Emre Çam Kimdir? & Hakkında Bilgi

Emre Çam, 1987 tarihinde Fransa'da doğmuştur. Strasbourg Business School'un Uluslararası Ticaret bölümünden mezun olan Çam hakkında bilmeniz gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik.
Emre Çam Kimdir? & Hakkında Bilgi

Emre Çam Biyografisi

14 Kasım 1987 tarihinde Fransa'da dünyaya gelen Emre Çam, İlkokul, Ortaokul, Lise ve üniversite öğretimini Fransa'da tamamladıktan sonra 2011 yılında Strasbourg Business School'un Uluslararası Ticaret bölümünden mezun olmuştur. Çift diploma kazanımını elde edebilmek için 1 sene İrlanda ülkesindeki Dublin Business School'da okumuştur. 2013 senesine gelindiğinde ise İngiltere'nin Leeds Üniversitesi'nde 1 sene boyunca uluslararası ilişkiler eğitimi almıştır.

emre-cam-biyografisi.jpg


Emre Çam Hukuk Hayatı

Her ne kadar Fransa'da doğmuş büyümüş olsa da kendi vatanı olan Türkiye'ye dönmek istediğinden ötürü ülkedeki gelişmeleri yakından takip etmiştir. Türkiye'deki hukuksuzluk yüzünden kendi alanını hukuka çeviren Emre Çam, Strasbourg Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2017 senesinde mezun olmuştur. 2017 senesi içerisinde yine aynı üniversitede Uluslararası ve Avrupa Hukuku yüksek lisans öğrenimi görmeye başlamış ve hala görmeye devam etmektedir.

emre-cam-hukuk-hayati.jpg


Emre Çam Yurtdışı Parti Yaşamı

Siyaset ile yakından ilgili olan Emre Çam'ın ilk siyasi adımları Fransa'da başlamıştır. Fransa Türk Öğrenciler Konseyi'nde bir dönem görev alan Çam, daha sonrasında Fransa Sosyalist Partisi'nin gençlik kolu olan Genç Sosyalist Hareketi'nin Strasbourg kentindeki şubesinde aktif bir şekilde rol almıştır. Bu şubenin halen aktif bir şekilde yönetim kurulu başkanlığını yürütmekte olan Emre Çam, Türkiye'de de siyasetin içerisinde yer almaktadır.

emre-cam-yurtdisi-parti-yasami.jpg


Emre Çam Türkiye Siyasi Hayatı

Türkiye'deki siyasi meseleleri yakından takip eden ve CHP teşkilatı içerisinde yer alarak ülke içi siyasi yaşamını sürdüren Emre Çam, CHP Strasbourg Birliği'nde sekreterlik görevini üstlenmiştir. Her iki ülke arasındaki sosyalist dengeyi korumakta ve gençlerin birbirlerinden haberdar olmasını, diplomatik meseleleri yürütmekte olan Emre Çam, CHP içerisinde de aktif bir şekilde çalışmalar göstermektedir. Parti teşkilatının yurt dışı ayağında yer alan üyelerden bir tanesi olarak Türkiye ile Fransa arasındaki siyasi gelişmeleri de yakından takip etmektedir. 

emre-cam-turkiye-siyasi-hayati.jpg

Önerilen içerik;

 CHP Meclis Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.