Emre Tetikel Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Ayakta Kal isimli film ile geçen Emre Tetikel, 2 Ağustos 1985'te Tekirdağ'da dünyaya geldi.
Emre Tetikel Kimdir

Emre Tetikel Biyografisi

Tekirdağ'da dünyaya gelen genç oyuncu lise eğitimini tamamladıktan sonra Amerika'da drama üzerine eğitim aldı. Çocukluğundan bu yana tiyatro gruplarının içinde yer alan Emre Tetikel, kamera karşısına ilk kez Ayakta Kal isimli film ile geçti. 

Emre Tetikel 2008'de Ayakta Kal isimli filmde Berk karakterini canlandırdı. Film, ekonomik olarak birbirlerinden farklı hayatlara sahip olan iki grup öğrencinin yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Sinem Kobal, Mehmet Aslan, Irmak Ünal, Oğuzhan Yıldız, Okan Karacan ve Ercü Turan yer aldı. Genç oyuncu daha sonra ise Küçük Kadınlar isimli dizide Murat karakterini canlandırdı. Dizi, anne ve babalarının ölümünden sonra hayata tutunmaya çalışan beş kız kardeşin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ekin Türkmen, Hande Soral, Fulya Zenginer ve Elit İşcan yer aldı. 

emre-tetikel3.jpg

 


2013'te Karagül isimli dizide Şahin karakterini canlandırdı. Dizi, kocasının ölümünden sonra, gizlenen pek çok gerçeği öğrenen Ebru isimli bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ece Uslu, Şerif Sezer, Özlem Conker, Mesut Akusta ve Saruhan Hünel yer aldı. Emre Tetikel daha sonra ise Aşkın Kanunu isimli dizide Halil karakterini canlandırdı. Dizi, emniyette mesai arkdaşıyken evlenen İpek ve Çetin'in yaşadıklarını komik bir şekilde anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ceyda Düvenci, Mustafa ÜStündağ, Ayşenur Yazıcıoğlu, Beste Bereket ve Emre Tetikel yer aldı. 

emre-tetikel4.jpg

 


Başarılı oyuncu 2015'te Son Çıkış isimli dizide yer aldı. Dizi, hayatları kötü alışkanlıkları nedeniyle içinden çıkılmaz bir hal alan bir grup gencin yaşadıklarını ve onlara yardım etmeye çalışanların yaşadıklarını konu aldı. Dizinin başrollerinde ise Tolga Güleç, Furkan Palalı, Sultan Ulutaş, Deniz Barut, Dolunay Soysert ve Orçun Koray Kaygusuz uynadı. 

Başarılı oyuncu Emre Tetikel, 2016 yılında Adını Sen Koy isimli diziyle bir kez kamera karşısına geçti. Dizide Teoman karakterini canlandırdı.

Ardından gelen yılda ise Ateş Böceği isimli dizide görev aldı. Bu dizide de Berk karakterini canlandırdı.

 


Emre Tetikel Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Son Çıkış-2015
  • Darbe-2014
  • Aşkın Kanunu-2014
  • Şevkat Yerimdar-2013
  • Karagül-2013
  • Keskin Bıçak-2010
  • Küçük Kadınlar -2008
  • Dur Yolcu-2008
  • Ayakta Kal -2008

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.