmasi Winter El Kremi Kiraz ÇiçeğiCildi Korur10/9.6
7Farmasi Dr. C. Tuna Age ReversistKırışıklıkları Ortadan Kaldırır10/9.8
8Farmasi White CorrectRenk Tonunu Eşitler10/9.8
9Farmasi Sea Therapy Yosun Aloe VeraCildin Kurumasını Engeller10/9.7
10Farmasi NaturelleCildi Besler10/9.7
Amazon
Fiyatlarını Gör
Farmasi
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Farmasi Nemlendirici Tavsiyesi

İşte cildiniz için muhteşem bir bakım sunan en iyi Farmasi nemlendirici...

1. Farmasi Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı Yüz Kremi

Farmasi Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi Çay Ağacı Özü
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Farmasi nemlendirici kreminin formülü içerisinde bulunan çay ağacı özü sayesinde cildinizde bir bariyer oluşturarak size dış etkenlere karşı tam koruma sağlamaktadır. Aynı zamanda teninizde oluşan nem kaybını kontrol altına alarak derinizin en alt katmanlarına nemi hapsetmektedir. Farmasi çay ağacı yağı nemlendirici kremini yüzünüze uyguladıktan sonra cildiniz tarafından kolayca emilerek yağlı bir hissiyat bırakmamaktadır. Bunlarla birlikte Farmasi çay ağacı yağı nemlendirici kremi, içerisinde paraben ve alkol gibi formülü içerisinde herhangi bir zararlı madde içermemektedir. Kullanım sonrasında cildinize kızarma, soyulma ve sivilcelenme gibi yan etki bırakmamaktadır. Çok kurumuş veya yıpranmış cildinizi yeniden yaratmak istiyorsanız Farmasi çay ağacı nemlendiricini kremini her gün sabah ve akşam düzenli kullanmanızı öneriyoruz.

Farmasi Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı Yüz Kremi Kullanıcı Yorumları

👤 Severek kullandığım nemlendirici kremim. Bittikçe kısa bir süreliğine yenisi almayı ertelediğim o arada da başka kremler kullanıp daha da kıymetlenen kremim. Şiir gibi konuşmayı hak eden uygun fiyatlı kaliteli bir ürün. Yıllardır kullanıyorum. Oldukça memnunum. Özenli paketlemeyle elime ulaştı. Yüzümde herhangi bir sivilcelenmede yapmıyor çabuk da emiliyor yağlı bir hissiyat bırakmıyor anlatmakla olmaz bu kesinlikle kullanmanızı öneriyorum. F.A.

👤 Lise sonda alnımda çıkan kızarıklık şeklinde sivilcelerim vardı. Bu kremi temiz cilde düzenli kullanarak bütün sivilcelerimden kurtuldum. Cildim toparlandıktan sonra biraz ara veriyorum kullanmaya. İlk kullandığım günden bu yana 3 sene geçti hala sivilcelerime güvenle kullandığım bir ürün. Sivilcelerim bu krem sayesinde ya hemen çıkıp patlayıp iz kalmadan geçiyor ya da patlamadan sönüyor. S.Ş.

2. Farmasi Dr. C. Tuna Aynısefa Yağı Yüz Kremi

Farmasi Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi Aynı Sefa
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Farmasi Dr. C. Tuna aynısefa yağı yüz kremi cildinizin, mikroplardan ve bakterilerden arınmasına yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda Farmasi Dr. C. Tuna aynısefa yağı yüz kremi, cildinizde oluşan sivilce izleri ve güneş yanıklarına iyi gelerek lekelerini soldurmaktadır. Düzenli kullanım sonrasında ise tamamen izlerini yok etmektedir. Cildinizin ihtiyacı olan vitaminleri karşılayan Farmasi Dr. C. Tuna aynısefa yağı yüz kremi, teninizin ilk günkü parlaklığına kavuşturmaktadır. Bunlarla birlikte Farmasi Dr. C. Tuna aynısefa yağı yüz kremi, cildinizde önceden oluşmuş yara ve kesik izlerine de iyi gelmektedir. Cildinizi dış etkenlere karşı koruyarak teninize koruyucu bir katman oluşturan Farmasi nemlendirici kremi, cildinizin zarar görmesine engel olmaktadır. Sizi Güneşin zararlı uV ışınlarına karşı Farmasi Dr. C. Tuna aynısefa yağı yüz kremi, korumaktadır.

Farmasi Dr. C. Tuna Aynısefa Yağı Yüz Kremi Kullanıcı Yorumları

👤 Şaşırtıcı derecede beğendim, bu fiyata bu kalite harika. Dokusu tüm ciltlere uygun hafif ve kolay sürülür tarzda ama nemlendirmesi iyi, kokusu hafif çiçeksi, hoş. Güneş koruma faktörü olması da artı. Ama düşük, GKF 30 olsa beyaz ciltlere daha uygun olur. Genel olarak memnun kaldım, pratik ambalajıyla çantaya at ve çık. Nemlendirmesi çok iyi. Aşırı kuru ve pul pul olan bir cildim için ihtiyacım kadar nemlendiren bir krem bulmak zor ama bu sabah akşam kullanmak üzere idare ediyor. S.G.

👤 Nemlendiriyor ve uzun vadede iyileştirici özelliği var ürünün ml üstünde yazıyor lütfen açıklamayı okuyun devasa boyutlar beklemeyin ona göre alın arkadaşlar ben tavsiye ederim özellikle kuru ciltlere yağlı ciltlere ise çay ağacı olanı tavsiye ederim. El vücut yüz kremlerini çok beğenerek kullanıyorum. Her zaman tek tercihim çok güzel nemlendiriyor. A.G.

3. Farmasi Naturelle Nemlendirici Yüz Kremi - Sea Therapy

Farmasi Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi Naturelle
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Her cilt tipleri için uyumlu olan Farmasi Naturelle nemlendirici yüz kremi, kullanım sonrasında yüzünüzde yağlanma yapmamaktadır. Farmasi Naturelle nemlendirici yüz kreminin formülü içerisinde bulunan su yosunu ekstresi ve Aloe vera etkisiyle birlikte geliştirilmiştir. Yüzünüzde kadifemsi ve yumuşacık bir his bırakan Farmasi Naturelle Sea Therapy, cildinizde gün boyunca tazelik vermektedir. Deniz mineralleri içeren formülüyle birlikte yüzünüzde ferah bir his oluşturan Farmasi Naturelle nemlendirici yüz kremi, bunlarla birlikte cildinizde çok hoş bir koku bırakmaktadır.

Farmasi Naturelle Nemlendirici Yüz Kremi - Sea Therapy Kullanıcı Yorumları

👤 İndirimden almıştım gayet kaliteli ürün yorumlardan okuduğum kadarıyla daha küçük bekledim ama beklediğimden daha büyük ürün geldi çok güzel nemlendiriyor gün boyu kremi tekrar sürmenize gerek yok tavsiye ederim. F.N.T.

👤 Ürünü temizlenmiş ve gül suyu ile tonik yaptığım cildime sabah ve akşam sürüyorum. Sivilcelenme sorunu yapmadı, yağlı his de bırakmadı güzel emiliyor. Bu paraya alabileceğiniz en iyi ürünlerden biri. B.A.

4. Farmasi Argan Oil Argan Yenileyici El ve Vücut Losyonu

Farmasi Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi Argan Oil
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Argan yağının nemlendirici özelliği sayesinde cildinizi besler ve yumuşak kalmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda paraben içermeyen ürünün kullanım sonrası ortaya çıkan güzel kokusunu burnunuzda hissedin.

Farmasi Argan Oil Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün çok güzel, kuru cildi çok güzel nemlendiriyor, kayınvalideme aldım, çok memnun kaldı, onun cildi çok kuru oldu İçin en güzel losyonu bu oldu, hiç kuruluk bırakmıyor. A** K**.

👤 Kokusunu çok beğendim hızlı kargo için teşekkürler. R** E**.

5. Farmasi Naturelle Coconut Hindistan Cevizli El ve Vücut Losyonu

Farmasi Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi Coconut
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Gün boyu elinizi ve vücudunuzun kalan diğer kısımlarını nemli tutabilmektedir. Farmasi’nin bu nemlendirici losyonu tüm cilt tiplerine uygun olarak üretilmiştir. Dilediğiniz an kullanabileceğiniz ürünün hoş kokusuna bayılacaksınız.

Farmasi Naturelle Coconut Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün beklediğim gibi geldi kargoda çok iyiydi teşekkürler. A** Z**.

👤 Denemelik almıştım beğendiğim için yeniden sipariş vermeye karar verdim. K** H**.

6. Farmasi Wınter El Kremi Kiraz Çiçeği

Farmasi Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi Winter
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Farmasi Wınter kiraz çiçeği özlü nemlendirici kremi, soğuk havalara adeta meydan okuyarak cildinize tam koruma sağlamaktadır. Karma ve yoğun bir cilde sahip olsanız dahi Farmasi Wınter kiraz çiçeği özlü nemlendirici kremi kolayca emilerek cildinizin en alt katmanlarına kadar nüfuz edebilmektedir. Güçlü nemlendiricili etkisi sayesinde cildinizin parlak ve ipeksi görünmesine olanak sağlayan Farmasi Wınter kiraz çiçeği özlü nemlendirici kremi, cildinizin eski güzelliğine kavuşmasına yardımcı olmaktadır. Kiraz çiçeğinin özüyle harmanlanmış eşsiz formülüyle kullanım sonrasında cildinizde eşsiz bir koku bırakmaktadır.

Farmasi Wınter El Kremi Kiraz Çiçeği Kullanıcı Yorumları

👤 Gerçekten kokusunu efsane bir şey sırf kokusu için bile alırım. Kiraza bayılıyorum bu nemlendirici kremi yiyesim geliyor kokusu yüzünden efsane ötesi bir şey kışın özellikle elime sürüyorum sabahtan akşama kadar nemli kalıyor cildim hem kokusu hem de nemlendiricili etkisi beni mest etti diyebilirim. Kesinlikle kullanmanızı öneriyorum. E.Y.

👤 Herhangi bir sivilce falan yapmadı bende cildim çok yağlı değil ama çok da kuru değil orta yani 2 aydır kullanıyorum henüz bir yan etki yapmadı sivilce yapmamasına çok sevindim kokusu ama gerçekten çok efsane harika kremi sürdükten sonra mis kokuyorum kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. S.Ş.

7. Farmasi Dr. C. Tuna Age Reversist Nemlendirici Yüz Kremi

Farmasi Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi Reversist
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Vücudunuzda oluşan çizgileri veya kırışıklıkları nemlendirerek ortadan kaldıran Farmasi, cildinizin nem seviyesini dengelemektedir. Tüm ciltlere uygun olarak geliştirilen ürünün kullanımdan sonra 6 saat boyunca etkisi devam etmektedir. Dermatolojik olarak onaylanan kremi günde iki kere kullanabilirsiniz.

Farmasi Dr. C. Tuna Age Reversist Kullanıcı Yorumları

👤 İnanılmaz güzel, sürekli kullanıyorum ve gerçekten faydalı bir ürün. A** A**.

👤 Yeni kullanmaya başladım. hafif yagsiz bir urun. sevdim .umarim bir fark gorurum. S** K**.

8. Farmasi Dr.c.Tuna Whıte Correct Cilt Aydınlatıcı Krem

Farmasi Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi Correct
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Solmuş ve bitkin düşmüş cildinize bir mucize gibi gelen Farmasi Whıte Correct kremi, cildinizin renk tonunu eşitlemeye yardımcı olmaktadır. Yüzünüzün daha parlak ve enerjik görünmesine olanak sağlayan Farmasi Whıte Correct cilt aydınlatıcı nemlendirici kremi, bunlarla birlikte cildinizde ki nem seviyesini de dengelemektedir. Aynı zamanda Farmasi Whıte Correct cilt aydınlatıcı nemlendirici kremi, cildinizi dış etkenlerden koruyarak cildinizin sağlıklı kalmasına yardımcı olmaktadır.

Farmasi Dr.c.Tuna Whıte Correct Cilt Aydınlatıcı Krem Kullanıcı Yorumları

👤 Efsane bir ürün gerçekten özellikle sabunu çok iyi Maske gibi cildi arındırıyor kremi de çok güzel cildime ışıltı geldi be beyazlatıyor uzun süre kullanıldığı taktirde işe daha fazla yarayacağını düşünüyorum. Tavsiye ederim arkadaşlar. S.N.Ö.

👤 Genel olarak çok başaralı bir ürün. Özellikle nemlendirmesi başaralı bu konuda memnun kaldım. Henüz 1 haftadır kullanıyorum ama herhangi bir yan etki görmedim ilk kullanımda cildimin beyazlayıp temizlendiğini hatta ışıldadığını hissettim. Yalnız cilt bakımı bir bütündür kızlar, vegan, parabensiz non komodojenik kozmetik ürünleri kullanıp doğal beslenmekle birleşince cilt de güzelleştiğini düşünüyorum. C.A.

9. Farmasi Sea Therapy Yosun Aloe Vera Nemlendirici El ve Vücut Losyonu

Farmasi Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi Sea Therapy
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Cildinizin yumuşamasını ve güzel kokmasını istiyorsanız bu losyon tam size göre. Paraben içermeyen ürün vücudunuzu gün boyu nemli tutarak kurumasını engeller. Bu sayede kırışıklık ve çizgiler en aza inmektedir.

Farmasi Sea Therapy Kullanıcı Yorumları

👤 Bu ürünü çok seviyorum. Özellikle pilingten sonra açılan gözeneklere nem ve ferahlık veriyor. 2 kutu bitirdim. Parlaklık ve sağlıklı bir görünüş veriyor. Özellikle kuru çiller için tavsiyedir. Nemi hapsediyor ve gün boyu nemli hissettiriyor. Z.L.

👤 Ürün içeriğini incelesim ve gerçekten tamamen aloe vera suyu içerdiği için aldım. Cildimdeki kuru bölgelere uyguluyorum, sabah kalktığımda kuruluk tamamen kaybolmuş oluyor ve kuruluk tekrarlamıyor. Güvenle alınabilir. G.G.

10. Farmasi Naturelle Zeytinyağlı El Kremi

Farmasi Nemlendirici Krem

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi Naturalle
Nemlendirici Krem
Aradığın
Fiyatı Gör

Zeytinyağı özleriyle geliştirilmiş olan Farmasi Naturelle nemlendiricili el kremi, cildinizi besler ve yumuşatır. Kullanım sonrasında cildinizde kadifemsi yumuşaklık bırakan Farmasi Naturelle nemlendiricili el kremi teninizi yeniden canlandırmaktadır. Cildiniz tarafından kolayca emilerek cilt yüzeyinde yağlı bir his bırakmamaktadır.

Farmasi Naturelle Zeytinyağlı El Kremi Kullanıcı Yorumları

👤 Kocaman bir ürün ve gerçekten kuru ciltler için efsane güzel nem veriyor. Ben yanaklarıma ne yapsam da kuruluğunu kolay kolay gideremiyordum bu ürün gerçekten çok güzel nemlendiriyor, cildiniz kuru ise kesinlikle almalısınız. P.Ş.

👤 Çok kuru bir cildim var banyo sonrası gerilirdi mutlaka yağlı krem sürmem gerekirdi ama sonra burun kenarlarımda sivilce çıkıyordu bu kremde böyle bir şey yaşamadım hemen emiliyor ve nemli kalıyor yumuşacık Fiyatı çok iyi uygun kaliteli. İ.Ç

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Bioderma Nemlendirici KremlerKuru Ciltler için Nemlendiriciler

Farmasi Nemlendirici Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Cildinizin kurumasını engelleyen ve güzel kokmasını sağlayan Farmasi nemlendiricilerine gelen soruları yanıtladık. İşte Farmasi nemlendirici hakkında sıkça sorulan soruları.

Farmasi nemlendirici nasıl kullanılır?

Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 sefer vücudunuza uygulayabilirsiniz.

Farmasi nemlendirici nedir?

Farmasi'nin nemlendirici kremleri cildi ferahlatır ve oluşan kızarıklıkların önüne geçmektedir.

En güzel farmasi yüz ve nemlendirici kremleri hangileridir?

1. Farmasi Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı Yüz Kremi
2. Farmasi Dr. C. Tuna Aynısefa Yağı Yüz Kremi
3. Farmasi Naturelle Nemlendirici Yüz Kremi - Sea Therapy
4. Farmasi Argan Oil Argan Yenileyici El ve Vücut Losyonu
5. Farmasi Naturelle Coconut Hindistan Cevizli El ve Vücut Losyonu
6. Farmasi Wınter El Kremi Kiraz Çiçeği
7. Farmasi Dr. C. Tuna Age Reversist Nemlendirici Yüz Kremi
8. Farmasi Dr.c.tuna Whıte Correct Cilt Aydınlatıcı Krem
9. Farmasi Sea Therapy Yosun Aloe Vera Nemlendirici El ve Vücut Losyonu
10. Farmasi Naturelle Zeytinyağlı El Kremi

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.