En İyi Elektrikli Scooter Uygulamaları | 2024 Fiyatları

Son yıllarda ülkemizde de popülerleşen scooter uygulamalarının en kaliteli ve hesaplı olanlarını sizler için araştırdık. İşte en iyi scooter uygulamaları;
En İyi Elektrikli Scooter Uygulamaları | 2024 Fiyatları

En İyi 6 Elektrikli Scooter Uygulaması

Ülkemizde gitgide popülerleşen elektrikli scooterlar artık işlerimizi kolaylaştırmaya başladı. Kısa mesafelere bizi hızlıca götüren scooterlar artık neredeyse her caddede bulunuyor. Uygulama üzerinden kiralayabileceğiniz elektrikli scooterlar saatte ortalama 30 km gidebilmektedir. Bu yazımızda dakika veya km başına ücret alan uygulamaları araştırdık. Peki en hesaplı ve en hızlı elektrikli scooter uygulaması hangisidir?

İşte en uygun elektrikli scooter kiralama uygulamaları;

1. Martı

en-iyi-6-elektrikli-scooter-uygulamasi-002.jpg

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda kullanıma açılan ve bir anda popülerleşen Martı uygulamasının amacı Türkiye'nin dört bir yanına bu sistemi kurmaktır. Şimdilik sadece İstanbul, İzmir, Bursa, Yalova, Antalya, Eskişehir, Gaziantep ve Ankara'da bulunan Martı scooterlarda 10 dakikalık bir sürüş için 10.5 TL alınmaktadır.

Martı Elektrikli Scooter Uygulaması Kullanıcı Yorumları;

Son 10 yılda harcadığım en iyi 10 TL buydu sanırım çok güzel bir deneyimdi teşekkürler Martı.

Bir saat kullandığınız taktirde yaklaşık 48 lira ücret ödüyorsunuz. Eğlenceli fakat pahalı bulduğum uygulama. Bu ücretlendirmeyle daha fazla alana yayılır mı bilemem. 

2. BinBin

en-iyi-6-elektrikli-scooter-uygulamasi-001.jpg

Üniversite kampüsleri ve Havalimanlarında sıkça kullanılan BinBin, elektrikli scooter kirayabileceğiniz bir uygulamadır. İstanbul Havalimanı'nda da tek elektrikli scooter hizmeti veren uygulama BinBin'dir. Bazı üniversitelerde kullanımı yaygın olan uygulamada açılış ücreti 1 TL ve 1,75 TL arası değişiyor. Farklı bölgelere göre değişen dakika başına ücret ise 0,50 TL veya 0,55 TL'dir. 10 dakikalık bir BinBin yolculuğunun fiyatı ise 6 TL ile 10 TL arasındadır. 

BinBin Elektrikli Scooter Uygulaması Kullanıcı Yorumları;

Fiyat politikalarını da daha çok sevdim. şu an açılış 1tl, dakika başına 50 kuruş. Ayrıca banka kartı/kredi kartından direkt para çekebiliyor. Kullanışlı bir uygulama scooterları gerçekten de çok kaliteli yokuşlarda falan sorun yaratmıyor.

Geçenlerde Üsküdar sahilde kardeşimle bindik. Gerçekten güzel bir deneyim yaşatıyor size. Başarılı bir scooter uygulaması ben beğendim. Fiyatı da gayet uygun en iyi scooter uygulaması bence BinBin.

3. Dost

en-iyi-6-elektrikli-scooter-uygulamasi-003.jpg

2019 yılında kurulan elektrikli scooter uygulaması Dost Mart ayında hizmet vermeye başlamasına rağmen kısa sürede adından bahsettirmeyi başardı. Şu an sadece İstanbul'un Şişli semtinde hizmet veren Dost elektrikli scooterların 1,99 TL'lik bir açılış fiyatı vardır.

Bu uygulamada dakika başına ödenecek olan ücret ise 0,79 TL'dir. Dost üzerinde 10 dakikalık bir yolculuk yapmak isteyen kullanıcı 10 TL'lik bir ücret ödemektedir.

Dost Elektrikli Scooter Uygulaması Kullanıcı Yorumları;

Kısa mesafe münakaşasına yer vermeden, kimseyle muhattap olmadan yolumuza varabiliyoruz. Güzel bir uygulama fiyat tarifesi de o kadar pahalı değil normal.

Akşam 8’den sonra hizmet vermediği için bir sürü müşteriyi kaybeden firma. 50 100 tane daha scooter koymak bu kadar mı zor? 

4. Palm

en-iyi-6-elektrikli-scooter-uygulamasi-004.jpg

Daha çok üniversitelerde kampüs arası geçişlerde kullanılan Palm'ın elektrikli scooterları 2 TL'lik başlangıç ücretine sahiptir. Dakika başına ise 0,35 TL alan Palm uygulaması en ucuz elektrikli scooter uygulamalarından birisidir. 10 dakikalık bir yolculuğun bedeli ise 5.5 TL'dir. Fiyatlandırma konusunda diğer rakiplerinden önde olan Palm'ın amacı, Türkiye çapında üniversite kampüslerine yayılmak ve hizmet vermek.

Palm Elektrikli Scooter Uygulaması Kullanıcı Yorumları;

Sistem daha yeni olduğu için çok fazla tanınmıyor ama çok iyi. Uygulama arayüzünü falan da çok beğendim sarı siyah tonları çok güzel kullanılmış. Dün denedim scooterlar da çok daha iyi.

Palm cihazlarının gidonu gövdeye çift noktadan bağlı sanırım önde süspansiyon vardı. 2. araçta yol konforu fena değildi.

5. Hop

en-iyi-6-elektrikli-scooter-uygulamasi-006.jpg

Ankara'da hizmet vermeye başlayan Hop uygulaması 2019'un Aralık ayında kullanıma sunulmuştur. İstanbul, İzmir ve Ankara dahil olmak üzere 3 şehirde aktif olmayı planlayan uygulamada başlangıç ücreti 2 TL'dir. Dakika başına aldığı ücret ise 0,60 Kuruştur. Hop elektrikli scooterını 10 dakika kullanmak isteyen birisi 8 TL ücret ödemektedir.

Hop Elektrikli Scooter Uygulaması Kullanıcı Yorumları;

Yeni denediğim ve çok sevdiğim bir uygulama. Hatta park ettikten sonra tarifeyi bitirmeyi unutmuşum, arayıp haber verdiler şu an 40 küsür lira oldu hala kullanıyor musunuz diye. Appte bitirmeyi unutmuşum diyince de ücreti hemen iade ettiler. sırf bu hareketleri için bile sevdim kendilerini. emeği geçenlere teşekkürler!

İlk tercihim kendileridir. cihazları diğer uygulamalardan çok daha kaliteli, çekişi yüksek, frenleri sağlam ve şıktır. aynı şekilde müşteri hizmeti de mükemmel çalışır. ufacık bir sorunla ilgili anında dönüş yapmış ve telafi etmişlerdir.

6. Etku

en-iyi-6-elektrikli-scooter-uygulamasi-005.jpg

İstanbul'da hizmet veren elektrikli scooter uygulaması ilk olarak Türkiye'de kullanıma açılmıştır. İstanbul sokaklarında hizmet vermeye başlayan yerli girişim uygulaması Etku, Orhan Yılmaz tarafından kurulmuştur. Şu an sadece Kadıköy sınırlarında kullanılabilen Etku ilerde daha da gelişmeyi ve tüm ilçelere yayılmayı hedefliyor.

Mobil uygulama üzerinden QR kodunu okutarak binebileceğiniz Etku uygulamasında başlangıç ücreti 2 TL, dakika ücreti ise 0,45 TL'dir. Yerli yapım olduğu için fiyatları oldukça uygundur. 10 dakikalık bir kullanımda ödeyeceğiniz ücret sadece 7.5 TL'dir.

Etku Elektrikli Scooter Uygulaması Kullanıcı Yorumları;

Şu an için sadece istanbul kadıköy caferağa ve osmanağa mahallelerinde hizmet veren elektrikli scooter kiralama sistemi. Fiyatları gerçekten çok ucuz.

2 gün içinde 3 kere kullandım. hem inanılmaz keyifli geldi. hem de çok iyi bir alternatif ulaşım aracı olduğunu söyleyebilirim.

Elektrikli Scooter Önerileri
Uygulamalara para ödemekten sıkıldın ve elektrikli scooter almayı mı düşünüyorsun? Senin için fiyat performansa göre tüm modelleri sıraladık. Bu listeye göz atmadan model tercihi yapmanı doğru bulmuyoruz. İlgili içeriği incelemek için buraya tıklayabilirsin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum