Elif Ece Uzun Kimdir

2016 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan ‘’ İşte Benim Stilim Ünlüler ‘’yarışmasına katılan model Elif Ece Uzun, 5 Ağustos 1983 tarihinde Bolu’da doğdu.
Elif Ece Uzun Kimdir

Elif Ece Uzun’un Biyografisi

Elif Ece Uzun, anne tarafından Gürcistan/Batum, baba tarafından ise Rize - Çayelilidir. Kendisi Adapazarı’nda büyüdü ve eğitiminin bir bölümünü Sakarya’da, diğer bölümünü ise İzmit’te okudu. Henüz lisede eğitim görürken, yerel televizyonlarda programlar sundu.

15 yaşındayken modelliğe ilgi duydu ve Best Model’e katıldı. 16 yaşında Ertan Kayıtkent ve Fevziye Çamel defilesine çıktı. Bu defile sayesinde ismini duyurdu.

Elif Ece Uzun, bir yıl boyunca iletişim sanatları akademisinde, iletişim sanatları üzerine eğitim aldı. Daha sonraki yıllarda eğitimlerine devam etti ve sonrasında Şafak Sezer ile Star TV de bir show programı sunmaya başladı. Necmi Yapıcı ve ile şaka programı sunan Elif Ece Uzun, Mehmet Ali Erbil ile Çarkıfelek yarışmasında yer aldı.

Elif Ece Uzun, 2016 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan ‘’ İşte Benim Stilim Ünlüler ‘’ yarışmasına katıldı. Yarışmanın sunuculuğunu Öykü Serter yaparken, jüri koltuğunda ise İvana Sert, Hakan Akkaya, Neslihan Yargıcı ve Uğurkan Erez oturmaktadır.

 

Elif Ece Uzun’un Filmleri ve Dizileri

  • 2012 - N'apcaz Şimdi? (Sinema Filmi)
  • 2008 - Görev Kıbrıs (Sinema Filmi)
  • 2005 - Aşk Her Yaşta (Tv. Dizisi) 

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.