2019’un En İyi ve En Yeni Netflix Dizileri

2019 yılında yayınlanmaya başlayan en iyi ve en yeni Netflix dizilerini derlediğimiz bu içeriğimize, izlemek için bir şeyler ararken mutlaka göz atmalısınız. İşte 2019 Netflix en iyi ve en yeni dizileri!
2019’un En İyi ve En Yeni Netflix Dizileri

Netflix'in 2019 Yılında İzleyiciyle Buluşan En İyi Dizileri

Bu listemizde 2019 yılında yayınlanmaya başlayan en iyi ve en yeni Netflix dizilerini, spoiler içermeden IMDB puanlarına göre derledik. İşte 2019 yılının en iyi Netflix dizileri;


9. Our Planet (2019) - IMDb: 9.3

2019 Netflix Dizileri

Doğa belgesellerinin vazgeçilmez ismi Sir David Attenborough’un seslendirdiği proje, ödüllü Planet Earth ve Blue Planet belgesellerinin yönetmeni Alastair Fothergill tarafından çekildi. Dört yılda tamamlanan projenin çekimleri, 600 kişiden fazla bir ekiple dünyanın tüm kıtalarını kapsayan 50 ülkede, 3500 günden fazla sürdü. Gezegenimiz, Kuzey Kutbu'nun uzak ve vahşi doğasından gizemli derin denizlere, Afrika'nın uçsuz bucaksız manzaralarından Güney Amerika'nın çeşitli ormanlarına kadar dünyanın dört bir yanındaki zengin habitat çeşitliliğine odaklanıyor.

Tür: Belgesel

Fragman


8. Sex Education (2019) - IMDb: 8.3

2019 Netflix Dizileri

Seks terapisti annesiyle birlikte yaşayan, öz güveni pek yüksek olmayan 16 yaşındaki genç Otis’in hayatına odaklanan hikayesiyle Sex Education, 2019’un en iyi dizileri arasında yer almaktadır. Seks terapisti annesi sayesinde cinsel hayat tavsiyeleri hakkında bir şeyler bilen Otis’in bu özelliğini fark eden ve acilen nakite ihtiyacı olan Maeve isimli asi ruhlu bir genç kız ona bir iş teklif eder. Maeve, Otis’e okuldan müşteri olarak cinsel yaşamlarında sıkıntılar yaşayan öğrenciler bulacak; Otis ise bu müşterilerle görüşüp onların sorunlarını çözecektir. Parayı da ortak bir şekilde kırışacaklardır. İkilinin eğlence dolu macerası bu şekilde başlar. 

Tür: Dram, Komedi

Fragman


7. Rilakkuma and Kaoru (2019) - IMDb: 8.6

2019 Netflix Dizileri

Zamanının çoğunu evde tembellik yaparak geçiren Rilakkuma, sıradan biri gibi görünen genç kadın Kaoru’nun yeni ev arkadaşıdır. Evde onun dışında küçük beyaz bir yavru ayı olan Korilakkuma ve Kaoru'nun kuşu Kiiroitori de vardır. 2019 yılında Netflix’te yayınlanmaya başlayan animasyon türündeki bu dizi oldukça sevilen diziler arasına girmeyi başardı. 

Tür: Animasyon, Fantastik

Fragman


6. Dead To Me (2019) - IMDb: 8.2

2019 Netflix Dizileri

Liz Feldman’ın yaratıcısı olduğu Dead To Me, 2019 yılında yayınlanmaya başlayan kara komedi türünde bir Netflix dizisidir. Yakınlarını kaybedenlerin bir araya gelip hislerini paylaştığı bir yas grubunun ilk gününe katılan Jen ve Judy isimli iki kadın başrollerimiz. Judy sekiz hafta önce nişanlısını kaybettiğini, Jen ise yaklaşık 3 ay önce kocasının bir vurkaç vakası sonucu yaşamını yitirdiğini anlatıyor. Bu yas grubu buluşmasının ardından da Jen ve Judy arkadaş olmaya başlıyorlar. İlk sezonu 10 bölümden oluşan ve 2. sezonu olup olmayacağı henüz belli olmayan Dead to Me‘nin bölüm süreleri ise 26-34 dakika arasında değişiyor.

Tür: Komedi, Dram

Fragman


5. The Umbrella Academy (2019) - IMDb: 8.1

2019 Netflix Dizileri

Aksiyon ve macera türlerinde oluşturulan hikayesiyle The Umbrella Academy, çeşitli kahramanlık güçleri olan yedi kişi üzerinde gelişiyor. Dizinin yaratıcısı Jeremy Slater, Fantastic Four ve Death Note gibi filmlerin yanısıra The Exorcist’in de yaratıcısıdır. Hepsi aynı gün doğmuş 41 çocuğun yedi tanesini evlat edinen Sir Reginald Hargreeves çocukların özel güçlerinin olduğunu farkeder. Bu çocuklarla Umbrella Akademisi’ni kuran Hargreeves’in zaman içinde işler istediği gibi gitmez ve çocuklar birer birer akademiden ayrılır. Yıllar sonra ise bu 7 çocuğu bir araya getiren ise babaların ölümüdür. 2019 yılında oldukça ilgi çekmeyi başarmış bu diziyi izlemenizi kesinlikle öneriyoruz. 

Tür: Aksiyon, Macera

Fragman


4. Russian Doll (2019) - IMDb: 8.0

2019 Netflix Dizileri

2019’un 1 Şubat’ında yayınlanmaya başlayan Russian Doll’un yaratıcıları arasında Amy Poehler, Lesiye Headland ve başrol oyuncusu Natasha Lyonne buluyor. 36. Yaş günü partisinin akşamı ölen Nadia, gizemli bir şekilde yeniden kendisini 36. yaş günü partisinde aynaya bakarken bulur.Üstelik biraz önce öldüğünün farkındadır; ama kimse bunun farkında değildir. Gizemini bir türlü anlayamadığı bu döngüye sıkışıp kalan Nadia sürekli ölüp kendi doğum günü partisinde hiçbir şey olmamış gibi uyanmaktadır. Dizide ise Nadia’nın bu sıkıcı döngüden kurtulmaya çalışmasını izliyoruz. 

Tür: Gizem, Komedi

Fragman


3. Carmen Sandiego (2019) - IMDb: 8.0

2019 Netflix Dizileri

Üstün bir hırsız olan Carmen Sandiego'nun geçmişini izleyeceğimiz Netflix yapımı animasyon dizisinde, Carmen'in en yakın arkadaşı ve suç ortağı Player’ı seslendiren kişiyi yine bir Netflix dizisi olan Stranger Things’den tanıyoruz: Finn Wolfhard. Bu arada Carmen Sandiego'yu, 80'lerin ünlü bilgisayar oyunu "Where in the World Is Carmen Sandiego?"dan hatırlayabilirsiniz. Carmen Sandiego’nun ilk sezonu 22’şer dakikalık 20 bölümden oluşuyor. 

Tür: Animasyon

Fragman


2. Turn Up Charlie (2019) - IMDb:7.2

2019 Netflix Dizileri

Gary Reich ve Idris Elba’nın yaratmış olduğu dizinin başrolünde de Idris Elba yer almaktadır. Komedi türündeki Turn up Charlie, gerçek hayatında DJ olarak kendi müziğini yapan Idris Elba’nın hayatından ilham alarak yarattığı bir dizi olmuştur. Başarısız bir DJ, bir yandan müzik kariyerini yeniden canladırmaya çalışırken, bir yandan da ünlü en iyi arkadaşının 11 yaşındaki kızına bakıcılık yapmaktadır.

Tür: Komedi

Fragman


1. What/If? (2019) - IMDb: 6.3

2019 Netflix Dizileri

Bridget Jones’s Diary, Chicago, Cold Mountain gibi filmlerle tanınan Renée Zellweger’in başrolünü üstlendiği yeni dizi, baş kadın karakterinin bir başka kadına yönelik 'ahlaksız teklifi' etrafında şekillenen konusuyla son zamanlarda en çok konuşulan Netflix dizilerinden biri olmayı başardı. Dizinin yapımcıları arasında usta yönetmen Robert Zemeckis’in yanı sıra Mike Kelley, Melissa Loy, Alex Gartner, Charles Rovin ve Jack Rapke gibi isimler yer alıyor.

Tür: Gerilim

Fragman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.