Emaar Square Daire Fiyatları ve Proje Detayları

İstanbul’un merkezi Ünalan Mahallesi’nde hayat bulan Emaar Square projesi için merak edilenlerden biri de Emaar Square Residences daire fiyatları. İşte proje detayları ve daire fiyatları.
Emaar Square Daire Fiyatları ve Proje Detayları

Daha önce sizlere Emlak Konut Kampanya ve Projelerinden buradaki linkte bahsetmiştik. Bu içeriğimizde ise Emaar Suqare projesini anlatacağız. Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Emaar Properties PJSC’nin Türkiye’de hayat bulan projesi olan Emaar Square, Emaar Square Mall ve Emaar Square Residences olmak üzere ikiye ayrılıyor.

EMAAR SQUARE MALL

EMAAR SQUARE MALL

Emaar Square Mall, Türkiye ve dünyadan ziyaretçilere sıra dışı bir deneyim yaşatmak amacıyla tasarlanan alışveriş ve eğlence merkezidir. İçerisinde birçok lüks mağaza ve yeme-içme mekanlarını bulunduran merkez aynı zamanda eğlence amaçlı da birçok alternatif sunmaktadır. İçerisinde 2 bin 400 koltuk kapasiteli çok katlı sinema, akvaryum ve sualtı hayvanat bahçesi, seyir terası, eğlence alanları, restoran ve kafeler, geleneksel Türk pazarı ve moda merkeziyle, Emaar Square Mall, ziyaretçilerini adeta başka bir semte gelmiş gibi hissettiriyor.


EMAAR SQUARE RESİDENCES

EMAAR SQUARE RESİDENCES

Emaar Square Residences alçak katlı dört bloktan oluşan rezidans dairelerden oluşmaktadır. 5-14 kat arasında değişen daha alçak katlı dört ayrı binadan oluşan ve yaşamı stille buluşturan Residences, sakinlerinin yaşam tarzlarını yansıtan ayrıntılarla zenginleşiyor.

EMAAR SQUARE RESİDENCES

Emaar Square Proje Bilgileri

  • 5-14 kat arasında değişen 4 ayrı bina
  • 1-5 odalı rezidans’tan penthouse’a kadar farklı 420 ünite seçeneği
  • Sosyal klüp, açık ve kapalı havuz, çocuk kulüb, fitness stüdyoları ve spor salonu
  • KTGY, ABD (Konsept Tasarım)
  • İki design group, Türkiye (Mimari & İç Dekorasyon)

Emaar Square Daire Fiyatları

Studio Daire: 280,888 USD - 303,888 USD

1+1 Daire: 350,888 USD - 547,888 USD

2+1 Daire: 528,888 USD - 930,888 USD

3+1 Daire: 826,888 USD - 1,236,888 USD


İLETİŞİM:

Adres: Ünalan Mahallesi, Ayazma Caddesi No: 78 Üsküdar, 34700, İstanbul / TÜRKİYE

Telefon: 0(216) 547 17 17

MOD İstanbul Projesini de buradaki linkten inceleyebilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum