Esnek Tasarımlı En İyi 10 Bebek Uyku Tulumu Önerisi | 2024

Bu içeriğimizde bebeğinizi sıcacık tutacak olan ve rahatça hareket edebilmesini sağlayan en iyi bebek uyku tulumu modellerini listeledik.
Esnek Tasarımlı En İyi 10 Bebek Uyku Tulumu Önerisi | 2024

Bebek Tulumu Markaları ve Modelleri 

Bebeğimiz için her zaman en iyisini isteriz. Fakat bebeğimiz için doğru uyku tulumunu bir türlü bulamayabiliriz. Çünkü yüzlerce markanın binlerce uyku modeli var ve hepsi de birbirine benziyor. Fakat endişelenmenize gerek yok. Bu içeriğimizde tüm bu modellerin arasından yumuşaklığı, malzeme kalitesi ve fiyatıyla dikkatleri çeken en iyi uyku tulumlarını bir araya getirdik.

En İyi Bebek Tulumu Listesi

SıraModellerÖzellikneoldu Puanı
1Owli UnisexOrganik Pamuk10/9.9
2AegeanbabyAntibakteriyel Özellik10/10
3Yorni Oeko-TexBaharlık10/9.6
4EnhitbabyRahat10/9.5
5WogiPamuk10/9.4
6HelloBabyİnce Kumaş10/9.7
7US Polo Assn VanilyaYaz Ayları İçin10/9.8
8Bebesev BabyKapüşonlu10/9.8
9HAVUÇ BEBEK BebesevFermuarlı10/9.8
10Aziz BebeŞık Tasarım10/9.6
Amazon
Fiyatlarını Gör
Bebek
Tulumu Markaları
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Bebek Tulumu Markası Tavsiyesi

Yumuşaklığı ve kullanışlılığıyla ön plana çıkan en iyi bebek uyku tulumu markalarını listeledik. Kaliteli ve güvenli uyku tulumu modellerimize mutlaka göz atmalısınız.

İşte en iyi bebek tulumu modelleri:

1. Owli Unisex Bebek Sarı Uyku Tulumu

en iyi bebek uyku tulumu

Amazon
Fiyatını Gör
Owli
Bebek Tulumu
Aradığın
Fiyatı Gör

En iyi bebek uyku tulumları listemize Owli markasıyla başlıyoruz. Türkiye'nin ödüllü markası olan Owli, soğuk kış günlerinde bir numaralı yardımcınız olacak olan bu ürünüyle çok beğeniliyor. Serin sonbahar veya soğuk kış günlerinde bebeğinizin içini ısıtacak olan bu uyku tulumu, 4 farklı beden seçeneğine sahip. Tamamen organik pamuktan üretilen bu ürün, nefes alan ve terletmeyen kumaşıyla rahat bir kullanım sunuyor.

Kullanıcı Yorumları

? Kalınlığı güzel, terletmiyor. Rahat giyilip çıkarılıyor. Beklentimi karşıladı. Beden durumu uyumlu geldi. O**** D.

? 6 aylık bebeğim için 1-2 yaş olanı kullanıyorum. Boyu biraz uzun. Kollarını da kıvırdım ama çok memnunum. Geceleri kafam rahat. Bebeğimin hareketi de kısıtlanmıyor. H**** Y.

2. Aegeanbaby Bebek Beyaz Pamuklu Sweet Dreams

en iyi bebek uyku tulumu

Amazon
Fiyatını Gör
Aegeanbaby
Bebek Tulumu
Aradığın
Fiyatı Gör

Bebeğinizin daha rahat bir şekilde uyuyabilmesi için iç kısmı pamuktan üretilen bu uyku tulumu, yanlardan fermuarlı olması sayesinde tamamen açılabilirdir. Bu sayede bebeğinizi giydirirken ya da çıkartırken daha rahat olursunuz. Antibakteriyel özelliğiyle bebeğinizin sağlığını koruyan ürün, armut şeklindeki tasarımı sayesinde bebeğinizin daha rahat bir şekilde hareket etmesini sağlıyor. Son olarak bebeğinizin vücut sıcaklığının düşmesini engelleyen bu tulumun 24 aylığa kadar kullanılabileceğini ekleyelim.

Kullanıcı Yorumları

? Bebeğimize bu zamana kadar her şeyi büyük aldık, çünkü aldığımız her şey çekiyordu ve kullanamıyorduk. Bundan yola çıkarak bunu da bebeğimiz 3 aylık olmasına rağmen 6-12 aldık. Ama çekmedi. Onu büyüyünce kullanırız diye düşünerek 0-6 ayını da aldık, çok memnunuz. Gece üşümeden kullanıyoruz. Z**** Ş.

? Ürünün yapısı gerçekten çok güzel ama ya bizim bebiş küçük ya da ürün büyük. 20 günlüğüz ve 0-6 ay gerçekten büyük. 2 aylıkken tam olur gibi. H***** S.

3. Yorni Oeko-Tex Uyku Tulumu

en iyi bebek uyku tulumu

Amazon
Fiyatını Gör
Yorni
Bebek Tulumu
Aradığın
Fiyatı Gör

Uzun kollu olması sayesinde giyilip çıkartılması oldukça pratik olan bu uyku tulumu, bol kesimli olduğu için bebeğinizin hareket kabiliyetini sınırlamıyor. Aşağıdan yukarıya doğru açılan fermuarı sayesinde tuvalet ihtiyaçlarında büyük rahatlık sağlayan ürün aynı zamanda doğal yalıtım özelliğiyle soğuk sonbahar ve kış günlerinde bir numaralı yardımcınız olacak. Ek olarak bu uyku tulumunun vücudun ürettiği teri dışarı attığını söyleyelim.

Kullanıcı Yorumları

? 2 yaşındaki kızıma 4-5 yaş aldım bilerek büyük aldım çünkü 2 sene daha giyer. terletme yapmadı çok rahat 18-20 derece evler için iyi bir ürün. M**** H*** K.

? Benim oğlum içinde çok rahat etti. Yumuşacık ve sıcak tutuyor. Oğlum 3 yaşında 4-6 yaş bedenini aldık tam oldu. E**** Ö.

4. Enhitbaby Çocuk Bebek Uyku Tulumu

en iyi bebek uyku tulumu

Amazon
Fiyatını Gör
Enhitbaby
Bebek Tulumu
Aradığın
Fiyatı Gör

Bebeğimin üzeri açıldı mı sorusunu soranlardansanız bu ürün tam size göre! Kısa kollu ya da kolsuz olarak kullanabileceğiniz bu uyku tulumu, yaz aylarında sizi büyük bir dertten kurtaracak. Rahat ve bol kalıbı olmasıyla bebeğinizin hareket kabiliyetini kısıtlamayan ürün, alttan açılan fermuara sahip. Bu sayede bebeğinizin tuvalet ihtiyacını karşılarken daha rahat olursunuz.

Kullanıcı Yorumları

? Güzel incecik. Şu zamanlarda içine bir tişörtle yatırıyorum. Kalıbı geniş gerçekten. Büyük almanıza gerek yok. M**** Ç.

? 1.5 yaş kızıma 1-2 beden aldım. Geniş geniş rahat oldu. Oda 28-29 derece civarında şu aralar. İçine bir şey giydirmeden sadece tulumla yatırıyorum. Camı da açıyorum tabi ki. Rahat yatıyor kızım. M**** A.

5. Wogi Kız Bebek Welsoft Şapkalı Tulum

en iyi bebek uyku tulumu

Amazon
Fiyatını Gör
Wogi
Bebek Tulumu
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemize Wogi markasının şapkalı tulumuyla devam ediyoruz. Kış aylarında bebeğinizi sıcacık tutacak olan bu uyku tulumu, %100 organik pamuktan üretilmesiyle oldukça konforludur. Hafif yapısı sayesinde bebeğinizin hareket etmesine engel olmayan ürün aynı zamanda kolay giyilebilir bir şekilde tasarlandı. Son olarak bu ürünün oldukça uygun bir fiyatı olduğunu söyleyelim.

Kullanıcı Yorumları

? Kızım için aldım ve gece uyurken üzerini açtı mı derdi olmadan rahatça yatırıyorum. Dokusu yumuşacık, içi penye olması ayrı avantaj. Ama yorumlarda yazıldığı gibi simli gerçekten. T*** A*** D.

? Çok güzel simli bir kumaşı var ve fiyat olarak çok uygun. R**** İ.

6. HelloBaby Bebek Minik Unicorn Uyku Tulumu

en iyi bebek uyku tulumu

Amazon
Fiyatını Gör
HelloBaby
Bebek Tulumu
Aradığın
Fiyatı Gör

Baskılı tasarımı sayesinde bebeğinizin severek giyeceği bu uyku tulumu, %100 organik pamuktan üretilmesiyle oldukça konforlu ve sağlıklıdır. Tamamen kapalı yapısı sayesinde soğuk günlerde bebeğinizin üşümeden uyuyabilmesini sağlayan ürün, ince kumaşıyla çocuğunuzun hareket kabiliyetini sınırlamıyor. Ayrıca bu markanın uyku tulumlarının çok tercih edildiğini belirtelim.

Kullanıcı Yorumları

? 15 aylık kızıma 4 yaş aldım iyi ki de büyük beden almışım çünkü hello baby markasının tulumlarında bacak boyu çok kısa. Bebeğimin bacakları açıkta kalıyordu. Şimdi biraz kolları uzun ama katlayarak giydireceğim bacakları tam oldu. Büyük almanızı tavsiye ederim. M**** A.

? Eğer bebeğiniz kendini ısıtmakta zorluk çekiyorsa alınması gerekiyor. Tavsiye ediyorum, kaliteli bir ürün. A**** C.

7. US Polo Assn Vanilya Bebek Tulumu

en iyi bebek uyku tulumu

Amazon
Fiyatını Gör
US Polo
Bebek Tulumu
Aradığın
Fiyatı Gör

En iyi bebek tulumlarını listelerken US Polo Assn markasını atlasak büyük yanlış olurdu. Düğmeli yapısı sayesinde havanın sıcaklığına göre ayarlayabildiğiniz bebek tulumu, baskılı tasarımıyla bebeğiniz tarafından çok sevilecek. İnce ama yumuşak yapısı sayesinde yaz aylarının vazgeçilmezi olacak olan ürün, pamuktan üretilmesiyle oldukça rahat bir kullanım sunuyor. Son olarak bu ürünün uygun fiyatıyla dikkat çektiğini ekleyelim.

Kullanıcı Yorumları

? Ürün gayet güzel uzun süredir kullanıyorum kalıbı güzel pamuklanma vs yapmadı. F**** Ö.

? Yumuşacık, kalıbı da tam. Rahatlıkla alabilirsiniz. E**** G.

8. Bebesev Baby Panda Bebek ve Çocuk Tulumu

en iyi bebek uyku tulumu

Amazon
Fiyatını Gör
Bebesev Baby
Bebek Tulumu
Aradığın
Fiyatı Gör

Antialerjik kumaştan üretildiği için oldukça güvenli olan bu uyku tulumunu tatlı tasarımı sayesinde çok seveceksiniz. Bebeğinizin cildine uygun yumuşak kumaştan üretilmesiyle hareket kabiliyetini sınırlamayan ürün, 4 farklı boy seçeneğine sahip. Ek olarak kış aylarınızın vazgeçilmezi olacak olan bu tulumun kapüşonlu olması sayesinde bebeğinizin kulaklarının üşümesini engellediğini söyleyelim.

Kullanıcı Yorumları

? Bayıldık. Yumuşacık, çok güzel paketlenmiş. Oğlum çok sevdi, çok pahalı olanları almaya gerek yok. Hem uygun hem kaliteli, çok güzel. A**** Y.

? Fiyatına göre gayet güzel. İnce ama sıcak tutan bir yapısı var. S**** K.

9. HAVUÇ BEBEK Bebesev Peluşlu Welsoft Unicorn Tulum

en iyi bebek uyku tulumu

Amazon
Fiyatını Gör
Havuç
Bebek Tulumu
Aradığın
Fiyatı Gör

4 farklı beden seçeneğiyle 6 aylıktan 2 yaşına kadar kullanılabilen bu tulum, kalın kumaşı sayesinde bebeğinizin sıcacık kalmasını sağlıyor. Bebeğinizin boyuna uygun olacak şekilde tasarlanmasıyla hareket kabiliyetini engellemeyen ürün, fermuarlı yapısıyla daha rahat bir şekilde giyilebiliyor. Ayrıca bu tulum, nem ve ter tutmaması sayesinde bebeğinizin çok sıcaklamasını engelliyor.

Kullanıcı Yorumları

? Gayet uygun bir fiyata iyi ürün almış olmanın mutluluğu içindeyim. Yeğenim mutlulukla giyiyor, tavsiye ederim. B**** Ö.

? Tam istediğimiz gibi geldi. Çok yumuşak ve kış için sıcak tutacak bir tulum. H**** O.

10. Aziz Bebe Kız Bebek Tulumu

en iyi bebek uyku tulumu

Amazon
Fiyatını Gör
Aziz
Bebek Tulumu
Aradığın
Fiyatı Gör

Yumuşak ve kaliteli dokuya sahip olması sayesinde bebeğinizin konforlu bir şekilde kullanacağı tulum, üretiminde tamamen organik pamuk kullanıldığı için oldukça güvenlidir. Düğmeli yapısıyla bebeğinizin rahatına göre ayarlayabildiğiniz ürün, hafif ve ince yapısıyla bebeğinizin daha rahat bir şekilde hareket edebilmesini sağlıyor. Son olarak bu ürünün şık tasarımı sayesinde kombin yapmaya uygun olduğunu ekleyelim.

Kullanıcı Yorumları

? Çok güzel bir ürün. Sonbahar kış bebekleri için kesinlikle tavsiye ederim. Fiyat performans olarak bayıldım. 1 günde teslimatı sağlandı. Ş**** Z.

? Soft renkleri beğendiğim için ve çok kullanışlı olduğundan almıştım. Aziz bebenin kalitesiyle birlikte miniğimize çok yakıştı. S**** A.


Benzer İçerik Tavsiyeleri
Bebek Oto KoltuklarıBebek Arabaları

2024'ün en iyi bebek uyku tulumu hangisi?

En iyi bebek uyku tulumu tavsiyelerine gelecek olursak; Owli, Aegeanbaby, Enhitbaby, Wogi, Onvo, HelloBaby, Aziz Bebe, organik pamuk, antiakteriyel özelliğe sahip en kaliteli bebek uyku tulumu markaları olarak biliniyor. 

Bebek tulumu fiyatları ne kadar?

Bebek tulumlarının fiyatları ürünün tasarımına ve malzemesine göre değişiyor. En düşük 30 TL fiyat etiketine sahip olan bebek tulumları, özelliklerine göre 250 TL'ye kadar çıkabiliyor.

Bebek tulumları hangi malzemeden üretiliyor?

Bebek tulumlarının büyük çoğunluğu tamamen organik pamuktan üretiliyor. Bebeklerin cildi hassas ve narin olduğundan başka bir malzeme kullanılmıyor. Listemizde bulunan ürünlerde aynı şekilde pamuktan üretiliyor.

Bebeğime hangi tulumu almalıyım?

Yapmanız gereken ilk şey bebeğinizin ölçüsünü almaktır. Bebeğinizin ölçüsünü aldıktan sonra yaş aralığındaki tulumlara kontrol edin. Eğer aldığınız ölçüyle yaş aralığındaki ölçüler uyuşuyorsa o tulumu alabilirsiniz. Tabii ki tamamen sağlıklı ve size uygun olduğuna karar verdikten sonra.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.