Modern ve Klasik En İyi 10 Chester Koltuk Takımı Tavsiyesi

İhtişamlı görünümüyle yıllara meydan okuyan chester koltuk modelleri, tavsiyeleri ve kullanıcı yorumları...
Modern ve Klasik En İyi 10 Chester Koltuk Takımı Tavsiyesi

Chester koltuk takımlarının uzun yıllar ilk günkü gibi kalabildiğini biliyoruz peki bu ürünler hangileri? Chester üreten yüzlerce firma var içlerinden kaliteli ve sağlam olanı ayırabilmekte bir hayli zor. Önemli olan firmanın ürünün gövdesinde kullandığı malzemelerin kaliteli ve sağlam oluşu. Bu faktör ürünün uzun yıllar aynı biçimde şeklini kaybetmeden kalmasını sağlayacağı için Chester koltuk seçerken en önemli kriter gövdesinin sağlamlığıdır.

Kullanış kolaylığı açısından baktığımızda ise kullanılan kumaşın ve kumaş türünün kaliteli ve leke tutmama gibi özelliklerinin olması günümüz kadınlarının temizlik gibi konularda işini bir hayli kolaylaştırmaktadır. Koltuk takımları her iki senede bir değiştirilen ürünler olmadığı için seçim yaparken dikkat edilmeli ve uzun yıllar kullanıcıyı memnun edecek ürünler tercih edilmelidir.

En İyi Chester Koltuk Listesi

SıraMarka/ModelTakım İçeriğiEditör Puanı
1Atölyemy3+3+110/9.8
2İzmir Alinda3+3+1+110/9.9
3EMS3+3+1+110/9.9
4Eylül Home3+3+1+110/9.8
5Engince3+3+110/9.7
6Atölyemy 23+3+110/9.7
7Madame S Home3+3+1+110/9.8
8Eymense Luna4+3+110/9.9
9Moleron Balat3+3+110/9.7
10Dekorbizden Moon3+3+110/9.8
Amazon
Fiyatlarını Gör
Chester
Koltuk Takımı
Aradığın
Fiyatları Gör

10 En İyi Chester Koltuk Tavsiyesi

Geçen zamana rağmen ruhunda bulunan sanat dokusunu hiç kaybetmemiştir. İlk üretildiği günden bu güne kadar odalarda şıklığın ve zenginliğin sembolü olan Chester koltuk takımları rahatlık olarak da bize üst düzey deneyimler sunmakta.

Size yardımcı olabilmek için yüzlerce farklı seçenek içinden sizin için seçtiğimiz en iyi on Chester koltuk takımı listemiz:

1. Eymense Luna Chester Koltuk Takımı

Chester Koltuk Takımı

Amazon
Fiyatını Gör
Eymense
Chester Koltuk
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
GenişFiyat
Kullanışlı
Şık tasarım

İnce, zarif ve sade çizgileri bulunan kullanıcılarına zarif şıklık sunan koltuk takımı listemizin en gösterişli ürünlerinden. Farklı bir çizgi ile üretilmiş Luna koltuk, dörtlü koltuğu ile büyük odalar için ideal bir üründür. Luna koltuk takımı doğal içerikli yumuşak dokulu keten kumaştan üretilmiştir. Sabit iskelet malzemesi fırınlanmış gürgen ağacından üretilmiştir. Yumuşak oturum malzemesi 35HR süngerden üretilen ürün rahatlık olarak kullanıcıları memnun etmektedir.

Özellikler
İskelet: Gürgen
Sünger: 35hr
Ayak malzemesi: Metal
Kumaş: Keten
Ürün içeriği: 4+3+1

Kullanıcı Yorumları:

👤 **Y*UU* :‘çok güzel ilgilendiler ,üründe çok kaliteli duruyor, komşularım bile çok beğendi’

👤 ** M**S* *:‘ odama çok güzel oldu mükemmel teşekkürler.

2. Moleron Balat Chester Koltuk Takımı

Chester Koltuk Takımı

Amazon
Fiyatını Gör
Moleron
Chester Koltuk
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
TasarımYüksek fiyatı
1. Sınıf malzeme
Yatak olma özelliği

Balat Chester takımı tasarım ve şıklık olarak birinci sınıf olduğunu dışarıdan da belli ediyor. Kullanılan suni deri ve kadife kumaş mükemmel bir uyum ile dizayn edilmiş. İskeletinde kullanılan fırınlanmış Gürgen ağacı ürüne ayrı bir sağlamlık katarken ayaklarda kullanılan metal ince ayaklar çok şık duruyor. Rahatlıkla oturabileceğiniz koltuk takımında 30dns yüksek kalite soft sünger kullanılmış. Üçlü koltuğun yerden yüksekliği onaltı santimken berjelin yüksekliği otuz santimdir. Yerden yüksek oluşu ürünün temizliğini de kolaylaştıracaktır. Ürünün tasarımı, kullanılan malzeme kalitesi ile birinci sınıf tasarım ve kalite sunan ürün kullanıcıları kesinlikle memnun edecektir. Fiyatı haricinde tabi.

Özellikler
İskelet: Gürgen
Sünger: 30 Dns Soft
Ayak malzemesi: Ahşap ve metal
Kumaş: Suni deri ve kadife
Ürün içeriği: 3+3+1

Kullanıcı Yorumları:

👤 **F**S** : Çok geç geldi, paket biraz yırtıktı umarım görmediğim bir yerinde yırtık yoktur

👤 **P**G**:Fiyat biraz yüksek ama odamda şahane durdu herkese teşekkürler ilgili satıcı.

3. Dekorbizden Moon Chester Koltuk Takımı

Chester Koltuk Takımı

Amazon
Fiyatını Gör
Dekorbizden
Chester Koltuk
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
TasarımYatak olma özelliği yok
Malzeme kalitesi
Kargo garantisi

Satıcı firmanın kargolama açısından garanti vermesi ve kurulumunun ücretsiz olması ile listemizdeki ürünler açısından satın alırken gözü kapalı alabileceğiniz en iyi ürünlerin başında geliyor. Moon Chester takımı kullanılan malzeme ile bize birinci sınıf bir deneyim sunuyor. Koltuk takımının boyutlarının büyük olması geniş odalarına ayrı bir hava katacağına bir şüphe yok. Ancak küçük odalı evler için aynısını söylemek pek de mümkün değil. Sırt kısmında ve oturum yerlinde farklı tip kumaş kullanımı ürünü çok şık gösterirken, iskeletinde kullanılan ahşap ve ayaklarda kullanılan ince metaller tasarıma artı olarak yansırken maalesef fiyata eksi olarak yansımış.

Özellikler
İskelet: Ahşap
Ayak malzemesi: Metal
Kumaş: Suni deri ve kadife
Ürün detayı: 3+3+1

Kullanıcı Yorumları:

👤 **İ**P**: Oturdukça oturasım geliyor çok rahat. Nakliye açısından firmanın güvence vermesi ürünü rahatlıkla almamı sağladı.

👤 **K**B**: Ürün fotoğraftaki ile aynı geldi. Biraz geç gelmesine rağmen güzel bir şekilde ilgilendiler fiyatı da biraz uygun olsaydı 5 yıldızdı bu yüzden 4 yıldız.

4. EMS Chester Koltuk Takımı

Chester Koltuk Takımı

Amazon
Fiyatını Gör
EMS
Chester Koltuk
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uygun fiyatPlastik ayak
Fiyat performans
Sandıklı hazne

Fiyatına göre yüksek kalite sunan EMS koltuk takımı bazalı alt kısmı ile eşyalarınız için bir saklama alanı oluşturuyor. Koltuk takımının sandıklı olması kullanış açısından bir avantaj sağlıyor. 30 DNS çökmez sünger kullanılan üründe kumaş olarak leke tutmayan, kolay bir şekilde silinebilen kadife kumaş kullanılmış. İskeletinin gürgen ağacından yapılmış olması ürünün uzun yıllar kullanıcıları memnun edeceğini gösteriyor.

Özellikler
İskelet: Gürgen ağacı
Sünger: 30 DNS
Ayak malzemesi: Plastik ayak
Kumaş: Kadife
Ürün içeriği: 3+3+1+1

Kullanıcı Yorumları:

👤 **Trendyol kullanıcısı** : ‘Ürün beklediğimden daha iyi kesinlikle fiyatını hakediyor’

👤 **M**Ç** : İstediğimiz renklerde geldi gerçekten de bu kadar kaliteli ve düzgün kargolama bizi çok memnun etti hiçbir zarar görmemiş ürünler gayet özenli paketlenmiş. Helal olsun o para size. Çok çok teşekkürler ileride yine değiştirmek istersem sizden alırım o kadar güzel ve kaliteli yani tavsiye ediyorum herkese’

5. Eylül Home İtalyan Chester Koltuk Takımı

Chester Koltuk Takımı

Amazon
Fiyatını Gör
Eylül Home
Chester Koltuk
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uygun fiyatYatak olma özelliği yok
Fırınlanmış gürgen
Şık İtalyan tasarım

Satıcı firmanın aynı zamanda üretici olması, üründe herhangi bir deforme, yırtık, kırık, çökme gibi hatalar meydana geldiğinde bu sorunun çözümü ve satıcı ile iletişim çok daha hızlı ve kolay olacaktır. Satıcının aynı zamanda üretici firma olması bir çok avantajı beraberinde getiriyor. Ürünün İtalyan tasarım olması odanıza çok farklı bir şıklık katacaktır. İskeleti fırınlanmış gürgen ağacından yapılmış sağlam bir üründür. İthal silinebilir Jaguar kumaş kullanılan üründe müşterinin tercihine göre farklı seçeneklerde mevcuttur. 32DNS sünger kullanılan ürünün fiyatının uygun olmasının ana sebebi satıcı firmanın üretici olmasıdır.

Özellikler
İskelet: Gürgen
Sünger: 32DNS
Ayak malzemesi: Ahşap
Kumaş: Silinebilir ithal jaguarr
Ürün içeriği: 3+3+1+1

Kullanıcı Yorumları:

👤 ** N**S** : İlgili satıcı. ‘Güzel ürün emeği geçenlere teşekkü ediyorum’

👤 ** Ö**K** : İnternetten koltuk takımı alırken bazı sakıncalarım vardı kargoda bazı ürünler hasar görebiliyor, ancak ürün sağlam geldi.

6. Atölyemy Chester Koltuk Takımı

Chester Koltuk Takımı

Amazon
Fiyatını Gör
AtölyeMy
Chester Koltuk
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Fiyat performans ürünü1 yıl garanti
Kullanıcı memnuniyeti
Yataklı fonksiyon
1. Sınıf fırınlanmış gürgen

İskelet, kumaş ve kullanılan ayak kalitesi ile bir çok insan tarafından tercih edilen bu koltuk takımı listemizin üst sıralarında yer buluyor. Takım içeriği 3+3+1 oluşmaktadır. Kumaş içeriği olarak yumuşak dokulu örme kumaş kullanılmıştır. Barcelona mekanizmalıdır (sırt bölümü geriye doğru gidebilen). İskeleti gürgen ağacından yapılmıştır. Oturum süngeri 32 DNS sünger kullanılmıştır. Ayak malzemesi doğal gözüken ahşaptır ayağın altında plastik vardır parkeleriniz çizilmez.

Özellikler
İskelet: Gürgen ağacı
Sünger kalitesi: 32 DNS
Ayak malzemesi: Doğal gözüken ahşap
Kumaş: Bybyface kumaş
Ürün içeriği : 3+3+1

Kullanıcı Yorumları:

👤 G**S**; “Başta bir tereddüt etsemde sonucu harika bayıldım resmen ilgileri ürünleri her şeyi ile çok kaliteli. Tereddütsüz alabilirsiniz. Emeklerine sağlık.”

👤 Trendyol üyesi: “Bu kadar nazik, saygılı, titiz,anlayışlı satıcı hiçbiryerde görmedim. O kadar çok ilgilendiler yardımcı oldular. Hem renk konusunda hem taşıma teslimat. Çok hızlı teslim edildi. Herşey için çok teşekkür ederim. Ürüne gelince bu kadar güzel kalite çok hoş. Tekrar teşekkür ederim.”

7. İzmir Alinda Mobilya Ezgi Chester Koltuk Takımı

Chester Koltuk Takımı

Amazon
Fiyatını Gör
İzmir Alinda
Chester Koltuk
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yüksek kalite süngerYüksek fiyat
Kullanıcı memnuniyeti
Satıcı ilgisi

Klasikleşmiş süngerlerden ziyade işbir kalitesinde sünger kullanan, gerek tasarımı gerek kalitesi ile ezgi Chester takımı kullanıcılarını uzun yıllar memnun edeceğini kanıtlıyor. Silinebilir leke tutmaz kumaştan üretilmiştir. Sırt kısmı geri açılır özelliktedir .İşbir marka kaliteli süngerler kullanılmaktadır.

Özellikler
İskelet: Ahşap
Sünger kalitesi: İşbir üst düzey sünger
Ayak malzemesi: Ahşap
Kumaş: Kadife
Ürün içeriği: 3+3+1+1

Kullanıcı Yorumları:

👤 **Trendyol kullanıcısı: Çok güzel bir ürün, ambalajı da gayet güzel yapılmıştı. Çok beğendim teşekkür ederim. Bol kazançlar dilerim. Kusursuz şekilde beklediğim gibi gelmiş

👤 ** b**u** : İnternetten koltuk almak biraz tuhaf ama benim gibi üşengeçler için çok muhteşem bir şey. Rengi, dokusu çok güzel. Gayet kaliteli koltuklar. Çok yumuşak değiller ama ben beğendim.3 gün gibi kısa bir sürede iletişime geçip yolladılar.

8. Engince Mobilya Yucen Koltuk Takımı

Chester Koltuk Takımı

Amazon
Fiyatını Gör
Engince
Chester Koltuk
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Mükemmel tasarımYüksek fiyat
Ahşap iskelet
1.sınıf metal ayak

Farklı tasarımlı bir ürün istiyorsanız bu koltuk takımı aradığınız ürün olabilir. Alışılagelmiş tasarımlardan bıktıysanız listemizdeki Yucen koltuk takımı tam size göre. Her evde bulunmayan çok gösterişli bir o kadar sağlam ve kaliteli bir ürün. Tasarımı ile öne çıkan ürünün kullanılan kumaş malzemesi suni deri malzemesi, iskeletinde kullanılan ahşap, ayaklarda kullanılan metal da dahil olmak üzere kullanılan ürünlerin hepsi birinci sınıf. Ürünün sırtında suni deri kullanımı oturum süngerinde kadife kumaş kullanımı tasarıma çok büyük bir artı olarak yansırken fiyat olarak da piyasadaki ürünlerin üstünde. Kollarda bulunan deri kemer detaylar ve sırtlık kısmında bulunan kapitone detaylar ürünün tasarımına farklı bir hava katmış. Genel olarak ürün çok kaliteli birinci sınıf işçilik ile yapılırken fiyatı da çok yüksek.

Özellikler
İskelet: Ahşap
Sünger: 32 soft
Ayak malzemesi: 1.sınıf metal
Ürün içeriği: +3+3+1
Kumaş: Suni deri ve nubuk ve kadife kumaş

Kullanıcı Yorumları:

👤 ** **E**G*: ‘ Ürün görseldeki gibi çok kaliteli’

👤 ** N**S*: ‘Hızlı kargo, fiyatı çok yüksek olmasına rağmen ürünün kalitesi üst düzey’

9. MADAME S HOME İtalyan Chester Koltuk Takımı

Chester Koltuk Takımı

Amazon
Fiyatını Gör
Madame
Chester Koltuk
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Nubuk kumaşYatak olma özelliği yok
Uygun fiyat
Sıvı tutmayan yüzey

Uygun fiyatı ile kaliteli malzeme kullanılan İtalyan Chester koltuk takımı bize tam bir fiyat performans ürünü olduğunu göstermekte. Ürün satıcı tarafından iki berjel ile satışa sunulmuşken piyasada bulunan tek berjel ile satılan koltuk takımları ile hemen hemen fiyatı aynı durumda. Gövdede ve ayaklarda kullanılmış olan ahşap ile müşterileri sağlam bir ürün karşılıyor . Nubuk kumaşın sıvı tutmama özelliği sayesinde koltuk takımınıza çay, kahve gibi içecekler dökülmesini artık çok da fazla dert etmenize gerek kalmayacak nubuk kumaşın asıl özelliği üzerine dökülen sıvıyı içerisine emmeden sıvının akıp gitmesini sağlamak. Ahşap iskeletli, kaliteli yapısı ve kaliteli kumaşı ile tam bir fiyat performans ürünüdür.

Özellikler
İskelet : Ahşap
Ayak malzemesi: Ahşap
Kumaş: Nubuk
Ürün içeriği: 3+3+1+1

Kullanıcı Yorumları:

👤 **Trendyol kullanıcısı**: ‘oturdukça kalkasım gelmiyor ‘

👤 **Samiha Bilgiç** : ‘Gayet rahat. Memnunuz teşekkürler.’

10. Atölyemy Chester Koltuk Takımı

Chester Koltuk Takımı

Amazon
Fiyatını Gör
AtölyeMy
Chester Koltuk
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Geniş oturum alanıSabit sırt
Uygun fiyat
BYBY FACE ultra yumuşak kumaş

Geniş oturum alanı ve rahat süngeri ile kullanıcılarını memnun eden bu Chester koltuk takımı, koltuğunda saatler geçiren kullanıcıları son derece memnun edecektir. Geniş oturum yeri. Tasarımsal kola kadar uzanan metal ayaklar ürüne farklı bir tasarım kazandırmış. Kullanılan 32DNS soft ve 35hr kullanılan ürün kullanıcılara rahat bir oturum sağlıyor. Ayaklar metal olmasına rağmen zemine basan kısmında plastik koruyucular vardır odanızın zemini çizilme yapmaz.

Özellikler
İskelet: Gürgen
Sünger: 32 DNS
Ayak malzemesi: Metal
Kumaş: BYBY FACE
Ürün içeriği: 3+3+1

Kullanıcı Yorumları:

👤 ** **T*Y* : ‘ Fiyatını hak ediyor.

👤 ** Rabia Soyer ** : Ürünü sipariş ettiğimde kargo ile alakalı aklımda soru işareti vardı ancak sağlam geldi ürün zaten fotoğraftaki ile aynı gözü kapalı satın alabilirsiniz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum


Koltuk Takımı seçerken neye dikkat etmeliyiz?

Koltuk takımı seçerken dikkat etmemiz gerekenler şu şekildedir:

  • En önemlisin aldığınız ürünün size sapa sağlam ulaşmasıdır. Normal kargo firmaları ile değil sadece bu işi yapan uzman kişiler tarafından gönderilecek ürünleri seçmek sizin için en doğrusu olabilir. Aksi takdirde kargonuzu açtığınızda bir hüsranla karşılaşmanız içten bile değildir.
  • İskeletinde kullanılan malzemenin fırınlanmış gürgen ağacından olması Koltuk takımınız sağlamlığı ve uzun ömürlü olması için en önemli unsurlardan birisidir.
  • Kullanılan kumaşın kalitesi de bir hayli mühimdir ki bu kalite bir leke veya ürüne çay, kahve gibi lekeler oluşması durumunda lekenin çıkabilmesini veya orada kalmasını etkileyecektir. Seçtiğiniz ürünün kumaşının leke açısından kullanışlı olmasına dikkat etmelisiniz.
  • Satıcının kalitesi de bir hayli önemli bir husus. Üründe herhangi bir sıkıntı olması dahilinde ürününün arkasında duracağına dair teyit almalısınız.
  • Koltukta saatler geçiriyoruz ergonomisinin kullanılan süngerinin sizi rahat ettireceğinden emin olmalısınız.
  • Kullanılan ayağın kalitesine ve sağlamlığına hangi malzemeden üretildiğine dikkat edilmeli.
  • Birçok kullanıcının yakındığı bir başka konu ise kapitone detaylı düğmelerin sağlamlığı.
  • Chester koltuk takımı seçerken odanızın orta büyüklükte veya büyük olması koltuk takımınızın odanız ile daha iyi bir bütün olmasını sağlayacaktır.

Chester koltuk takımı kullanışlımı?

Chester koltuk takımlarının ebatları üründen, ürüne farklılık gösterebilmektedir. Ancak genellikle ebatlarının büyük olması koltuktaki oturma alanınızı arttırırken size eksra bir konfor sağlar.

Chester koltuk takımları klasik mi? spor mu?

Chester koltuklar genellikle klasik vintage görünümlü olmakla beraber farklı firmaların ürettiği bir çok seçenek bulunmakta. Kimi insan klasik ve vintage seçerken, kimi insanlar da spor görünümlü Chester koltuklar tercih ediyor.

Chester koltuk takımlarının temizliği?

Ürünün gösterişi kadar önemli olan bir husus var oda kullanışlı olması. Beğenerek aldığınız bir koltuk düşünelim. Şimdide o çok beğenerek aldığınız koltuk takımınızın üstünden çıkmayan bir kahve lekesi.. Evet sonuç hüsran. Bu şekilde bir olayla karşılaşmanız çok uzak bir ihtimal değil. Temizlik açısından kullanışlı olmasını istediğimiz ürünleri satın alırken, üretici firmanın kullandığı kumaşları iyi seçmeli özelliklerini iyi anlamalıyız.

Chester koltuk takımı nasıl temizlenmeli?

Temizlik yaparken doğru bildiğimiz bir çok yanlış var. En sık yapılan yanlış ise lekeyi çıkartma adına kumaşa zarar vermek. Şimdi gelin koltuk takımımıza zarar vermeden nasıl temizlik yapılabilir bir konuşalım. İlk dikkat etmemiz gereken tabi ki kullanılan temizlik malzemeleri. Koltuğumuz da kullanılan kumaşın türüne göre seçim yapmalıyız. Genellikle sıcak su kullanılmamalı. Ilık su tercih edilmelidir. Aksi taktirde kumaş deforme olabilir. Koltuğunuzu silerken ise tüylerinin yönüne doğru silmeniz yine kumaşınızın deforme olmasını engelleyecektir.

Chester koltuk takımı süngeri ne olmalı?

Satın aldığınız ürünlerin içinde kullanılan süngerlerin özelliklerini mutlaka öğrenmelisiniz. Uzun süreler bizlere eşlik eden koltuk takımlarımız da zamanla ilk gün ki formunun bozulması ve çökme yaşamamak için seçilen ürünlere dikkat edilmelidir. Önemli olan süngerin yoğunluğu DNS miktarıdır. Genellikle 28DNS aşağısındaki ürünler tercih edilmemelidir.32,35 DNS kullanılan koltuk takımlarını seçmenizde çok daha faydalı olacaktır.

Chester koltuk kaç yılında çıktı?

Günümüzde ilerleyen sanayi ve gelişmiş ahşap işleme ve bükme makinaları ile koltuk takımlarının model çeşitliliği artmış durumda. Bu modellerin içinde hikayesi, mazisi özellikle tasarımı ile çok özel bir koltuk takımı var evet Chester orijinal adı ile Chesterfield koltuk. Chester koltuğun tarihi İngiltere’ye uzanıyor. Kesin ve belgeli olmamak ile birlikte bir rivayete göre bu koltuğun ilk çıkışı dördüncü Chesterfield Kontu Lort Philip Stanhopenin özel isteği ile yapılmıştır. Chester ismini de bu şekilde almıştır. 1600'lerden günümüze kadar gelebilen bu koltuk modeli geçen zaman ile birlikte çağa ve çağın zevklerine ayak uydurmuş, günümüze kadar gelmekle kalmamış bu gün bile koltuk seçimi yapan insanların ilk tercihlerinden biri olarak kalmayı başarabilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum