Yeni Moda Ombre Modelleri | Çok Tercih Edilen Trend Modeller

Birbirinden güzel saç modellerinin yer aldığı yazımızda bu sefer de sizler için kadınların en çok tercih ettiği Ombre saç modellerini bir araya getirdik.
Yeni Moda Ombre Modelleri | Çok Tercih Edilen Trend Modeller

En Beğenilen Ombre Saç Modelleri

Saç stillerinde değişen trendler, kadınların ne şekilde seçim yapmaları gerektiği konusunda fikir vermeye devam ediyor. Modasını yitirmeyen ve her sezon farklı değişimleri ile karşımıza çıkan ombre saç modelleri yeni sezonda da fazlasıyla karşımıza çıkacak modeller arasında yer alıyor. Geçtiğimiz sezonlarda da gerek sokak modasında, gerek ünlülerin dünyasında gerekse de kırmızı halı ödüllerinde fazlasıyla gördüğümüz ombre modelleri, yeni sezonda da renkleri ve tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Her kadın saçlarında değişiklik yapmak ve bunun için de farklı kesim stillerini denemek ister. Ancak bazı saç modelleri var ki biraz daha dikkat ettirmeyi gerektirir, üzerinde durulmasını ister. Bu saç modellerinden biri olan ve çok beğenilen ombre saç modelleri hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda bulabilirsiniz.

İşte 2024'ün en beğenilen ombre saç modelleri…

1. Sarı Ombre Saç Modeli

Ombre Saç Modelleri

Bu sezonun en çok tutulan ombre saç modelleri arasında yer alan sarı ombre saç modeli, saçlarınızın hiç olmadığı kadar parlak ve güzel gözükmesini sağlıyor. Eğer sarı ombre saç modelleri arıyorsanız saçlarınızı altın sarısı yapmanız dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacaktır. Sarı ombre modelleri çoğu kişiye yakışan modeller arasındadır.

2. Eriyen Ombre Saç Modeli

Ombre Saç Modelleri

Saçlarınızda dikkat çekici bir güzellik istiyor ve bunu nasıl yapacağınıza dair herhangi bir fikriniz yoksa hazır olun. Bu saç modeli tam da size göre! Eriyen ombre ya da diğer adıyla “Melted ombre” yeni sezonun en dikkat çeken saç stillerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Saç renginin erimesi gibi bir görünüm sunan bu stil, klasik ombre saç modeli gibi koyudan açık tonlara doğru gidiyor ve saç maşası ile yapılan hafif dalgalanmalarla birlikte son derece şık hale geliyor.

3. Kahverengi Ombre Saç Modeli

Ombre Saç Modelleri

Saçlarınızda değişim yaparken bir de dinamik görünüm elde etmek istiyorsanız, seçeceğiniz renklere dikkat etmeniz gerektiğini unutmayın. Kahverenginin nazik tonları, “yumuşak ombre” ya da diğer adıyla “sombre” olarak adlandırılıyor. Hoş bir renk geçişinin göründüğü bu saç modeli, kesinlikle bu yaza damga vuracak stillerden biridir. Siz de farklı bir görünüm ile şık sonuçlar elde etmek istiyorsanız bu modeli uygulayabilirsiniz.

4. Parlak Dalgalı Ombre Saç Modeli

Ombre Saç Modelleri

Farklılığı yakalarken klasik görünümlerden uzaklaşmak çok önemli ve güzeldir. Saç modası, her sene yenilenen stilleriyle kendini göstermeye devam ederken ombre saç modellerinde esen rüzgâr, modayı farklı yönlere doğru ilerletiyor. Yeni sezonun en dikkat çeken ve en güzel ombre saç modelleri arasında yer alan parlak dalgalar, kesinlikle denemenizi önerdiğimiz saç modellerinden biridir. Çene hizasında kesilen bob saç kesimi üzerine çok şık duran parlak dalgalı ombre modeli, deneyebileceğiniz en güzel modellerden biridir.

5. Pembe - Sarı Ombre Saç Modeli

Ombre Saç Modelleri

Saç renklerinde son dönemlerde farklı seçeneklerin kendini göstermesi, değişime uğramak isteyenler için birbirinden farklı fikirlerin öne çıkmasını etkiledi. Pembe saç rengi, son dönemlerde sokak modasında sık karşılaştığımız renklerden biridir. Bir de bu rengi sarı ile bütünleştirdiğinizi düşünün! Ombre saç modelleri arasında yine dikkat çekici bir tasarıma sahip olan pembeden sarıya geçen ombre saç modeli, değişimi köklü olarak yapmak isteyenler için önerilebilecek en güzel modellerden biridir.

6. Altın Esmer Ombre Saç Modeli

Ombre Saç Modelleri

Sarı tonlarından sıkıldıysanız esmer olmaya hazır olun. Altın esmer ombre saç modeli de en yeni ve en güzel ombre saç modelleri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz sezonda ünlülerin dünyasında gördüğümüz bu saç tasarımı, sanırım yeni sezonda da kendini göstermeye başlayacak. Üstlerden siyah, altlara indikçe altın sarısına dönüşen saç rengi, son derece ilgi çekiyor. Her ortamda dikkatleri üzerine çekebilecek bir saç modeli arıyorsanız, kesinlikle bu modeli uygulamanızı öneririz.

7. Siyah Saçlarda Mavi Geçişli Ombre Saç Modeli

Ombre Saç Modelleri

Dikkat çekici bir saç tasarımına sahip olmak için bazen sınırları zorlamak gerekebiliyor. Renkli saçlar arasında sevilerek tercih edilen mavi rengin siyah saç rengine kattığı ihtişamlı güzelliği denemeden bilemezsiniz. Ombre saç yaptırmak isteyen esmerlere önerilebilecek en güzel renklerden biri siyah saçlardan mavi renklere geçişin yapıldığı modeldir. Yaz aylarında daha şık ve hoş görünmek için tercih edebileceğiniz bu saç modeli, yeni sezonun beğenilen tasarımları arasında yer alıyor.

8. Parlak Alevli Ombre Saç Modeli

Ombre Saç Modelleri

Sıcak tenli kadınların saç renkleri konusunda seçim yapabilecekleri birçok seçenek var. Bu yüzden onların daha şanslı olduklarını söyleyebiliriz. Yeni sezonda dikkatleri üzerine çeken saç modellerinden biri olan ombre saç modelleri, yenilenen tasarımlarıyla kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Parlak alev ombre saç modeli de bu yenilikler arasında yer alıyor. Charli XCX’in omuz hizasında kestirdiği saçlarının alt kısmına alev görünümü vermesi, saç modelinin çok daha dikkat çekici bir hale gelmesini sağlamış. Siz de deneyerek farkı yakalayabilirsiniz.

9. Sarı - Siyah Ombre Saç Modeli

Ombre Saç Modelleri

Sarışın olmak farklı bir imaja sahip olmanın en güzel halidir herhalde. Ama bir de hem sarışın hem de kara olmak var ki dikkatleri üzerinize çekmek için tercih edebileceğiniz en güzel stillerden biridir. Bu saç modelini ilk defa Tammy Rivera’nın neredeyse kendi boyundaki saçlarında görmüştük. Üstlerin siyah, altlara geçiş yaptıkça sarıya dönen saç rengi, kısa sürede moda haline gelmeye başladı. Her ne kadar kısa sürede o kadar uzunlukta bir saça sahip olmak kolay olmasa da en azından hem sarışın hem de esmer olmak isteyenler için güzel bir ilham kaynağı olabileceğini söyleyebiliriz.

10. Sıcak Bukleli Ombre Saç Modeli

Ombre Saç Modelleri

Saç renginde ve modelinde değişikliğe girmek isteyenlere önerilebilecek saç modellerinden biri de sıcak bukleli ombre modelidir. Bu modelin yeni sezonda en popüler ombre saç modeli olacağını söyleyebiliriz ama bu modelin bin bir hali var demekten de kendimizi alamıyoruz. Mesela saçlarınızda kıvırcıklık rüzgârı estirmek ve ombre yaptırmak isteyebilirsiniz. Bu konuda size ilham verecek kişi Ashleigh Murray olacaktır. Bukleli saçlarına yaptırdığı ombre, gayet güzel duruyor. Bence yeni sezona girmeden önce siz de bu saç modelini düşünmeye başlayın. Hem farklılık hem de şık bir görünüm için ideal bir seçenek.

11. Yoğun Parlak Ombre Saç Modeli

Ombre Saç Modelleri

Saçların daha dikkat çekici ve güzel görünmesini isteyenlere önerilebilecek saç modellerinden biri olan yoğun parlak saçlar, göz kamaştırıcı yönüyle tercih edilebilecek en güzel modellerin başında geliyor. Geçtiğimiz sezonlarda dikkat çeken güzelliği ile ünlülerin dünyasında kendinden söz ettiren Chrishell Stause, saçlarında yaptığı değişim ile dikkatleri üzerine çekmişti. Kahverenginden kızıl sarıya ve açık sarıya kadar değişen tonları ile dikkatleri üzerine çeken ombre saç stili, yeni sezonda kadınlara ilham verecek türden.

12. Buzlu Sarı Ombre Saç Modeli

Ombre Saç Modelleri

Koyu saç rengine sahipsiniz ama yine de sarışın olmak için önünüzde bir engel görmüyorsanız, buzlu sarışın ombre saç modeli tam size göre. Yüze çok yumuşak bir ifade katan buzlu tonlar, saçlarınızın daha havalı görünmesini sağlayabilir. Ayrıca yeni sezonun en güzel modellerinden biri olması sanırım tercih etmeniz için iyi bir neden olacaktır.

Saç modellerinde yapılan değişimleri takip ederek yeni sezonda daha dikkat çekici tasarımlara sahip olabilirsiniz. En yeni ve en güzel ombre saç modelleri hakkında fikir verdiğimiz bu yazımızda yer alan modelleri uygulayarak siz de dikkat çekici saçlara sahip olabilirsiniz.


Benzer İçerik Tavsiyeleri
Perçem Saç Modelleri2024 Kadın Saç Modelleri

En İyi Ombre Ürünü Listesi

SıraÜrünEtkisineoldu Puanı
1L'Oréal Paris ColoristaParlaklık ve Canlılık Katar10/9.8
2Neva Blond OmbreSaçları Onarır10/9.7
3Diamond Hair DailySaçları Besler ve Onarır10/9.9
Amazon
Fiyatlarını Gör
Ombre
Ürünleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Saçlarınıza Ombre Etkisi Katacak 3 Ürün Tavsiyesi

En güzel Ombre modellerini yukarıda detaylıca inceledik. İçeriğimizin bu kısmında ise saçlarınıza Ombre etkisi katacak olan ürünleri inceleyeceğiz. İşte saça Ombre etkisi katan en iyi ürünler.

1. L'Oréal Paris Colorista Effects Saç Açıcı

saça ombre etkisi katan ürünler

Amazon
Fiyatını Gör
Loreal Paris
Saç Açıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemize Loeral Paris markasının saç açıcısıyla başlıyoruz. İçeriğindeki bileşenler sayesinde saçınıza parlaklık ve canlılık katan ürün, kısa süre kullanımda bile saçlarınızın daha güzel gözükmesini sağlıyor. Özel fırçası sayesinde renkleri daha detaylı ve ışıltılı şekilde verme olanağı sunan ürün aynı zamanda farklı renklere sahiptir. Bu sayede saçlarınıza istediğiniz renk ombreyi verebilirsiniz.

2. Neva Blond Ombre Saç Bakım Seti

saça ombre etkisi katan ürünler

Amazon
Fiyatını Gör
Neva
Ombre Bakımı
Aradığın
Fiyatı Gör

Saça zarar veren herhangi bir maddeyi içermemesi sayesinde çok beğenilen bakım seti, saçlarınızda Ombre etkisini oluşturmak için özel olarak geliştirildi. İçeriğindeki krem sayesinde saçınıza renk katarken bakım uygulayan ürün, bu sayede kırılan ve yıpranan saçların onarımına yardımcı oluyor. Özel uygulama tarağı sayesinde daha kolay bir kullanım sunan bakım seti aynı zamanda açılmış saçın nötralize olmasını sağlıyor. Bu sayede saçlarınızda daha soğuk sarılar elde edersiniz.

3. Diamond Hair Daily

Diamond Hair Daily Şampuan

Amazon
Fiyatını Gör
Diamond Hair
Şampuan
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemize Diamond Hair markasının şampuanıyla bitiriyoruz. Ombre işlemi uygulanmış saçların bakımını yapabilen bu şampuan, ilk kullanımdan itibaren saçın hasar gören bölgelerini onarıyor. Bu sayede işlemden kaynaklanan kırılmalar ve yıpranmalar önleniyor.

İçeriğindeki keratin proteini sayesinde zayıf saç tellerinin güçlenmesini sağlayan ürün, düzenli kullanımlarda saçların daha dolgun ve hacimli olmasına destek oluyor. Saç dökülmelerine karşı da oldukça etkili bir şampuan. Son olarak 3 tipte üretilen bu şampuanın saç tipinize uygun olanını tercih etmenizi öneriyoruz.

Ombre etkisi yaratan en iyi ürünler neler?

Ombre etkisini en iyi şekilde oluşturan ürünlerin içerisinde: Loreal Paris, Neva Blond ve Diamond Hair gibi önemli markalar bulunmaktadır. Bu markaların ürünlerindeki özel formüller sayesinde hem saçlarınız beslenir hem de en iyi ombre etkisi yaratılır.

Ombre nedir?

Saç uçlarının saçın kendi renginden daha açık tonlara boyanmasına ombre denir. Hem saç diplerinin kendi renginde kalması hem de uyumlu bir geçiş yaratıldığında ombre oldukça doğal gözükebilmektedir. 

Ombre kaç ay gider?

Ombre işlemi kuaförlerde ortalama 3 saat kadar sürse de bu sürenin ardından neredeyse tam 6 ay boyunca saçınıza herhangi bir işlem yapmanız gerekmez.

Sombre ne demek?

Sombre aslında ombrenin daha yumuşak geçildiği bir saç modelidir. Uygulama sırasında daha az boya kullanıldığı için sombre sonrası saçlar sanki güneş sayesinde açılmış gibi gözükmektedir.

Ombre saça zarar verir mi?

Ombre saça zarar verir. Saç rengini açma şekli olduğu için yıpratabilir. Aşırı derecede zarar vermesi mümkün değildir. Saçlarınızın yıpranmaması için düzenli olarak bakım yapılması önerilmektedir.

Ombre akınca ne renk olur?

Ombre aktığında yapmanız gereken tekrar ombre yaptırmaktadır. Eğer uzun süreli olmasını istiyorsanız kesinlikle saç bakımlarınızı düzenli olarak yapmanız gerekir. Düzenli olarak yapıldığında ombre uzun süreler dayanabilir.

Ombrenin üstüne tekrar ombre yapılır mı?

Ombre işleminin uzmanlar tarafından yapılması gerekir. Kişi kendisi yapmaya kalktığında istenmeyen sonuçlarla karşılaşmak mümkündür. Ombre özelliği kaybetmeye başladıktan sonra tekrar yapılabilir.

Ombreden sonra saç ne zaman boyanır?

Ombreden sonra saçlarınızı boyamak için ortalama 4 ile 5 hafta kadar beklenilmesi önerilir. Saçınızın doğal dokusu boyalar yüzünden bozulur, rengini değiştirmek istediğinizde saç sağlığınızı olumsuz etkiler.

Ombre saç döker mi?

Ombre saçlar yıpratır fakat dökmesi mümkün değildir. Bakımı düzgün olarak yapıldığında uzun süreler gidebilir, saçlarda yıpranma, kırılma, dökülme gibi sorunlar ortaya çıkmaz. Sağlıklı bir saça sahip olursunuz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum