Aşkım Kapışmak Sözleri, Aşkım Kapışmak Kişisel Gelişim Sözleri

Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak sözleriyle kendinize bir yol çizebilir, düşündürücü sözler sayesinde hayata bakış açısını değiştirebilirsiniz. İşte, en güzel aşkım kapışmak sözleri, resimli aşkım kapışmak sözleri ve kitaptan alıntı sözler...
Aşkım Kapışmak Sözleri, Aşkım Kapışmak Kişisel Gelişim Sözleri

Aşkım Kapışmak Sözleri;

Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak'ın günümüzde söylediği en etkileyici ve en etkileyici sözleri bu içerikte bir araya getirdik. Güzel sözler ve Özlü sözler kategorisinde de yer alan düşündürücü, anlamlı, manalı ve etkileyici Aşkım Kapışmak sözlerini sosyal medya hesaplarından paylaşabilirsiniz.

Aşkım Kapışmak'ın en etkili ve güzel 5 sözü;

1. Hiçbir şeye alışmayın, çünkü tadı değişiyor!

2. Başımıza gelen sıkıntılar aslında bizlere verilmiş nimetlerdir. Bizim nerede eksiğimiz olduğunu gösterir ve insan bu noktalardan kendisini düzeltir ki ilerleyen dönemde başına gelecek problemlere karşı dayanıklı olabilsin.

3. Yaşadıklarına şükret; iyisiyle, kötüsüyle. Acının da mutluluğun da üzerine doğar her yeni gün.

4. Annelik kutsaldır anneler değil.

5. Elinle iyilik yaptığın insanı, dilinle kırma yeter.


En Güzel Aşkım Kapışmak Sözleri

Kısa bir zaman diliminde büyük başarılara imza atan Aşkım Kapışmak, sözleriyle insanlar tarafından oldukça alkış alıyor. Her bir sözü hayatın gerçekliğini yansıtıyor. Sözleri yaşamdan bizlere ders verecek niteliktedir. İşte, en güzel Aşkım Kapışmak sözleri;

Aşkım Kapışmak Sözleri

Binlerce dünlerin oldu hayata; belki bir o kadar da yarınların olacak; ama sade bir tane bugünün olacak, öyleyse fayda kat hayata.

Umut varsa, kapıların da vardır.

Başkalarının hayatlarını konuşmayı adet haline getirenlerin kendi sorunlarına çözüm üretememesi gayet normal. O beyin artık senin değil.

Bilinmez olan, her zaman abartılıdır.

Bazen huzur, çok arzu ettiğin şeyin de olmaması olabilir.

Aklımdan sürekli geçenlerin duaya dönüştüğünü fark ettiğimde, bazılarını affetmeyi öğrendim.

Çare, bazen fırsatlar bazen de sıkıntılardır. Gönderenin hazinesi bitmez, sen kapını açık tut. Ha bir de fırsatlar, tozlu kapıdan girmez. Biraz kapının önünü süpür.

Ne olursa olsun çalışmaya devam et. Başarılı ol en dürüstünden. Eskiden düşmanın olan, zamanla hayranın olacaktır.

Aşkım Kapışmak Sözleri

Söyleyecek şeylerin olsun, yapacak işlerin, sevecek ailen, dostların, harcayacak ve paylaşacak paran olsun, en önemlisi de şükrün olsun.

Ölüm korkudur, baş edemez insan, ölmemek için öldürür. Ruhen öldürür, anlık kırar, saatlik aldatır, günlük kinlenir, öldürür karşısındakileri.

Hiç okumadığın kitaplardan, seyretmediğin hayatlardan, tanık olmadığın olaylardan güzel bilgiler geliyorsa kalbine, devam et yoluna.

Senin haberin olmadan, canlı cansız her şey en çok istediğin şey için görevdeydi. Sen tesadüf dersin, onlar perdeli gerçeklerdir.

Ömründen günler eksilmiyor, her sabah yeniden sevmek, yeniden şükretmek için ömrümüze güzel günler ekleniyor.

Değerli olduğunu hissedemeyen kişi, gerçekten sevemez. Çünkü o daima sevilmek ister!

Aşkım Kapışmak Sözleri

Başkalarının acılarında mı, mutluluklarında mı rol oynuyorsun?

Herkes hikayesine devam ediyor. Uyuyan da uyumayan da!

Görmemek mi daha kötü yoksa yanlış görmek mi?

Neye sahip olduğun önemli değil, onlarla neler yaptığın önemli. Hayat işlevselliğine bakar.

Sen bir yola çımaya gönüllü ol. Unutma güzellikler duraklarda saklı.

Kötülerin uyumadan gezdiği bu dünyada, iyilerin erkenden kalkması şart.


Aşkım Kapışmak'ın Kitap Alıntı Sözleri

Aşkım Kapışmak yapmış olduğu seminerlerle ilintili olarak kısa dönemlerde büyük eserler ortaya çıkarttı. Son kitabı Yaşam Kitabıdır. Kalbimin Anahtarı ve Carpe Diem kitaplarıyla oldukça tanındı. Aşkım Kapışmak kitaplarında alıntı sözler;

Aşkım Kapışmak Sözleri

 Kötülüklerin çokluğu iyi insanların tembelleşmesinden kaynaklanır. Kimse, "Ne kadar çok kötü insan var?" demesin. Ben ne kadar iyiyim, onu düşünsün.

Sıkıntı gelir, seni kendine getirir. Bir elinden alır, diğerine fazlasıyla verir.

Ben görmedim kızım görsün, ben yapamadım oğlum yapsın diyen anne babalar. Kızınızın gördüğü, oğlunuzun yaptığı ortada. Kendi geçmişinizi evlatlarınızda düzeltmeyin. Sizin yaşamadıklarınızı yaşayarak mutlu olmalarını beklemeyin.

Bu akşam Ay'a ve yıldızlara emanet ettim düşüncelerimi. Eminim ki Güneş'e teslim edecekler, aydınlansın diye. Sabah uyanabilmek nasip olursa, toplarız birlikte en temiz olanlarını. Sen de dene bu gece.

Hani bir daha yapmayacağım dersin ya, dikkat et bu cümleye. Söylediğin andan itibaren başlar samimiyet sınavı. En sevdiğin kişinin elinden, dilinden, gözünden gelir önüne, yapmam dediğin şey. Ona da kocaman bir HAYIR dediğin zaman geçersin sınavdan.

Demlenmiş sevgiler lazım bize, pişmemiş duyguların tadı hep eksik. Birbirimizi bulmanın vakti değilse eğer, biz daha başka gönüllerde demleniyoruzdur. Sen piş sevdiğim, ben de demleneyim biraz. "Şeker alır mısın" derlerse, "bozmayalım tadımızı," deriz.

Aşkım Kapışmak Sözleri

Allah'a güzel insanlarla olmak istiyorum diye dua et. Duanın kabul olduğunu; yanlış insanları elemeye başladığında anlayacaksın.

Parçalanmadan toparlanmıyor hayatımız. Gitmesi gerekenleri çıkaramadığımız için, bazen hayat bizim yerimize parçalıyor.

İnsanın en zor arkadaşı kendisidir. Ömrü kendisiyle bir küs, bir barışık geçer. Çünkü kendisini tanıdıkça, bazen kızar bazen de sevinir.

Hiçbir şey istediğin zamanda, istediğin kadar olmaz. Biraz geç olur, çünkü arkadaki zamanda sabrı öğren diye. İstediğinden az olur, çünkü tamam deyip tembelleşme diye. Hiçbir şey düşündüğün kadar kötü olmaz, beklemediğinden erken gelir. Daha beterine tanık eder, çünkü sana gelene şükret diye. Erkenden sıkıntısı gelir yanındakilere bak ele diye. Sen ne yaparsan yap insan, sonuç değil sadece süreç elinde.

Bizi hayattan iki şey koparır: Geçmiş ve gelecek. Çünkü her ikisinin duygusu da şimdiki zamanda yaşanır.

"Kimseyi baş üstü yapmayın; müsait yeri gösterin, dileyen kalbinizde, dileyen kapınızın önünde kalsın."

İstersem bir şarkıda, istersem bir cümlede, istersem virgülde, noktada bulurum kendimi. Ama istersem...


Manalı ve Anlamlı Aşkım Kapışmak Sözleri

Kimsenin izi kalsın istemezsin bazen çünkü anıları taşıyacak bile gücün olmaz. Giden, onları da götürsün dersin.

Hızlanan zaman değil, zihinlerimiz. Acele eden zamanlar yok, onların hepsi beklentilerimiz. Kurallar da engelin değil, samimiyetimiz. İşte, olur ya da olmaz, ama budur hayat. Gerisi ise sadece hayallerimiz.

askim-kapismak-sozleri-010.jpg

Güzel düşünen, güzel konuşan insanlarla arkadaşlık etmek gerekir. Nerede öyle insanlar diyenlere: o insanlar kalabalıkta ve her yerde olmazlar.

Bazı şeyler haberin olmadan, bazısı ise haber vererek gelir. Sen, hayatını analiz et. Belki de beklediğin gelmiştir.

Ne kalbin boşa atacak bugün, ne de aldığın nefes boşa gidecek. Sen istedikçe değil, ihtiyacın arttıkça cevabı gelecek dualarının. Bir şeyi isteyip hemen vazgeçme! Olmuyor başka, olmayacak başka! Bazı isteklerin sessiz feryatları vardır. Duyulur ve sıraya konur. Hadi, vazgeçme!”

Yarın neler olacak diye düşünmekten daha iyisi, yarın neler yapman gerektiğini bilmektir.

Bugün yaşadıkların, düne kadar ilmek ilmek dokudukların aslında.

"Bil ki tüketimin arttığı yerde azalacak mutluluğun. Hep alacak ve sahip olacaksın, yedikçe, içtikçe, giydikçe ve bunları abarttıkça mutsuz olacaksın, çünkü bedeninin istedikleri ruhunu mutlu etmez."

askim-kapismak-sozleri-011.jpg

Sen, başına gelene teslim olduğunda ve böylece anda olduğunda; geçmiş, senin üzerinde bir güce sahip olmaz.

İnsanların gözyaşlarında kendi kıskançlıklarınızı ve öfkenizi akıtmayın. Hangi yaşın, hangi niyetten aktığını ağlayan bilir.

Kalbinin anahtarına ulaşınca açamayacağın kapı kalmayacak. Çünkü Kalbin Anahtarı, mutluluğun anahtarıdır…

Önce sadece kendin için bir şeyler yapmaya ne dersin? Gülümse, aynaya bak, konuş, yazı yaz, daha çok oku, inan…

Hayatın hızlı temposu içinde isteklerimiz, hayallerimiz, planlarımız günbegün erteleniyor, hepsi aklımızın bir köşesinde kalıp gizli, saklı dualara dönüşüyor. Hiçbir şeye yetişemiyoruz, hiçbir şeye yetemiyoruz. Kendimiz olmaktan bile uzaklaşıyoruz. Uzaklaşma, bir dur ve kendine bir söz ver!

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.