Türkiye'nin En İyi 10 Çiçekçisi!

Sevdiğiniz insanlara taze çiçekler göndererek onları mutlu edebilir, sıradan günlerini bir sürpriz ile özelleştirebilirsiniz. Bu yazımızda Türkiye'nin en iyi çiçekçilerini araştırdık.
Türkiye'nin En İyi 10 Çiçekçisi!

En İyi Çiçekçiler

Sevdiğinize çiçek almak istiyor fakat hangi çiçekçinin ne kadar iyi olduğunu bilmiyor musunuz? Bu yazımızda Türkiye'nin en iyi çiçekçilerini maddeler halinde derledik. Eğer siz de en iyi çiçekçi hangisidir? sorularına yanıt arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte Türkiye'nin en iyi çiçekçileri;


1. Lysflowers

Sevdiğinizin kalbini küçük bir hediyeyle ısıtmak istiyorsanız Türkiye'nin en çiçekçileri listesinde ilk sıraya oturmayı başaran Lysflowers çiçekçisine kesinlikle göz atmanızı öneriyoruz. İçerisinde çeşit çeşit çiçeği barındıran Lysflowers'da çiçekler, alanında uzman olmuş kişiler tarafından hazırlanmaktadır.Siz de Lysflowers'dan zarif bir çiçek alıp sevdiğinizi derinden etkileyerek, kalbini bir kez daha fethedebilirsiniz.

En İyi Çiçekçiler


2. Violet Garden Çiçekliği

Çiçeklerin narin güzelliğini vurgulayan ve İstanbul'da çiçek gönderimi yapan Violet Garden şirin bir çiçekçidir. Çok büyük paralar harcamadan alabileceğiniz çiçekleri bünyesinde barındıran Violet Garden Türkiye'nin en iyi çiçekçilerinden birisidir.

En İyi Çiçekçiler

İletişim: 0216 385 26 27


3. Candy's Flowers

Değişik, göze hoş gözüken çiçekleri karıştırarak muazzam işler ortaya çıkartan Candy's Flowers çiçekçisi İstanbul'da bulunur. Sadece İstanbul'un semtlerine gönderim yapan Candy's Flower kişiye özel olarak tasarlanmış çiçek demetleri de yapmaktadır.

En İyi Çiçekçiler


4. Ceremony

20 yılı aşkın süredir hizmet veren ve ayrıcalıklı konseptiyle çiçek piyasasında önemli bir yere sahip olan çiçekçi Ceremony'in Kanlıca'da ve Bursa'da şubesi vardır. Yaratıcı ve şık aranjmanların bulunduğu Ceremony çiçekçisine göz atmanızı öneriyoruz.

En İyi Çiçekçiler

İletişim: (0212) 287 44 17


5. Labofem

İstanbul'da bulunan ve içerisinde sadece iç mekan bitkilerini bulunduran Labofem bitkiye özel olarak el yapımı saksılar da tasarlamaktadır. Labofem bitki atölyesinden çiçek satın alarak evinizde yemyeşil bir doğa ortamı yaratabilirsiniz.

En İyi Çiçekçiler

İletişim: (0212) 352 37 46


6. Vesaire

Çiçekleri en taze şekilde almanız için sadece mevsim çiçekleri satan Vesaire çiçekçisi eşsiz aranjmanlar ile sevdiğinizi büyülemeniz de yardımcı olacaktır. Şişli'de bulunan çiçekçi de gül 20 Türk lirasıdır.

İletişim: (0212) 231 87 34

En İyi Çiçekçiler


7. Ribbon Flowers

Cesur ve renkli çiçek tasarımları ile ön plana çıkan Ribbon Flowers 2014 senesinde Buse Üçer tarafından kurulmuştur. Çeşitli etkinlikler ve özel günler için çiçek tasarımı ve konsept danışmanlığı hizmetleri vermektedir.

En İyi Çiçekçiler

İletişim: 0212 323 00 42


8. Doğa Uluslararası Çiçekçilik

Eğer taze çiçeklerinizi koyacak şık ve narin bir vazo, cam, saksı veya seramik kabınız yoksa çeşit çeşit aranjmanları Doğa Uluslararası Çiçekçilik'ten satın alabilirsiniz. Ayrıca Doğa Uluslararası Çiçekçilik ile sevdiğinize çiçekler alabilir onu mutlu edebilirsiniz

En İyi Çiçekçiler

İletişim: 0126 354 80 35


9. As Çiçek Evi

1979 yılından beri hizmet veren verilen siparişleri en hızlı şekilde yerine ulaştıran başarılı bir çiçekçi var sırada. Türkiye'nin en iyi çiçekçileri listesinde kesinlikle olması gereken As Çiçek Evi uzun yıllardır hizmet veren nadir çiçekçilerdendir. 

En İyi Çiçekçiler


10. Elif Çiçekçilik

Hemen hemen herkesin bayılacağı çiçekleri içerisinde barındıran Elif Çiçekçilik sevdiğinize hediye almak istiyorsanız tam size göre. Uzman kişiler tarafından hazırlanan birinci sınıf buketler ile sevdiğiniz insanı büyüleyebilir onu bir kez daha kendinize aşık edebilirsiniz. 

En İyi Çiçekçiler

İletişim: 0 (212) 495 0221

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.