Elvan Dişli Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Umutsuz Ev Kadınları isimli dizi ile geçen Elvan Dişli, 2 Mayıs 1987'de Çorlu'da dünyaya geldi.
Elvan Dişli Kimdir

Elvan Dişli Biyografisi

Çorlu'da dünyaya gelen genç oyuncu Elvan Dişli, lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi'nde felsefe üzerine eğitim aldı. Üniversite eğitiminden sonra ise Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. Eğitimlerinden sonra kamera karşısına ilk kez Umutsuz Ev Kadınları isimli dizide rol aldı. Genç oyuncu günümüzde ise Yeşil Deniz isimli dizide Emine karakterini canlandırmaktadır. 

 

elvan2.jpg

 

Elvan Dişli 2010'da Umutsuz Ev Kadınları isimli dizide rol aldı. Dizi, en yakın arkadaşlarının ölümünden sonra hayatların pek çok değişilik olan bir grup kadının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Songül Öden, Bennu Yıldırımlar, Evrim Solmaz, Özge Özder ve Ceyda Düvenci yer aldı. Başarılı oyuncu daha sonra ise Benim Hala Umudum Var isimli dizide rol aldı. Dizi, kötü bir ailesi olan, şöhret basamaklarını hızla çıkmaya başlayan genç bir kadının yaşadıklarını ve hayatının aşkını bulmasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Gizem Karaca, Berk Oktay, Laçin Ceylan ve Şükrü Özyıldız yer aldı. 

Başarılı oyuncu 2014'te ise Yeşil Deniz isimli dizide Emine karakterini canlandırdı. Dizi, küçük bir sahil kasabasında yaşanan olayları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Burak Serdar Şenal, Öykü Çelik, Melis Babadağ, Mert Turak, Burak Alkaş ve Ali Barkın yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • 2012-Umutsuz Ev Kadınları
  • 2013-Benim Hala Umudum Var
  • 2014-Yeşil Deniz

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum