Emaar Akvaryum Nerede, Giriş Ücreti & Nasıl Gidilir?

Emaar Akvaryum, İstanbul’da ya da çevre illerde yaşayan okurlarımız için harika bir sualtı hayvanat bahçesi görme imkanı sunuyor. Peki, Emaar akvaryum nerede? Emaar akvaryum giriş ücretleri ne kadar ve nasıl gidilir?
Emaar Akvaryum Nerede, Giriş Ücreti & Nasıl Gidilir?

 İstanbul Emaar Akvaryum, İstanbul’un Anadolu Yakası Alışveriş Merkezleri listesinde bulunan “Emaar Square Mall Alışveriş Merkezi” içerisinde yer alan bir bölümdür. Tam olarak “Emaar Akvaryum & Sualtı Hayvanat Bahçesi” olarak anılmaktadır.

emaar akvaryum sualtı hayvanat bahçesi

Emaar Square Mall Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan ve 48 tanktan oluşan Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat bahçesi içerisinde toplamda 20 bin su altı canlısı yer almaktadır.

İstanbul’da Gezilecek Yerler listesi yapıldığında, o listeye kesinlikle Emaar Akvaryum dahil edilmelidir. Hem soluklanmak hem de eğlenceli vakit geçirmek isterseniz Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret özellikle öneririz.


Emaar Akvaryum’da Hangi Sualtı Hayvanları Bulunuyor

Emaar akvaryum içerisinde yukarıda belirttiğimiz üzere 20 binden fazla canlı bulunmaktadır. Bunlardan bazıları, Avustralya’dan getirilen timsahlardır. Bazıları ise su samuru, penguen ve su faresidir.

emaar akvaryum nasıl gidilir

Bu canlıların özellikleri, birçok sualtı hayvanat bahçesinde bulunmamasıdır.

Eğer sizde daha önce böyle bir canlı türü ile aynı ortamda bulunmadıysanız Emaar Akvaryum içerisinde bu zevke varabilirsiniz.


Emaar Akvaryum Giriş Ücreti Ne Kadar?

Emaar Akvaryum giriş ücreti, yaş gruplarına göre değişmektedir. Bebek, çocuk, öğrenci ve yetişkin girişleri olarak ayrılan ödeme seçenekleri oldukça uygun durumdadır. Yıllık üyelik paketleri ve aile paketleri mevcuttur. Peki, Emaar Akvaryum için hangi yaş grupları ne kadar giriş ücreti ödemek zorundadır?

emaar akvaryum giriş ücreti

Giriş Ücretleri

  • 0-3 yaş aralığı: Ücretsiz
  • 3-18 yaş aralığı: 37 TL
  • Öğrenci: 37 TL
  • Yetişkin: 48 TL
  • Aile Paketi: 140 TL ( İki yetişkin + 2 çocuk )
  • Yıllık Üyelik Paketi: Çocuklar için; 90 TL + Yetişkinler için; 140 TL

Emaar Akvaryum Ziyaret Saatleri

Emaar Akvaryum Sualtı Hayvanat Bahçesi ziyaret saatleri;

  • Açılış: 10.00
  • Kapanış: 22,00
  • Emaar Akvayum son giriş saati: 21.00

Emaar Akvaryum Nerede?

İstanbul’da gezilecek yer arasında gösterilen Emaar Square Mall Alışveriş Merkezi / Emaar Akvaryum semt olarak olarak İstanbul’un Üsküdar ilçesinde bulunmaktadır.

Emaar Akvaryum Adres: Ünalan Mahallesi, Ayazma Cd. No:78, 34700 – Üsküdar / İstanbul

Emaar Akvaryum Telefon: 0850 290 80 90 – 0216 547 18 88


Emaar Akvaryum Nasıl Gidilir?

Yukarıda da belirttiğimiz üzere Emaar Akvaryum & Sualtı hayvanat bahçesi İstanbul Üsküdar’da bulunmaktadır. Akvaryum’a ulaşım sağlamak için Emaar Square Mall, Anadolu Yakası’ndan Ataşehir, Koşuyolu, Çengelköy, Bağdat Caddesi gibi farklı noktalarından servis aracı imkanı sağlamaktadır.

Emaar Akvaryum metro ile ulaşımda mümkündür.

Kadıköy-Tavşantepe Metro İstasyonu üzerinde bulunan Göztepe durağında inebilirsiniz ve buradan oldukça kısa mesafe sonucunda Emaar Square Mall’e ulaşabilirsiniz.

Avrupa Yakası’nda bulunan özel arabasıyla gelmek isteyenler de 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinden gelip, Göztepe ve Ankara çıkışına doğru yönelmelidir. Sonrasında ise Ümraniye ve Çamlıca sapağına giriş yaparak Göztepe köprüsüne ulaşılmalıdır. Sonrasın Emaar hemen yanınızda kalacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum