2019 Yılbaşı Programı Kaya Artemis Resort Hotel Emel Sayın Konseri

2019 yılbaşı gecesinde ünlü sanatçı Emel Sayın Kaya Artemis Resort Hotel ’da sahne alacak. İşte, Emel Sayın’ın 2019 yılbaşı organizasyonun detayları…
2019 Yılbaşı Programı Kaya Artemis Resort Hotel Emel Sayın Konseri

2019 yılı için sayılı zaman kaldı. Birçok kişinin kafasında " 2019 girerken yılbaşında nereye gitsek? ” sorusu bulunuyor. 2019 Yılbaşı Programları olarak Kıbrıs’ta herhangi bir aktivite yapmak isteyen kişiler " ünlü sanatçıların " konserlerine gidip eğlenmek istiyor.

Geçtiğimiz sene yılbaşı gecesinin en eğlenceli ve en çok tercih edilen mekanları arasında" Kaya Artemis Resort Hotel  " yer aldı. Bu sene de Emel Sayın’ın sahne alacağı 31 Aralık 2018 yılbaşı gecesi eminiz ki yine çok eğlenceli anlara sahne olacak.

Emel Sayın’ın 2019 Yılbaşı gecesinde Kaya Artemis Resort Hotel ’da sahne alacağı mekanda şimdiden rezervasyon yapılmaya başlandı. İşte Kaya Artemis Resort Hotel  yılbaşı programı hakkında detaylar…

Kaya Artemis Resort Hotel  2019 Yılbaşı Programı

Kaya Artemis Resort Hotel  bu sene harika bir 2019 yılbaşı organizasyonu düzenliyor.

Türkiye’nin en güzel seslerinden bir tanesi sahip olan ve dinleyenlerin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak olan Emel Sayın’ın dışında çeşitli sahne etkinliklerinin de olacağı mekanda şimdiden rezervasyonlar alınmaya başlandı.

Kaya Artemis Resort Hotel  Telefon Numarası ve Adresi

Adres: Bafra Turizm Bölgesi, İskele, KKTC, Vokolida

Telefon: (0392) 630 60 00

Emel Sayın Kaya Artemis Resort Hotel  Bilet Fiyatları

NOT: Fiyatların değişme ihtimaline karşı güncel bilgileri Kaya Artemis Resort Hotel görevlilerinden öğrenebilirsiniz.


Önerilen İçerik: 2019 Yılbaşı Programları Hangi Sanatçı Nerede Sahne Alacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.