Emre Taşdemir Kimdir

Emre Taşdemir, 8 Ağustos 1995’de Ankara’da doğan, Türk Milli Takımı ve oynadığı diğer kulüp takımlarında sol bel pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Emre Taşdemir Kimdir

Emre Taşdemir’in Kulüp Kariyeri

Emre Taşdemir, küçük yaşlarda ilgi duyduğu futbol kariyerine mahalle aralarında başladıktan sonra 12 yaşında Ankara takımlarından Şekerspor takımına geçiş yaptı. 2007 yılında başladığı kariyerine 2009 yılında Ankaraspor’a transfer olarak devam ettirdi.

Sadece bir sezon forma giydiği takımında kendini geliştiren genç futbolcu, 2010 yılında köklü bir tarihe sahip olan Ankaragücü’ne transfer oldu. 3 sezon takımın alt yapısında görev alan Emre, teknik ekibin beğenisini kazanarak 2013 yılında A takıma çıkartıldı.

İlk sezonunda takımı ile beraber PTT 1. Lig’de mücadele etti. Bu sezonda 7 maça çıktı. Sezon sonunda takımı küme düştü ancak kendisi takımda kalmaya devam etti ve 2013-2014 sezonunda Türkiye Spor Toto 2. Lig'de mücadele etti.

Lig içerisinde 23, kupada ise 1 maça çıkarak bir sezon toplamda 24 maça çıktı ve toplamda 7 gol atarak kariyerinde zirveye ulaştı. Bu oyunuyla birçok takımın dikkatini çeken Emre Taşdemir, 2014-2015 sezonun öncesi Bursaspor ile anlaştı.

Genç yaşında ve yeni takımında önemli futbolcular olmasına rağmen sezon içerisinde 13 lig ve 12 kupa maçına çıktı.  Gol atma başarısı gösteremese de oynadığı oyun ile takımın genç yıldızları arasında yer aldı.

2017 yılı itibariyle de kariyerine Bursaspor forması altında devam etmektedir.

emre taşdemir bursaspor

Emre Taşdemir’in Milli Takım Kariyeri

Emre Taşdemir, Türk Milli Takım kariyerine ilk olarak 2015 yılında Bursaspor ile gösterdiği performans sayesinde başladı.  Genç yaşına rağmen Fatih Terim tarafından 8 Haziran 2015 tarihinde Bulgaristan Milli Takımı ile yapılan maçta kadroda kendine yer buldu.

Emre Taşdemir’in Başarıları

  • Türkiye Kupası: Finalist 2014-2015

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.