Electrolux LNT7ME46W2 Buzdolabı Yorum ve Özellikleri

Şık görüntüsü ve kullanım kolaylığıyla beğenileri toplayan Electrolux LNT7ME46W2 buzdolabı ile ilgili kullanıcı yorumları ve özellikleri inceledik.
Electrolux LNT7ME46W2 Buzdolabı Yorum ve Özellikleri

AB yeni enerji E sınıfına dahil olan Electrolux LNT7ME46W2 buzdolabı, No-Frost özelliğiyle de kullanıcılarından tam not almaktadır. 481 litrelik hacmi ile 3 - 4 kişilik aileler için rahatlıkla saklama alanı sağlamasının yanında özelleştirilebilir iç yerleşimi sayesinde tüm ihtiyaçlarınıza cevap verir. Üst kısmında yer alan dijital kontrol paneliyle rahatlıkla dolap ayarlarını yaparken şık görüntüsüyle de mutfağınızın havasını değiştirecek bir üründür.

Electrolux LNT7ME46W2 Buzdolabı Özellikleri

Dondurucu ÖzelliğiNo Frost
Toplam Hacim481 Litre
Dondurucu Bölme Kapasitesi137 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi344 Litre
Kontrol PaneliDijital
Ses Seviyesi43 dB
AB Yeni Enerji SınıfıE
Yıllık Enerji Tüketimi287 kWh
Amazon
Fiyatını Gör
Electrolux
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Electrolux LNT7ME46W2 İnceleme

Hem dış tasarımı hem de iç yerleşimi sayesinde kullanıcıların gözdesi haline gelen Electrolux LNT7ME46W2 buzdolabı, 287 kWh yıllık enerji tüketimi ile aynı hacme sahip rakip buzdolaplarına göre oldukça fazla enerji tasarrufu sağlamaktadır. Hızlı soğutma ve hızlı dondurma özelliği sayesinde kışlık hazırlıklar yaparken kolaylık sağlayan ürün aynı zamanda günlük olarak tükettiğiniz yiyecekleri de en sağlıklı şekilde muhafaza eder.

İşte, uygun fiyatlı Electrolux LNT7ME46W2 ile ilgili tüm detaylar;

Electrolux LNT7ME46W2 Tasarım

Electrolux LNT7ME46W2 Tasarım

Electrolux LNT7ME46W2 buzdolabının alt kısmında yer alan dondurucu bölmesi, 3 çekmeceli şekilde tasarlanmıştır. Geniş dondurucu fırsatı sunan bu alanda hızlı dondurma özelliğinin yanı sıra buz kalıpları da eklenmiştir. Alanı en verimli şekilde kullanmak için en doğru şekilde yerleştirme imkanı bulursunuz. Üst kısmında yer alan ve günlük kullanıma uygun olan soğutma alanı, hızlı soğutma özelliğiyle yiyeceklerin bozulmasını önler. Özelleştirilebilir raf ve diğer aksesuarlarıyla dilediğiniz boyutlarda yiyecek ve tencereleri yerleştirmenize imkan sunar.

Electrolux LNT7ME46W2 Kapasite

Derinlik (cm)71.2 Cm
Genişlik (cm)70 Cm
Dondurucu Bölme Kapasitesi (Lt)137 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi (Lt)344 Litre
Toplam Hacim (Lt)481 Litre

Electrolux LNT7ME46W2 Kapasite

481 litrelik net hacme sahip olan Electrolux LNT7ME46W2 buzdolabı, dondurucu ve soğutucu alanlarının dengeli şekilde ayrılması sayesinde üst seviye kullanım kolaylığı sağlamaktadır. 137 litrelik dondurucu bölmesi ve 344 litrelik soğutucu bölme hacmi ile günlük kullanımlar için de kışlık hazırlıklarınız için de ideal bir ürün olacaktır.

Electrolux LNT7ME46W2 Soğutucu Bölümü

Electrolux LNT7ME46W2 Soğutucu Bölümü

344 litre hacme sahip olan soğutucu alanındaki hızlı soğutma özelliği ile yiyeceklerinizi en sağlıklı ve taze şekilde muhafaza eden Electrolux LNT7ME46W2 buzdolabı, no frost özelliği ile daima sağlıklı besinlere ulaşmanıza imkan sağlar. Soğutucu alanına yerleştirilen raf ve diğer aksesuarların özelleştirilebilmesi sayesinde dolabınızın iç dizaynını kendi ihtiyacınıza göre değiştirebilirsiniz.

Electrolux LNT7ME46W2 Dondurucu Bölümü

Electrolux LNT7ME46W2 Dondurucu Bölümü

Hızlı dondurma özelliği ile dikkat çeken Electrolux LNT7ME46W2 buzdolabının dondurucu bölmesi, günlük olarak saklamak istediğiniz hassas gıdaları ya da kışlık hazırlıklarınızı en sağlıklı şekilde korumak için geliştirilmiştir. Ani dondurma özelliği sayesinde yiyecekler besin değerlerini kaybetmeden saklanırken size de bu kolay kullanıma sahip buzdolabının keyfini yaşamak kalır.

Electrolux LNT7ME46W2 Enerji Tüketimi

Electrolux LNT7ME46W2 Enerji Tüketimi

481 litre hacme sahip bir buzdolabı için aylık olarak 287 kWh enerji sarfiyatı yapan Electrolux LNT7ME46W2 buzdolabı, rakiplerine oranla oldukça tasarruflu bir üründür. Diğer ürünlere göre hem kullanım hem de elektrik tasarrufu yönünden büyük kolaylık sağlayan Electrolux LNT7ME46W2, uygun fiyatlı ve kaliteli buzdolabı araştırması yapanlar için ilk tercih edilmesi gereken ürünler arasında yer alır.

Amazon
Fiyatını Gör
Electrolux LNT7ME46W2
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Electrolux LNT7ME46W2 Yorumları

Electrolux LNT7ME46W2 Yorumları

👤 *** ***: Ürünü araştırıp bilerek aldım. Elektrolux kalitesi . Satıcı ilse çok çok iyi Ürün gelmesine rağmen lojistik firmasından kaynaklanan sorunla yakından ilgilendi çözdü geri dönüş yaptı ve kurduğu iletişim ile gerekli güveni fazlasıyla sağladı.

👤 *** ***: Mağaza ilgi alaka konusunda inanılmaz iyi herkese tavsiye ederim.

👤 *** ***: Üründen gayet memnunum sadece soğutucu bölmenin rafları daha ideal olarak ayarlanabilirdi. Tencere, şişe vs. yüksek cisimler koymak için alt bölmeyi yükselttiğinizden bir üstündeki bölme çok dar kalıyor. Kullanışsız bir hacim oluşuyor. Anca paket ürünler sığdırabilirsiniz. Performansı iyi ve oldukça sessiz çalışıyor. Yerli malı almayı çok istesem de maalesef ithal ürün kalite standardını yakalayamıyorlar.

👤 *** ***: Ürün güzel tek sorun motor çalışırken biraz sesli olması o da az süre olduğu için çok sorun değil.

👤 *** ***: Yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz, enerji tüketimi hakkında bir şey söyleyemeyeceğim ama konforu süper. İç hacmi oldukça büyük.

👤 *** ***: Ürünün soğutma kısmı raflarının arası biraz dar, kalabalık ailelerde problem olabilir. Dondurucu hacmi ferah.

👤 *** ***: F/p ürünü. Kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bir ürün çok memnunum.

👤 *** ***: Birkaç aydır kullanıyoruz ve gerçekten enerji tasarrufu sağlıyor. Biz çok memnun kaldık.

👤 *** ***: İç hacmi ve soğutma özellikleri kusursuz ben çok beğendim almak isteyen tereddüt etmeden alabilir.

👤 *** ***: Çekirdek aile için yeterli bir dolap biz çok memnun kaldık.

👤 *** ***: Birkaç aydır kullanıyoruz ne ses duyduk ne de bir sorunla karşılaştık. Biz çok beğendik tavsiye ederim.

👤 *** ***: Soğutması ve sessiz çalışması çok iyi sadece mutfakta sesi duyuluyor onun haricinde ses duyulmuyor.

👤 *** ***: Buzluk alanı biraz daha geniş olabilirdi ama bu haliyle de çok kullanışlı. Düzenli yerleştirince gerçekten çok fazla yiyecek sığıyor.

👤 *** ***: Günlük kullanım için çok ideal çok beğendik mutfakta çok da güzel duruyor.

👤 *** ***: Beklediğimden daha kaliteli ve şık duruyor herkese tavsiye ederim düşünmeden alabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi No Frost Buzdolabı ModelleriAltus ALK 471 İnceleme
Profilo BD3086WDFDN YorumlarVestel NF48001 Kullananlar
Bosch KGN86AID1N ÖzelliklerSharp SJ-EX820F-SL İnceleme
Grundig GSND 6384 S YorumlarSamsung RF85K90127F Kullananlar
LG GR-F802HLHU ÖzelliklerSiemens KG76NAIF0N Yorumlar

Electrolux LNT7ME46W2 buzdolabı enerji tasarrufu sağlar mı?

AB enerji E sınıfı tasarruf modeliyle geliştirilen Electrolux LNT7ME46W2 buzdolabı, yıllık ortalama olarak 287 kWh enerji ile çalışan oldukça tasarruflu bir modeldir. Uygun fiyatlı ve tasarruflu bir buzdolabı arıyorsanız Electrolux LNT7ME46W2 modeline şans vermeniz tavsiye edilir.

Electrolux LNT7ME46W2 nasıl kullanılır?

Dondurucusu alt kısımda yer alan Electrolux LNT7ME46W2 buzdolabı, özelleştirilebilir rafları ve diğer aksesuarlarıyla oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Ürünün kurulum aşamasından sonra kapak kısmında bulunan dijital kontrol panelinden ısı ayarları yapıldıktan sonra günlük olarak kullanıma hazır hale gelir.

Electrolux LNT7ME46W2 fiyatı ne kadar?

Electrolux LNT7ME46W2 buzdolabının fiyatları hakkında net bir şey söyleyemememizin sebebi, tüm elektrikli ürünlerde olduğu gibi Electrolux LNT7ME46W2'nin de her siteye göre farklı şekilde fiyatlandırılmış olmasıdır.

Electrolux LNT7ME46W2 kaç litre?

481 litrelik hacme sahip olan Electrolux LNT7ME46W2 buzdolabı, çekirdek ailelerin günlük kullanımı için oldukça idealdir. Geniş iç hacme sahip dondurucu ve soğutucu alanları ile aradığınız tüm özellikleri Electrolux LNT7ME46W2'de bulabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.