En Heyecanlıyı Arıyoruz Yarışması Başladı

Bakıma muhtaç hayvanlar dostlarımız için farkındalık yaratmak adına “En Heyecanlıyı Arıyoruz” yarışması başladı.
En Heyecanlıyı Arıyoruz Yarışması Başladı

Bakıma muhtaç olan hayvan dostlarımız hakkında farkındalık yaratmak, bağış yapmanın kolaylığı hakkında bilinçlendirmek ve daha çok kişiyi gönüllü olmaya teşvik etmek amacıyla projelendirdiği “ En Heyecanlıyı Arıyoruz ” yarışması devam ediyor.

Kolaylıkla katılabileceğiniz bu yarışma sayesinde, dostlarımızın heyecanlı anlarını daha çok kitleye ulaştırırken, yardım etmenin ve " bağış yapmanın ne kadar kolay olduğu " konusunda bilinçlenerek, daha çok kişiyi bu mutluluğa ortak etmek hedefleniyor.

Yarışma kapsamında yapmanız gereken tek şey, " dostlarınızın en fazla 60 saniyelik videolarını " Whatsapp veya Instagram üzerinden aşağıda belirtilen iletişim adreslerine ileterek, sizin ve dostunuzun adıyla yarışmaya katılmanız!

Yarışma videoları www.enheyecanliyiariyoruz.com sitesinde paylaşılacaktır. Videosu en çok paylaşılan kişi adına “ Haytap Hayvan Hakları Federasyonu ”na 1000TL bağış yapılacak, ilgili belge yarışmacıya iletilecektir.

Katılım sınırı bulunmamaktadır; yarışmaya 1’den fazla video ile katılım gösterebilirsiniz.

Detaylı bilgileri www.enheyecanliyiariyoruz.com adresinden öğrenebilir, sorularınız için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

İlgili WhatsApp hattı: +90 535 077 76 41

İlgili Instagram hesabı: /gmgsosyalsorumluluk

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.