En Güzel Balık Burcu Sözleri

İyimserliğiyle, duygusallığıyla bilinen Balık burcu insanının özelliklerini içeren en güzel sözleri sizler için derledik. Balık burcu insanının aşk yaşantısı, kişisel özellikleri ile ilgili bu sözleri sosyal hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.
En Güzel Balık Burcu Sözleri

Balık burcu insanı; aşırı derecede duygusallığıyla, kırılganlığıyla ve sevecenliğiyle bilinir. Balık burcu kadın ve erkeklerine ait özellikleri sözler şeklinde sizlerle paylaşıyoruz. Böylelikle kısa ve öz bir şekilde balık burcu insanının aşk hayatı, duyguları ve kişilik özellikleri hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz.

 

En Etkileyici Balık Burcu Sözleri

Balık burcu erkeği ve kadını ile ilgili özellikleri sözler şeklinde sizler için derledik. Okurken sıkılmayacaksınız. Balık burcu insanı ile ilgili sözleri okurken bu burcun insanına ait özellikleri genel hatlarıyla öğrenmiş olacaksınız. Balık burcu insanı ile ilgili sözler, Balık burcu kadını sözleri, Balık burcu erkeği sözleri, en anlamlı Balık burcu sözleri, en yeni Balık burcu sözleri, Balık burcu insanının özellikleri;

balikburcu.jpg

- Alın yazısında “Balık” yazan insanlara bir Balığın kalbinden başka hiçbir kalpte aşk yok!

 

- Tutku kadınıdır o, şehvetin kadınıdır o, kırmızıdır o, duygunun insan suretine bürünmüş halidir.

 

- Balığın kalbi meşale gibidir. Öyle kibritle oynamaya benzemez! Yakar insanı.

 

- Onlar sevdikleri zaman öyle bir sahiplenir ki. Sadece O’nun için yaratıldığınızı zannedersiniz. Balık’lar hem ait hep sahip olurlar.

 

- Kötü konuşmak bir balığın huyu değildir ve birine kötü konuşuyorsa bil ki hak etmiştir! İki laf da sen söyle eşlik et Balığa!

 

- Balık bir insanın hayatına sesizce girer ve sesizce çıkar. Esas kıyamet, insan onun yokluğunu hissedince kopar ama vakit çok geçtir!

 

- Balık “bir şeyim yok” diyorsa: %60 tepesi atıktır, %20 canını okuyacaktır, %19,9 gıcıktır, %0,1 bir şeyi yoktur.

 

- Balığın yandan yandan bakışı hem can yakar, hem de insanın kalbini yerinden oynatır.

 

- İçindeki ses bir Balığa her zaman en doğru olanı söyler. Dinle gitsin!

 

- Her “Seni Seviyorum” diyene inanmayacak kadar “Seviyorum” diyenlerden zarar görmüştür Balık. Hatta bazıları hiç sevmese daha iyi olur.

 

- İlişkilerde dizginleri karşıdakine verir gibi görünse de bir Balık dizginleri hep kendi elinde tutar ve çaktırmadan sürer dolu dizgin.

balik4.jpg

- Balık akıldan kalbe bulaşır. Bir Balığı günde 3 kereden fazla düşünüyorsan aşık olman yakındır ve bil düşündüğün güzel bir şey.

 

- Yüreği yufka olur Balıkların ama iyi niyetinin bir son kullanma tarihi vardır ve o tarih geçtikten sonra; oylum oylum selvi boylum.

 

- Bir Balıkla yakınlaşmak kolaydır kanı sıcaktır ama uzaklaştıktan sonra yeniden yakınlaşmak zordur.

- Yapamazsın” dersen bir “balık”a inadına yapar. Hem de öyle bir yapar ki gözüne soka soka! Sırf sen gıcık ol diye.

 

- Bir insanın hayatındaki değişimin başlangıcıdır bir Balık. Yüreğin değdiği hayat güzelleşir.

 

- Her şeyi kafana takarak salak salak triplere girme sonra hiç çekilmez oluyorsun düşman başına yani.

 

- Bırak kendini bilmez bir iki insanın ettiği lafı 7 cihanın padişahı Ferman verse onu bile dinlemez bir Balığın gönlü!

balik5.jpg

- Bazen içine kaçar bir Balık ve bekler. Gel de onu çıkar diye ama gel demez.

 

- Bir Balıkla yaşanılan her şey özeldir.

 

- Bir “balık”ı başkasının anlattıklarından değil sadece yaşayarak öğrenebilirsin. O yüzden bırak artık susmayı.

 

- Gülerken, ağlarken, kızarken, sinirliyken, sessizken, konuşurken, uyurken, uyanıkken, yani 7/24 güzeldir bir Balık. Eşsiz güzel..

 

- Kötü konuşmaktan hoşlanmaz bir Balık ama bazı insanlar haşır haşır Kaşınır.

 

- Dostu balık olanın sırtı yere gelmez.

 

- Sevilmek var, bir Balık tarafından sevilmek var. İkisi tamamen farklı şeyler.. Söylenişi aynı ama etkisi farklı!

 

- Bir Balık için yanlış, yanlış değildir eğer içinde aşk varsa… Doğrudur çünkü aşkta her şey mübahtır!

 

- İnsanın kalbinde bir Balık varken bir başkası onun yerini alamaz! Alsa da ancak “Benzer” olur hiçbir zaman Balığın “Aynısı” olmaz!

 

- Bir Balığın aşkı mazeret kabul etmez! Özledim diyorsa “Geliyorum” dan başka bir şey söyleme!

 

- Ve bir balık nasıl susturacağını bilemez özleyen kalbini gecenin en onsuz saatinde..

 

- Balığınki gibi bir kalp her derdi çekebilir sevince ama ihanetin derdini asla!

 

- Mesela sen yokken bir Balık senin hasretinle geberiyor ama senin haberin yok!

 

- Bir Balığı yüreğinden kaçıran arkasından bakar alık alık ama geçmiş olsun.

 

- Ve bir balık sevdiği insanın yatmadan önce aklına gelen son şey olmak ister.

 

- Önce içinde biriktirir bir Balık ve dolunca patlar. Sonra Allahhhhhh! tutabilene aşk olsun!

 

- Aklından önce kalbiyle sever bir Balık ve belki de zaman zaman üzülmesinin sebebi budur. Severken aklını bile dinlememek.

 

- Sudaki balıklar çabuk unutur. Karada yaşayan balıklar nah unutur! Yeri geldi mi çok pis laf çarpar. Yaptığından utanır insan.

balik3.jpg

- Bu saatte takıldığın yer bir balığın aklıysa olduğun yer onun kalbi demektir. Balık sadece kalbindeki insanları bu saate kafaya takar.

 

- Mesela sen yokken bir Balık senin hasratinle geberiyor ama senin haberin yok!

 

- Bir Balığı etkilemek istiyorsan; sadece “Sev” me daha “Çok sev” hatta “çok çok sev” hatta “çok çok çok çok çok sev” hatta..

 

- Bu saatte takıldığın yer bir balığın aklıysa olduğun yer onun kalbi demektir. Balık sadece kalbindeki insanları bu saate kafaya takar.

 

- Bir Balığın ummadığı anda çıkmıştır karşısına en çok etkilendiği insanlar ve tam da “artık inanmıyorum” dediği zaman inanmıştır yeniden aşka.

 

- Balığın anlatmak istediği konuştuklarından çok sustuklarında saklıdır. Onu anlamak için sesini değil yüreğini duymayı öğrenmek lazım.

 

- Bir Balık özlediği zaman yüreğinin sesi başının belası olur. “Beni ona götür” der durur.. ve onu sevdiğine götürene kadarda susmaz.

 

- Canı yanar Balığın hep o şarkıyı dinlerken. Ona uzak olmak en çok o şarkıda koyar ve en çok o şarkıyı dinlerken diler Tanrıdan sevdiğini.

balik2-001.jpg

- Mutsuzken mutluymuş gibi yapamaz bir Balık. Mutsuzluğu yüzünden okunur.

 

- Bir Balık yalnızca en çok sevdiği insanların, hayatına karışmasına izin verir. Hatta bazen bu durumdan haz bile duyabilir..

 

- Benim sevgim güçlüdür, gerçektir, hissedersin ama kalıcılığına çok da güvenme buna layık olmaya bak.

 

- Bir Balığın ummadığı anda çıkmıştır karşısına en çok etkilendiği insanlar ve tam da “artık inanmıyorum” dediği zaman inanmıştır yeniden aşka.

 

- Bir Balık özlediği zaman yüreğinin sesi başının belası olur. “Beni ona götür” der durur.. ve onu sevdiğine götürene kadarda susmaz.

 

- Bazen kendisiyle kalmak ister Balık ve yanında kimseyi istemez… ama “Neyin var?” diyen biri mutlaka çıkar ve yalnızlığını bozar en güzel yerinden.

 

- Hayalle gerçek arasıdır bir Balık. Hayal kadar güzel gerçek kadar kalıcı ve iz bırakan.

 

- Sinirlendiği zaman telefonu açmaz sürekli meşgule düşürür ama telefonu komple kapatırsa bil ki kırılmıştır.

 

- Değiştiği kanısına varsa da kolay kolay değişebilen birisi değildir Balık. Bazı konularda farklı düşünebilir ama iş uygulamaya gelince alıştığı haliyle devam eder O. Çok kötü bir durum bu, bazen kendisi için bazense sevdikleri için. Alışılmış durumdan farklı bir şekilde davranabilmeyi başarabilse ortada mesele kalmayacak ama işte. Çok zor.

balik1-001.jpg

- Bazen en küçük şeyler hiçbir şeyin mutlu edemeyeceği kadar bir Balığı mutlu eder. İçinde Aşk olsun yeter.

 

- Sevdiklerini kırmaktan korktuğu için bazen doğru olanı söylemeyebilir Balık. Sonra kabahatli kendisi olur. Net olamamanın faturasını öder hep. Ödesin de zaten çünkü hiç akıllanmadı.

 
- Bazen kalabalıklar içinde yapayalnız hisseder kendini balık ve o yalnızlığı en sevdiği insanlarla bozar.

 

- Bazen kendisiyle kalmak ister Balık ve yanında kimseyi istemez… ama “Neyin var?” diyen biri mutlaka çıkar ve yalnızlığını bozar en güzel yerinden.

 

- Ne şunun dediğini, ne bunun dediğini, nede onun dediğini yapar Balık! Hep Doğru olduğuna inandığı şeyi yapar. Kim ne derse desin.

 

- Önemli olan bir balığın “Son” aşkı olabilmek! İşte o zaman “Son-suz” olursun!

 

- İnsanlar tarafından kandırılmak gibi bir endişeyi daima içinde yaşasa da aslında Balık’ı kandırmak her baba yiğidin harcı değildir çünkü dışarıdan öyle görünmese de zannettiğinizden çok daha fazla uyanıktır o. Şayet biri onu kandıracaksa o kişi yine kendisi olur çünkü kendisine yalan söyleyip, o yalana inanıp, gerçekmiş gibi belli bir süre yaşayıp sonunda bunun ceremesini çok güzel çeken biridir o. İşte bunlar hep manyak süzgecinin delik olmasından kaynaklanıyor. :)

 

- Ne şunun dediğini, ne bunun dediğini, ne de onun dediğini yapar Balık! Hep Doğru olduğuna inandığı şeyi yapar. Kim ne derse desin.

 

- Canı yanar Balığın hep o şarkıyı dinlerken. Ona uzak olmak en çok o şarkıda koyar ve en çok o şarkıyı dinlerken diler Tanrıdan sevdiğini.

 

- Nasıl tanıdıysan öyle sev bir balığı. Değiştirmeye çalışmadan, eleştirmeden, sorgulamadan. Olduğu gibi... En kendi haliyle.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum