En İyi 6 WhatsApp Uygulaması

Android cihazlarda en çok kullanılan WhatsApp uygulaması için birbirinden güzel program bulunuyor. Bu program ile WhatsApp uygulamanızı daha verimli hale getirebilirsiniz.
En İyi 6 WhatsApp Uygulaması

Dünyanın anlık mesajlaşma platformunda kullandığı en yaygın uygulamaların başında gelen WhatsApp, her geçen gün kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor. Bu kadar popüler bir uygulama olmasından dolayı WhatsApp ile alakalı 3. parti uygulamaları oldukça fazla.

Özel hayatın bir penceresi olan WhatsApp için Android cihazlarda 3.parti uygulamaları oldukça büyük bir önem taşıyor. WhatsApp’ın sunmadığı birçok imkanı bizlere sunan bu uygulamalar ile artık WhatsApp artık daha verimli ve daha özel. Şifre koyma, sohbet yedekleme, sohbeti yazıya dökme gibi birçok özellik sunun 3.parti uygulamalar, WhatsApp’ın Google Play üzerinden rahatlıkla edinebileceğiniz en önemli parçaları olmuş durumda.

whatsapp-program.jpg

Google Play, içerik olarak 3.parti uygulamalarla dolu. Bazı 3.parti uygulamalarının virüs çıkma ya da istenen performansı sergileyememesiyle karşılaşabilirsiniz. Bu konuda oldukça bilinen programlara yönelmeli. Aksi takdirde WhatsApp uygulamanızı özelleştirmek isterken konuşmalarınız başkalarının eline geçebilir. Bunun için size bir takım 3.parti uygulaması önerimiz var. İşte o uygulamalar: 

WhatAlert

whatalert-uygulama.jpg

Son zamanların en popüler uygulamaları arasında yer alan WhatAlert, WhatsApp’taki arkadaşlarınızı takip ederek arkadaşlarınızın profil resmini değiştirdiğinde, çevrim içi olduğunda bu değişikleri size bildirim olarak gönderiyor. Daha çok sevgililerin kullandığı bu uygulamanın en büyük özelliği ise, gerçek zamanlı son görülme saatini bildirmesi.

Smart AppLock

smart-applock.jpg

Telefon artık özel hayatın bir parçası oldu. Bu nedenle özel hayatı daha da güvenli hale getirmek için birçok şifre uygulaması ortaya çıktı. Bu uygulamalar arasında Smart AppLock uygulaması oldukça popüler bir durumda. WhatsApp dahil tüm uygulamalarınızı Smart AppLock uygulaması ile şifrelendirip koruyabilirsiniz.  

Backup Text for Whats

backup-text-for-whats.jpg

Günlük hayatımızın bir parçası olan WhatsApp, çoğu kez önemli konuşmaların ana merkezi oluyor. Çoğu kez de bu konuşmaların çıktısına ihtiyacınız olabiliyor. İşte bunun için Backup Text for Whats uygulaması oldukça popüler. WhatsApp konuşmalarınızı metin dosyası halinde kaydetmenizi sağlayan bu program ile konuşmalarınız artık bir dosya halinde.

WCleaner for WA

wcleaner-for.jpg

Android telefonlarda WhatsApp kullananlar için oldukça gerekli bir program daha. Telefonunuzda WhatsApp uygulamasının ön bellek temizliğini gerçekleştiren WCleaner for WA uygulaması birçok özelliğiyle WhatsApp kullanıcılarının vazgeçilmez programları arasına girmiş durumda. Bu uygulama ile WhatsApp’taki resim, video ve ses dosyalarınızı yedekleyebilirsiniz. Yedeklemeye aldıktan sonra da uygulamadan silebilirsiniz. Ayrıca WhatsApp’taki profil resimlerini telefonunuza kayıt edebilirsiniz.

StealthApp

stealthapp.jpg

WhatsApp uygulamasının olmazsa olmazı StealthApp uygulaması… WhatsApp’ın tüm bildirimlerini tek tıkla kapatabileceğiniz bu uygulama ile online görünmemek için WhatsApp’ı açmadan tüm mesajları okuyabilirsiniz.

WFS: WA File Sender

wfs-uygulama.jpg

WhatsApp üzerinden sürekli dosya paylaşan yöneticiler, öğrenciler, sizler için mükemmel bir uygulama öneriyoruz. APK, pdf, apk, doc, avi, txt ve exe gibi farklı formattaki dosyalarınızı WA File Sender uygulaması, Android telefonunuzun WhatsApp uygulamasından doğru arkadaşlarınızla paylaşma imkanı sunuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum