Emre Nefiz Kimdir

Emre Nefiz, 24 Ocak 1994’de Almanya’nın Frankfurt kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve milli takımlar seviyesinde santrafor pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Emre Nefiz Kimdir

Emre Nefiz Biyografisi

Emre Nefiz’in Kulüp Kariyeri

Emre Nefiz, futbol kariyerine ilk olarak Germaina 1894 takımının alt yapısında başladı ve burada bir sene mücadele verdikten sonra 2011 yılında Eintracht Frankfurt’un alt yapısına geçiş yaptı.

7 sene burada forma terleten futbolcu son olarak ise 2008 yılında Frankfurtun alt yapısına transfer oldu ve burada 4 sezon boyunca genç takımlarda kendisini geliştirdikten sonra 2012 yılında as takıma çıkartılarak profesyonel kariyerine başladı. 2012-2013 sezonunda as takıma yükseltilse de sezonu genel olarak U-21 takımında oynadı ve as takımda toplamda 3 kez maça çıktı. Burada gösterdiği performans ile Türkiye Süper Lig ekiplerinden Gaziantespor, futbolcunun kendisi ile ilgilenmeye başladı.

emre nefiz gaziantepspor

2014-2015 sezonu öncesinde iki taraf şartlarda anlaştı ve Emre Nefiz, Gaziantepspor’a transfer oldu. İlk sezonunda doğru bir transfer olduğunu kanıtlayarak 24 maçta forma giydi. Emre Nefiz, 2015-2016 sezonuna da Gaziantepspor’da devam etmektedir.

Emre Nefiz’in Milli Takım Kariyeri

Emre Nefiz, milli formayı kariyerinde ilk olarak 2011 yılında Türkiye U-19 kadrosunda giydi. Burada kariyeri boyunca 9 maça çıkıp 2 gol attı. Ardından gelen yıllarda milli takımlar seviyesinde başka bir kadroda yer alamadı.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.