Romantizm ve Dram Dolu En İyi 7 Fahriye Evcen Filmi Önerisi

Fahriye Evcen filmlerini sizler için bu içeriğimizde listeledik. İşte en iyi Fahriye Evcen Filmleri…
Romantizm ve Dram Dolu En İyi 7 Fahriye Evcen Filmi Önerisi

Sinemanın Güzel Yüzü Fahriye Evcen’in En İyi Filmleri

Sinema sektörünün güzel yüzü Fahriye Evcen şimdiye kadar rol aldığı dram ve aşk filmleri türünde üstün bir performans göstermiş, gereken duyguyu izleyicilere aktarabilmiştir. Ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in en iyi filmlerini listeledik. İşte sinema kariyerinin henüz daha başlarında sayılan Fahriye Evcen'in en iyi 7 filmi...

Fahriye Evcen Filmleri;

7. Sonsuz Aşk (2017) – IMDb: 6.1

fahriye evcen

Aşk filmlerinin vazgeçilmez yıldızı Fahriye Evcen Türkiye’nin bir başka yakışıklı aktörü Murat Yıldırım ile birlikte bu filmin başrolünde yer almışlardır. Zeynep ve Can farklı dünyaların insanı olan birbirinden habersiz iki gençtir. Ancak kaderin onları bir araya getirmesi beraberinde Sonsuz bir aşkı da getirecektir. Film hem senaryosu hem de muhteşem oyunculuk performansıyla en iyi Fahriye Evcen filmlerindendir. Türk dram filmleri arasında oldukça başarılı bir yapım olan Sonsuz Aşkı, Fahriye Evcen oyunculuğu görmek isteyenlerin kesinlikle listelerine eklemesi gereken bir film.

Tür: Dram, Romantik

Yönetmen: Ahmet Katıksız

Oyuncular: Fahriye Evcen, Murat Yıldırım, Fatih Al

Fragman

Sonsuz Aşk Benzeri Filmler;

  • Aşk Sana Benzer (2015) IMDb: 3.8
  • Evim Sensin (2012) IMDb: 5.0
  • Senden Bana Kalan (2015) IMDb: 6.6

6. Aşk Sana Benzer (2015) – IMDb: 3.8

fahriye evcen

Türk aşk film önerileri listesinde de yer alan son yılların en çok izlenen yapımlarından olan "Aşk Sana Benzer" filminin hikayesi Ege’de bir balıkçı kasabasında geçmektedir. Ali’nin yaşadığı kasabaya gelen esrarengiz bir kız herkesin dikkatini çekmiştir. Ancak Ali ve Deniz’in karşılaşması kısa sürede büyük bir aşka döner. Dillere destan olan bu aşk hikayesi kasabanın dışına dahi ulaşır. Ancak günün birinde Deniz’in geçmişi onları bulur ve bu büyük aşkın karşısına dikilir. Yönetmen Taner Elhan imzalı filmin oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Selim Bayraktar ve Yavuz Bingöl gibi ünlü isimler yer almıştır.

Tür: Romantik, Dram

Yönetmen: A. Taner Elhan

Oyuncular: Fahriye Evcen, Burak Özçivit, Selim Bayraktar

Fragman

Aşk Sana Benzer Tarzı Filmler;

  • Evim Sensin (2012) IMDb: 5.0
  • Kardeşim Benim 2 (2017) IMDb: 4.5
  • Su ve Ateş (2013) IMDb: 6.1

5. Takiye: Allah Yolunda (2010) – IMDb: 5.3

fahriye evcen

Filmde anlatılan hikaye Avrupa’da yaşayan Müslüman bir ailenin ve onlar gibi bir çoğunun daha tüm birikimlerini İslami Yatırım Şirketi adı altında kurulan JİMPA’ya kaptırmalarını konu edinmiştir. Bu olaya ön ayak olan Metin ilk para yatıranlardan biri olup yakın çevresini de ikna eden kişidir. Parasını kaptıran herkes Metin’i suçlayınca o da bu işin sorumlularını bulmak için bir yolculuğa çıkar. Ancak bu yolculuk sırasında öğrendikleri onu büyük bir şoka uğratacaktır. Fahriye Evcen’in Sevde Aksu karakterine hayat verdiği filmin yönetmenliğini Ben Verbong yapmıştır.

Tür: Dram

Yönetmen: Ben Verbong

Oyuncular: Stipe Erceg, Susan Anbeh, Erhan Emre

Fragman

Takiye: Allah Yolunda Benzeri Filmler;

  • Cinar Agaci (2011) IMDb: 6.2
  • Aşk Tutulması (2008) IMDb: 5.5
  • Sinyora Enrica ile Italyan Olmak (2010) IMDb: 6.7

4. Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak (2010) – IMDb: 6.7

fahriye evcen

Başarılı yönetmen Ali ilhan imzalı filmin oyuncu kadrosunda Claudie Cardinale, İsmail Hacıoğlu ve Fahriye Evcen rol almıştır. Henüz genç yaşta kocasını kaybeden Sinyore Enrica kendisine erkekleri yasaklamıştır. Yıllarca bu durum sürüp giderken yağmurlu bir gece de tanıştığı Türk genci Ekin hem kendi hem de Sinyore’nin hayatını tümüyle değiştirecektir. Filmde Fahriye Evcen Sinyore Enrica’nın gençlik dönemini canlandırmaktadır. Komedi filmleri türü ile aşk filmleri türünün karşımı harika bir yapım.

Tür: Dram, Komedi

Yönetmen: Ali İlhan

Oyuncular: Claudia Cardinale, İsmail Hacıoğlu, Fahriye Evcen

Fragman

Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak Benzeri Filmler;

  • Bizim Büyük Çaresizliğimiz (2011) IMDb: 6.8
  • Anlat Istanbul (2005) IMDb: 7.4
  • Sinav (2006) IMDb: 6.5

3. Aşk Tutulması (2008) – IMDb: 5.6

fahriye evcen

Romantik aşk filmleri seven okurımız için uzun süre hafızlardan çıkmayacak bir Türk filmi ile devam ediyoruz. “Aşk Tutulması”  filminin başrolünde Tolgahan Sayışman ve Fahriye Evcen’in rol aldığı romantik komedi türünde bir filmdir. Ünlü yönetmen Murat Şeker imzalı filmin konusu genç ve güzel bir kıza aşık olan delikanlı Uğur bir yandan da Fenerbahçe’ye sevdalıdır ve bu iki farklı duygu Uğur’un aşkına ağır gelecektir. Filmde Tolgahan Sayışman ve Fahriye Evcen’in müthiş uyumunu görüyoruz.

Tür: Komedi, Romantik

Yönetmen: Murat Şeker

Oyuncular: Tolgahan Sayışman, Fahriye Evcen, Tim Seyfi

Fragman

Aşk Tutulması Benzeri Filmler;

  • Ask geliyorum demez (2009) IMDb: 5.1
  • Evim Sensin (2012) IMDb: 5.0
  • Ölene Kadar (2017) IMDb: 7.2

2. Cennet (2008) – IMDb: 4.9

fahriye evcen

Başrolünde Engin Altan Düzyatan ve Fahriye Evcen’in rol aldığı dram filminin yönetmenliğini Biray Dalkıran üstlenmiştir. Küçük yaşlarda annesini kaybeden Can aynı zamanda akıl sağlığınıda kaybetmiş ve yaşıtlarından zeka olarak çok daha geride kalır. Hayatını bu şekilde yaşayan Can her gün hayal dünyasında annesiyle yan yana olur ve bu şekilde 29 yaşına kadar gelir. Dertsiz tasasız yaşadığı bu cennetin içinde adeta kaybolan Can hayal ettiği dünyada yeni bir kızla görüşmeye başlar. Dram dolu bu filmin yönetmenliğini Biray Dalkıran yapmıştır.

Tür: Dram

Yönetmen: Biray Dalkıran

Oyuncular: Fahriye Evcen, Aytaç Ağırlar, Engin Altan Düzyatan

Fragman

Cennet Benzeri Filmler;

  • Çalikusu (2013–2014) IMDb: 7.4
  • Araf (2006) IMDb: 2.4
  • Ve Panayır Köyden Gider (2015) IMDb: 4.9

1. Evim Sensin (2012) – IMDb: 5.0

evim sensin

Ünlü Sanatçı ve sinema oyuncusu Özcan Deniz’in hem yazıp hem yönetip hem de başrolünde yer aldığı filmde Fahriye Evcen ile birlikte oynamışlardır. Dram dolu güzel bir aşk filmi olan Evim Sensin oyunculuk performansları, senaryo ve film müzikleri ile izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Filmin konusu her ikisi de yaralı hayatlarıyla acı çekmekte olan İskender ve Leyla tesadüf eseri yanışırlar ve hem birbirlerinin yaralarını sararlar hem de birbirlerine ev, sığınacak yer olurlar.  Ancak yaşanan bazı olaylar bu mutlu günleri sona erdirecek gibidir.

Tür: Romantik, Dram

Yönetmen: Özcan Deniz

Oyuncular: Fahriye Evcen, Özcan Deniz, Özay Fecht

Fragman

Evim Sensin Benzeri Filmler;

  • Su ve Ateş (2013) IMDb: 6.1
  • İkinci Şans (2016) IMDb: 5.7
  • Sevimli Tehlikeli (2015) IMDb: 6.1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum