En İyi ve Güvenilir Alışveriş Siteleri

Siz değerli okurlarımız için birbirinden kaliteli alışveriş sitelerini araştırdık, liste halinde sunduk. İşte en iyi e-ticaret siteleri;
En İyi ve Güvenilir Alışveriş Siteleri

En güvenilir e-ticaret siteleri, güçlü altyapıları, şeffaf iş politikaları ve müşteri odaklı hizmet anlayışlarıyla öne çıkar. Bu siteler, online alışverişin hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlamak adına teknolojiyi etkili bir biçimde kullanarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak için çaba harcarlar. Dijital alanda sektörün öncüsü konumundaki alışveriş siteleri kullanıcılarının en hızlı ve kolay şekilde alışveriş yapabilmesi için uğraşır.

En Güvenilir E-Ticaret Siteleri

Uygun fiyatlı olmalarıyla, çeşitli kampanyalarıyla, güvenli alışveriş deneyimi yaşatmalarıyla ve tüketiciye geniş ürün yelpazesi sunmalarıyla bilinen E-ticaret siteleri günümüzün en çok tercih edilen alışveriş yöntemidir. Her E-ticaret sitesi güvenilirliği ve müşteri memnuniyetini sağlayamadığından kullanıcılar en güvenilir e-ticaret sitelerini araştırmışlardır. Bu yazımızda da sizler için oluşturduğumuz alışveriş sitelerine göz atabilir, güvenilir ve ucuz alışverişin keyfini çıkartabilirsiniz.

İşte en iyi alışveriş siteleri;

1. Hepsiburada

hepsiburada.webp

1998'de kurulan Hepsiburada, Türkiye'nin online alışveriş sahnesine öncülük eden platformlardan biridir. Birçok kez "Yılın En İyi Online Alışveriş Platformu" ödülüne layık görülen şirket, %17'lik pazar payıyla Türkiye'nin ikinci büyük online alışveriş platformu konumundadır. Başlangıçta kendi depolarından ürün tedarik eden firma, zaman içinde Pazaryeri modeline geçerek Hepsiburada platformu içindeki mağazalarda satış yapma olanağı sunmuştur. Bu strateji, Hepsiburada'nın pazar payını önemli ölçüde artırmıştır.

2021 itibariyle platformda faaliyet gösteren mağaza sayısı, bir önceki yıla kıyasla %68'lik bir artışla 75 binin üzerine çıkmıştır. Online ticaretin hızla gelişen bir sektör olduğunu gösteren etkileyici bir istatistik olarak karşımıza çıkmaktadır. Hepsiburada'nın aylık ziyaret sayısı 246 milyonun üzerindedir ve platform üzerinden gerçekleşen işlem sayıları yıllık bazda 53,5 milyon sipariş adedine ulaşarak büyük bir işlem hacmi oluşturmuştur.

2. Amazon Türkiye

amazon-turkiye.webp

Amazon, yurt dışı merkezli kökenlerine rağmen Türkiye pazarında oldukça etkileyici bir varlık gösteriyor. Sunduğu uygun fiyatlar, kaliteli paketleme, hızlı teslimat ve geniş ürün yelpazesi ile birçok müşteriyi kendine çekmeyi başarmıştır. Müşteri hizmetleri konusundaki yüksek kalite de Amazon'un tercih edilme nedenlerinden biridir.

Amazon.com.tr üzerinde düzenlenen zaman zaman büyük indirimler, diğer sitelerle karşılaştırıldığında gerçekten önemli fiyat avantajları sunmaktadır. Firmanın en dikkat çekici özelliklerinden biri ise Prime hizmetidir. Aylık uygun bir ücret karşılığında kargo ücretlerini sıfırlamanın yanı sıra Prime Video ve Prime Gaming gibi dijital içerik platformlarına erişim imkanı sunması, müşterilere kapsamlı bir avantaj sağlamaktadır. Amazon Türkiye, bu özellikleriyle en iyi online alışveriş siteleri arasında öne çıkmaktadır.

3. Trendyol

trendyol.webp

2010 yılında kurulan Trendyol.com, Türkiye'nin e-ticaret sahnesinde hızla büyüyen ve lider firmalardan biri olarak öne çıkıyor. Türkiye'nin ilk en iyi alışveriş sitelerinde ilk sıralarda yer alan Trendyol, 10 milyar doların üzerinde bir değere sahip olarak ülkemizde bir ilki gerçekleştiriyor. Dünya genelinde sınırlı sayıda firmanın elde ettiği bir başarılardan çoğuna Trendyol'un da sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Trendyol, geniş ürün yelpazesiyle hemen hemen her kategoride indirimli ürünler sunan bir platform olarak öne çıkıyor. Marka, kendi geliştirdiği Trendyol etiketine sahip ürünleri de uygun fiyatlarla tüketicilere sunarak kendini daha da güçlendirmiştir. Sürekli gelişen bir yapıya sahip olan Trendyol, ülkemizde en güvenilir online alışveriş siteleri arasında önemli bir konumda bulunmaktadır.

4. N11

n11.webp

2013 yılında kurulan N11, birçok satıcı firmanın bir araya geldiği bir platform olarak online alışveriş dünyasında önemli bir yere sahiptir. 23 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısıyla, N11.com'un ne kadar büyük ve güvenilir bir alışveriş platformu olduğunu gösteren etkileyici bir kullanıcı tabanına sahiptir.

Her sene 11 Kasım tarihinde düzenlenen 11.11 indirimleriyle öne çıkan N11.com, bu dönemde birçok ürünü uygun fiyatlarla sunarak tüketicilere cazip fırsatlar sunmaktadır. Ayrıca, genellikle araba çekilişi gibi özel etkinliklerle bu indirimleri daha da özel kılmaktadır. N11.com, geniş ürün kataloğu ve başarılı hizmetiyle Türkiye'nin en büyük alışveriş sitelerinden biri olarak uzun süredir kullanıcıların vazgeçilmez tercihleri arasında yer almaktadır.

5. PttAVM

pttavm.webp

PttAVM, PtteM Teknoloji ve Elektronik Hizmetleri A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren bir e-ticaret platformudur. 2012 yılında Türkiye'nin köklü kuruluşlarından PTT'nin iştiraki olarak hayata geçirilen PttAVM, 2 asırlık PTT güvencesiyle teknoloji ile buluşan bir nokta olarak öne çıkmaktadır. Geniş kargo ağı, bilgi birikimi ve tecrübesiyle PttAVM, güven unsurunu ön planda tutarak Türkiye'nin gelişen e-ticaret sektöründe önemli bir değer haline gelmiştir.

PtteM Teknoloji ve Elektronik Hizmetleri A.Ş., temel değerleri olan güven, birlik ve bütünlük, anlayış, mükemmellik, sorumluluk ve yaratıcılık ilkesiyle hareket ederek, Türkiye'nin dört bir yanından binlerce tedarikçisi ve geniş ürün yelpazesi ile her ihtiyaca hitap etmektedir. Engelsiz PttAVM hizmeti ile işitme engelli vatandaşlara online alışveriş imkanı sunan PtteM, kullanıcılarına "güvenli satış" prensibini benimseyerek hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini öncelikli görev olarak kabul eden PttAVM, yaratıcı satış modelleri ve kaliteli hizmetiyle çeşitli ödüller de kazanmıştır.

6. Çiçek Sepeti

cicek-sepeti.webp

Çiçeksepeti, Türkiye'nin e-ticaret sahnesine 2006 yılında katılarak özgün bir bakış açısı sunmayı amaçlayan bir platform olarak kurulmuştur. Başlangıçta çiçek ve yenilebilir çiçek kategorilerinde faaliyet gösteren firma, zaman içinde bünyesine eklediği elektronik, ev & yaşam, kişisel bakım, süpermarket, kozmetik, moda, spor & outdoor, hobi, pet shop, ve takı & aksesuar gibi geniş bir ürün yelpazesiyle müşterilerine milyonlarca seçenek sunmaktadır. Çiçeksepeti, çalışanları, müşterileri ve iş ortakları için kalıcı değerler yaratma amacını benimseyerek her geçen gün büyümeye devam etmektedir.

Çiçeksepeti, 400'den fazla çalışanı ve 55.000'den fazla tedarikçisiyle büyük bir ekiple faaliyet göstermektedir. Teknoloji odaklı bir şirket olan Çiçeksepeti, liderlik vizyonu doğrultusunda online alışveriş deneyimini sürekli geliştirmek için çalışmaktadır. Tamamıyla Türk bir şirketi olan Çiçeksepeti, Türkiye'deki başarısını "Lolaflora" markasıyla uluslararası alana taşıyarak Meksika'da da hizmet vermektedir.

7. D&R

dr.webp

D&R, 1997 yılında Erenköy'de açtığı ilk mağazasıyla başlayan bir hikayenin bugün Türkiye genelinde 51 ilde 214 mağaza ile devam eden önemli bir kültür ve eğlence markasıdır. Markanın misyonu, insanların zihinsel özgürlüklerini destekleyerek kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve sınırları kaldıran bir platform olmaktır. D&R, kitaptan müziğe, film ve elektronik ürünlere, oyunlardan hobi malzemelerine kadar geniş bir yelpazede kültür ve eğlence ürünleri sunarak Türk toplumunun okuyan ve dinleyen bir toplum oluşumuna katkı sağlamaktadır.

Her geçen gün artan mağaza sayısıyla D&R, alışveriş sitesi üzerinden de müşterilerine kolay ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaktadır. Marka, tarihindeki köklü geçmişi, geniş ürün yelpazesi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla Türkiye'nin en çok sevilen deneyim markalarından biri olma hedefini sürdürmektedir.

8. İtopya

itopya.webp

2016 yılında kurulan İtopya, Türkiye'nin önde gelen bilgisayar perakendecilerinden biri olarak bilgisayar toplama, gaming notebooklar ve gaming ürünleri gibi teknolojik çözümleri kullanıcılara sunan bir markadır. "Bilişim Teknolojileri"nin kısaltması olan IT, markanın temel odak noktasını ifade ederken, turuncu renkli logo ise dinamik yapısını ve mutlu ekip mutlu müşteri prensibini simgeler.

İtopya, gelişmiş web sitesi özellikleri ve yenilikçi mağazacılık anlayışıyla Türkiye'nin bilgisayar sektöründeki liderlerinden biri olma yolunda ilerlemektedir. Toplama bilgisayarlar, oyun bilgisayarları ve diğer teknolojik ürünler konusundaki geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine çeşitli seçenekler sunarak, teknoloji tutkunlarının beklentilerini karşılamayı hedeflemektedir.

9. Morhipo

morhipo.webp

Morhipo, 2011 yılında Boyner Grup tarafından kurulan güvenilir bir alışveriş platformudur ve Türkiye'nin önde gelen güvenli alışveriş siteleri arasında yer almaktadır. Başlangıçta hazır giyim ve kıyafet odaklı olarak faaliyet gösteren Morhipo, ilerleyen yıllarda ürün yelpazesini ev-mutfak ve elektronik gibi binlerce kategoriye genişleterek kullanıcılarına çeşitli seçenekler sunmuştur.

Özellikle giyim sektöründe tercih edilen popüler alışveriş siteleri arasında yer alan Morhipo, üst seviye giyim markalarının ürünlerine erişim sağlayarak müşterilerine sezon ürünlerini avantajlı fiyatlarla sunar. Morhipo, orijinal ürün garantisi ve koşulsuz iade gibi avantajlarıyla alışveriş deneyimini güvenli ve memnuniyet odaklı hale getirerek tüketicilerin ilk tercihlerinden biri olmayı sürdürmektedir.

10. Sahibinden

sahibinden.webp

2000 yılından beri hizmet veren Sahibinden.com, geniş ürün yelpazesiyle online alışverişin birçok kategorisini kapsayan bir platform olarak öne çıkmaktadır. Sitede, sıfır veya ikinci el, ev ya da araba gibi birçok ürünü bulmak mümkündür. Günümüzde özellikle kiralık ev arama motoru olarak sıkça kullanılan Sahibinden.com, aynı zamanda ikinci el ürün alım-satımı konusunda da güvenilir bir platform olarak bilinir. İkinci el monitör, ekran kartı gibi teknolojik ürünleri arayanlar için ideal bir alışveriş destinasyonu olan site, geniş ilan yelpazesi ile kullanıcılara çeşitli seçenekler sunar. Sahibinden.com, ilginç ve efsane olmuş ilanları da içeren zengin içeriği ile kullanıcılarına sadece alışveriş değil, aynı zamanda keyifli zaman geçirme imkanı da sunar.

En İyi Online Alışveriş Siteleri

#Alışveriş SiteleriKuruluş Yılı
1Hepsiburada1998
2Amazon Türkiye1994
3Trendyol2010
4N112013
5PttAVM2012
6Çiçek Sepeti2006
7D&R1997
8İtopya2016
9Morhipo2011
10Sahibinden2000

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.