Elektrik Papatya Karnavalı (Electric Daisy Carnival)

Dünyanın en büyük elektronik müzik festivalinin Vegas gibi bir şehirde ruhunuza dolmasına hazır mısınız?
Elektrik Papatya Karnavalı (Electric Daisy Carnival)

Tema, sahne ve görsellik açısından kendisini kanıtlamış olan Electric Daisy, Las Vegas gibi uyumayan ve sürekli canlı olan bir şehirle birleştiğinde katılımcılara son derece keyifli zaman geçirme fırsatı sunuyor. Muhteşem ışık şovlarına, havai fişek gösterilerine ve Las Vegas'ın cilvesine kendinizi bırakın.

electric-daisy-carnival.jpg

Sabaha kadar partilerin sürdüğü bu şehirde gerçekleşen festivalin biletleri aylar öncesinden tükeniyor. Bu yüzden elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

electric-daisy-carnival-002.jpg

Oldukça enerjik geçen bu festivalde çılgın gibi dans eden ve yerinde duramayan insanlar sizi de hareketlendirecek. Ayrıca uzun bacak ile yürüyüş yapanlar ve dansçılar festivali süslüyor. Birçok müzik festivali gibi olmayan Electric Daisy'de kamp ve çadır görmeyi unutun. Rahat yataklar ve iyi bir duş olanakları daha fazla.

electric-daisy-carnival-005.jpg

Türkçesi Elektrik Papatya Karnavalı olan bu müzik festivali, 2016 yılının Haziran ayında katılımcılarla buluşacak. Eğer elektronik dans müziğine hayransanız en güzel festivallerinden olan Electric Daisy'i kaçırmamanızı tavsiye ederim.

 

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.