Son Teknoloji 2024'ün Şık Tasarımlı En İyi 10 Ankastre Seti

Yeni eve taşınanlar ya da evini yenilemek isteyenler için en iyi ankastre set modellerini listeledik. İşte uygun fiyatlı ankastre setler...
Son Teknoloji 2024'ün Şık Tasarımlı En İyi 10 Ankastre Seti

Modern mutfaklarda işlevsellik ve estetiğin buluştuğu nokta ankastre setlerdir. Farklı markaların ve modellerin sunduğu geniş yelpazede, ihtiyacınıza ve bütçenize en uygun seti seçmek kafa karıştırıcı olabilir.

Bu yazıda, size en iyi ankastre set seçiminde yardımcı olacak detaylı bilgiler ve tavsiyeler sunacağız. Kumtel, Siemens, Bosch, Arçelik, Beko gibi en iyi ankastre set markaları ve kullanıcı yorumları ışığında, en iyi ankastre set fiyatları, en iyi ankastre ocak ve fırın modelleri gibi merak edilen tüm soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Bu listedeki ankastre set ve puanlamalar yazarımız Emre Darı'nın kişisel tercihlerine göre oluşturulmuştur. Her ürün herkes için uygun olmayabilir. Seçim yaparken lütfen ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurun.

En İyi Ankastre Set Tavsiyeleri

#En İyi Ankastre SetRenkPuan
1Siemens SelectionGri10/10
2Bosch Set38Beyaz9/10
3Arçelik TutkuGri9/10
4Kumtel AntrasitGri10/10
5Ferre ItalianoBeyaz9/10
6Profilo LüksSiyah9/10
7Teka ChefSiyah9/10
8Hoover SetSiyah8/10
9Luxell KristalBeyaz8/10
10Kumtel RustikKrem9/10

1. Siemens Ankastre Set - Selection

Ankastre set

En iyi ankastre set tavsiye içeriğimizin ilk sırasında bulunan Siemens, Yeni nesil özellikleriyle dikkat çekiyor. Kaliteli parçalardan üretilen set, kullanıcıları tarafından sıkça tavsiye ediliyor. Şık bir tasarımı bulunan model, mutfağınızda göz kirliliği oluşturmuyor.

2. Bosch Ankastre Set - Set38

Ankastre set

Ankastre set önerileri 2024 içeriğimizde yer alan Bosch, LED aydınlatmalarla donattığı set ile dikkat çekiyor. Duvar tipi davlumbaz bulunan model, kullanım kolaylığı sayesinde sıkça tercih ediliyor. Enerji sınıfıyla cebinizi yakmayan set, bizce en iyilerden biri.

3. Arçelik Ankastre Set- New Grion Tutku 3'lü

Ankastre set

Fiyat performans ankastre set istiyorsanız harika bir önerimiz var. Arçelik New Grion Tutku, kaliteli malzemesi ve performansıyla adından söz ettiriyor. Kullanıcıları tarafından çok sevilen model, dayanıklı yapısıyla uzun yıllar boyunca kullanılabiliyor.

4. Kumtel Antrasit Ankastre Set

En İyi Ankastre Set

Kumtel Antrasit ankastre set, mutfaklarınıza modern bir dokunuş katmak isteyenler için ideal bir seçimdir. Antrasit rengin asaletini yansıtan bu set, dokunmatik kontrol paneli ve uzaktan kumanda özellikleriyle kullanım kolaylığı sunar. Gaz emniyet sistemine sahip 4 gözü gazlı ocak, A+ enerji sınıfı fırın ve 650 m³/saat hava debisine sahip eğimli davlumbaz ile mutfak işleriniz artık çok daha keyifli ve güvenli.

8 mm kalınlığında dayanıklı temperli cam yüzeyi sayesinde temizliği de oldukça pratik olan Kumtel Antrasit, şıklığı fonksiyonellikle buluşturuyor. Ankastre setin içinde yer alan turbo fan özelliği ve 8 pişirme fonksiyonu ile her türlü yemeği mükemmel bir şekilde pişirebilirsiniz. Kumtel Antrasit, mutfaklarınızda estetik ve performansı bir arada arayanlar için vazgeçilmez bir tercih olacak.

5. Ferre Ankastre Set - Italiano

Ankastre set

Ankastre tavsiye 2024 makalemize girmeyi başaran Ferre Italiano, şık tasarımıyla adından söz ettiriyor. LCD ekranla donatılmış set, bu sayede kullanıcısına kolaylık sağlıyor. Emniyet sistemiyle sizin ve ailenizin güvenliğini koruyan Ferre, yüksek fırın sesi sebebiyle eleştirilere maruz kalıyor.

6. Profilo Ankastre Set - Lüks

Ankastre set

En kullanışlı ankastre set modellerinden olan Profilo, 8 farklı pişirme programı olan fırınıyla dikkat çekiyor. Set içerisindeki tüm ürünlerin pratik kullanımı olmasıyla övgü alan marka, kullanıcıları tarafından tavsiye ediliyor. Dayanıklı yapısıyla uzun yıllar kullanabileceğiniz set, bizce en iyilerden biri.

7. Teka Ankastre Set - Chef

Ankastre set

Ankastre set öneri listemizin 7. sırasında yer alan Teka, multifonksiyonel fırınıyla adından söz ettiriyor. Dijital ekranla donatılmış fırın gerek güvenlik gerekse performans açısından ön plana çıkıyor. Kullanıcılarından tam not almayı başaran set, dayanıklı olması sebebiyle uzun yıllar kullanılabiliyor.

8. Hoover Siyah Cam Ankastre Set

En İyi Ankastre Set

Hoover Siyah Ankastre Set, modern mutfakların vazgeçilmezi olmaya aday. Şık ve zarif siyah cam tasarımı, her mutfak dekorasyonuna kolayca uyum sağlarken, gazlı ocak, eğimli davlumbaz ve çok fonksiyonlu fırın gibi üç ana bileşeniyle mükemmel bir pişirme deneyimi sunuyor. Gazlı ocak, dört gözüyle farklı boyutlardaki tencereler için ideal kullanım sağlarken, cam yüzeyi kolay temizlenebilirliği ile dikkat çekiyor.

Eğimli davlumbaz, güçlü emiş kapasitesi ve sessiz çalışma özelliğiyle mutfakta hava kalitesini artırıyor. A enerji sınıfına sahip fırın ise 65 litre iç hacmi ve 8 farklı pişirme fonksiyonuyla her türlü yemeği kusursuzca pişirme olanağı tanıyor. Hoover’ın bu ankastre seti, hem estetik hem de fonksiyonellik açısından mutfaklarda yeni bir dönem başlatıyor.

9. Luxell Ankastre Set - Kristal Serisi Beyaz Cam

Ankastre set

Ankastre set almak isteyenler için harika bir önerimiz var. Luxell, bütçe dostu ankastre seti ile karşımıza çıkıyor. Gerek performans gerek fiyat olarak listemize giren ürün, kaliteli ürünleriyle adını duyurmayı başarıyor. Kullananlar tarafından çok beğenilen set, yüksek enerji sınıfıyla %40 daha fazla tasarruf sağlıyor.

10. Kumtel Ankastre Set - Rustik

Ankastre set

Ankastre set tavsiye 2024 listemizin 10. maddesinde yer alan Kumtel, A+ enerji sınıfına sahip ürünleriyle adından söz ettiriyor. Gaz emniyetli ocağı bulunan model, uzaktan kumanda ile kontrol edilebiliyor.

Ankastre Set Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

nkastre setler, mutfaklarda modern ve şık bir görünüm sunarken, alan tasarrufu da sağlayarak daha düzenli ve ferah bir ortam yaratır. Fakat her üründe olduğu gibi, ankastre set alırken de dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır.

İhtiyaçlarınızı Belirleyin:

  • Mutfak büyüklüğünüz: Mutfak dolaplarınızın ve tezgahınızın boyutlarını göz önünde bulundurarak, hangi boyutlarda bir ankastre set alacağınıza karar vermelisiniz.
  • Aileniz kaç kişilik: Setin fırın ve ocak kapasitesini ailenizin büyüklüğüne göre seçmeniz önemlidir.
  • Kullanım sıklığınız: Ne kadar sık pişirme yapıyorsanız, o kadar fonksiyonel bir set tercih etmeniz gerekir.

Teknik Özellikleri Karşılaştırın:

  • Enerji verimliliği: A+++, A++ gibi yüksek enerji sınıfı etiketli ürünler tercih ederek, enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz.
  • Fırın fonksiyonları: Fırınınızda ızgara, gril, konveksiyon gibi fonksiyonların olması, pişirme imkanlarınızı genişletecektir.
  • Ocak fonksiyonları: Ocak gözlerinin farklı boyutlarda ve watt güçlerinde olması, farklı pişirme ihtiyaçlarınızı karşılar.
  • Davlumbaz emme gücü: Mutfak metrekarenize uygun emme gücüne sahip bir davlumbaz seçmeniz önemlidir.

Malzeme Kalitesine Dikkat Edin:

  • Paslanmaz çelik: Paslanmaz çelik, ankastre setlerde en çok kullanılan malzemedir. Dayanıklı ve kolay temizlenebilir olması tercih sebebidir.
  • Cam: Fırın kapağında kullanılan camın temperli ve ısıya dayanıklı olması önemlidir.
  • Emaye: Ocak gövdesinde kullanılan emaye, çizilmeye ve aşınmaya karşı dayanıklı olmalıdır.

Fiyat/Performans Değerlendirmesi Yapın:

  • Bütçenizi belirleyerek, bu bütçeye uygun farklı markaları ve modelleri karşılaştırın.
  • Ürünlerin sunduğu fonksiyonları ve teknik özellikleri göz önünde bulundurarak, fiyat/performans açısından en uygun seçeneği tercih edin.

 Yazar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum