Etkili Hisli Sözler | Sevgiliye ve Dosta Ağlatan Mesajlar

Aşka dair en hisli, dokunaklı sözleri siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İşte en duygusal, hüzünlü, ağır ve dokunaklı sözler.
Etkili Hisli Sözler | Sevgiliye ve Dosta Ağlatan Mesajlar

Hisli Sözler

"Hayat bazen, insanları birbirleri için ne kadar şey ifade ettiklerini anlasınlar diye ayırır."
- Paulo Coelho

Fani aşk yoktur, aşkların hepsi baki olanadır. Tek fark şudur ki; kimi sanatı görür, kimi sanatçıyı.

Denir ya aşk iki kişilik, yalan! Aşk bile bile delilik. Bir de hayat müşterektir denir. Bu da yalan çünkü aşk acısı hep tek kişilik.

Sert rüzgârlar karanlık geceleri severmiş, aynen benim seni sevdiğim gibi.

Hisli Sözler

Hayat zor değil, insanlar şerefsiz…

Hiçbir şeye değişmem aşkla bakan gözlerini. En son anımda bile söylemeliyim sevdiğimi. Hiç bir şeye değişmem senle geçen günlerimi. En son anımda bile tutmalıyım ellerini.

Saçının bir teline dünyalar feda olsun, kalbin hep benimle dolu olsun.

Dün gece seni gördüm rüyamda, ağlayarak uyandım tek hatırladığım. Neredesin ve ne yapmaktasın şimdi, ben hala seni söylüyorum belki bir gün tesadüfen.

Kahve aşk gibidir, her ne kadar sabır ve özen gösterirsen tadı o kadar güzel olur.

Hisli Sözler

Aşk, bazen gitmekle kalmak arasında verdiğin en büyük savaştır. Sevmeyenin aklı, gerçekten sevenin kalbi kazanır bu savaşı.

"Gözyaşının bile görevi varmış. Ardından gelecek gülümseme için temizlik yaparmış."
- Mevlana

Kalbini kırıyor diye üzülme; Belki de hak etmediği yerden çıkmaya çalışıyordur.

"Gitmekle gidilmiyor ki… Gitmekle gitmiş olamazsın; Gönlün kalır, aklın kalır, anıların kalır!"
- Cemal Süreya

İçimde büyük depremler oldu ama senin yerin hiç sallanmadı.

Ne dokunaklı bir sözdür bu; “Herkese yetişir kendine geç kalırsın…”

Önemi yok artık, rüzgar esti, dal kırıldı…

En Güzel Dokunaklı Aşk Sözleri

Hisli Sözler

Hayat ne garip… Yaşarken elinden tutan yok, öldüğünde ise herkes omuzunda taşıyor.

Bazen mutluluk, küçük bir fincandan yayılan kahve kokusudur.

Gün gelir, konuşmak yerine susmanın, yaklaşma rine uzaklaşmanın, beklemek yerine unutmanın seni daha az inciteceğini göreceksin.

Ve bazen iyi şeyler biter ki, “daha iyileri” başlayabilsin…

Derdini insana değil suya anlat. Zira, su alır götürür, göl ise biriktirir. İnsan ise alır dağıtır.

Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir…

Üzülme… Derdin ne olursa olsun, bir abdest al nefes gibi. Dilersen sen hiç konuşma “ O “ seni ve dertlerini senden daha iyi biliyor unutma…

Seni vazgeçilmez olduğuna inandırmış olabilirler ama ben bu rüyadan uyanmanı sağlayabilirim. Övünmek gibi olmasın; çok güzel s…ir çeklerim.

Çaresizlik nedir bilir misin? Kalbin kanatlanıp gittiği yere, bedenin gidememesidir.

Hisli Sözler

Mü’minin tebessümü yüzünde, hüznü ise kalbindedir.

İnsanları kırmamak için verdiğiniz her taviz, sizi daha kırılgan, karşınızdakini daha cüretkar yapar.

ve bazen kocaman duygularını minicik bir “peki” ye sığdırırsın.

Sabrı çok insanlara dikkat edin. Onlar sabırları bittiğinde limanları yakarlar gemileri değil…

Uykusuz gecelerimde gözyaşlarımla yazdım adını kalbime, güneşsiz günlerimde kanımla suladım resimlerimizi, yeniden gelirsin diye!

Vazgeçtim gözlerinden, vazgeçtim sözlerinden, bir ah de yeter... Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı.

Hisli Sözler

Adına şarkılar yazmadım diye resmini yollara çizmedim diye sanma ki sevgilim seni sevmedim.

Size ışık olan bir kadını, karanlıkta bırakmayın…!

Sen de başını alıp gitme ne olur. Tut ellerimi… Hayatta hiçbir şeyim tam olmadı senin kadar. Hiçbir şeyi istemedim seni istediğim kadar.

Hisli Sözler

Ey tabib! Aşk derdiyle başım hoş benim; yaramdan el çek sen. Bana derman hazırlama ki senin merhemlerin benim ölümüm sayılır.

Hasretim senelere dönse de ne aşkına bedduam ne de sana kinim var, bin bir dert çektirsen de seni mahşere kadar sevmeye yeminim var.

Seni düşünür, seni özlerim, sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kır şeytanın bacağını, bir kez beni hatırla, bir sonbahar serinliğinde…

En Hisli Sözler, Resimli Dokunaklı Sözler

Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna, suçuna bağışla sarıl boynuna. Biz bize yaşarken geldik oyuna, eller kadir kıymet bilmiyor annem. Senin kadar kimse sevmiyor annem.

Mehtaplar kadar serin, denizler kadar derin, senin en güzel yerin, bana bakan gözlerin.

Yanında benden yakın bakan biri de olsa, her şeyi inkar etmiş inandırmış olsan da ve ona duygulanmış sevdalanmış olsan da, biliyorum bu gece beni düşüneceksin.

Bir gün bir çılgınlık edip, seni sevdiğimi söylesem, alay edip güler misin? Yoksa sen de sever misin? Soranlara unuttum diyorum, adı neydi hatırlamıyorum, ben artık sevmiyorum ama öyle demiyor içim, susmuyor susmuyor kalbim, hala deli divaneyim.

Gönül penceresinden ansızın bakıp geçtin, bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin. Ne çok sevmiştim seni, ne çok hatırlar mısın? Bir bahar seli gibi dalımdan akıp geçtin..

Deniz gözlüm benim senin için hazırım, eğer ölüm gerekse ölmeye giderim, yemin olsun seninim çocuklar gibi şenim, deniz gözlerinde hayat bulur gözlerim. Yüreğim acır inan, senden uzak kalmasın. O deniz gözler benim, başkası hiç bakmasın.

Hisli Sözler

Çok saçmaladım, bağışla. İnsanın kalbi darmadağın olunca, kafası da karışıyor. Mümkünse, söylediklerimi unuturken beni aklından çıkarma.

Aynı kitapları okur, aynı filmleri izler, aynı müzikleri dinlerdik. Herkesten farklıydık biz, biz gerçekten ayrıydık. Şimdi ne okusam, ne izlesem, ne dinlesem hemen elim telefona gidiyor sonra o eskidendi diyorum çünkü biz artık gerçekten ayrıydık.

Sen de başını alıp gitme ne olur. Ne olur tut ellerimi. Hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar, hiçbir şeyi istemedim seni istediğim kadar.

Nikâh masasına oturdun işte, dayanmak çok zormuş böyle sevince, sana mutluluklar, sözüm kardeşçe, at artık imzanı, git bir an önce.

Gönül kapılarımı sonuna kadar açtım. Kaderime söz verdim seni alnıma yazdım. Aşkın bir alev olsa yakar mı bu canımı? Uzanamam ben sana, bu acıtır canımı.

Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış, gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi, ellerin bir martı, telaşlı ve ürkek... Ellerin fırtınada çırpınan bir beyaz yelken.

Hani verdiğin sözler, hani ellerin nerde? Hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde? Hani sen hep benimdin? Şimdi neredesin nerede?

Huyumdur hep ölürüm, nice aşklara bölünürüm. Ayımdır hep tutulurum, nice ışıkla korunurum. Hüzün kovan kuşu gelmiş, gecenin yanağına konuvermiş. Ay tenli aşık şarkıma karşılık vermiş.

Ne ölmek nefessiz kalmaktır ne de yaşamak nefes almaktır. Yaşamak; sevilmeyi hak eden birine yaşamını harcamaktır.

Ne dil yeter seni anlatmaya, ne göz kıyar sana bakmaya, ne ellerim dayanır sana dokunmaya, ne kollarım uzanır sana sarılmaya, hiç ömür yeter mi seninle beraber olmaya be gülüm!

İşte gidiyorum, bir şey demeden, arkamı dönmeden, şikâyet etmeden. Hiçbir şey almadan, bir şey vermeden, yol ayrılmış, görmeden gidiyorum. Ne küslük var, ne pişmanlık kalbimde. Yürüyorum sanki senin yanında, sesin uzaklaşır her bir adımda, ayak izim kalmadan gidiyorum.

Hani o bırakıp giderken seni bu öksüz tavrını takmayacaktın. Alnına koyarken veda buseni yüzüne bu türlü bakmayacaktın. Gelse de en acı sözler dilime, uçacak sanırım birkaç kelime, bir alev halinde düştün elime.

Bir hayaldin öncesinde, adın konmuş aşk dilinde. Ben senin sadece imkânsızındım. Kelimeler tükendi de, sen bitmedin bak içimde.

Sevmek mi? Hiç duymadım ki… Gülmek mi? Çoktan unuttum… Yaşamak mı? O da ne… Aşk mı? Büyük bir yalan… Yalnızlık mı? İşte o benim dünyam!

Hisli Sözler

Bu ayrılık akşamında, gözyaşıma boğuldu dünya, sorma bana sensizliği, sorma bana gücün yoksa gelen aynı giden aynı, bırak beni yalnızlığıma.

Ben senin hasretinle yanmışım zaten yaralıyım. Sen bunun farkında mısın yar. Her günüm beklemekle geçiyor, dün de bugünüm de. Bir mektup göndermez misin yar?

Sar beni ben sana kendimi feda etmişim sev beni. Bu canı uğruna heba etmişim sevgilim her şeyim. Gönlüme taht kuran dilberim.

Senin alev gözlerin eritse şu ruhumu buz olur kesilirim yanarken içim. Sesin bir uçurum çağırırsa beni, kuş olur uçarım yanarken içim. Sevdan bir ateş oldu bende, gönlüm bir deli coştu sende.

Nesine yar nesine, ölürüm ben sesine, bir daha vursa idi nefesim nefesine. Canım sese mi geldin, kadem basa mı geldin, sağ olsam gelmez idin, öldüm yasa mı geldin? Saçın yüzüne perde, yüreğim düştü derde, ayaküstü duramam, seni gördüğüm yerde?

Biliyor musun sevgili benden sonra benim gibi kimse bakamayacak gözlerine kimse tutamayacak ellerini benim gibi ve belki kalbi çarpmayacak bütün aşkıyla.

Biliyor musun, seni düşünmek istemiyorum artık. Sevmek istemiyorum seni, hayal etmek, döneceğini beklemek ve daha da ileri gidip nefret etmek bile istiyorum bazen. Tamamen içimden söküp atmak, hiç olmamışsın gibi unutmak ama sen bunların hiçbirine izin vermiyorsun. Mahallenin yaramaz çocukları gibisin, hep kalbime vurup kaçıyorsun.

Ah be çocuk ah! Seninki, masaldaki pamuk prensese âşık olmak değil. Uyutulduğun ninnideki bostana giren danaya yüreğini vermek.

Hisli Sözler

En Etkileyici Ağlatan Duygusal Mesajlar

Dünyaları sığdırırdım yüreğime derdin bana bir zamanlar. Dünyaları sığdırırken yüreğine, beni sığdıramadın mı?

Ne olurdu zamanla geçecek değil de zamanla gelecek deselerdi.

Alt yapısı olmayan bir şehir gibiyim… Ne zaman hüzünlensem gözlerimi su basıyor ve ne zaman seni düşünsem, kalbimin trafiği aksıyor.

Hisli Sözler

Yalnızlığımda çoğalıp, kalabalıkta eksiliyorum ve öylesine kalabalık ki yalnızlığım; ne yana dönsem sana çarpıyorum.

Ne garip bir dünya bu. Aklımdasın diyen balıklar, ömrümsün diyen kelebekler gördüm.

Boğazıma takıldı sevdan. Üç kere sırtıma vur, helal de. Alışık değilim harama ondan olacak herhalde.

Gül şimdi ağlayan gözlerime bakarak gül! Yarınların için gül çektiğim acılar için gül sen hep gül beni düşünme gülüm.

Eyvallah ne güzel bir sözdür. Bazen kabulleniş, bazen boş veriş, bazen yol veriş; ama sonunda hep bir rahata eriş.

Çok sahiplenmeden seveceksin mesela. Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, hem de hep senin kalacakmış gibi.

Bakmayın öyle tabii ki de ağlamıyorum, giden sevgilinin ardından su döküyorum.

Ömrümün her gününde, asırlık elem saklı… Adın kalbime mühür artık, dilde yasaklı!

Hisli Sözler

Her şeyin kıymetini bilirim ben. Bana ışığın kıymetini göstermen için dünyamı karartmana gerek yok.

Kalbime saray inşa etmeye çalışman çok güzel bir davranış ama keşke temeli atıp, derince kazdıktan sonra bırakıp gitmeseydin.

Gelecekten de pek umutlu değilim artık. Adı gelecek olsa ne olur, seninle gelmedikten sonra.

Hisli Sözler

Yağmur dökülüyor şehrime. Bardaktan boşalırcasına. Bu son diyorum, bu son! Her defasında bitirdiğim yerden başlıyorum yine sana, aşka.

Ağlamak gözlerdeki yaşı boşaltır, acın hep taze kalır.

Keşke yanımda olsaydın demiyorum, biliyorum ki; isteseydin olurdun.

Ne güzel demiş şair “Şimdi ben mutluluğa müebbet yesem, kesin yarın af çıkar.”

Eğer bir insanı gerçekten unutmak istiyorsan onunla yaşadıklarını değil, onun sana yaşattıklarını hatırla.

Mızıkçılık yapmadan, oyununun kuralına uyup, yalanlarına inanıyormuş gibi yaptım. Devam etmiştim beni sevdiğine inanmaya.

Kimseyi kırmayayım diyorum, bir de bakıyorum kendim paramparçayım.

Havam bozulmaya başladı yine. Gözlerim de dolmaya. Sanırım içimde bir yerlere sen yağdı gece gece. Serçe kadar yüreğimin, gökyüzü kadar sancısı var bu gece.

Başkasını sevmen, bana acı verir mi sandın? Sen beni de sevmemiştin ki zaten. Çocuktum işte, öyle inanmıştım ki döneceğine.

Uzaklaşmak iyidir. Birinden, bir şeyden… Uzaklaşmak bazen, yakınlaşmaktan da iyi gelir.

Hisli Sözler

Canı yanan sabretsin, canı yakan, canının yanacağı günü beklesin!

Sanma ki sevmekle usanır bu yürek. Kaderde varsa eğer, sevginle ölmesini de bilirim elbet. Zannetme ki beklemekle usanır yürek. Bir değil bin ömrüm olsa da beklemesini bilirim elbet.

Üç yanlışım oldu. Tanıdım, güvendim, inandım! Bir doğrum oldu. Sevdim ama üç yanlış, bir doğruyu sildi.

Yüreğim hep gururuyla övündü. Burada gidene dur denilmiyor!

Gel de birbirimizin kadrini bilelim çünkü ansızın ayrılacağız birbirimizden.

Hisli Sözler

Bazen sadece seninle konuşsun istersin ama o herkesle konuşur, sana susar.

Eskiden karanlıklardan ve yağmurlardan korkardım, şimdi ise yağmurlar gözyaşım oldu, karanlıklar ise sırdaşım oldu.

Bazen insan ‘seni seviyorum’ diyemez. Sadece ‘sana da iyi geceler’ demekle yetinir.

Şimdi sensizliğin naklen mutsuzluğum yayınlanıyor ve herkes çektiğim sensizlik acısını canlı izliyor. İnanır mısın be sevgilim, yokluğun reyting rekorları kırıyor.

Hisli Sözler

Bilsem ki bir daha hiç dönmeyecek, bilsem ki gözyaşım hiç dinmeyecek, utanmam sıkılmam mutsuzluğuma, şimdi sensiz cehennemde yaşlanacağım.

Benim de zaten hiç gücüm yok, yüzüm yok, hiç umudum yok ama bil ki farklı bir hayaldi. İşkenceydi bazen, bazen çok güzeldi ama anlıyorum sesinden kurtulmuşsun sen. Nokta konmuş, bitmiş en güzel hikâyem.

Örselenmiş bir çocukluk işte benim bütün hikâyem. Kaç sevda geçse de üzerinden bu yıkıntıları onaramazsın. İstersen hiç başlamasın geç kalmışız birbirimize, yanlış kapılarda geçmiş bunca yıl dönemeyiz artık ilk gençliğimize, istersen hiç başlamasın söz verelim kendimize.

Sorarlarsa beni sana; sevilmeden seviyordu de. Ne kadar da saftı de. O kadar seviyordu ki kaldıramadım de. İçin de bir ateş yaktım halen yanıyor de. Gitmeyince aramayınca eridi bitti de. Bir de dünyası vardı onu da ben kararttım de. Kendi eliyle bir çukur kazdı. Ben de gömdüm de!

Bırak hayatım bana kalsın, al anılar sende kalsın. Ver sevgimi, belki o zaman anlarsın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Acı SözlerSevgi Sözleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum