Cüretkar Sahneleriyle Hazzı Dolu En İyi 15 Erotik Dizi 2024

Cüretkar sahneleri sayesinde izlerken hazzınızı doruklara çıkartmayı başarabilecek en iyi erotik dizilerini sizler için derledik.
Cüretkar Sahneleriyle Hazzı Dolu En İyi 15 Erotik Dizi 2024

Cüretkar sahneleri ile insanları baştan çıkartabilen tüm erotik dizileri sizler için derledik. Kadrolarında barındırdıkları oyuncuların sergilemiş olduğu haz dolu sahneler ile ekranlara sizleri kilitleyecek tüm diziler sitemizde listelendi. En iyi erotik dizileri izlerken kendi içinizde de bir haz dalgası hissedeceksiniz. 

İşte en iyi 15 erotik dizi... 

1. Holy Family

Erotik Diziler
Sadece birbirlerinden değil tüm çevreden şok edici sırlar saklayan bir aile, Madrid’de her şeye sıfırdan başlar. Lakin kaderin onlar için çok daha deli bir planı vardır. Yeni kurdukları ilişkiler onların planlarının bozulmasına ve geçmişlerinin peşlerine yeniden düşmesine neden olmaya başlar.

TürDram
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenManolo
Caro
OyuncularNajwa
Nimri
Alba
Flores
Alex
Garcia

2. Conversations with Friends

Erotik Diziler
Dublinli üniversite öğrencisi olan Frances ve Bobbi ile evli bir çift olan Melissa ve Nick karşı karşıya gelerek aralarında bir bağ kurmaya başlarlar. Bu bağ eş değişimlerinden, ilginç grup aktivitelerine kadar her şeyi ortaya sunmaya başlar.

TürDramRomantik
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAlice
Birch
OyuncularAlison
Oliver
Sasha
Lane
Joe
Alwyn

3. Clark

Erotik Diziler
Stockholm sendromu kavramının ortaya çıkmasının altındaki nedeni hiç düşündünüz mü? Suç kariyerine 1960’alarda başlayan ve çağdaş İsveç tarihinin en büyük tartışmalı kişilikler haline gelmiş olan Clark, uyuşturucu kaçakçılığı, cinayete teşebbüs, saldırı, hırsızlık ve daha fazlası için suçlanmaktadır. Hayatının yarısından fazlasını parmaklıklar arasında geçiren Clark, 1970’lerde gerçekleştirdiği başarısız banka soygunu ile Stockholm Sendromu kavramının ortaya çıkmasına neden olur.

TürAksiyonKomediSuç
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJonas
Akerlund
OyuncularBill
Skarsgard
Vilhelm
Blomgren
Alicia
Agneson

4. The Marked Heart

Erotik Diziler
Simon’un karısı, kalbini çıkarmek ve zengin bir adamın karısı olan Camila’ya nakletmek için öldürülür. Bu durum karşısında intikam peşinde koşan Simon, kendini organ kaçakçılığının tehlikeli sularından bulur. İntikam alması gereken kişileri deli gibi ararken, kader öldürülen karısının kalbi sayesinde hayatta kalmayı başaran Camila’ya Simon’u karşı karşıya getirir. İkilinin arasındaki beklenmedik çekim ise her şeye beden olmaya başlar.

TürDramGerilim
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2022
Yönetmen-
OyuncularMichel
Brown
Ana Lucia
Dominguez
Margarita
Munoz

5. Only for Love

Erotik Diziler
Deusa ev Tadeu birbirlerine sıkıldıklam aşıklardır. İkili So se for por amor isminde bir grup kurmakta kararlıdırlar. Lakin başarılı olmak üzere attıkları her adımda çevrelerindeki insanlar onların başarılı olmalarına izin vermemeye başlarlar ve Deusa solo kariyere başlama teklifleri alır. Farklı yollar izlemeye başlayan ikilinin ilişkileri sallanmaya başladığında ise grup için yeni bir solist aranmaya başlar.

TürDramMüzikal
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenLuciano
Patrick
OyuncularClarissa
Müller
Bruno
Fagundes
Laila
Garin

6. Toy Boy

Erotik Diziler
Genç bir striptizci olan Hugo, işlemediği bir suç sayesinde suçlanması ile tüm hayatı alt üst olur. Bir sabah sevgilisi Macarena’nın kocasının cesedinin yanında uyanmış olan Hugo, adamı öldürme suçundan on beş koca yıl hapse mahkum edilir. Yaşanılan hiçbir şeyi hatırlamayan Hugo yine de adamı öldürmediğine emindir. Hapiste geçen 7 yılın ardından davayı yeniden açmayı teklif eden bir avukat ile işleri farklılaştırmaya başlarlar.

TürAksiyonMaceraSuç
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenCesar
Benitez
Juan Carlos
Cueto
OyuncularJesus
Mosquera
Cristina
Castano
Maria
Pedraza

7. Sex Life

Erotik Diziler
Billie iyi bir anne ve eştir. Cooper ile evlenmeden önceki hayatında bambaşka bir kadın olan Billie, artık iki küçük çocuğuyla günlük aile hayatına bağlı bir yaşam sürüyor olsa da geçmişini özlemektedir. Özellikle eski sevgilisi olan Brad ile olan ilişkisine hasret duyan Billie’nin hayatı, eski sevgilisinin yeniden gün yüzüne çıkması ile değişmeye başlar.

TürKomediDramRomantik
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenStacy
Rukeyser
OyuncularSarah
Shahi
Mike
Vogel
Adam
Demos

8. Elite

Erotik Diziler
Las encinas, İspanya’nın en seçkin okullarından birisidir. Ülkede yaşanmış olan büyük bir deprem nedeniyle birçok okul yıkılmıştı ve açıkta kalmış olan çocuklar diğer okullara dağıtılmaya başlanmıştı. İşçi sınıfına ait olan üç öğrenci Las Encinas’a yerleşmişti ve zengin öğrenciler ile büyük bir çatışma içine gitmeye başlamışlardı.

TürSuçDramGerilim
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenCarlos
Montero
Dario
Madrona
OyuncularOmar
Ayuso
Ivan
Mendes
Maribel
Verdu

9. Bridgerton

Erotik Diziler
Dizimizin ilk sezonunda güçlü Bridgerton ailesinin büyük kızı Daphne’nin rekabetçi evlilik piyasasına nasıl girdiğini tüm gözleriniz ile görebilirsiniz. İkinci sezonunda ise Daphne’nin ağabeyinin piyasaya adım atışına şahit olacaksınız. Lakin Lady Whistledown gazetesi ile kraliçenin de olmak üzere herkesin zihnini bulandırmaya devam etmektedir.

TürDramTarihRomantik
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenChris van
Dusen
Shonda
Rhimes
OyuncularPhoebe
Dynevor
Jonathan
Bailey
Simone
Ashley

10. Valeria

Erotik Diziler
Yazar olan Valeria, kariyerinde de evliliğinde de sorunlar yaşayan bir kadındır. Kocası ile sıkıntılı süreçten geçen Valeria yazarlık kariyerini de devam ettirememektedir. Hayatını yoluna sokması için Valeria ne yapacağını bilemezken Carmen, Lola ve Nerea isminde üç yakın arkadaşına sığınmaya başlar.

TürMaceraKomediDram
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenMaria Lopez
Castano
OyuncularDiana
Gomez
Silma
Lopez
Paula
Malia

11. You

Erotik Diziler
Joe, New York’lu bir kitapçı çalışanıdır. Günün birinde kitapçıya gelen Beck, Joe’nun tüm dikkatini çekmeye başlar. İlk görüşte Beck’e aşık olan Joe onu elde etmek için teknolojinin tüm nimetlerini kullanmaya başlar ve Beck’e karşı büyük bir takıntı içgüdüsü beslemeye başlar. Joe’nun bu takıntılı hali işleri daha da kötüye sürüklemeye başlar.

TürSuçDramRomantik
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenGreg
Berlanti
Sera
Gamble
OyuncularPenn
Badgley
Elizabeth
Lail
Ambyr
Childers

12. Shameless

Erotik Diziler
Toplam 6 kişilikten oluşan bir ailenin büyüğünden küçüğüne her bir üyesi birbirinden pis suça bulaşmaktadır. En büyük kardeş olan Fiona’nın ayakta tutmaya çalıştığı ailesini, her geçen gün biraz daha uçuruma sürükleme sorunu ile yüzleşirken işleri düzeltmek üzere hareket edilmeye devam edilir.

TürKomediDram
IMDb8,6
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenPaul
Abbott
OyuncularWilliam
H. Macy
Shanola
Hampton
Emmy
Rossum

13. Master of Sex

Erotik Diziler
İnsan cinselliğini çevreleyen bilimden de büyülenmiş olan doğurganlık cerrahi ve uzmanı Dr. William Howell Masters’in Washington Üniversitesi’nde yağmış olduğu araştırma ile işler değişmeye başlar. Dr. William’ın ortağı Virginia ile tanıştığında ise işler birbirinden hızlı cinsel çekime dönüşmeye başlar.

TürDramRomantik
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenMichelle
Ashford
OyuncularMichael
Sheen
Lizzy
Caplan
Caitlin
Fitzgerald

14. Sex Education

Erotik Diziler
Oldukça içine kapanık olan Otis, okulun en ezik tiplerinden birisidir. Seks terapisti olan annesi ve babası sayesinde seks hakkında fazlaca bilgisi olan Otis, bu bilgiyi okulun sıra dışı kızı Maeve’in teklifi ile kullanmaya başlarlar. Otis ve Maeve artık iş ortağı ve insanların sorunlarını çözmeye odaklanmış olan birer terapistlerdir.

TürKomediDram
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenLaurie
Nunn
OyuncularAsa
Butterfield
Gillian
Anderson
Emma
Mackey

15. Dark Desire

Erotik Diziler
Prestij sahibi olan bir avukat olan ve üniversite profesörü Alma, yargıç olan Leonardo evlidir. Alma’nın arkadaşının boşanmasını atlatmak üzere yardımcı olmak için hafta sonu bir geziye çıkma kararı verirler. Genç kadının hayatı, gezi sırasında 23 yaşındaki Dario adında bir adam ile tanışır ve bu tanışma ile işler tamamen değişmeye başlar. Uzun süredir yaşamadığı duyguları yeniden yaşamaya başlayan Alma, kocası ve kızının yanına geri döndüğünde her şeyi bırakma kararı alır lakin işler onun düşündüğü gibi gitmez.

TürDramGizemGerilim
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenLeticia
Lopez-Margalli
OyuncularMaite
Perroni
Erik
Hayser
Alejandro
Speitzer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.