Türkiye’de En Fazla Ziyaret Edilen 10 İnternet Sitesi

Türkiye’de yer alan sitelerin birçoğu inanılmaz derece de hit yapmaktadır. Peki, ülkemizde yer alan ve en çok ziyaret edilen siteler hangileridir? İşte, Türkiye’nin en çok tıklanan ve en popüler siteleri…
Türkiye’de En Fazla Ziyaret Edilen 10 İnternet Sitesi

Türkiye’de en çok ziyaret edilen sitelerin listesini yapmadan önce teknoloji çağına kısaca değinmemiz gerek…

İçerisinde bulunduğumuz teknoloji çağında, bilgisayar, telefon ve tablet gibi birden fazla cihaz yardımıyla internette gezinti yapmak günümüz dünyasında oldukça yaygındır. Özellikle Türkiye başta olmak üzere bazen bilinçli bazen de bilinçsiz şekilde bağlanırız teknolojiye. Faydalarını almak istediğimiz zaman oldukça pozitif etkileri olan internet, aksi durumlarda faciaya neden olabilmektedir.

Peki, ülkemiz genelinde en fazla tıklanarak ziyaret edilen siteler nelerdir. İşte, Türkiye’de en çok ziyaret edilen, en çok tıklanan ve en popüler 10 site…

NOT: NeOldu.com sitesi Türkiye'de en çok ziyaret edilen ve tıklanan siteler arasında 27. sırada yer almaktadır. Aylık ortalama 12 Milyon kişi ziyaret etmektedir.


1. Google

en çok ziyaret edilen siteler

Sadece Türkiye’de değil hemen hemen internetin bulunduğu her yerde kullanılan ve en çok kullanıma sahip web sitedir. Neredeyse diğer kullanılan tüm sitelere buradan erişim sağlanmaktadır. O nedenle en fazla tıklanan siteler listesinde daima ilk sırada yer alır. Türkiye’de aylık olarak ortalama 150 milyon kişinin ziyaret ettiği Google’da yaklaşık olarak ortalama 8 dakika geçirilir.


2. Youtube

en çok ziyaret edilen siteler

Google gibi tüm dünyada yaygındır ama Türkiye’de oldukça fazla tıklanan web sitelerinden biridir. Türkiye sınırlarında aylık, yaklaşık olarak 54 milyon kişi ziyaret etmektedir ve geçirilen süre ortalama 12 dakikadır.


3. Sabah

en çok ziyaret edilen siteler

Türkiye’nin en fazla tıklanan haber sitelerinden biridir. Aylık ortalama olarak 60 milyon kişinin ziyaret ettiği site de bekleme süresi ortalama 5 dakikadır. Öyle ki bu da habere olan merakımızı açığa çıkarmaktadır.


4. Sahibinden

en çok ziyaret edilen siteler

Emlak ve araç alım-satım platformlarından biri olan bu site aylık olarak yaklaşık 129 milyon kez tıklanmaktadır. Burada harcanan ortalama süre ise 12 dakikadır.


5. Onedio

en çok ziyaret edilen siteler

Ülkemiz sınırları içerisinde en çok tıklanan 3. sosyal medya sitesidir. Aylık olarak yaklaşık 80 milyon kez tıklanır. Süre ise 5 dakikadır.


6. Ekşi Sözlük

en çok ziyaret edilen siteler

Aklınıza gelebilecek her şey ama her şey ile ilgili doğru ve yanlış yorumların yapıldığı en köklü siteler listesindedir. Aylık olarak hemen hemen 120 milyon kez giriş yapılmaktadır. Burada harcanan ortalama süre ise 7 buçuk dakikadır. Siteden hemen çıkma oranı ise %40 civarındadır. Buna yanlışlıkla girme durumları da dahildir.


7. Mynet

en çok ziyaret edilen siteler

Video ve oyunların yanı sıra birçok türden bilgi barındıran ve birden fazla topluma hitap eden en eski ve en köklü olan sitelerdendir. Aylık olarak yaklaşık 91 milyon kez tıklanmaktadır. Burada geçirilen süre 8 dakika olup, yanlışlıkla girme %29 dur. Ayrıca haber açısından da oldukça güncel bir web sitesidir.


8. Fullhdfilmizle

en çok ziyaret edilen siteler

Yerli ve yabancı olmak üzere binlerce farklı türden filmin adreslerinden biridir. Aylık olarak ortalama 36 milyon insan tarafından ziyaret edilmektedir. Fakat geçirilen süreye bakılınca filmler izlenmemiş gibi durmaktadır ortalama 5 dakikadır.


9. Maçkolik

en çok ziyaret edilen siteler

Türkiye’nin en eski bahis sitelerinden biri olup canlı maç takiplerinin yapıldığı web sitedir. Ortalama olarak 35 milyon kişi tarafından ziyaret edilmektedir.


10. Ösym

en çok ziyaret edilen siteler

Tüm öğrenci ve adaylarının mutlaka ziyaret ettiği eğitim sitesidir. Aylık olarak 5 dakika ortalamayla 24 milyon kez hit almaktadır.


Önerilen İçerik: En İyi 5 Web Tasarım Sitesi

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum