Kuru ve Yağlı Ciltler İçin En İyi 10 Bioderma Nemlendirici

En iyi kozmetik firmaları arasında kendisine yer edinen Bioderma, ürettiği nemlendirici kremler ile ön plana çıkıyor. İşte en iyi Bioderma nemlendiriciler.
Kuru ve Yağlı Ciltler İçin En İyi 10 Bioderma Nemlendirici

Bioderma Nemlendirici Kremler

Kuru v yağlı ciltler için dermatologların önerdiği Bioderma marka en iyi nemlendirici ürünleri listeledik. Aşağıda yer alan nemlendirici kremler sayesinde cildin aşırı yağlanmasını, kırışıklıkların önlenmesini ve cilt kuruluğunu önleyebilirsiniz. Ayrıca içeriğimizde yer alan kullanıcı yorumları sayesinde kremlerin cilt üzerindeki etkilerini birinci ağızdan okuyabilirsiniz.

En İyi Bioderma Nemlendirici Krem Listesi

SıraMarkalarEtkisineoldu Puanı
1Bioderma Sebium GlobalBesleyici10/9.9
2Bioderma Atoderm CreamYumuşaklık10/10
3Bioderma Sebium Hydra CreamIşıltı10/9.7
4Bioderma Atoderm Intensive BaumeLeke Karşıtı10/9.7
5Bioderma Atoderm Nutrition CreamNem Koruma10/9.6
6Bioderma Atoderm Intensive BalmYaşlanma Karşıtı10/9.7
7Bioderma Sensibio Light CreamYumuşaklık10/9.8
8Bioderma Pigmentbio Daily Care SpfGüneş Lekesi Karşıtı10/9.8
9Bioderma Sensibio Ar CreamIşıltı10/9.8
10Bioderma Pigmentbio Night RenewerLeke Karşıtı10/9.7
Amazon
Fiyatlarını Gör
Bioderma
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Bioderma Nemlendirici Krem Tavsiyesi

Cilt kuruluğunu önleyen en iyi Bioderma nemlendirici krem tavsiyeleriyle karşınızdayız. Birbirinden kaliteli ve besleyici Bioderma nemlendirici krem ürünleri bu yazımızda yer alıyor.

İşte en iyi Bioderma nemlendirici krem ürünleri:

1. Bioderma Sebium Global

Bioderma Nemlendirici Kremler

Amazon
Fiyatını Gör
Bioderma Sebium
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildin ihtiyaç duyduğu besini verebilmesiParlaklık
Kızarıklıkları engelleyebilmesi

Bioderma Sebium Global nemlendirici kremini kullandıktan sonra yarattığı farkı sadece birkaç kullanımda anlayacaksınız. Parfüm, paraben ve alkol gibi zararlı maddeleri içermeyen Bioderma Sebium Global nemlendirici kremi cildinize zarar vermeden beslemektedir. Kış aylarının vazgeçilmezi olan Bioderma Sebium Global nemlendirici kremi cildinize yıpranmalara karşı tam koruma sağlayacaktır.

Bioderma Sebium Global Kullanıcı Yorumları:

? Ürün boyut olarak büyük uzun süre kullanılacağa benziyor. Yapısı yağlı. Özellikle soğuk havalarda cildim soğuktan pul pul oluyordu. Tavsiye sonucu aldım. Vücudum da yüzüm de pamuk gibi oldu ama sanki yüzüm de yağlı duruyor gibi geldi. Vücudumda bu hissi yaşamadım. Fakat hangi hissiyatı verirse versin pamuk gibi bir cilt gerçeği değişmiyor. İlaç gibi kokması gerçeği de var tabi. Fakat fiyatı ve işlevi açısından kaçırılmaması gereken bir ürün. E. C.

? Göründüğünün 2 katı geldi diyebilirim. Öyle bir sarmışlar ki akmasın diye zor açtım. Bir sürü şey kullanmama rağmen yine de cildim pul pul dökülüyordu. Sizin de benim gibi egzamanız varsa hiç kaçırmadan alın derim. Sabah sürdüm hala cildim kadife gibi mükemmel bir etki bırakıyor. Teşekkürler bioderma, bu güzel fiyat için teşekkürler. E. S. S.

2. Bioderma Atoderm Cream

Bioderma Nemlendirici Kremler

Amazon
Fiyatını Gör
Bioderma Atoderm
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Tüm yaşlar için uygun olmasıSivilcelere karşı etkili olmaması
Cildin yumuşaklığını arttırması

Cildinizde oluşan egzamayı kısa sürede yok eden Bioderma Atoderm Cream, özellikle bu konuda kullanıcıları tarafından çok sevilmektedir. Paraben, alkol gibi maddeler içermeyen Bioderma Atoderm Cream bebekler ve çocuklar için de kullanıma uygundur. Eşsiz formülü sayesinde cildinizi nemlendirirken gözeneklerinizi tıkamadan hava almalarını sağlamaktadır. Aynı zamanda Bioderma Atoderm Cream nemlendirici kremi cildinizi dış etkenlerden de korumaktadır. Daha etkili ve hızlı sonuç almak istiyorsanız Bioderma Atoderm Cream nemlendirici kremini duş sonrasında nemli cildinize uygulamanızı öneriyoruz.

Bioderma Atoderm Cream Kullanıcı Yorumları:

? 5-4 yıldır kullandığım bir ürün. Aşırı kuru cildi olan ve bu zamana kadar da yığınlarca nemlendirici vs. denemiş biri olarak söylüyorum, tek kelime ile harika. Çok soğuklarda derim pul pul dökülür, hatta siyah pantolon giydiğimde altında beyaz beyaz toz gibi derilerim kalırdı. Bioderma kullandığımdan beri bu dökülme sorunundan kurtuldum. Yüzüme sürdüğümde dahi sivilce yapmıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Fiyatı sıradan nemlendiricilere göre biraz fazla gelebilir asla acımayın verdiğiniz paraya, işe yarıyor. M. T.

? Harika, sivilce problemi ve gözenek problemi yaşıyordum bütün sorunlarımı ortada kaldırdı. O kadar memnunum ki bittikçe alacam ama kolay kolay bitmez çünkü ürün büyük kesinlikle alın hiç düşünmeyin bile. Ayrıca cildim çok kuru sürekli kuruyor ve geriliyor artık kuruma ve gerilme yok sabahtan akşama kadar çok güzel nemli tutuyor yüzümü harika bir ürün ya. E. Y.

3. Bioderma Sebium Hydra Cream

Bioderma Nemlendirici Kremler

Amazon
Fiyatını Gör
Bioderma Hydra
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uzun süre cildin nem ihtiyacını karşılayabilmesiLekelere karşı etkili olmaması
Cildin ışıltısını arttırması

Bioderma Sebium Hydra Cream kurumuş ve yıpranmış ciltlere anında müdahalede bulunarak kısa sürede harika sonuçlar doğurmaktadır. Bu krem nemini kaybetmiş cildinizi yoğun şekilde nemlendirerek teninizi eski bebeksi güzelliğine kavuşturmaktadır. Aynı zamanda çevresel koşullardan oluşabilecek gerginliği azaltarak cildinizi yatıştırmaya yardımcı olmaktadır. Ayrıca bu krem Bioderma Sebium Hydra Cream egzama ve sivilce lekelerine karşı da etkilidir. Haftanın 7 günü kullanım için uygun olan Bioderma Sebium Hydra Cream nemlendirici krem, sabah ve akşam kullanmanızı öneriyoruz.

Bioderma Sebium Hydra Cream Kullanıcı Yorumları:

? Çok güzel bir ürün olduğu için paylaşmak istedim. Ürün küçük gibi görünse de iki aydır sabah akşam kullanmama rağmen hala bitmeye yakın değil. 30 Ml oluşu gözünüzü korkutmasın. Ben fazlasıyla kistik akne problemi olan bir insanım. Nemlendirici gibi komple yüzüme uyguladığım zaman bile inanılmaz fark etti yüzümde ve doğru olan sadece sivilceli alana uygulamakmış aslında buna rağmen etkisini gördüm. Yoğun miktarda sivilce üzerine sürülüp beklendiğinde bile kısa sürede sivilceyi söndürüyor. S. Y.

? Özel dönemlerimde inanılmaz sivilce çıkarırken sadece bir tane kırmızılık oluyor ve o da düzenli olarak o ikiliyi kullandığım için çıkmadan sönüveriyor. Akne problemi yaşıyorsanız kesinlikle yıkama jeli ve bu ürünü düzenli kullanım ile güzel bir sonuç alırsınız. Bu arada benim cildim yağlı ve bol akneli. Yani kuru ciltlere uygun değil diye araştırmıştım. Tabi ki sizlerde bol araştırma ile satın alın çünkü çokta ucuz ürünler değiller maalesef. İ. Ş.

4. Bioderma Atoderm Intensive Baume

Bioderma Nemlendirici Kremler

Amazon
Fiyatını Gör
Bioderma İntensive
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Lekelere karşı etkili olması
Cildi güneşin zararlı ışınlarından koruması

Düzenli kullanımda Bioderma Atoderm Intensive Baume cildinizde oluşan sivilce ve akne lekelerini ortadan kaldırmaktadır. Cildinizi yoğun derecede nemlendiren Bioderma Atoderm Intensive Baume teninizin doğal dengesine zarar vermemektedir. Aynı zamana bu krem güneşin zararlı ışınlarından oluşan lekeleri de kısa sürede soldurmaktadır. Bu krem bebekler için de uygundur.

Bioderma Balm - Atoderm Intensive Baume Kullanıcı Yorumları:

? Yıllardır yüzüm kuruluktan pul pul dökülüyordu. Makyaj yapamıyordum. Almadığım nemlendirici krem ve almadığım fondöten kalmamıştı. Bu krem benim kurtarıcım oldu. Boyutu oldukça büyük bir sene kadar kullanırım. Az bir miktar sürmeniz yeterli oluyor. Daha ilk kullanımda etkisini gördüm. Herkese tavsiye ediyorum. Alın, aldırın. Asla pişman olmazsınız J. İ.

? Ürünü alalı bir buçuk ay oldu o yüzden deneyip yorum yapmak istedim. seberoik dermatitli( bir çeşit egzama) bir cilt olarak ben çok memnun kaldım, kaşıntı ve kızarıklarım başladığı anda kremi kullandım ve gerçekten de kaşıntı ve kızarıklığıma iyi geldi tek sıkıntısı çok yağlı bir yapısı var yapış yapış oluyor ama onun da çaresini gece sürüp yatmakta buldum ben o yüzden tavsiye ederim. P. B.

5. Bioderma Atoderm Nutrition Cream

Bioderma Nemlendirici Kremler

Amazon
Fiyatını Gör
Bioderma Nutrition
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Ciltteki kırışıklıkları ortadan kaldırabilmesiSivilcelere karşı etkili olmaması
Cildin nem dengesini ayarlayabilmesi

Bioderma Atoderm Nutrition Cream nemlendirici kreminin içeriğindeki shea ve avokado yağları sayesinde cildinizin besin ihtiyacını karşılamaktadır. Bu krem cildinizde oluşan çatlamaları ve kuruluğu tamamen ortadan kaldırmaktadır. Aynı zamanda Bioderma Atoderm Nutrition Cream nemlendirici kremi formülünde bulunan gliserin ve vazelinle birlikte cildinizi nemlendirerek parlak görünmesini sağlamaktadır. Ayrıca bu krem egzama oluşumu doğru ve düzenli kullanım sonrasında azaltır.

Bioderma Atoderm Nutrition Cream Kullanıcı Yorumları:

? Arkadaşlar öncelikle göz çevremde aşırı kuruluktan dökülme yaptı hatta egzama başlangıcı gibi bir şey çıkmıştı, her türü loreal bepantol vs. Kullandım olmadı nemlendirdi ama yetmedi. Bu ürüne geçen hafta başladım ve şu an hiçbirinin yapamadığı nemlendirmeyi yaptı. Asla ince yapıda bir şey beklemeyin hatta gece kremi gibi düşünün. Ama rahatsız etmiyor. Ben şu an çok memnunum ve sanırım daha büyük boyutunu alacam bitince. Denemenizi öneririm. Ş. V.

? Henüz kullanmadım ama iki günde teslim aldım ve paketleme çok iyiydi ayrıca hediye yollamışlar teşekkürler ikinci kez dermoaktif aldım dermopuanli gönderdiğiniz için teşekkürler reçete puansız göndermişti pul pul dökülen ciltler için çok iyi gece sürünce sabah cildim çok nemli oluyor. Özellikle kışın cildim aşırı kuruyor pütür pütür oluyor ama bu krem ilaç gibi geldi yağlı merhemler gibi değil daha sıvı ve hemen emiliyor cildimde sivilce de yapmadı elime de yüzüme de komple uyguluyorum. E. K.

6. Bioderma Atoderm Intensive Balm

Bioderma Nemlendirici Kremler

Amazon
Fiyatını Gör
Bioderma Balm
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildinizi beslemesi
Tüm yaşlar için uygun olması

Bioderma Atoderm Intensive Balm nemlendirici kreminin içerisinde bulunan kanolya ve ayçiçek yağlarıyla zenginleştirilen formülü sayesinde cildinizi besler. Karma ve yoğun bir cilde sahip olsanız dahi Bioderma Atoderm Intensive Balm nemlendirici krem kolayca emilerek teninizin en alt katmanlarına kadar nüfuz etmektedir. Bebek ve çocuklar içinde kullanıma uygun olan bu krem içerisinde cildinize yan etkide bulanacak zararlı maddeler bulundurmamaktadır.

Bioderma Atoderm Intensive Balm Kullanıcı Yorumları:

? Ürün çok güzel cilt kuruluğuna çok faydası var. Atopik alerjimden sebep yoğun cilt kuruluğum ve kaşıntım var ve gerçekten iyi geldi. Boyutuna göre fiyatı da uygun ayrıca eczanelerde çok daha pahalı. Buradan çok uygun fiyata aldım. Hem jel hediyesi var duşta kullanmak için oda çok güzel. Çok çabuk kargom geldi. Kesinlikle tavsiye ederim alacak olanlara. T. Y.

? Bugün ürün elime ulaştı. Gayet özenli paketlenmişti. Kargo da hızlıydı. Beklediğim bir titizlikti çok teşekkür ederim. Ürünü 1 kere denedim. Cildimi 2 saat önce nemlendirmeme rağmen kremin etkisini hissetim memnun kaldım. Egzemalı bir cilde sahibim. Sürdükten sonra kaşıntı olmadı. Umarım kızarıklıkları yatıştırır ve iyi gelir. Ayrıca minik tester ürünler için de çok teşekkürler. G. D.

7. Bioderma Sensibio Light Cream

Bioderma Nemlendirici Kremler

Amazon
Fiyatını Gör
Bioderma Light
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildin yumuşaklığını arttırması
Hassas ciltlere uygun olması

Bioderma Sensibio Light Cream nemlendirici kreminin yumuşak yapısı sayesinde cildiniz tarafından kolayca emilmektedir. Bu krem cildinizde yağlı his bırakmadan yumuşacık bir tene sahip olmanıza yardımcı olmaktadır. Hassas ciltler için özel olarak geliştirilen Bioderma Sensibio Light Cream nemlendirici kremi cildinizde herhangi bir yakma ve kızarıklık yapmamaktadır. Egzama kaşıntılarını da önleyen Bioderma Sensibio Light Cream, aynı zamanda sivilce ve akne izlerini de soldurmaktadır.

Bioderma Sensibio Light Cream Kullanıcı Yorumları:

? Yüzümün belirli bölgelerinde roza hastalığı var. Aynı zamanda da karma sivilce oluşumuna meyilli bir cilt. Rozalı bölgelere roza için üretilen kremleri kullansam da arada bu hassas ve karma cilt için olan kremi de kullanıyorum. Diğer bölgelere zaten bunu kullanıyorum. Memnunum hassas ciltlere tavsiye ederim. B. U.

? Karma bir cildim var yağlı ciltler için kullandığım ürünler cildimi daha da kuruttu cildimin neme ihtiyacı olduğunu hissediyordum. Bioderma’nın birçok ürününü kullanmıştım memnun kaldım. Açık tenliyim ve cildimde kızarıklıklarda mevcut araştırmalarım sonucu bu ürünü aldım çok memnunum küçücük bir miktar yüzünüzün tamamına yetiyor ve çok güzel nemlendiriyor. Evde kullandığımda 24 saat o nemi yüzümde hissettim. Pişman olmazsınız. B. E.

8. Bioderma Pigmentbio Daily Care Spf

Bioderma Nemlendirici Kremler

Amazon
Fiyatını Gör
Bioderma Daily
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Güneş ışınlarından korumasıYüksek fiyatlı olması
Ciltteki gözenekleri ortadan kaldırması

Cilde aydınlatıcı etki uygulayan Bioderma Pigmentbio Daily Care nemlendirici krem parlak bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olmaktadır. Bu krem içerisinde bulunan C ve E vitaminleri sayesinde erken yaşlanmaya karşı cildinizi koruma altına alarak kırışıklık oluşumunu engeller. Aynı zamanda Bioderma Pigmentbio Daily Care nemlendirici kreminde bulunan UVA-UVB fitleri size güneşin zararlı ışınlarına karşı tam koruma sağlamaktadır. Bunlarla birlikte Bioderma Pigmentbio Daily Care, lekelerin görünümünü de düzenli kullanım sonrasında azaltmaktadır. Bioderma Pigmentbio Daily Care nemlendirici kremini cildinize uyguladıktan sonra eğer çok uzun süre güneşe maruz kalacaksanız 2 saat süreyle yenilemenizi öneriyoruz. Böylelikle daha etkili sonuçlar alabileceksiniz.

Bioderma Pigmentbio Daily Care Spf 50+ 40 Kullanıcı Yorumları:

? 4 gündür kullanmama rağmen yüzümdeki kızarıklar nerdeyse gitti diyebilirim önemli olan düzenli kullanmak fiyatı pahalı ama leke derdi çekenler için gerçekten değer bu fiyata boyut küçük olabilir ama az az kullananlara yeter bence. Gerçekten düzenli kullanımda işe yarıyor. Sürekli kullanmak gerekiyor. Sadece kıvamı katı çok fazla sürmemek lazım K. B.

? Anneme yüzündeki güneş lekeleri için tüm serisiyle beraber aldım düzenli olarak tüm seriyi kullanıyor lekelerinde açılmalar var yüzü hırpalamadan lekelere kesinlikle iyi geliyor kendisi çok memnun bittiğinde tekrar alacağız. O. P

9. Bioderma Sensibio Ar Cream

Bioderma Nemlendirici Kremler

Amazon
Fiyatını Gör
Bioderma Sensibio
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Lekelere karşı etkili olmasıSivilcelere karşı etkili olmaması
Cildin ışıltısını arttırması

Özellikle kızarıklık sorunları yaşayanlar için özel olarak tasarlanan Bioderma Sensibio Ar Cream size inanılmaz sonuçlar verecektir. Aynı zamanda Bioderma Sensibio Ar Cream, yatıştırıcı ve nemlendiricili etkiye de sahiptir. Bunlarla birlikte bu krem cildinizin tolerans eşiğinin yükselmesine de yardımcı olmaktadır. Bioderma Sensibio Ar Cream güneş lekeleri ve cildinizde oluşan kararmalara karşı da oldukça başarılıdır.

Bioderma Sensibio Ar Cream Kullanıcı Yorumları:

? 2013 ten beri yüzüme tek bunu kullanıyorum doktorum sivilceden sonra kızarıklık için vermişti cildim on numara oldu ne sivilce kızarıklık kaldı müthiş bir nemlendirici benim her şeyim iyi ki var 24 saat nemlendiriyor çok yoğun bir yapısı var bir krem 6-7 ay gidiyor. A. T.

? Çok kuru bir cilde sahibim. Yıllarca bir sürü krem denemiştim, ilk kullanımda iyi geliyorlardı ama bir süre sonra cildimin kuruluğuna yetersiz kalıyorlardı. Bioderma sensibo ar ile 7 yıl önce tanıştım. İlk defa önceki kremler gibi olmadı. Cildimi neme doyuruyor. 7 yıldır kullanıyorum ve hala çok memnunum. Kuru ve kızarıklık sorunu yaşayanlara tavsiye ederim. Ş. S.

10. Bioderma Pigmentbio Night Renewer

Bioderma Nemlendirici Kremler

Amazon
Fiyatını Gör
Bioderma Night
Nemlendirici
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi sıkılaştırabilmesi
Lekelere karşı etkili olması

Bioderma Pigmentbio Night Renewer nemlendirici kremi leke sorunları yaşayanlar için özel olarak tasarlanmıştır. Bu krem C ve E vitaminin etkisiyle birlikte teninizdeki hem nem kaybını dengeler hem de besin ihtiyacını karşılar. Ayrıca bu krem cildin aydınlanmasına yardım ederek pürüzsüz bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur..

Bioderma Pigmentbio Night Renewer Kullanıcı Yorumları:

? 2 gün önce aldım, serinin serumu, gündüz kremi ve yıkama jeli ile beraber. Ürün çok hafif, yapısı çok güzel. Biraz kullanıp yorumu güncelleyeceğim. Ama şimdiden iyi olacağından memnun kalacağımdan eminim. Evet kullanalı 15 gün olmuş. Aldığımda cildimde yeni oluşmuş sivilce lekelerim vardı, onlar baya soldu, şu an çok hafif belli oluyorlar eskiye göre. Diğer güneş lekelerim ise henüz açılmadı, ama hafif hafif açılıyor bence kullanmaya devam... Ö. G. A.

? 1 haftadır kullanıyorum ve sivilce lekelerim de kaybolmalar yavaş yavaş başladı. Cildiniz yağlı ise mutlaka öncesinde yüzünüzü temizleyin. Sivilce yapmasın. Diğer lekeleri geçirir mi bilemem bende sadece sivilce lekesi vardı. Şunu söyleyebilirim ki sivilce lekelerini (kırmızı lekeler) yok etme de etkili ayrıca yüzü uzun süre nemli bırakıyor, parlatıyor. Ben tavsiye ederim. B. G.


Benzer İçerik Tavsiyeleri
Nivea Nemlendirici KremlerDiadermie Nemlendirici Krem

2024'ün en iyi Bioderma nemlendirici kremi hangisi?

En iyi Bioderma nemlendirici krem tavsiyelerine gelecek olursak; , besleyici, güneşten koruma, yağlanma önleyici, onarıcı, kırışıklık ve akne karşıtı, leke giderici özelliğe sahip marka olarak biliniyor. 

Bioderma Nemlendiriciler Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Biorderma, nemlendirici denince akla ilk gelen markalardandır. Bu kısımda sizin için Bioderma'nın nemlendiricileri hakkında sorulan soruları derledik. İşte Bioderma nemlendiriciler hakkında sıkça sorulan sorular.

Nemlendirici krem ne işe yarar?

Nemlendirici kremler cildinizin nem oranını ayarlar ve kuruluğunu giderir. Yaşlanma hızını da azaltan bu kremler vücudunuzun ışıltılı bir görünüm elde etmesini sağlar.

Bioderma nasıl bir marka?

1970'li yıllardan beri kozmetik ve cilt bakım ürünleri üreten Bioderma firması bu konuda bir uzman hale gelmiştir. Özellikle nemlendirici gibi ürünlerde zirveye oynayan bu firma insan cildindeki sorunlar için çözüm üretmektedir.

Nemlendirici krem nasıl kullanılır?

1. İlk önce nemlendiriciyi süreceğiniz bölgenin temiz ve kuru olduğundan emin olun.
2. Daha sonra elinize Bioderma nemlendiriciyi elinize alın ve yüzünüze sürün.
3. Nemlendiriciyi yüzünüze eliniz yukarı bakacak şekilde ovalayın.
4. Tüm nemlendirici tek bir kat hale gelene kadar masaj hareketleriyle uygulamaya devam edin.

2024 yılının en çok satan Bioderma nemlendirici hangisi?

1. Bioderma Atoderm Creme
2. Bioderma Sébium Hydra
3. Bioderma Sensibio AR Cream
4. Bioderma Sensibio Rich Cream
5. Bioderma Atoderm Intensive Balm
6. Bioderma Sebium Global
7. Bioderma Hydrabio Cream
8. BIODERMA Atoderm Intensive Baume
9. Bioderma Sebium İzokit
10. Bioderma Hydrabio Gel-Cream

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.