Azeri Sözleri, Sevgiliye Aşk Dolu Azerice Sevgi Sözleri

Azerbaycan Türklerinin en güzel sözlerini sizler için bu sayfamızda bir araya getirdik. İşte Azerice en güzel duygusal aşk sözleri ve mesajları.
Azeri Sözleri, Sevgiliye Aşk Dolu Azerice Sevgi Sözleri

Azeri Sözler

Heyata niye geldiyimi dusunmeye baslamisdim, seninle tanis olandan sonra basa dusdum dunyaya gelis sebebimi.

Bu mesaji silsen meni sevirsen, silmezsen mensiz dayana bilmirsen, cavab versen meni istirsen,vermesen mene ashiksan, aaa indi neyniyeceksen?

Bu deyge ele sevincliyemki, sevgilime dünyanın en sirin seyini vermek icimden gelir, Amma cox Heyifler olsun ki ekrana yerleşmezsen!

Hamiya bir rol verdiler en cetinini mene verdiler. Evvelce sev, sonra unut dediler.

Sevdiyini orta halda sev. Belke bir gun sene dusmen ola biler. Dusmen oldugun kesle de orta halda dusmen ol. Belke bir gun sene dost ola biler.

Senin olan her seyi, hetta sensizliyi bele seni xatirlattigi üçün sevirem.

Sevdiyini orta halda sev. Belke bir gun sene dusmen ola biler. Dusmen oldugun keslede orta halda dusmen ol. Belke bir gun sene dost ola biler.

Dogru soyleyeni dogguz kendten govarlar sene onuncu kendten seslenirem Seni sevirem

Azeri Sözleri

Sene baxchadan gul deyil, guneshden atom goparib getirmek isteyirem, amma ureyim kimi elinde yanar gorxuram.

Sevib de sevdiyine sevdiyini deye bilmemek ne geder aciysa, sevilibde sevildiyini biImemek o geder acidir!

Azerice Aşk Sözleri

Goy uzunden ozun ucun bir ulduz sec. Senin geder parlag ve gozel olsun, birini de menim ucun sec, parlagligi onemli deyil teki sene yaxin olsun.

İki nefer bir-birini severse bu sevqi olar. Biri qacar, diqeri qovalarsa bu esq olar. Ikiside sever lakin bir-birlerine qovusmazsa bu efsane olar.

Sevgi:ele-ele soyugda agac altinda titreshmekdir, acini ve sevinci soyugda agac altinda titreserek paylasmagdir!

Salam huzun adasi. Men duyqu gemisi. Gecenin qapqaranliginda yaxinlashdim limanina yukum Mutluluqdu. Qulax as gor ne deyir bu ses: Ozledim seni biricin Askim.

Heyatda menim ucun en deyerli seyi sene vermek isterdim. Ama seni sene vere bilmerem ki.

Azeri Sözleri

Sevgini dasimag deyil, hesretini dasimag cetin.GuIusu unutmag deyiI, agIamaga aIismag cetin.Yasamag deyil, oImekde deyil, gozleyibde gorusmemek cox cetindir birdene

Qoy sevinc hemiseh qanadli bir qush, ureyin en isti yuvasi, Qem keder yuxu, unudulmush gulushun gelecek yuvasi olsun..

Gecelerden gorxma, pencerende ulduz kimi parlayacağam, uzagdayam deye yalnızsansa kölge kimi arxanda, nefes kimi içinde, can kimi yanındayam.

Ay geceni men seni sevdiyim qeder sevseydi, Gunes yer uzune hesret qalardi.

Resimli Azeri Sözleri

Seni ne geder sevdiyimi bilmek istesen,yere dusen yagisin her damIasini tutmaga çaIis.Tuta bilmediyin damIaIar menim sevgimdir.

Darixdigin senin üçün darixirsa darixmaq gozeldir, Donecekse gözlediyin gözlemek gozeldir. Sevirse sevdiyin bax ele bu her şeye beraberdir.

Buraxma meni deye yalvardim donersen dedim inanmadin dediyim oldu bax gordun Ama cox heyifki gec oldu…Sensizlikden oldum men!!!

Azeri Sözleri

Sene minlerce gül vermek isterdim amma güller solar, sene omrümü vermek isterdim amma bir gün oleceyem, sene sadece sevgimi verirem ki, o ebediyyen yasayaca…

Bu mesaji oxudunsa mene heyransan.Vecine deyilse meni sevirsen. Cavab versen mensiz yashaya bilmirsen.Cavab vermesen mene vurgunsan.Gorek indi ne edeceksen?…”

Heyatda menim ucun en deyerli seyi sene vermek isterdim.Amma seni sene vere bilmerem ki.

Sen seni ozleyenin ozleminden xebersiz ozlenmekdesen, sen var ya sen ozlenenlerin ichinde en chox ozlenensen…

Azeri Sözleri

Sanmaki yerin dolacaq, senden basqa birisi menim olacaq! Ya mene senin kimi sevgili , ya da sene menim kimi seven tapilacaq.

Dünyada bir çox insan var. Bezisi duygulu bezisi duygusuz, bezisi qorxulu bezisi qorxusuz. Bezisi aglayib bezisi gülür amma gozelliklere ve xosbextiye layiq olan bir insan var o da indi mesajimi oxuyur…

Sen en mukemmel sevgiye layig olacag geder gozel, amma haminin seve bilmeyeceyi geder ozelsen

Neden bu qeder zor seni sevmek ve tapmamaq, istedikce uzaqlashmaq, dusundukce unutmaq. Neden bu qeder zor seni sevdiyim halda soyleye bilmemek hep bir sheyler gizletmek sene sahib olacagim yerde seni itirmek.

Sene minlerce gül vermek isterdim amma güller solar, sene omrümü vermek isterdim amma bir gün oleceyem, sene sadece sevgimi verirem ki, o ebediyyen yasayacaq.

Ellerin ucurum kenarinda acan bir gul olsa, ve sene toxunsam yixilaram deye deyil, yixilanda elini buraxmamaqdan qorxaram.

Azeri Sözleri

Gozlemek gozeldir gozelim, Donecekse eger gozlenen…. Ozlemekde gozeldir gozelim, Ozleyirse ozlenen.

Layiq oldugun yer seni qebul etmese bile, geydiyin gelinlik yerine kefen olasa bile, ardindan gozyashi tokenin olmasa bile, Gozdeme artiq donmerem sene, Gozumde dinmeyecek yashim olsan bile.

Yarpaqlar saralib dusherken yere, O, gozel gozlerini chevir goylere… Her gun istemirem ilde bir defe adimi anmagi unutma.

Sene bu mesajı deyil, üreyimi yollamaq isterdim… Telefonu deyil elimi tutmani isterdim, mesaja deyil gozlerime baxib seni sevirem demeni isterdim.

Niyyetin seni qaçırtmaqsa artıq qaçırtmışam, gözletmekse artıq gözleyirem, sevmekse artıq sevirem.

Bu gozler bu gozlerdeki sevgini gormeyen o gozleri chox sevir,amma o gozlere baxan yad gozleri hech sevmir.lazim gelse bu gozler o gozlerden yash getirer,lakin sevdiyim o gozler hemin yad gozlere xosh baxir.buna gore de bu gozler chox meyus olur ve daim yash ichinde qalir…

Dünyada her sey ozüne bir yoldas axtarar, dasin qelbi yoxdur amma onu da yosun sarar.

Bügün de sabah da üreyin geder yaxinindayam, ozünü tenha hissedende eli üreyine qoy… Men hemise ordayam.

Duygulari aciglayan gozler olmasaydi, belqi hislerin mezarina cevrilerdi.

Azeri Sözleri

Heyata neye qeldiyimi dusunmeye baslamisdim. Seni qorenden sonra basa dusdum dunyaya qelis sebebimi.

Her dostluqun qoyuzunde bir meleyi varmis. Yer uzunde biten dostluqlar ucun qoyuzunde melekler aqlayarmis. Sene and olsunki bizim  meleyimiz hec vaxt aqlamayacaq.

Herseyin bir evveli ve sonrasi vardir deyirler. Bu yalandir mence. Senden once vardim ama belke canim senden sonra olmayacaqam inan.

Sevgiliye Azerice Sözler

Bu mesaji oxudunsa mene heyransan.Vecine deyilse meni sevirsen. Cavab versen mensiz yashaya bilmirsen.Cavab vermesen mene vurgunsan.Gorek indi ne edeceksen?

Aşk denizden çinqil toplamaga benzer, evvel tek-tek yigirsan sonra bir-bir atirsan. Sadece bezilerini atmaga üreyin gelmir ve sen atilmayanlardansan.

Her seher oyanib uzunu qunese verdiyinde, qucunu ala bilmezsen isti sevqilerden, unutma sakin bir sevqiden min sevqi doqur ve o sevqilerden yepyeni bir dunya qurulur.

Güller soylesin sene olan sevqimi, quller soylesin yalnizliqimi, caresizliyimi, yavas yavas eriyen ureyimi quller soylesin men soylesem inanmazsan.

Azeri Sözleri

Gulu sev amma tikani eline batmasin, ele birini sev ki, seni hec unutmasin, sev-sevil amma unutma, eqer bilmirsense sevmeyi onda dasima o ureyi.

Seni sevirem gerek bilesen… O kicik gelbini mene veresen… Dunyada en boyuk arzum odur ki… Sevirem sozunu mene deyesen.

An geIer insanIar guIerken agIarmish, goz yashIari seI oIub geIbine axarmish!

Gözlerimde qezdirdiyin qozlerine, senin sevqinin verdiyi quvene, kelimelerimi oqurlayan dodaqlarina, qisacasi senin ucun cox darixiram.

Azeri Sözleri

Ya menim gozlerimdir seni bambasga goren, ya da her kesin gozleri kordur!

Soyug havalarda hec usumedim biIirsen? Hemise senin istiliyinle gizindim. Sevginin istiliyiydi meni gizdiran. Qelbime yazilmisan bir denem.

Unutma sen menim oz canimdan cox deyer verdiyimsen. Bil ki ne oIursa oIsun her zaman ucun ureyimdesin.

Qelbimi girmag suya yazi yazmag geder cetindir. Konlumu almag gunese toxunmag geder cetindir. Sen suya yazi yazmagi bacardin, indi gunesin batmasini gozle.

Seni dusunduyum zaman senin de meni dusunub-dusunmediyini dusunende meni dusundurur.

Azeri Sözleri

Gozelsen, sirinsen, birceciyimsen. Melekmisen? Seytanmisani Bilmirem nesen. Elden ellere atsan da olar, men seni sevirem, sen sevmesende olar.

Çoxdur sene sozlerim, aglima geldikce soylerim, bu fani dünyada gülüm men sensiz neyIeyim?

Heyatda ele birini sev ki, sen onun ucun olmeyi dusunerken O senin ucun coxdan olmus olsun.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum